VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojUzgoj reg i auto biljki istovremeno?
LEGACY

Uzgoj reg i auto biljki istovremeno?

12 odgovora1,519 pregleda
TantorAMBASADOR

okt 2014.

Da li je netko pokusao isto? Planirao sam dvije reg ubosti u zemlju i odraditi vegetaciju normalno cca 30 dana i zatim svaki dan nakon 12sati u grow roomu prebaciti ih u postojeci box u mrak posto automatike pecem na 20/4...i onda kad se lampe ugase opet izvaditi ... Zanima me da li je netko vec probao tako?

okt 2014.

hahahaha ovakve ideje sam i ja imao, ali mi nije palo napamet da otvorim temu za ovo, ovako nesto brijim kad sam napljugan zesce.. komplikovano je to druze, previse cimanja, pusti neka radi svoj posao, ako imas automate opali ih unutra i istreniraj, toping+lst i videces druze a ujedno i neko novo iskustvo :)
TantorAMBASADOR

okt 2014.

Ja sam planirao u grow room opalit box 70/50/1oo pa probati..Imam par reg sjemena sto sam dobio na poklon a nikako da ih ubodem u zemlju.... Ionako svaki dan vise gledam u biljke neg u zenu.. :)

okt 2014.

Malo zajebano do~ivio. Automatike je dobro dr~ati na 18/6 a isto tako vegetiraju i regularke. Ali kad prebacia na 12/12 kad treba regularke potaknuti na cvijetanje smanjujea period svijetla automaticima taman u cvijetanju i smanjujea im prinos. Jedino ako mislia vegetirati regularke dok god automatici ne budu gotovi. Onda biraj najbr~e automatike a to je channel+(medicalseed), polarlight#2(dutch passion) ini mi se progoglaj malo.
Vu ing.POZNAVALAC

nov 2014.

Automatike ubodi mesec dana ranije pa kad oni budu gotovi reg ce biti vec preko mesec dana na vege pa ih baci na 12/12. Ako razumes sta sam hteo ad kazem
PedalaAMBASADOR

nov 2014.

Ja sam istovremeno stavio u box kalasnikovu auto i tutam fem.prvih 30 dana 18/6 a onda na 12/12.gnojio sa hesijem i nakraju dobio skoro vise suhog od automatika... Jedino sto sam napravio je da sam vegetaciju odradio sa nesto viae podignutom lampom zbog automatika da se malo izdu~i

nov 2014.

jesam ja ,mo~e se al moraa bit savraeno precizan vremenski ako nedje zapijea bit e hermia : rae napravi dva boksa za automatike netrebaa puno troakova... dr~ ih na 18:6 svako treba 6 sati odmora pa i biljka a te ruderalisove prilaodbe na 24 sata dolaze od polarnog dana koji duugo traje daleko na sjeveru gdje se prilagodio a ne zna i da biljka u~iva u tome ,meni je lowrider 1 najbolje rastao na 18 :6 provao sam i 24:0 al to je bespotrebno rasipanje enerije za isti rezultat a na 12:12 stvarno bude dwarf

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se