3.pc grow uspio!!
evo, da ne duzim,nemam puno slika i nisam se dugo javljao..
ali pogledajte sami... ponosam sam reci da je ovo prvi grow koji je izgledao i radio sasvim uredu..
http://img228.imageshack.us/i/picture077w.jpg/]
evo malo sa druge strane Big Bang
http://img25.imageshack.us/i/picture054bc.jpg/]
Uploaded with ImageShack.us
i , naravno plot skoro tromjesecnog truda..par hedova fali jerbo sam bio nestrpljiv,
ali ovo je iyaslo nesto ispod 12/10gr nisam imao vagu..
sad krecem u jos jedan grow pa cemo vidjeti mora biti jos malo bolji...
eto, hvala na interesu..
Ljepo to nakraju izgleda!
Drago mi je da ti je groow uspio i da uživaš plod svog truda.Mada mislim da si to mogo malo više rastegnut al bit če sljedeči put.
Bitno je da si okusio plod svog truda i vjerujem da ti je presladak!
e hvala mr.dr.smok, da to jest najljepse,hehe
da i meni se cini nekeko malom ali mislim da moram uzeti malo vece tegle i mozda dodati
koju cfl, poboljsati kvalitetu zemlje ..skuzio sam sad kako je to sve jako bitno
, nazalost nemam. nisam imao fotic pa nemam mnogo slika..mogu ukratko objasniti..
sjeme je bilo big bang fem., box je midi pc, 4 cfl 23w, iz sjemena 12/12, lst ao sam ju..gnojivo
cvetal n/p/k/ 5/6/7 svakih 7 dana.10ml na 2l vode.
zaljevao sam ju svakih 4/5 dana ,tj kad se gornji sloj zemlje osusi.. temp. mi je bila konstantna na 26 c.
cvjetala je 63 dana..:sun2:
, da,da..Hvala!:icon_lol::icon_lol::sun2: bilo je 3-4 gr vise ali sam skinuo par u zadnja 2-3 tjedna da vidim sto kako i koliko..jbg
nestrpljiv i znatizeljan,ali cu ovaj put sve ostavit do kraja..
>trenutno je zadnja bb sjemanka u germinaciji
sike cu uskoro puknut, i onda mozete pratiti detaljniji dnevnik..:181:
a imam ja jedno pitanje,jel da sljedeci grow predstavljam u rubrici dnevnik uzgoja?jel tak?ili moze tu
da, bit ce od pocetka do kraja nadam se.
.ok tenks.
Ako ćeš predstavljati od početka do kraja,da,otvori temu u dnevnicima.
Koristi opciju ISPRAVI POST ,nemoj postove u razmacima od par minuta jedan za drugim pisat.