VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojPrvi susret - Prvi Grow - MicroGrow
LEGACY

Prvi susret - Prvi Grow - MicroGrow

34 odgovora2,039 pregleda
VirtualHLEGENDA

sep 2017.

Pozdrav vutraai! Jako jako dugo pratim Vaa forum, itam, educiram se i upijam sva znanja. Naime nakon viae viae VIIIIIIae godianjeg puaenja, odlu ih napraviti sam svoj MicroGrow. Frendovi su mi sadili, neki uspjeano neki ne. Meutim odlu ih se potra~iti savjet od velikih znalaca ! Dakle, ju er sam kupio PC kuiate : 418 x 198 x 418 mm Kupio sam i ju er Led panel 24W, te ubacio dva pc ventilatora, jedan promjera 12 cm, koji ubaciva zrak, te drugi neato manji. Svjetlo sam fixirao za "plafon" kuiata, sve spojio sve ekstra radi. Samo me zanima, za te dimenzije kuiata koje mi je svjetlo dovoljno, dakle koliko W i koliko lumena. Te ako imate joa nekih savjeta, ovo e biti moj prvi grow iz sjemenja pomno skupljenih od najboljih vrsta sto sam pusio. Ispri avam se Adminima i moderatorima ako sam pogrijeaio rubriku ili neato, teako mi se snau u ovolikoj gomili postova. Lijep pozdrav !!!

sep 2017.

Moje mialjenje je da ti je taj led panel slab,upuh pasivan a za ispuh stavi taj 12cm vent.75-100w minimum......
h0ndaZMAJ

sep 2017.

Kolko ti uopce taj panel daje lumena mozda 2000 sto ti je premalo, za pc kuciste bar 3 put tolko po meni pa bi bilo fino :) Sve si to fino spojil a kakve su ti temperature i vlaga pod upaljenim svjetlom? Imas na forumu dosta dnevnika sa pc growovima pa bolje da si to proucil malo prije neg si isao svoj salgati da vidis otprilike kolko cega treba !Sretno

sep 2017.

hps 70w i ceraj:bocni::
VirtualHLEGENDA

sep 2017.

Jel moze recimo CFL i koliko mi je dovoljno W?
Chilliman420AMBASADOR

sep 2017.

Frende moze i cfl al oko 120-150w...
StipeZMAJ

sep 2017.

Racunaj da ti treba cca 7-10 000lm po biljci. Skupljene menke ti nisu najsretnije rjesenje jer ne znas sto ces dobit. Muska, zenska ili hermi. ...radije naruci fem brendiranu menku pa znas na cemu si, posto nemas mjesta za posadit vise menki i cekat da ti pokazu spol. Ima u zavrsenim dnevnicima pc growova pa vidi kako su drugi. ...iako bi ti savjetovao neki manji box umjesto pc towera jer to i nije bas jednostavno za pocetnika :)

sep 2017.

nemoj se ljutit drug,al ceka te puno citanja foruma. vise od decenije dobri ljudi pisu i edukuju. sve je na forumu,ne na tacni;) peace:spliff:
h0ndaZMAJ

sep 2017.

Mozes ti staviti i led,nemora biti cfl a mozes i hps i nez sta sve ne samo da su uvjeti kolko tolko zadovoljeni, ovo mi najbolje kad se sklepa boxic pa onda pita kolko treba wata lumena itd, napisali su ti clanovi kolko treba lm biti a ti skombiniraj tu jacinu kojim god izvorom svjetlosti.
VirtualHLEGENDA

sep 2017.

Problem je najvei ato nemam pristupa tih sjemenki u moju dr~avu...ne postoji na in da dou... pa mi je ovo bila alternativa... A ato se ti e boxa, box je mali midi tower, malih dimenzija...zato sam i pitao 41 x 19 x 41, dakle jako mali Prijatelju, na itao sam se puno, koliko lumena, koliko ata i kako...nego jednostavno imam van serijski pc box sa dimenzijama 41 x 19 x 41 dakle jako mali, stvar mi je ato tra~im uatedu trenutno, naravno da nikad nije viaka svjetla al ono za po etak... za 15-20 dana mi dolazi led panel za grow ja ine 80W, plavo ljubi asti spektar....
StipeZMAJ

sep 2017.

poatom. vidi gore imas 3 bannera/sponzora pa vidi koji salje tebi.
h0ndaZMAJ

sep 2017.

@VirtualH pogledaj u zavrsenim dnevnicima moj sa hps150 u pc kucistu par cm mozda vecem neg sto je tvoje.
VirtualHLEGENDA

sep 2017.

Al u dr~avi gdje sam ja nee stii, provjerio, pitao i zvao telefonski sve distributere, riskantno je u BiH
Chilliman420AMBASADOR

sep 2017.

Imas ovdje hrpu growera iz BiH i svima stize, zasto tebi nebi stiglo?
VirtualHLEGENDA

sep 2017.

Pitao i zvao, kao rizi no je radi kontrola i zakona u nas??' pa se baa i nisam htio zezat sa time...probao sam naci iskustva ljudi iz Bih koji narucuju ali bezuspjesno, morat cu se jos potruditi.
Chilliman420AMBASADOR

sep 2017.

Samo naruci i nebrini...
StipeZMAJ

sep 2017.

nije ni u hr ni u sr legalno da bi bilo bez rizika. ako se odluce otvorit paket, otvorit ce ga. u tom slucaju ostajes bez paketa.... pa narucis opet dok ne stigne. neki breederi/banke, tipa seedsman, imaju stealth opciju, pa ako provale na carini, salju ti ponovo, besplatno. nemas potrebe nikoga zvait. ako breeder ili banka ima na popisu BiH, onda salju !
VirtualHLEGENDA

sep 2017.

E hvala prix, nosit ces me na dusi hahah :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se