LEGACY
Mišljenje o naručenim sjemenkama?
21 odgovora2,861 pregleda
sneeky
AMBASADOR1.833 REP10%
→ Legenda
sneekyAMBASADOR
nov 2012.
nov 2012.#1
Evo krećem u indoor, HPS 250 u ormaru. Naručio sam 5 sjemenki sa Pick and mixa. Sjemenke se sljedeće: AK-49 (Vision), Cheese (big Buddha), Jack Harrer (green house), White Rhino (green house) i Wonder Woman (nirvana). Naručene su 19.11.2012. Zanima me samo ako je netko uzgajao što od ovoga? Neke od ovih vrsta sam probao a neke su mi preporučili. :)
Nixa86
LEGENDA9.119 REP41%
→ Zmaj
Nixa86LEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#4
sneeky baci pogled na moj dnevnik uzgoja vezano za white rhina takodjer 250w ..odlicna je indika za uzgoj vrlo laka i potentna topla preporuka ,uzivaj ;)
P.S. Poweru baci oko ;)) https://forums.vutra.org/dnevnik-uzgoja/10208-wonder-woman-nirvana-3.html?highlight=Wonder+Woman
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#8
Pick 'n' Mix je valjda najskuplja varijanta...cca 25-30% skuplje od ostalih..josh neki seed bankovi nude tu opciju - Pick'n'mix...ali istoimeni seed bank je daleko najneisplativiji za nauchivanje.
za tih 50-tak € koliko chesh platiti tih 5 kom..mogao si naruchiti 3 x po 3 ili 2x po5 sjemenki..shto bi ti bilo i bolje..jer, lakshe je shto manje strainova imati u boxu-paralelno..
ovako ti se mozhe dogoditi da svaka vrsta raste drugachije+da imaju razlichite potrebe za hranjivima/gnojivima+da ne podnose jednako vlagu/temperaturu...itd..itd..
na ovoj stranici se mozhesh informirati o svim navedenim strainovima + inache je odlican sajt
SeedFinder - Cannabis Strain Search
sretno !
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#9
Cheese je vrlo smrdljiv vrh :icon_lol: dobar dim i ne treba dugo da procvjeta do kraja, high od cheesa je najs. AK 49 isto tako. Jack Herer je standardna smijalica i kvaliteta nije upitna. White Rhino je medicinska indica koliko znam.
Laka za uzgoj znači da može tolerirati pH varijacije, da nije jako osjetljiva na količine gnojiva koje joj se daju, zatim osjetljivost na insekte, gljivične bolesti, mraz ili pljesan.... Uglavnom laka za uzgoj znači da nešto teško moraš zeznut ako ju ne uspiješ zgrowat do kraja - praktički ju možeš samo zalijevati i ona će rasti. Dok ove koje su teške za uzgoj znači da su vrlo osjetljive na prije navedeno. Neke mogu biti teške za uzgoj jer kad prebaciš na 12/12 samo nastavljaju rasti i ne možeš ih obuzdati baš tak lako, a mogu biti fine i osjetljive pa na svako gnojivo koje im daješ one imaju nekakvu lošu reakciju...... Uglavnom mislim da su većinom sve lake za uzgoj, a ove koje su "teške za uzgoj" su obično neke vrste koje su uzgajane generacijama u idealnim uvjetima pa na sve ostalo osim idealnih uvjeta reagiraju loše. Eto tak' nekak....
boz :sun2:
sneeky
AMBASADOR1.833 REP10%
→ Legenda
sneekyAMBASADOR
nov 2012.
nov 2012.#10
Pa tvoj dnevnik je jedan od razloga zašto sam uzeo white rhino :)
Gle, nije mi baš neki bed šta sam dao tih 25-30% više, jer sam htio 5 sjemenki - 5 različitih strainova. Više volim par strainova posjedovat radi higha koji dobijem kada mijenjam šta pušim ;) A šta se tiče temp. i vlage već ću se nekako snać ;)
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#11
ma sve ok..kuzhim ja tebe...samo se nadam da nechesh imati problema ako ih budesh paralelno uzgajao.
a..inache sam stava da su malo pretjerane cijene sjemenki.i da se malo previshe iskomercijalizirala chitava ta pricha...a preprodavachi su jedan od razloga i jedna od karika u tom lancu..zato ja..pomalo..shizim na seedbankove koji dodatno napucavaju cijene..( kao i proizvodjache koji na trzhishte izbacuju poluproizvode...a sve samo u svrhu mlachenja love...najzhalosnije je shto velika vechina strainova koji su naglasheni kao medicinski.imaju veche cijene-to me posebno zhalosti )
Crazy Smoke
ZMAJ30.799 REP
nov 2012.
1 / 22
nov 2012.
dec 2012.