VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojProblem ak47
LEGACY

Problem ak47

20 odgovora1,550 pregleda

maj 2016.

Zdravo. Potrebna mi je mala pomo nekog growera, godinama koristim gand~u, ali nikada je nisam uzgajao. Dali neko mo~e da mi pomogne da otkrijem u emu je problem. Dobio sam seme, od jedne prijateljice, re eno mi je da je ak47 automatic. Posle klijanja i presadjivanja stavio sam ga u re~im osvetljenja 20/4 u korist svetla. (jer jelte, o ekivao sam da je automatik), medjutim, posle viae od 4 nedelje porasla je tek 20 ak cm. Prebacio sam je na 12/12 re~im. I tada je krenula da napreduje vidno, medjutim taj progres je dosta ograni en. I evo sada posle 2 meseca, izgleda kao na slikama. Zemlja je glistenjak sa 10 % stiropora. Sterilna je sigurno, jer bi neato do sada krenulo da raste paralaeno sa obom biljkom. Setup mi je ovakav, 2x sijalica od 20 w neonka 6400 k za grejanje, preko obi nog termostata. i 1x20 w Led 64000 K za svetlo nju termostat ne prekida. Preko dana dr~im temperaturu oko 25 c a preko noi 19. Recite mi gde greaim, zaato do sad nije cvetalo, i kako da ubrzam cvetanje.
TriptankLEGENDA

maj 2016.

Slabo svjetlo, loaa zemlja, mo~da ti negdje curi svjetlo u box dok je period mraka... Dva mjeseca na 12/12 trbala je bit gotova ili pred kraj cvjetanja Nemaa ventilatore nikakve ( upuh, ispuh, mjeaanje zraka u boxu)?
t@maraZMAJ

maj 2016.

ekaj,jeli 2mj stara ili? Koliko je to no dana na 12/12?
mtranAMBASADOR

maj 2016.

Ovo me pomete. Jer si stavljao neku hranu,ph?,ja bih poceo da se pripremam za presadjivanje sa nekom znanom dobrom zemljom.

maj 2016.

Nemam ventilarotre, jer bi proizvodili previae buke, nego bi je namirisao :), ali potrudiu se da pronaem neke tiai i montiram, mada i ne dihtuje ovo neato preterano. Tako da ima vanjskog vazduha dosta. na 12/12 je negde oko dve nedelje, za to vreme je porasla viae od 50% ove veli ine koju sada vidite. Razmialjam da joj joa smanjim svetlo, jer mi je sumnjivo dali je uopate automatik. Znate cilj mi je da je ato pre izbacim iz ovog boxa, (daj ata daa) dok se ne preslim sa ove lokacije, a na novu je neu moi preneti nikako. Imam neato viae od mesec dana za cvetanje, pa ako znate neku foru, super, ako ne. Da je presadim negde u prirodu, pa nek je obere neki srenik u oktobru. Nisam dodavao nikakvu hranu, niti sam kontrolisao ph. Nemam aparaturu, jer se nisam baa pametno upustio u ovu avanaturu.
TriptankLEGENDA

maj 2016.

Niata od nje u mjesec dana, nemoj se ni trudit. Kad poka~e spol imaa 6 ili viae tjedana do kraja.

maj 2016.

Niata onda. Hvala vam na trudu. Prebaciu je lepo u zemlju pored reke, pa neka je sreno pronalaza u.
t@maraZMAJ

maj 2016.

Za pokazati spol joj treba min.15 dana. Tako da bi sada kroz koji dan trebala rei ata je. Drugo sve su ti ve rekli ;)
gregoriISTRAŽIVAČ

maj 2016.

Ovdje se definitivno vidi da je zenska biljka, cak je i izbacila pistile , presadi u drukciju zemlju i sa dubljom teglom, zarulje probaj pole i ovu led u sredini bacaj van kupi neku cfl(stednu) od 32-36watta ima svugdje dode 70 kn i to ti je to vjeruj mi da ce napredovat drzi na 10 cm od biljke svijetlo. :)
sbcjeceoLEGENDA

maj 2016.

Gde ti druze vidis pistile? I svetlo treba da drzi na blize od 10 cm, ali me vise zanima ovo za pistile?
gregoriISTRAŽIVAČ

maj 2016.

Slika broj dva odma uz granu pogledaj 2 bijela,pistila vidjet ea, pomnije promotri

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se