VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojuzgajanja ice
LEGACY

uzgajanja ice

18 odgovora1,379 pregleda
halucinogenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

zdravo uzgajam I>C>E u mali grow box 60x60x150 dva kompjuterska coolera 400w hps trazim neke savete od neko ko je uzgajao ovu sortu i jos jedno pitanje posto nemam ni perlit ni vermiculite sta mogu da stavi u zemlji pa da to bude neki prilicno dobar soil mix molim neko ko razume neka odgovori
G e r o n i m OENTUZIJASTA

apr 2009.

To ti je najvjerovatnije od vrucine, a umjesto perlita i vermikulita stavi pijeska...i stavi neke slike prije ce ti netko odgovorit. Sretno
BlekFogPOZNAVALAC

apr 2009.

A sta mu je najvjerojatnije od vrucine??? Izljev krvi u mozak??? koje gluposti ljudi pisu, samo da napisu.... Halucinogen.....sta tebi triba???? savjet opcenito ili sta???? Za zemlju hmmmm.....prije koji misec sam is kupio zemlju terra gall i bila je predobra, nekako mekana prozracna i nisam joj nista dodava, sad koristim terra magmu u kombinaciji sa gradevinskim pijeskom i stiroporom i moram reci da sam zadovoljan..... tako ako nemas perlita i slicnih stvari za mix uzmi si komad stiropora namrvi ga, malo pijeska i pomjesaj sa zemljom i sve super
gargamelPOZNAVALAC

apr 2009.

pretpostavljam da je geronimo pomijesao dvije teme zapocete od istog autora, pa je odgovorio na ovu: https://forums.vutra.org/problemi-tokom-uzgoja/5043-problema-sa-listove.html
orbitLEGENDA

apr 2009.

Ja koristim samo Terra Magmu bez ikakvih dodataka i raste odlicno . . ;)
bakajokoENTUZIJASTA

apr 2009.

hm, dva coolera na 400w hps i taj prostor e vjerojatno bit premalo umjesto perlita mozes komotno natrvit saku-dvije stiropora, odradit ce stvar kako treba, a najbitnije je da zemlja bude kvalitetna...terra magma je ok, imaa je stvarno svugdje za kupit ( ak i po obi nim supermarketima) poato se dosta koristi za cvijee
G e r o n i m OENTUZIJASTA

apr 2009.

Slu ajno sam odgovorio u krivoj temi kao ato gargamel ka~e. @BlekFog Du~e sam od tebe na forumu i pogledaj koliko postova imam i ina e ne spamam kao sada Moderatori briaite post slobodno
halucinogenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

[bez sadržaja]
halucinogenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

evo slike
ranromENTUZIJASTA

maj 2009.

kad ces pocet gnjojit

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se