VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojZalijevanje automatica na režimu 24-0
LEGACY

Zalijevanje automatica na režimu 24-0

10 odgovora1,666 pregleda
tririjekeENTUZIJASTA

okt 2017.

Pozdrav ekipa. Krenuo sam s novim growom kojeg planiram odraditi od po etka do kraja na 24-0 re~imu svjetla, jer ne ~elim imati prevelike razlike u temperaturi kada se svjetlo gasi u boxu (zato jer je box u dvorianoj negrijanoj prostoriji). Zanima me kako zalijevati biljke da ih ato manje stresiram, s obzirom da imaju svjetlo i temp non stop. Obi no sam na 18-6 re~imu zalijevao kada se svjetla ugase, ali kako sada kada bude na 0-24?
hazeriZMAJ

okt 2017.

Biljke se zaljevaju po svjijetlu jer tada se najvise odvija fotosinteza tj.hranjenje..Netko se ne slaze sa tom teorijom...ali eto,nemas beda,zaljevaj kad hoces:):thumb:

okt 2017.

Baa to , generalno i nemaa neke druge opcije tako da moraa zaljevati po danu tj svjetlu i mislim da tu problema nema.:thumb:
tririjekeENTUZIJASTA

okt 2017.

Thanx. Joa jedno pitanjce samo... kada su sada isklijale i izniknule (2-3 cm visine), na koliko udaljenosti na po etku dr~ati lampu, a na koliko za par dana kada budu malo vee? Lampa je HPS 250W s dual spektrom.
ZlochikaLEGENDA

okt 2017.

Ja sam moje automatike dr~ao na 24/0 i zalivao kada one to tra~e. Dakle, svejedno je uvek svetlo...

okt 2017.

tririjeke 25-30 cm.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se