VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojunutrasne:vanjsko uzgajanje..prednoste/razlike
LEGACY

unutrasne:vanjsko uzgajanje..prednoste/razlike

82 odgovora5,166 pregleda
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

ja mislim da vanjsko uzgajanje je bolji iz unutrasnog...pitate se zasto evo vako:u.uzg ima prednost iz prvog 1 mesac(vreme je povrucije.p.s za klijanje)ali posle vreme se menja..i prednosti ima prirode...koj naravno je najbolji dar...za.uzgajanje..rizik u kucoj za uzgoj je velik..a za outdoor....savrsen..za dan dva ja cu da stavim slike iz 9 biljke ko su do milimetar isti...
ranromENTUZIJASTA

apr 2008.

koji ti jezik govoria. o cemuti pri aa

apr 2008.

jelda? koji lik. ne vrijedam, al ovo nema smisla
DoktorPOZNAVALAC

apr 2008.

WTF
BrenerPOZNAVALAC

apr 2008.

Procito sam 3 puta sta si nadrobio al neposjedujem znanje klingonskog jezika.:icon_confused::icon_confused:
n0pISTRAŽIVAČ

apr 2008.

sta ga napadate, vjerojatno je nadimljen bio :D
n0pISTRAŽIVAČ

apr 2008.

to je najjace :D
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

ohoh...pa ljudi ne se ...zezam...i ja ne znam na ko jezik pisem..srpski /hrvatski/bosanski......ne bojte se ja cu da vi dam primeri...slike...a za jezik...znam i angliski ama malo ga mesam so ruski...hehe

apr 2008.

al nerazuman ti je jezik
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

koliko sam sku~io predhodno lik je makedonac, i svaka ast ata se trudi pri at, tj pisat sli no nama, ali stvarno se moram koncentrirat gadno da sku~im, a ponekad se i odvalim rather use english to ask some question, and that we'll answer you on cro/bih/ser or english if you want so
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

fala na razbiranje.....

apr 2008.

ako ga ne razumijete presko ite njegove postove a ti makedon e drugar e samo piai i nemaa frke dosta te nas razumije ako ato treba pomoemo ti uvjek:thewave:
terribleISTRAŽIVAČ

apr 2008.

konformizam neki :vb_smash: niata se ti ne brini sve se razume...
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Aaaa... a on makedonnnacc.. jaoo.. a ja mislio da nas lik sprda.. Ne brini prika.. samo ti tipkaj! Znam da nije lako strani jezik.. pogotovo ovaj nas spetljani naucit..
GreatboyISTRAŽIVAČ

apr 2008.

jel ti mo~da netko pomjeaao tipke na tipkovnici?!! LoL Bez uvrede, al stvarno te neku~im u prvom postu!
CasperENTUZIJASTA

apr 2008.

greenmengace ja te sve razumijem a vjerujem i vecina nas... a sta se tie indoor:outdoor naravno da je bolje outdoor ipak prirodni uvjeti su nezamjenjivi, nema te lampe koja e imati isto lumena kao sunce, isto tako u outdooru su biljke uglavnom puno vee jer nam je veini u indooru ograni en prostor. Istina da u indooru mozda mozemo malo bolje kontrolirati biljke poato su nam pred nosom i nema straha od eventualnih prirodnih nepogoda ili od ~ivotinja koje bi nam uniatile biljke no ja sam svakako za outdoor grow
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

da ali mesam srpski/hrvatski /bosanski jezik...jel tako
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

hehe kad pisem ne pusimmm...
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

thanks na razumjenje ...od sada cu stavati slike u fotoalbum galerije da bix me vise razumjeli...ok
GreatboyISTRAŽIVAČ

apr 2008.

sve je to isti jezik! ti mjeaaa pade~e i gramatiku!
SLO-EraLEGENDA

apr 2008.

tako Balkanci moji,samo zajedno mo~emo nesto vise u initi!!! makedon e@ od kaj si,mo~ea slobodno da zboria makedonski...vutra.org je organizacija na site Blakanci..~ sto se ti e makedonskih domaja, oka i to u foto galeriju... Moram priznati,da sam naletiojo na najbolje domaje bas u Makedoniji... sto se pak teme ti e,naravno,da urod vanjskog uzgoja nije mogu e usporedjivat sa nutraanjim.. Mo~e se i vani uzgojit extra vuja,ali se mora poslo~iti nekoliko stvari,sre e sa vremenom... Ko je radijo nutraanj ei vanjsko-zna da su to dva razli ita pojma uzgoja..tesko je usporedit Savko ima mane i prednosti! to je samo moje mialjenje-ne injenica :)))
ganjaPeopleISTRAŽIVAČ

apr 2008.

ma outdoor uzgojena vutra je 5 puta bolja za puait.... he he, nisam uzgajo, al po puaa koj karijeri znam... dobar outdoor se ne moze mjeriti s indoor uzgojem... ista stvar ko sa pomidorima, salatom ili bilo im ato se uzgaja i konzumira... mo~e se sve uzgojit pod lampama, izgleda sli no, djlejuje sli no, al zemlja, sunce, vjetar i kiaa nemogu se zamjenit ventom od 12v i lampom... baa me zanima koliko bi vas u~ivalo u vinu napravljeno od gro~a koje je uzgojeno pod umjetnom rasvjetom... bilo bi fino, i popio bi ga ovjek uvjek rado al nebi to bilo to... :drink: a i imamo tu sreu da ~ivimo u podneblju gdje marihuana mo~e rasti u prirodi i mislim da takav na in uzgoja treba podr~avati. eto, baa sad puaim neki skunk koji je stvarno kvaliteta, al jebea to kad u dimu ne osjetim prirodu, koja mu uvjek da neki poseban okus i djelovanje... ma malo sam odluto... svakako veliki pozdrav i podraka svim outdoor gowerima vani.... e i za kolegu koji je pokrenu thread: samo ti piai kako god znaa i umijea... sve je to ok, razumijemo se svi... do idueg put... bye bye!
Zabljak 1992POZNAVALAC

apr 2008.

ma outdoor uzgojena vutra je 5 puta bolja za puait.... he he, nisam uzgajo, al po puaa koj karijeri znam... dobar outdoor se ne moze mjeriti s indoor uzgojem... ista stvar ko sa pomidorima, salatom ili bilo im ato se uzgaja i konzumira... mo~e se sve uzgojit pod lampama, izgleda sli no, djlejuje sli no, al zemlja, sunce, vjetar i kiaa nemogu se zamjenit ventom od 12v i lampom... baa me zanima koliko bi vas u~ivalo u vinu napravljeno od gro~a koje je uzgojeno pod umjetnom rasvjetom... bilo bi fino, i popio bi ga ovjek uvjek rado al nebi to bilo to... a i imamo tu sreu da ~ivimo u podneblju gdje marihuana mo~e rasti u prirodi i mislim da takav na in uzgoja treba podr~avati. eto, baa sad puaim neki skunk koji je stvarno kvaliteta, al jebea to kad u dimu ne osjetim prirodu, koja mu uvjek da neki poseban okus i djelovanje... Potpisujem sve drugaciji je feeling kad znas da je rasla u majcicu zemlju...
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Potpisujem i ja.. pod lampama se moze dobit stvarno izvrsna kvaliteta, i po meni to je najbolji hobi na svijetu, te smatram da ta nasa energija i ljubav ulozena u biljke 24/7 nadoknadjuje djelomicno umjetnu atmosferu. A sama biljka u nasu zivotnu svakodnevicu unosi prirodu i osjecam da to mentalno covjeku puno znaci. Imati svoje mini sunce i mini djunglu doma stvarno usrecuje covjeka. Ali sto se tice kvalitete dima, imitacija prirode uvjek ce ostati samo to... imitacija. Eto samo jedan od razloga zasto je outdoor bolji cinjenicno.. sunce emitira puno vecu kolicinu uvb zracenja od lampi, a ono igra veliku ulogu u formiranju THCa iz ostalih spojeva.
ganjaPeopleISTRAŽIVAČ

apr 2008.

ako netko zna neato viae o tome, nek mu ne bude teako napisati... baa me zanima malo koji su to procesi koji se outdoor zbivaju i utje u na biljku a unutra ne i kako utje u i na koju komponentu razvoja biljke utje u... i sla~em se sa elephant0rom, indoor uzgoj je super stvar, iz puno razloga, a jedna meni od najbitnijih je ato imam svoj mali vrt oko kojeg se brinem i to je super psiho terapija.... moj grow je smjeaten u limenom kuiatu, dalje od prirode nemo~e biti... al to je najbolje ato mogu trenutno. da imam uvjete, moj prvi izbor bi bio outdoor uvjek...
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

http://youtube.com/watch?v=IPcpt3Be28o
ganjaPeopleISTRAŽIVAČ

apr 2008.

pogledao sam film, nisam mogao oti spavat dok ga ne vidim... jako jako jako zanimljivo... ak mi je dalo i neku ideju. svakako pogledati. sorry na offtopicu, al stvarno me impresioniralo

apr 2008.

sunce je sunce lampa je lampa
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

to sam zelio da kazem.....lampi su dobra imatacija no ne i bolji....pozz
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

ali ipak ima razlike...
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

http://www.youtube.com/watch?v=V6Y00kIp1og&NR=1
ranromENTUZIJASTA

apr 2008.

i jedno i drugo imaju prednosti i mana
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

evo jedan moj outdoor star 5 dana ....posadio sam ga 21 mart dan prolece .....zemje: gubrje od kaliforniske crve ctaro 1 godine ...sledice nove fotke...17cm biljke
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

apr 2008.

nema slike ! i tamo si nesto postao u foto album , ali se nista ne vidi ... rjesi to :facesjump:
gargamelPOZNAVALAC

apr 2008.

cudno da nema. ja sam 100% zicer da sam danas popodne vidio tu slike malih biljcica u nekim okruglim teglama... recite mi da nisam puko
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

ta je slikana nocni vreme....i se ne poznaje u pravo si ....:P
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

ohhh dali se ne vidi ubavo ili uopste se ne vidi ....??
greenmengaceENTUZIJASTA

apr 2008.

ohhh dali se ne vidi ubavo ili uopste se ne vidi ....??
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

apr 2008.

vidi se, vidi .....ne brini, svi ce vidjeti tvoj outdoor star 5 dana :smoke18:
greenmengaceENTUZIJASTA

maj 2008.

ej ljudi sorry sta ste cekali evo sutra su staviti nove slike ne brinete se.....20cm bilke 8 komada . . .pozz
greenmengaceENTUZIJASTA

maj 2008.

admine sta ste mi ukrale slike....sram ve bilo.....:)))))))
greenmengaceENTUZIJASTA

maj 2008.

admine sta si mi ukrao slike sram ve bilo zar toliko sam lisen :P :)))

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se