VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojSvetlo zeleni delovi listova,pomoc
LEGACY

Svetlo zeleni delovi listova,pomoc

10 odgovora1,883 pregleda
cooinaISTRAŽIVAČ

jun 2011.

Dragi dnevnice nadam se da moje pismo nece zavrsiti u korpi za otpatke (: ,elem na listovima su poceli da mi se pojavljuju svetlo zeleni delovi,kao da gubi pigment ako moze neko da me posavetuje sta nije u redu Velika hvala evo i slike Uploaded with ImageShack.us

jun 2011.

OVAJ UPITNIK NAPRAVLJEN JE KAKO BI OLAK`AO I UBRZAO POMO OKO ESTIH PITANJA I PROBLEMA SA BILJKAMA ! Uzgajiva i koji koriste zemlju : 1.Uzgajate li svoje biljke iz sjemenki ili klonova(reznica) ? 2.Koliko su stare vaae biljke ? 3.Koliko su visoke vaae biljke ? 4.Kolike su tegle ili posude u kojima su vaae biljke ? 5.Kakva je vaaa zemlja (Sa ime ste ju mjeaali , jel zagnojena, ) 6.Kako esto zaljevate i kakvu vodu koristite ? 7.Kakav je ph vaae vode (bar pribli~no ako imate lakmus ph tester) ? 8.Kakva gnojiva koristite i kakav je omjer N:P:K (odnosno duaika,fosfora i kalija) ? 9.Kakva svjetla koristite (koliko wata koliko lumena,HPS,MH,fluo,halogen,obi nu) ? 10.Koliko su lampe blizu biljki (udaljenost od vrha biljki) ? 11.Koliki je vaa prostor u kojem gajite (u metrima kvadratnim ) ? 12.Kolika je temperatura i vlaga u vaaem prostoru za uzgoj ? 13.Koliki je ph zemlje ? 14.Dali ste uo ili nekakve insekte u vaaem prostoru za uzgajanje ? 15.Koliko imate iskustva u uzgajanju ? KAKO ODGOVORITI NA UPITNIK SAMO COPY PASTE UPITNIK I PORED NAPI`ITE ODGOVORE !!!!!!! AKO NEZNATE ODGOVOR NA NEKA OD PITANJA NAVEDITE KOJA ! AKO IMATE PROBLEM POPUNITE UPITNIK I DOBITI ETE ODGOVOR NA VA`E PROBLEME U UZGOJU.
cooinaISTRAŽIVAČ

jun 2011.

1.Uzgajate li svoje biljke iz sjemenki ili klonova(reznica) ? semenke 2.Koliko su stare vaae biljke ?oko 1,5 mesec od pocetka na 12-12 3.Koliko su visoke vaae biljke ? oko30cm(lst je u pitanju tako da verovatno ima oko 50) 4.Kolike su tegle ili posude u kojima su vaae biljke ? oko 1,5l 5.Kakva je vaaa zemlja (Sa ime ste ju mjeaali , jel zagnojena, ) substral tera magma(40%perlit,20%vermikulit) 6.Kako esto zaljevate i kakvu vodu koristite ? odprilike svaki drugi dan,prokuvanu i procedjenu cesmovacu 7.Kakav je ph vaae vode (bar pribli~no ako imate lakmus ph tester) ? izmedju 6,3 i 6,8 8.Kakva gnojiva koristite i kakav je omjer N:P:K (odnosno duaika,fosfora i kalija) ? plantela cvet 9.Kakva svjetla koristite (koliko wata koliko lumena,HPS,MH,fluo,halogen,obi nu) ? CFL (2x23(6500) 4x20(2300)) 10.Koliko su lampe blizu biljki (udaljenost od vrha biljki) ? petnaestak centimetara 11.Koliki je vaa prostor u kojem gajite (u metrima kvadratnim ) ? U pitanju je pc grow(serversko kuciste odprilike 60-70cm visoko 30cm siroko) 12.Kolika je temperatura i vlaga u vaaem prostoru za uzgoj ? sada po vrucinama maksimalna 32,vlaznost od 45 do 60% 13.Koliki je ph zemlje ? neznam 14.Dali ste uo ili nekakve insekte u vaaem prostoru za uzgajanje ? nisam 15.Koliko imate iskustva u uzgajanju ? nemam nesto preterano iskustva, ali dosta toga sam naucio na ovom i jos kojem forumu,ovo mi je drugi grow,prvi je bio veoma uspesan evo i jos jedne slike,probao sam jedan list izbliza da slikam,mislim da se vidi da je pola lista sasvim u redu a pola ne Uploaded with ImageShack.us
Z&NZMAJ

jun 2011.

https://forums.vutra.org/content/203-problemi-kod-Uzgajanja Pre malo! Visoka temperatura. Koliko dugo cvjetaju? Mislim da im fali "N",meutim,u cvjetanju je to normalno. Nisi opisao problem dovoljno detaljno. Dali se problem javio na cijeloj biljci? Samo dolje!? Gore!? Naravno da hoe :)
cooinaISTRAŽIVAČ

jun 2011.

U pitanju je pc growbox,ogranicen sam sa prostorom,sa obzirom na to ogranicenje koliko vece saksije da stavim? u cvetanju je vec sada nekih dvadesetak+ dana, a sto se tice opisa,probacu da budem slikovitiji....izgleda kao da je ranjeni predator protrcao pored nje (:...nema nekog pravila gde se pojavljuje, na nekim listovima ima vrlo malo,na nekim vise,na nekima uopste...

jun 2011.

Pozz ekipa..presadio sam svoju ljubimicu van prije 2 tjedna i ostavio ju vani,vrijeme me posluzilo jer je malo padala iisa malo sunac i tak da se primila prejebenoo...kad sam ju presadivo bila je oko 15-tak cm e a sad je oko pol metra...prezadovoljan sam....al imam jedan problem donjhi listovi mi zute?????Pa nezz u cemu je problem?????????Plizz help Radi se o outdooru i nepoznatoj sorti...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se