LEGACY
Moj prvi indoor grow u zivotu
12 odgovora1,414 pregleda
11 REP22%
→ Istraživač
okt 2012.
okt 2012.#1
Dobar dan svima. Vujadina konzumiram vec oko godinu dana, sa eventualnim pauzama od mesec-dva. Jednom sam naleteo na semenku dok smo pusili sa drugom, i iz ciste radoznalosti zasadio. Iskreno, nisam bas verovao u mom uspehu, ali semenka je pustila klicu. Onda sam je presadio u saksiju, i tako je rasla od sredine avgusta pa skroz do sad. Sad ima nekih 50cm, ne koristim nikakvo specijalno svetlo, samo onoliko sunceve svetlosti koliko dobija u mom prozoru. Koristim humus za ukrasne biljke, a gnojivo cu u skorije vreme da kupim :D Evo i jedne slike za pocetak, znam da nije neka, ali nisam jos uspeo da je onako detaljno slikam sa sve strane :) Pozdrav
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
okt 2012.
okt 2012.#7
biljka ti se pati jer nema dovoljno svetla, ako planiras da je zavrsis moras napraviti box ili neku improvizaciju u stanu i kupiti potrebnu opremu, inace zaboravi jer je suca sve manje i dolazi lose vreme, u prozoru to nece moci, ako planiras nastaviti i hoces da od ovoga napravis dnevnik javi da prebacim u dnevnike uzgoja
Hooker
LEGENDA9.957 REP50%
→ Zmaj
HookerLEGENDA
okt 2012.
okt 2012.#8
E jbg,uvek stignem kad je gotovo, sad se pojedoh što nisam video šta je mali postavio a digla se tolika prašina...:crash:
Samo napred budući doktore medicine i slušaj šta te savetuju...Takvi kao ti su nam potrebni u budućnosti, bravo ...
Quix
ISTRAŽIVAČ193 REP95%
→ Entuzijasta
QuixISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#9
ja sam policajac i vidio sam sliku sad cu da te privedem licu pravde. hahaha ninđa kralj si, samo pazi previse se zezas kao npr dajes svoje pravo ime mesec rođenja skolu sliku itd.. al ipak cu da te privedem. hahaha
šala naravno :)
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
okt 2012.
okt 2012.#11
onda moras improvizovati u nekom uglu sobe, ograditi je reflektujucom folijom i postaviti bar hps lampu od 150w, al ako mama gundja razmisli sta radis, prebacicu u dnevnike ako definitivno odlucis krenes dalje, za predstavljanje imas posebnu temu na forumu, odavde lete svi licni podaci
Ivana_zg
POZNAVALAC621 REP2%
→ Ambasador
Ivana_zgPOZNAVALAC
okt 2012.
okt 2012.#12
Zvučat ću nekima kao baba, ali ako i imaš osamnaest godina, još ti je prerano za ovaj korak... Mislim, pljugaj s ekipom kad god možeš, ali za ovo ti još nije vrijeme. Ne mislim zbog uzgoja samog po sebi, ni ne znajući učinit ćeš pogrešan korak, pohvalit ćeš se negdje gdje ne bi smio i tako mlad očešat se o zakon, a to te prati doživotno...
PS
(misao za starije i iskusnije članove)
Forum (koji čine njegovi članovi sami) bi osim educiranja trebao i usmjeravati naj(mlađe) među sobom.
Nije svako doba za sve...
Ima Steca još vremena ispred sebe, za grow treba doći pravi tajming u životu, a to sigurno nije kad imaš 18 i živiš s roditeljima u sobi pokraj svoje...
Naravno, ovo je samo moje mišljenje...
djoksa
ISTRAŽIVAČ61 REP7%
→ Entuzijasta
djoksaISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#13
sto ima veze ako ima tek 18.. po mome misljenju sigurniji je kad zivi s roditeljima i to mu dozvoljavaju..ali da moras samo sutit neka ti ni jedan drugar ne zna za to.. nikakvo dopisivanje preko facea o tomu jos gore preko moba..samo suti i siguran si 99%.. citaj vutru informiraj se,i samo laganini sljedi korake..
okt 2012.
1 / 13
okt 2012.
okt 2012.