VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojDestroyer
LEGACY

Destroyer

14 odgovora1,212 pregleda
bakajokoENTUZIJASTA

jul 2009.

naletismo na netu na ovo sjeme, jel ima tko kakvih iskustava s njime (uzgojem ili konzumiranjem, svejedno), uvijek mi je nekako bolje ut iz prve ruke, iako ovako na prvi pogled djeluje prejebeno :) 5 sjemenki, 60 euria :D http://www.growshopalien.com/onlineshop/contents/en-uk/d188.html#p1728
FlegyPOZNAVALAC

jul 2009.

prvi glas mi je ovo,jesi probo pitat kolegu googla i youtuba? :dog_walk2:
VladTheInhalerISTRAŽIVAČ

jul 2009.

Hmm, 100% stiva, i jos thai genetika... vise je za outdoor, ali sve ovisi koliko imas mjesta.
SuperAngelPOZNAVALAC

jul 2009.

Kako ime proda proizvod :P Nikad uo za ovu firmu, ali kolko sam vidio/ uo odli no fem sjeme ti ima Female seeds, puno povoljnije od ovog.
bakajokoENTUZIJASTA

jul 2009.

da, jesam navodno ne daje velike prinose i jako je osjetljiva na hranu u zemlji, al onda opet na neka druga mjesta pro itaa da nije teaka za uzgajanje, pa sam htio ut neato iz prve ruke ovdje na "naaem" forumu
bakajokoENTUZIJASTA

jul 2009.

@VladTheInhaler: a ono, nije baa da imam neato previae mjesta, ali ovo 100% sativa me dosta privla i @SuperAngel: nikad uo za ou firmu? ja evo i sad gledam banner njihov u vrhu ekrana ;)
VladTheInhalerISTRAŽIVAČ

jul 2009.

Ma Canna Biogen je dobra firma, nemaa tu problema. Jedino ne vjerujem da sazrijeva rano kao ato ka~u. Naime, ja sam imao Thai Stick sativu (koja je Thai haze x skunk) ,i iako je na etiketi pisalo da cvjetanje trajalo 9-10 tjedana, u biti je trajalo preko 14, a biljka ima sklonosti narasti u drvo, a ja imam nekakvih 50 cm vertikalnog prostora.
bakajokoENTUZIJASTA

jul 2009.

ja imam u vertikali nekih 150 cm i 50*70 cm osnovica, trajanje cvjetanja uope nije problem, mene isto zanima kakva je genetika, prinosi, na ato bi trebalo pripazit i sli no...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se