VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojKoliko sušiti ako ćete pravit ulje
LEGACY

Koliko sušiti ako ćete pravit ulje

14 odgovora1,931 pregleda

mar 2015.

Vidio sam dosta korisnih savjeta na ovom forumu, ali me jedna stvar zanima. Da li se za potrebe pravljenja ulja, mora proi isti proces suaenja i curinga, ili se ekstrakcija iz biljke mo~e raditi ranije. eka me berba lowrider autoflowera, a tanak sam sa vremenom, ekaju ljudi bolesni od kancera, meu kojima su na prvom mjestu moji roditelji.

mar 2015.

koliko ja pratim pricu, ulje moz praviti i od svezeg kanabisa

mar 2015.

Za sada sam ga pravio od suaenog, ali to je sve bila uli na roba, ovo je prvi put da imam materijal sa pedigreom, "da se tako izrazim" pa ne bih baa da zeznem situaciju. I onako sam napravio dosta greaaka u uzgoju. Vama hvala na svakoj informaciji. :)

mar 2015.

ja ne znam da je lowryder bas neki medical strain, gde si to uzeo za ulje

mar 2015.

Preporu ili mi ga iz Elephantosa, jer sam tra~io sortu koja ima manje THC-a a viae CBD-a. Po tim specifikacijama su mi preporu ili to. Tra~io sam takvu sortu, jer mi se aletu mnogo vrelo u glavi od ujla koje sam pravio od uli ne gand~e, za koju pojma nemam koliko je imala THC-a, pa rekoh da mu nabavim neato laganije, jer sam mislio da je CBD va~niji za ubijanje kancerogenih elija. Kasnije u dopisivanju sa Rick Simpsonom sam vidio da sam pogreano obavijeaten, jer mi je one rekao da biljka mora da ima barem 20% THC-a . Sad je tako kako je. Poslje berbe najvjerovatnije sadim White Whidow, ili bi ste mi vi predlo~ili neato bolje.
ZblonzinjoAMBASADOR

mar 2015.

Ja sam procito da sorte koje preporucuje RS su White Widow, Mazar, Devel F, Orange bud i Chanel+ ; sto ne znaci da je 100% tocno, a takodjer imas ovu odlicnu stranicu pa baci malo oko i vidi sta ti najvise odgovara http://www.leafly.com/start-exploring

mar 2015.

Hvala Zblonzinjo, pogledau :)

mar 2015.

Mos Mozes raditi i od svezeg materijala ali to ti nebi preporucio zbog okusa prosusi ih 10 dana nece tvojima tih 10 dana nista pogorsati a okus koji ce kasnije osijetiti svaki dan je razlika nebo i zemlja...pozz i sretno sa lijecenjem

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se