VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojDa li je desetak sati svetla dovoljno?
LEGACY

Da li je desetak sati svetla dovoljno?

7 odgovora3,156 pregleda
JoeENTUZIJASTA

jan 2005.

Znaci, sada kod nas ima oko 10.7 sati svetla...i svakog dana ima po 2-3 minuta vise. Da li je ta kolicina svetla dovoljna za vegetativni razvoj biljke? Da li mogu sada da zapocnem biljku a na prirodnom svetlu?
GreenManAMBASADOR

jan 2005.

10 sati svetla nije bas dovoljno,pozeljno je 12 i vise sati.A sto se tice osvetljenja to je SLO-Era pisao vec,a za ostala pitanja vezano za to javi se njemu.Poz ~)
trusHardyISTRAŽIVAČ

feb 2005.

a šta bi recimo bilo da se umjesto krajem 3.mj ili pocetkom 4mj. sjeme posadi recimo pocetkom 5mj. s obzirom da su proljeca postala rijetkost i da se sve cešce z zime prelazi u ljeto kako bi se to odrazilo da se posadi u 5 mjesecu?
trusHardyISTRAŽIVAČ

feb 2005.

to sam pitao cisto informativno jer me zanimalo posadit cu ipak pocetkom cetvrtog. znaci ja moram prvo pripremit biljke pa tek onda u zemlju, nikako idmah u zemlju?
GreenManAMBASADOR

feb 2005.

Mozes i odmah u zemlju ali je pozeljno da prvo proklijaju.Da ne duzim pogledaj http://vutra.org/forum/viewtopic.php?t=127. A ako ti nesto ne bude jasno ti pitaj. p.s. ako ih odmah stavis u zemlju moraces jako cesto da obilazis u pocetku,skoro svaki dan. edit: Avram: popravio link
trusHardyISTRAŽIVAČ

feb 2005.

thanks
samo ljudi naprijed... samo uzgajaj te imam ja svoje domace.. plantaze

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se