LEGACY
dobio sam biljku,shta sada!!!
32 odgovora2,449 pregleda
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2008.
avg 2008.#1
ljudi totalno sam novi chlan a treba mi neopisiva pomoc,nadam se da cete mi izaci u susret!!!naime dobio sam bilju marihuane....stvarno ne znam koja je to vrsta ili shta vec jer sam je dobio na poklon od drugara koji josh manje zna to!!!!naime to je veca biljka i ona vec ima visinu od nekih 60 cm ali je koren nije nishta posebno velik!!!ja sam je sinoc samo presadio u obichnu saksiju sa obichnom zemljom jer nisam znao shta drugo da radim!!!!da li neko mozhe molim vas da mi pomogne kako od sada pa na dalje da gajim biljku i shta mi treba os sijalica,hemije za prskanje i ostalih stvari i kako da dodjem do toga!!!!!!ljudi stvarno je hitno!!!!!kada rodi svi cemo da je pushimo!!!
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2008.
avg 2008.#5
hvala svima puno ali ja ne znam shta od onoga meni treba poshto ja vec imam biljku a ne seme!!!!mozhe li neka brza pomoc???!!!!!!!
brend
POZNAVALAC756 REP17%
→ Ambasador
brendPOZNAVALAC
avg 2008.
avg 2008.#6
Najbrzzzzzzzaaaaaaaaaa pomooooooooooooccccccc !!!!!!!!!!!!!!!!!
Stavvvvvvvvvvviiiiii je na suuuuuuuunnnnnnnnceeeee i zalivaaaaaaaaaaaajj jeeeeeeeeeeeeeee
Dovoljno ?
Upsss ti ces to u orman..ok...onda ti treba 2 kg plutonijuma,500 grama uranijuma za zalivanje da bi imao velike listove.Kad poraste dovoljno hrani je muvama i komarcima.
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2008.
avg 2008.#7
pa to sam i pretpostavio ali da li trebam sada neke lampe da kupujem nechim posebnim da je zalivam ili su njoj dovoljni sunce i voda...
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2008.
avg 2008.#9
mislim na neonke i na tooo...molim vas bojim se da ce mi se osushiti pre nego shto procveta...
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2008.
avg 2008.#11
e brate ja sam tebe pitao shta treba da radim da bi mi uspeo uzgoj...da znam shta treba ne bi te pitao sigurno...takoako hocesh pomogni mi ako ne nemoj da mi toshish vreme na tvoje idiotske odgovore!!!
4herbs
POZNAVALAC1.490 REP99%
→ Ambasador
4herbsPOZNAVALAC
avg 2008.
avg 2008.#13
Brenu bd svaka ti
ast baa ga znaa prcat hehehe :)
ea je sluaaj prvo ti nju ostavi u toj zemlji negdje gdje nije direktna zemlja da ona malo pusti korjen,a nakon nekih tjedan dana ju ostavi pred prozorom ako je mogue da sunca ima par sati dnevno,i sad ju jednom polij lagano i nemoj viae da se korijen protera u zemlju i to ti je to,trebala bi da procvjeta sama od sebe i sve
e bit u redu,ako je ~enska biljka naravno...i nemoj molim te pisat da e svi da puae tu biljku jer znaa i sam da ne
e
Brkato Prase
AMBASADOR2.187 REP20%
→ Legenda
Brkato PraseAMBASADOR
dec 2015.
dec 2015.#16
Ali se opet pojavio sa novim nickom (verovatno zaboravio na stari acc) i nastavlja sa nebulozama.
Ruku dajem da je isti lik.
Proslo 7 godina a on nije naucio kako se klija seme.
Djaba takvima i 100 godina.
🔒 Ova tema je zaključana
avg 2008.
1 / 17
avg 2008.
dec 2015.