VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojBiljke mi nisu cvrste
LEGACY

Biljke mi nisu cvrste

38 odgovora1,546 pregleda
FantaISTRAŽIVAČ

nov 2011.

Momci ne znam da li smaram i da li je ovo normalno, ali hajde ko velim bolje da pitam... Biljke mi extra rastu kako mogu da primetim, ali nije to u pitanju. Stablo je dugacko desetak centimetara ima i listova ali mi se cini da je malo vislje nego sto sam vidjao ovde na forumu. Po nekom mom zakljucku zbog toga mi 2 biljke ne stoje uspravno nego padaju po zemlji. Da nisam isforsirao sa hranom ili vodom previse.....

nov 2011.

Kazes visoke a malo listova? Daleko ti je svetlo, pa se izduzuju biljke jureci za istim. Ali kazes padaju po zemlji, zemlja previse mekana? napravio si blato? A moguce je i da je do stabla, za to ces morati nekoga iskusnijeg da sacekas. Uzivaj
FantaISTRAŽIVAČ

nov 2011.

pa nije da imaju malo jistova... kao kod ovog lika https://forums.vutra.org/dnevnik-uzgoja/9259-mightyherb-140-w-cfl-grow.html ali meni je stablo kao njegova 2.5

nov 2011.

to je onda svjetlo definitivno... treba ti joa ~arulja i moraa ih pribli~it (ako koristia CFL)
BladeZMAJ

nov 2011.

Kao prvo,ako oekujea neki adekvatan odgovor moraa nam dati viae informacija,temp,vlagu,re~im zaljevanja,prehranu,vrstu rasvijete,box idr takve stvari fotkaj sitvaciju itd potrudi se malo za boga miloga,pa ne itamo mi misli. Druga stvar potra~i po forumu 99% sam siguran da negdje ve postoji takav problem i rijeaenje
FantaISTRAŽIVAČ

nov 2011.

Trazio sam, i kucao u pretrazi i nista. Da li valja da u box ubacim ultraljubicastu sijalicu, ovo mozda i lupam ali ni to na forumu nisam nasao... evo sto sam nasao na googl-u ultraviolet lamps - Google ?@5B@030 ovo samo da vam pokazem o cemu mislim

nov 2011.

Ne valja!! Daj slike za tocne odgovore, ovako mozes samo nagadjanja dobiti...

nov 2011.

sta ti je, kog ce ti to, bolje nam daj koju fotku da vidimo stanje, il' opisi detaljnije uslove, moz biti voda, moz biti svetlos, moz biti...
FantaISTRAŽIVAČ

nov 2011.

Epa nemam USB a i ne znam kako se ubacuju slike. Problem cu morati da resim za nekoliko dana jer sutra slavim slavu... Podicicu mali biljke i ubacicu jednu stedljivu sijalicu. Nju cu taman posle zameniti zivinom ili HPS kada mi bude trebala temperatura

nov 2011.

zivina ti ne treba, ko ni ultraljubicasta

nov 2011.

Moras ti jos foruma da citas da bi gajio lepotice.
FantaISTRAŽIVAČ

nov 2011.

Pa ljudi ovo mi je prvi put kako sam zasejao. I sve se plasim da nisu muske biljke. Ovako dok su male izgledaju kao najlepsa biljka na svetu, prave lepotice, kada bude doslo vreme za raspoznavanje pitacu,
herb-o-logistENTUZIJASTA

nov 2011.

Nije ti grow box disko klub pa ti trebaju te ultraljubi aste ~arulje :icon_lol: Bez zajebancije... Za sve to imaa odgovore na forumu, samo treba malo itat... al ajde... 99% sam siguran da je premalo svjetla pa se izdu~ila... Mogo si se barem potrudit opisat situaciju u boxu, kakvo svjetlo zasad imaa, itd. Ina e mo~emo samo nagaat. Evo ti link o rasvjeti pa vidi kolko svjetla imaa i kolko ti fali... Poato pretpostavljam da je ti je sadaanje svjetlo dosta jadno mislim da ti jedna dodatna atedna ~arulja nee bit od neke pomoi... Savjetujem ti da pro itaa na forumu sve o sadnji pa kroz neko vrijeme zapo nea novi grow sa nekim znanjem... Ovako mu ia i sebe i biljku...
FantaISTRAŽIVAČ

nov 2011.

Brate ja ne pocinjem iz pocetka pa makar mi uginula biljka, ovo ce mi biti neka proba, i taman da se naucim malo, a kasnije sa novim grow-om se nadam da ce biti bez problema. Temperatura mi je sada skocila na 30 stepeni, moracu ili da ubacij vent, ili da izbacim sijalicu i podignem biljku
FantaISTRAŽIVAČ

nov 2011.

E a ne razumem ove sijalice, ove Metal halide , da li su to one halogene za reflektore
SekachAMBASADOR

nov 2011.

Uhvati se ti citanja foruma...imas jos dosta gradiva za nauciti ako zelis uzgojiti sam nesto...

nov 2011.

zivina ti ne treba, ko ni ultraljubicasta a ni halogen
FantaISTRAŽIVAČ

nov 2011.

hvala ljudi. Ako mi ovo ne uspe, probacu sa out-dor-om na prolece, tu se bar teze gresi

nov 2011.

Ili hps ili cfl, bez toga unutra (indoor) ne mo~ea po eti. A grijeai se i vani, a tek ako nije siguran sajt...
SiDAMBASADOR

nov 2011.

trudia se ote~ati nam situaciju.. da si samo jednu slikicu stavio ve bi imao odgovor, ovako sve ode u spam, spam... vidim da spominjea neke muake biljke.. kako se mo~ea plaaiti muakih biljaka ako su ti tek 10cm, visoke, nemoj pri at bezveze i lupetat.. definitivno imaa premalo svjetla, kao ato su ti svi gore rekli.. ako imaa ~arulje obi ne u boksu, mo~ea to sve komotno baciti prije nego biljka sama uvene.. daj bar reci kakve lampe imaa, ili bar neku sliku.. auu.. propustio si najbitnije informacije o gajenju.. danas se svi trude da ato prije stave lampe; itaj: POGRE`NE... tako da od toga niata.. ako se malo ne ~rtvujea i ne ulo~ia koju kunu, naravno niti biljke nee rast... pozdrav.! P.S. Vidim da ih hrania... pa to ti je EPIC FAIL

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se