VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojDa podelim sa vama moj san
LEGACY

Da podelim sa vama moj san

72 odgovora4,961 pregleda
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

!!!!!!!!!!!!

okt 2007.

Kako mislis klonove od procvjetale majke? :icon_lol: Inace simpaticna shemica, hoce biti slike projekta? :sun2:

okt 2007.

samo ne zaboravi priguanice od rasvjete,stavi ih u suaaru taman da griju
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Naravno da ce biti samo ne uskoro polako racunam i preracunavam i nalazim delove tu po Srbiji! Ne sekiraj se bicemo mi na forumu jos dugo! A ja stavio procvetalu majku nekako mi lepse izgleda! Balcan smoke jeli to praktikuje masa? Ima logike!
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Na slici je sve jasmo ako vas zanimaju pojedinosti tu sam! Svaki detalj je razradjen po pitanju box-a. Mozda jedino vamo u boxu za vegetaciju netreba onaj vent od 120 na vrhu boxa nego njegovu funkciju moze da vrsi onaj centrifugalni samo sto ce za njega trebati veci ugljeni filter! U boxu za cvetanja sam Cool Tub odvojio od boksa po pitanju ventilacije jer bi prilikom bogacenja prostora sa CO2 vent morao biti iskljucen pa bi se Cool Tub pragrejao! Ovako mora i tu nema price!
Smokemashine HRENTUZIJASTA

okt 2007.

PERPETUM MOBILe...HAHAHAH
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Sto u prevodu znaci???
ja0ENTUZIJASTA

okt 2007.

PERPETUM MOBILe- vjecni stroj 100% iskoristivosti mislim u prijevodu nemoguca misija ispravite me ako grijesim
mr.skunkAMBASADOR

okt 2007.

tek sam sad ubro ovu shemu svaka cast Doktore, stvarno zanimljivo!, vidi se da si ucio od mr.greena majstora stealth improvizacije.
ClarenceENTUZIJASTA

okt 2007.

kontam da je kod toga 100% iskoristivosti i da je nemoguca misija...al mislim da je prijevod savrsheno pokretalo...

okt 2007.

vebes mi sve ako je meni tamo na slici ista jasno...jel to neki ormar za divove, soba, kupatilo :pat:

okt 2007.

neznam za masu,ja bih tako uradio nisi ih planirao na crte~u a one su glavna stavka sigurnosti box-a i valjalo bi kada nacrtaa lampu da odma zatim i struju sprovedea jer kasnije mo~e da pravi probleme a nije naivno,ve zapaljivo jesi li to u glavi odvojio ili na crte~u,ne vidim Results 1 - 10 of about 17,400 Serbian pages for PERPETUUM MOBILE. (0.09 seconds) Perpetuum mobile sto ti je brzina saznanja samo pravo i bie to dobro
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Brate pisu dimenzije ormara! Boks za cvetanje levo! 2m visine 1.2m sirine, 0.75m dubine! Boks za vegetaciju desno 1.4m visine 1.2 sirine, o.75dubine!- iznad boks sa neonkama za majku i klinove( moraju klonovi zbog tehnike ScrOG)1.1m visine, 129 sirine, 0.75 dubine! Sve je dizajnirano tako da moze u svaku sobu da stane i da iz nje izadje!:icon_lol:(zato je sirina boksa 75cm)
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

balcan_smoke Pe planiram da razgovaram sa nekim elektricarem i da napravim sve na Dzekove, tj da ih pitam kakvi dzekovi trebaju a da nema nekih gubitaka na njuma! Znaci sva instalacija ide iza ormara jer svakako nemoze ici skroz uza zid zbog ventilacije! I da je sto manje kablova i sto kracim putem da idu van boxa! Prigusnice sam i sve tajmere i uticnice planirao na vrh boksa i da su sekriveni jednom prostom maskom u boji vrata boksa!(inace sam elektrotehnicar tako da nemas brige-volim to) E sad kada si mi dao ideju za prigusnicu napravicu tako da je mogu na dzekove kada to hocu staviti u susaru ili je prebaciti na vrh boksa! Verujem da kapiras sta mislim! CO2 nisam crtao to ce doci jedna boca od 5kg tamo kod saksija u cvetnom boksu u lezecrm polozaju a crevom bi sproveo da ide gore i oko bilaka prsten kao u filmu "i grov coronic" A u veget sobi cu flase sa kvascem i secerom i isto creva ka svakoj biljci a tako cu i kod klonova i majke!
ja0ENTUZIJASTA

okt 2007.

negdje sam vidio da su vrata boxa zatvarali elektromagnetom, ono na vrata su stavili kocku zeljeza, a na stranicu ormar elektromagnet, i stavili su prekidac od auta kada okrenes kljuc prekine se tok struje i elektromagnet vise ne drzi.
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Pa o tome sam razmisljao! A bravu stabiti nagde sa strane da se nevidi! Ovako bi morao da stavljam 4 brave i da imam 4 kljuca a to je malo smor! A i masa cim vidi brave sve im je zanimljiviji sadrzaj ormana!:ohno: A koji to na autu elektromagnet radi na tom principu?
ja0ENTUZIJASTA

okt 2007.

nije bio elektromagnet iz auta nego prekidac. elektromagnet mozes iscupat iz flipera. ili u autu centralno zakljucavanje..

okt 2007.

Joj, daj nemojte bit tako tehnicki nepismeni. Stvarno inovativna brava, moram priznati... Samo da bi to funkcioniralo tako krasno kako si ti zamislio, vuklo bi nekih jedan, dva kilovata, i grijalo vise nego sotonin aporet Da, moguce je rjesiti sa elektricnom bravicom, od auta su skupe, najbolje je uzeti one za portune. (pritisnes tipku, i dok je drzis vrata su otkljucana) Takve dvoje, i skrivena tipka iza ormara recimo... idealno
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Kontakt brava na autu kao prekidac? Pametno mada se moze koristiti i obican ALI SKRIVENI taster prekidac! Veca je folozofija to sa elektro magnetom! Jos nedaj boze da crkne elektro magmet???:icon_mad:
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

b r a i n c h i p Elektro magnetni patent teko namestis da opruga gura odredjenu polugu tako da se vrata nemogu otvoriti a kada stisnes taster da povuce tu polugu potisne oprugu a samim tim i otvori vrata! Kontam da si na tako nesto mislio i ti a eto i ja!

okt 2007.

Da, to su upravo one bravice 'iz portuna' najbolja solucija
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Portun je sta tacno? Fliper ili sta?
mr.skunkAMBASADOR

okt 2007.

tako na moru kazu za ulaz u zgradu npr.

okt 2007.

Kapija, ulazna vrata. Ono sto otvaras pritiskom na tipku uz zvuk 'bzzzzzzp' :)
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Ajde neka mi neko da predlog kako bi idealno zadihtovao vrata na box-u? Znaci stavio bi sarke kao na recimo kuhinjskim elementima ili ormanima! Imam ja neke ideja ali me zanima dali imate neka zanimljivija resenja? Mozda neko i nauci nesto pametno! A fora je kada vec stavljam svugde ugljene filtere da mi miris na prolazi kroz vrata koja nedihtuju dobro!!!:icon_cry:
Silent BobPOZNAVALAC

okt 2007.

Imas da kupis trake za dihtovanje vrata, koje samo zalijepis po rubovima i kada se zakace vrata magnetima savrseno dihtuju.
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

A kako na sastavu vrata? I mislim da se to malo tesko za ormare kekve sam naveo zbog sarki koje kada se vrata zatvore skoro savtseno naleze na okvir box-a! Kada bi stavio tu traku nalo bi se teze zatvarala vrata! Mada bi se realno modlo nastelovati na sarkama!

okt 2007.

[bez sadržaja]
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Zanimljivo ali za male box-ove! Zamisli parce iverice od 120*200cm pa brat bratu 15-20kg a mozda i vise! To bi bilo tesko za otvaranje i zatvaranje! Znas sta mi se ucinilo zanimljivo? Onaj keder sto dihtuje vrata na kolima! Ima toga da sa kupi na metar pa ono nekako ucvrstiti na vrata i po unutrasnjosti boxa tako da kada se vrata zatvore ta dva kedera onim cevastim gomenim delom da nalegnu i pritisnu jedno grugog! To bi bilo brutalno malo silikona na kriticnim mestima i da te bog vidi! Ali kontam da mozda ima vec nesto prakticnije a isto efikasno!

okt 2007.

pa baa zato sto ti je 10kg nije 100 malo dlanovima podignea i sama se skinu
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

Ma teze je Preko 20 kg 100% bas jako tesko skoro da nemoze jedan covek da nosi opusteno a sa tim sistemom mi nebi ni licilo na klasican orman sto je cilj jer po mom planu to se nalazi u sobi! A da nije u sobi bilo bi idealno resenje nema sta! E imas novih postova u temi o hidroponicu!
ljubazni gospodinISTRAŽIVAČ

nov 2007.

jel ja to viidm da ces koristiti SCROG metodu,a kolko ce ti to para odnjeti?
DoktorPOZNAVALAC

nov 2007.

Pa poprilicno kesa treba da se ulozi ali skupice se toliko! To je profi boks! Kada ja izvezbam Grow toliko da budem 3/10 od profi uzdajivaca pocinjem taj shatl da pravim!
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

btw: ime teme je praaavoo, ovo je baa san i ono kad krenes na spavanje i dok ne odea u san, mo~ea o tome razmialjati.... mislim ipak da ti je rano za to... previae komplikovano, ja li no se ne bih upuatao u to (moje mialjenje)... Ipak cjenim ato ima tako raje, sa idejama (bile one lakae ili te~e za realizovati)...
DoktorPOZNAVALAC

nov 2007.

Ma to je san koji je od jave odvojen samo novcem! Ako nabavim nesto novaca bice i snova!
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Hehehe naravno, samo prostora i moneta.... nista vise jelde :) heheheh
DoktorPOZNAVALAC

nov 2007.

Pa prostor netreba veliki! Izbacis dva garderobera i eto prostora ali sto se tise love e to je vec po mojoj racunici dobra cifra! Eto recimo samo Iverica koja se koristi za izradu ovakvog shatla je 25m2 plus troskovi secenja a kvadrat iverice je 450din (78din=1evro) A gde su dva Cool tuba dva Venta za njih itd.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se