VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojPOzdrav
LEGACY

POzdrav

12 odgovora814 pregleda

avg 2012.

Ok ljudi trebam pomoc. Zanima me dwc sistem kako ga napraviti koju pumpu kupiti sa koliko protoka posto radim box 40*40*110 puta dva setup mi je 6xcfl tež 6700 za vegu za ispuhivanje koristim inline vent Vents 185 m³/h, 125mm = 169.00 kn trenutno imam samo mali vent za raspuhivanje bebe njih devet komada niklo neki dan trenutno se nalazi u kanti visokoj 48cm na njoj su 4 lampe i laganpo puse posto bi zelio st oprije se maknuti sa zemlje zanimaju me detaljnije kako napraviti dwc jer cu imati dva takva boca jedan za vegu drugi za cvjetanje. zanima me jos imate li iskustva sa cflkama i jel mi ih je 56 komada dost za vegetaciju u cvjetanje planiram staviti 100-150watac hps sa tubicom. svaku sugestiju molim vas samo javitie postat cu skicu kroz par min cim nacrtam sve to

avg 2012.

kako mislis ovo 56komada....cega?
naturaPOZNAVALAC

avg 2012.

mozda misli 5-6 komada stednih sijalica?

avg 2012.

Otupavio sam od .....salate.Nemojte jesti salatu.
naturaPOZNAVALAC

avg 2012.

samo uz mesiste, hehe
jesamZMAJ

avg 2012.

Pa da, kad je zelena salata srodnica opijuma.

avg 2012.

kako napravit dwc?? kao prvo,trebash znati koji sistem dwc-a zhelish/mozhesh napraviti..ovisno o tome treba nabaviti pumpe,koshare...ili shto vec.. mislim da nema tu bash puno pravljenja...treba kupiti potrebno i to poslagati... evo ti link za tkz. bubbleponic metodu uzgoja.. Huge Yields Bubbleponics Cannabis Guide | Grow Marijuana | Grow Weed Easy

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se