LEGACY
Koliko biljaka u growbox?
16 odgovora1,977 pregleda
23 REP46%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#1
Pozdrav svim clanovima foruma!!!
Posto se vec izvesno vreme uspesno bavim spoljasnjim gajenjem,resio sam da predjem indoor...
Opremu sam nabavio,samo me interesuje koliko maximalno biljaka moze stati u GrowBox?
GrowBox mi je dimenzija 90x60 i visine 160 (small growbox hidroponika Bg).Planiram da uzmem cream caramel x3 i snowwhite x3,pa nisam siguran koliko bi moglo stati u ovaj box.
Hvala unapred na pomoci...
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#2
Pogledaj na netu koliko narastu pa ra
unaj,po veli
ini boxa mislim da je to za 2 dobre biljke,ako ne narastu velike 4 pa sad,vidi ti,sve zavisi kako
ea ih pdr~avati.
Koliko san skonta imaa 6 sjemena,stavi sve na klijanje pa kreni,mo~da se koja ne primi,pa ako je gusto eliminiraj najslabije...stanu i svih 6 ako
ea se malo pozabaviti s njima,opcijama nema kraja :)
:signs046:
Teglica_Unka
AMBASADOR2.292 REP23%
→ Legenda
Teglica_UnkaAMBASADOR
nov 2009.
nov 2009.#5
u pa nisi morao bas da bacas pare na MH kad imas CFL....u svakom slucaju super osvetljenje za tu prostoriju :bis:
23 REP46%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#7
dobra ideja za taj clonebox,ali o tom-po tom...za sada cu ih sve gurati do kraja,pa cemo da vidimo sta dalje. Imam u planu jos jedan ovakav box da nabavim do nove godine,ali sa T5H fluoroscentnim neonkama za fazu vegetacije (mnogo manje trose od MH,a daju 10000 lumena!)...U svakom slucaju videcu,po prvi put radim indoor.
23 REP46%
→ Istraživač
nov 2009.
nov 2009.#8
e da,jos jedno pitanje za iskusnije... Uzimam i medusa kapljac sa 6 izlaza koji ima protok od 1l/h na svakom izlazu,to cu privezati na pumpicu za vodu,pa me interesuje koji rezim da stavim za zalevanje(tri puta dnevno po 3h ili dva put po 4h,ili nekako drugacije). Vani sam biljku polevao sa 2-3 l vode dnevno,ali za ovaj hidroponski sistem nisam bas siguran,jer su biljke u supstratu od kokosovih vlakana,te vise piju vode...
okt 2009.
1 / 9
okt 2009.
nov 2009.