VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojEuropa +40 celsius!!!!!!!!!!!!!!!
LEGACY

Europa +40 celsius!!!!!!!!!!!!!!!

58 odgovora3,501 pregleda
doomerLEGENDA

jul 2007.

poz ljudi da vas za pocetak sve pozdravim u ovo subotnje jutro i da vas podsjetim kako je (666) pakleno vruce, Zagreb = 38 celsius, Ljubljana = isti K !, beograd = nemam pojma al isti ***** nagadjam, Pristina = 40 celsius, Crna gora = 35 ++ , Ok ko kaze da sam balkanac nek si jebe mater jer sam bolji covjek od njega, htio bi da obratim paznju na GLOBALNO ZATOPLJENJE nije samo da steti nasim "genetski" biranim sortama, nego steti zemlji opcenito A da ne ispadne da samo serem do tad cu moliT majku prirodu da dodje tornado i u nasu zemlju a ne samo u japan, jer mi volimo japapance i borimo se protiv svih koji su protiv MAJKE PRIRODE.
doomerLEGENDA

jul 2007.

Sad ni cooltube ne pomaze ! kako je u vasim gradovima
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jul 2007.

Kod mene u Africi je stalno tako...:sun2:
InqAMBASADOR

jul 2007.

I kod mene je pakao na zemlji. uzas... :(

jul 2007.

Sad mi baka javlja da zvala neke ljude u Bg (valjda rodbina, ne znam) i da temp dolje 47???? 47 ???

jul 2007.

47 kurca....

jul 2007.

..................................... a?
ClarenceENTUZIJASTA

jul 2007.

vjerovatno je 47 u gradu zbog asfalta, metala i dr.
gensAMBASADOR

jul 2007.

:sun2: :sick: da... u~asno je vrue... za slijedei grow bi se trebalo strpiti do jeseni i to kasne jer ne vjerujem da e ove temperature samo tako pasti :ohno:

jul 2007.

sorry morao sam :icon_lol:

jul 2007.

slikau temometar pa da vidite u ladovini e nema asvalta 45,5 celzijusa u bgd prekju e
doomerLEGENDA

jul 2007.

47 u BG ?!?!??! katastrofa covjece pa gore nego u saudiskoj arabiji ! di vam je nafta :D ?
SLO-EraLEGENDA

jul 2007.

ja i dalje ima upaljene neonke-ali morat ču danas zahajcati HPS-imam neke domaje sto su tek izašle temp usobi nije prelazila 29,5˙C zo znači, da bi bilo negde oko 32˙C u boxu dans je nesto svežije pa je u sobi 26,2C
Jim MorrisonISTRAŽIVAČ

jul 2007.

o da jeste bilo ujutru sveze....sad isti qurac ko i juce...

jul 2007.

Jel puno ateti biljci ako mi je temp. u boxu od 30 -33 celzijusa ? Nikako nemogu spustiti temperaturu
gensAMBASADOR

jul 2007.

U mom boxu je ve du~e vrijeme temp preko 30... zna biti i do 40... biljke su joa uvijek ~ive, a da li bi urod bio bolji da je ni~e ne znam... vjerojatno bi
doomerLEGENDA

jul 2007.

Padajuuuuuuuuu temereatureeeee jel osjecate mmmmmmmmm ocemo jos !!! ocemo jos !!!!!
BrkZorbaISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Kod mene isto :( Bojim se posljedica! Kakva je situacija kod tebe? Danas bi trebalo ozbiljno zahladit pa se nadam najboljem :)

jul 2007.

hvala bogu i kod nas pale temperature ali mi se cini da to nije zadugo... ima da se opet pecemo ko budale na ovom suncu... uzivajmo u ovih par dana osvijezenja pa opet prozivljavajmo pakao...treba se naviknuti na njega...ehehh
BrkZorbaISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Navodno ce 8 mj biti hladniji... Zivi bili pa ...
gensAMBASADOR

jul 2007.

Pa... već duže vrijeme je prosjek 34°C, ne znam koliko je to imalo utjecaja na razvoj... ovo mi je prvi pravi grow, tako da nemam sa čime uspoređivati. Biljke zaljevam sa malo više vode da se lakše hlade... nadam se da im je to pomoglo.
SLO-EraLEGENDA

jul 2007.

največa "jeba" oko vručine je za mlade biljke ili ponekad zbog extra velike temperature može se prekinuti fotsinteza,... pomažemo jim več ako barem vazduh cirkuliše malo jače inačer dans je več milina- u sobi je 23˙C pa palim hps 400w da vidim sta če biti sa tim domajama
FukmondoAMBASADOR

jul 2007.

ajd vec kad smo kod domaje,slo-era sta je za tebe domaja? dali je to neka provjerena sorta sa ovih prostora ili...? evo za mene je domaja npr. sjeme neprovjerenog porjekla koje dobis kad dobis ili kupis vutru pa cuvas to sjeme sunce mu zna biti vrlo solidna:sun2:
SLO-EraLEGENDA

jul 2007.

domaja je vuja koju sa se sadi ve nekoliko genracija na ovim prostorima i nije ukratana sa hibridima i sortama iz daljnih krajeva.... u kratkom -to je za mene domaja
doomerLEGENDA

jul 2007.

Era oldschool sad po domajama roka !!!!!! steta stto ti nemam dat seed od jedne sto je bila prije god dana.............. Naci ce se neka extra nadam se........
cannebosanacPOZNAVALAC

avg 2007.

Kad palite lampe noću ili danju ?Možda kad bi namjestili da vam je sredina dana grow room-u kad je sredina noći u stvarnosti.Isto tako kad u grow room-u okrenete na 12/12 skinite po 3 h sa svke strane dana koji bio 18 ,tako da opet sredina dana u grow room dođe na sredinu noći u stvarnosti . Odakle dovodite zrak u grow room ?Iz vana(mislim skroz izvana,van kuće ili prostorije u kojoj je grow room) ili iz prostorije u kojoj je grow room? Isto i sa odvodom zraka treba skroz vani da ide ,pogotovo ljeti. Jebeno je po vrućini sigurno ,kako god okreneš sa lampama ,samo kontam da je bolje da su upaljene kad je vani noć tako bi trebalo biti lakše održavati temperaturu na 28° C preko kao ne bi trebalo da ide .Samo onda opet zajeb kako ako su lampe u ugašene tj.noć u grow roomu kad je vani dan,dovesti dovoljno svježeg zraka da u grow roomu padne temperatura bar na 20°C ,18°C bi bilo idealno noću.LAko je gdje ima klima doma onda pošto klima ionako radi po danu ukradeš malo i odvedeš za grow room ,a gdje nema kontam da bi bilo dobro dovod uzeti odnekud iz nekog propuha gdje je cjeli dan dovod u hladu .Ako nema onda jebiga može kako može.

avg 2007.

covjece ovo vrijeme je spaljeno da nemoze bit vise... evo u osijeku je sad vec po neznam koji dan hladno al bas dosta... nemos ni na kupanje a nije ni za dogacku odjecu ma sve nesta smijesno... neznam ni kak bi biljke reagirale na takve promijene 1 dan +40 a drugi +20 mislim strava...
BrkZorbaISTRAŽIVAČ

avg 2007.

Lampe samo noc. Skriveni grow. Temperatura me krajnje zahebava. Mislio sam vec sve bacit ali mi je Gens malo vratio nadu. Vidjet cemo.

avg 2007.

Sunce je palo ali zrak je tezak i vruc jos katastrofa...... 7 8 mj su totalna katastrofa za grow Btw mi se zalimo zbog 35++ u growboxu a Atena gori..... idemooooOO rokaaaAAAj I dalje Tsunamiji i potresi Danas pogotovo vrlo jaki u svijetu. 16.08.2007
BrkZorbaISTRAŽIVAČ

avg 2007.

U box-u izmjereno nekoliko puta 40 ++ :( Cini se da ne smeta jer se biljka normalno razvija. Sigurno ce biti nekih posljedica... Ima li tko iskustava?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se