LEGACY
Biljke mi nisu cvrste
38 odgovora1,546 pregleda
Fanta
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
FantaISTRAŽIVAČ
nov 2011.
nov 2011.#1
Momci ne znam da li smaram i da li je ovo normalno, ali hajde ko velim bolje da pitam... Biljke mi extra rastu kako mogu da primetim, ali nije to u pitanju. Stablo je dugacko desetak centimetara ima i listova ali mi se cini da je malo vislje nego sto sam vidjao ovde na forumu. Po nekom mom zakljucku zbog toga mi 2 biljke ne stoje uspravno nego padaju po zemlji. Da nisam isforsirao sa hranom ili vodom previse.....
46 REP92%
→ Istraživač
nov 2011.
nov 2011.#2
Kazes visoke a malo listova? Daleko ti je svetlo, pa se izduzuju biljke jureci za istim.
Ali kazes padaju po zemlji, zemlja previse mekana? napravio si blato?
A moguce je i da je do stabla, za to ces morati nekoga iskusnijeg da sacekas. Uzivaj
Fanta
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
FantaISTRAŽIVAČ
nov 2011.
nov 2011.#3
pa nije da imaju malo jistova... kao kod ovog lika https://forums.vutra.org/dnevnik-uzgoja/9259-mightyherb-140-w-cfl-grow.html ali meni je stablo kao njegova 2.5
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
nov 2011.
nov 2011.#4
to je onda svjetlo definitivno... treba ti joa ~arulja i moraa ih pribli~it (ako koristia CFL)
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
nov 2011.
nov 2011.#5
Kao prvo,ako oekujea neki adekvatan odgovor moraa nam dati viae informacija,temp,vlagu,re~im zaljevanja,prehranu,vrstu rasvijete,box idr takve stvari fotkaj sitvaciju itd potrudi se malo za boga miloga,pa ne
itamo mi misli.
Druga stvar potra~i po forumu 99% sam siguran da negdje ve postoji takav problem i rijeaenje
Fanta
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
FantaISTRAŽIVAČ
nov 2011.
nov 2011.#6
Trazio sam, i kucao u pretrazi i nista. Da li valja da u box ubacim ultraljubicastu sijalicu, ovo mozda i lupam ali ni to na forumu nisam nasao... evo sto sam nasao na googl-u ultraviolet lamps - Google ?@5B@030 ovo samo da vam pokazem o cemu mislim
iSensation
ZMAJ21.472 REP
iSensationZMAJ
nov 2011.
nov 2011.#7
Ne valja!! Daj slike za tocne odgovore, ovako mozes samo nagadjanja dobiti...
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
nov 2011.
nov 2011.#8
sta ti je, kog ce ti to, bolje nam daj koju fotku da vidimo stanje, il' opisi detaljnije uslove, moz biti voda, moz biti svetlos, moz biti...
Fanta
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
FantaISTRAŽIVAČ
nov 2011.
nov 2011.#9
Epa nemam USB a i ne znam kako se ubacuju slike. Problem cu morati da resim za nekoliko dana jer sutra slavim slavu... Podicicu mali biljke i ubacicu jednu stedljivu sijalicu. Nju cu taman posle zameniti zivinom ili HPS kada mi bude trebala temperatura
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
46 REP92%
→ Istraživač
Fanta
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
FantaISTRAŽIVAČ
nov 2011.
nov 2011.#12
Pa ljudi ovo mi je prvi put kako sam zasejao. I sve se plasim da nisu muske biljke. Ovako dok su male izgledaju kao najlepsa biljka na svetu, prave lepotice, kada bude doslo vreme za raspoznavanje pitacu,
herb-o-logist
ENTUZIJASTA444 REP61%
→ Poznavalac
herb-o-logistENTUZIJASTA
nov 2011.
nov 2011.#13
Nije ti grow box disko klub pa ti trebaju te ultraljubi
aste ~arulje :icon_lol:
Bez zajebancije... Za sve to imaa odgovore na forumu, samo treba malo
itat... al ajde...
99% sam siguran da je premalo svjetla pa se izdu~ila...
Mogo si se barem potrudit opisat situaciju u boxu, kakvo svjetlo zasad imaa, itd. Ina
e mo~emo samo nagaat.
Evo ti link o rasvjeti pa vidi kolko svjetla imaa i kolko ti fali... Poato pretpostavljam da je ti je sadaanje svjetlo dosta jadno mislim da ti jedna dodatna atedna ~arulja nee bit od neke pomoi...
Savjetujem ti da pro
itaa na forumu sve o sadnji pa kroz neko vrijeme zapo
nea novi grow sa nekim znanjem... Ovako mu
ia i sebe i biljku...
Fanta
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
FantaISTRAŽIVAČ
nov 2011.
nov 2011.#14
Brate ja ne pocinjem iz pocetka pa makar mi uginula biljka, ovo ce mi biti neka proba, i taman da se naucim malo, a kasnije sa novim grow-om se nadam da ce biti bez problema. Temperatura mi je sada skocila na 30 stepeni, moracu ili da ubacij vent, ili da izbacim sijalicu i podignem biljku
Fanta
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
FantaISTRAŽIVAČ
nov 2011.
nov 2011.#15
E a ne razumem ove sijalice, ove Metal halide , da li su to one halogene za reflektore
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
SekachAMBASADOR
nov 2011.
nov 2011.#16
Uhvati se ti citanja foruma...imas jos dosta gradiva za nauciti ako zelis uzgojiti sam nesto...
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
Fanta
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
FantaISTRAŽIVAČ
nov 2011.
nov 2011.#18
hvala ljudi. Ako mi ovo ne uspe, probacu sa out-dor-om na prolece, tu se bar teze gresi
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
nov 2011.
nov 2011.#19
Ili hps ili cfl, bez toga unutra (indoor) ne mo~ea po
eti. A grijeai se i vani, a tek ako nije siguran sajt...
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
nov 2011.
nov 2011.#20
trudia se ote~ati nam situaciju.. da si samo jednu slikicu stavio ve bi imao odgovor, ovako sve ode u spam, spam...
vidim da spominjea neke muake biljke.. kako se mo~ea plaaiti muakih biljaka ako su ti tek 10cm, visoke, nemoj pri
at bezveze i lupetat..
definitivno imaa premalo svjetla, kao ato su ti svi gore rekli.. ako imaa ~arulje obi
ne u boksu, mo~ea to sve komotno baciti prije nego biljka sama uvene..
daj bar reci kakve lampe imaa, ili bar neku sliku.. auu.. propustio si najbitnije informacije o gajenju.. danas se svi trude da ato prije stave lampe; itaj: POGRE`NE... tako da od toga niata.. ako se malo ne ~rtvujea i ne ulo~ia koju kunu, naravno niti biljke nee rast...
pozdrav.!
P.S. Vidim da ih hrania... pa to ti je EPIC FAIL
nov 2011.
1 / 20
nov 2011.
nov 2011.