VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojhitna pomoc :))
LEGACY

hitna pomoc :))

10 odgovora1,054 pregleda
Pocetnik_84ISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Pozdrav svi cenjeni groweri, dosaho sam do karaja sa svojim biljchicama :)... Chitao sam o skidanju hedova sa biljke i sechenje , ali bi se i ipak posavetovao sa vama :)... -sutra bi trebalo da ih skidam iz growa i na sushenje da pale. -Inateresuje me procesh skidanja i stavljanje na sushenje hedova, ako moze neko objashnjenje u kratkim tachnim naj boljim metodama :)) ...
xxrobixxAMBASADOR

maj 2011.

Jesi gnojio, trebao si isprat dobro zemlju. Ako si i to napravio, stavia biljke 48h u mrak. I onda odre~ea biljku pri dnu i etoga. Po ~elji trimaj i ostalo. Suai najmanje 7 dana, ato du~e suaia bit e bolje. Poslje toga u teglicu na kjuring. Najbolja temperatura za suaenje ti je 18-24 stupnja, vlaga 45-55%, nek se suai u mraku, nikako na svijetlu. Nadam se da sam pomogao. ;)
Pocetnik_84ISTRAŽIVAČ

maj 2011.

jesam ... znachi kako sam razumeoo , samo ocechem dole na dnu i to je to, okacim i sushim ?????

maj 2011.

Mozes i svaku granu posebno odrezat i stavit na susenje ako je neka veca biljoza. Ali, da, samo odrezese, stavis naopacke i pici....
MoxENTUZIJASTA

maj 2011.

ako si gnojio do kraja i nisi napravio flush, preporu am water curing da sve ata je fuj fuj za puait izae van....
Pocetnik_84ISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Jedna biljka je pri samom kraju, verovatno danas skidanje, druge 2 bih ostavio jos 2-3 dana, gnojio sam sa hesi-bloom, hesi-phosporus, i super vit, prekljuce sam zalio sa svim tim, to ispiranje zemlje nazalost nisam do sada odradio, da li je kasno??? Kako ispiram? Koliko vode ( da li cista voda? ) i u kom vremenskom razdoblju da ispiram?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se