Biljku e slucajno oprasio hermafrodit ,svaka biljka ima na granama oko 150-200 hedova. Mali su
i proces cvetanja traje vec dva meseca ,a oni slabo rastu. Sta moze da ih koci da rastu?
Ja sam Genije čudo prirode sve na svitu znam i jasno mi je sve....
Genije di je zapelo ???
Brale daj nam reci koliko je biljka stara ako imaš slika daj stavi da vidimo.
Koliki pitari/posude sa zemljom?
Kakva j e rasvjeta sati sati i to usput ???
Zaljevanje i đubrenje naravno koliko i šta.
Daj nam tih malo info pa možda bude neko rješenje .
Pa večinom si dao odgovor,cvet koji je oprasen neče se puno pumpati...Ima li nekoliko semenki ili možeš sastaviti obrok od njih?
to stavi negde u čošak i ponovo
Stara je 3 meseca i 20 dana i visoka je oko metar i po, HPs 400 ,zalivanje svaka 4 dana bajate vode,stavljam substral i vitaminske stapice po upustvima sa neta, sa lampom za rast bilo je 18 dan,6 noc,ali na cvetanju nsam znao da treba duze noc i bilo je 10,15 dana 12-12 pa sam je prebacio na 13 noc 11 dan i nekoliko puta sam palio lampu u toku noci i tako je tiltovao
još malo pa češ morati i u starački dom,da je vodiš.../šalim se
Sto se tice režima svetla-ne brljaj/dobro si učinijo vege 18/6 i 12/12 do kraja! ne možeš pogrešiti
jesu li te semenjke zrele....baci neku fotku,da vidmo jeli za unistavanje...
počneš lepo ko čovek i opušteno...simple way i bit če!!!
svako dobro
damn you moderatori: sick:
Kod biljaka se kaže proces oprašivanja, ne oplodnje, nema oplodnje kod biljaka nego kod životinja. Neg da ne pametim , Headovi su mali? Trebaš navest specifikacije unutar boxa , tempereraturu, svjetlo treba bit optimalno i strujanje zraka.... Da sam na tvome mjestu tretirao bi je sa etilenom ida dobijem fem .sjemenke .
Ps. proizvodnja sjemenki zahtjeva dosta energije... i biljka će prije napravati njih neg masne headove ....