LEGACY
Industrijska konoplja malo drugacije
40 odgovora2,842 pregleda
Yo GrouJ
POZNAVALAC1.080 REP53%
→ Ambasador
Yo GrouJPOZNAVALAC
apr 2016.
apr 2016.#1
Pozdrav drugari. Evo jedne zanimljive teme. Panduri ne oduzimaju industrijsku konoplju? A vi bi zeleli da gajite biljoze za sopstvene upotrebe? Hmm ja se setio jedne dobre stvari. Uzeo sam industrijsku konoplju, i ukrstio je sa lemon haze... I :D dobio biljku koja potpuno izgleda kao industrijalka alii... RADI KAO LEMON HAZE!!!! trenutno u basti imam 14 komada od 6 c i u grow boxu 2 potomaka koja cvetaju!!! Sve ato vas interesuje pitajte slike stavljam samo da skontam kako
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
apr 2016.
apr 2016.#2
Cuvaj racun od industrijske da pokazes radoznalcima ako pitaju ;)
A i industrial se najcesce gaji radi semena pa ce ti trebati kasnije i odgovor na pitanje sta ce ti hedovi hehe
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
apr 2016.
apr 2016.#4
biljke izgledaju prilicno zapusteno i pod neadekvatnim svetlom. a to da li je industrijalka sudija moze znati tek nakon analize, koju ne mozes da prodjes ako je ukrsteno sa hejzom jer onda imas veci procenat thc-a od dozvoljenog. drugim recima, nebitno je kako biljka izgleda ako ulete plavci, a znace se da nije industrijalka ako se uradi analiza
Yo GrouJ
POZNAVALAC1.080 REP53%
→ Ambasador
Yo GrouJPOZNAVALAC
apr 2016.
apr 2016.#5
Uuu.... U svakom slucaju ne zna niko za biljoze slikam ostale kad joa malo porastu
@PowerSeed ata mi preporu
ujes ata da ubacim joa da biljke budu bolje?
sbcjeceo
LEGENDA5.962 REP10%
→ Zmaj
sbcjeceoLEGENDA
apr 2016.
apr 2016.#6
Ako ti je na ovoj zadnjoj slici sijalica sa zarnom niti a tako izgleda uzmi zameni je sa cfl, imas malo svetla, koliko imas sijalica/wati/lumena ukupno? Bojim se da bi u nekom hipotetickom otkrivanju najebao kao svi ostali a smanjices prinos tim ukrstanjem, naravno to samo ja mislim...
Yo GrouJ
POZNAVALAC1.080 REP53%
→ Ambasador
Yo GrouJPOZNAVALAC
apr 2016.
apr 2016.#7
3x cfl 23w 1380 lumena 2x neonke 400 lumena 3kom sijalice sa zarnom od 75w za odrzavanje temperature
sbcjeceo
LEGENDA5.962 REP10%
→ Zmaj
sbcjeceoLEGENDA
apr 2016.
apr 2016.#8
Sa dovoljno cfl-a ne treba ti da dizes temperaturu, jos doslo i leto, izbaci te sa zarnom niti a i ove fluo ne sluze nicemu, oblebi folijom ovo sto nije da ne gubis svetlo, nije ti kuhinjska folija bas srecno resenje ali ajde, i dodaj jos cfl sijalica, na ovu visinu mozda jedno 8-9 mozda i 10 komada da imas ukupno...
Yo GrouJ
POZNAVALAC1.080 REP53%
→ Ambasador
Yo GrouJPOZNAVALAC
apr 2016.
apr 2016.#9
Okej hvala ti i zanima me dali je isto jedna cfl od 60w ili 3 kom od 20w?
irieman
ZMAJ59.543 REP
iriemanZMAJ
apr 2016.
apr 2016.#10
bolje je 3 komada zbog pozicioniranja ,i ako ti crkne sijalica bolje je jedna od 3 nego jedna jedina
Yo GrouJ
POZNAVALAC1.080 REP53%
→ Ambasador
Yo GrouJPOZNAVALAC
apr 2016.
apr 2016.#11
Hvala na odgovorima :) ako vas neato zanima u vezi industrijalke samo pitajte
NoVaseline
POZNAVALAC1.145 REP61%
→ Ambasador
NoVaselinePOZNAVALAC
apr 2016.
apr 2016.#12
Da li analiza pokazuje thc procenat i pre cvetanja tj. tokom juna/jula kod otudoora fotoperiodnih?
jesam
ZMAJ41.782 REP
Himalaya
ZMAJ145.729 REP
HimalayaZMAJ
apr 2016.
apr 2016.#14
jesam normalno da nema,najebes kao za pravi kanabis :D a i ako zavrsis grow do kraja dobijes nista na kraju hahaha
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
apr 2016.
apr 2016.#15
koliko sam na par mesta ranije procitao, sa 5 sedmica moze da se registruje thc u kanabisu, dakle racunajte da nakon dva meseca od nicanja %thc-a prelazi onaj koji je "dozvoljen" zakonom
bakalula
LEGENDA5.534 REP5%
→ Zmaj
bakalulaLEGENDA
apr 2016.
apr 2016.#17
Dugo nisam blesaviju ideju
uo, izvini na kometaru ali tako je. Ovo je klasi
an primjer 'high risk/low reward' situacije.
Mani se toga dok je vrijeme za svoje dobro.
publicenemy
LEGENDA5.383 REP4%
→ Zmaj
publicenemyLEGENDA
apr 2016.
apr 2016.#18
Mene zanima gdje si to
uo da policija ne oduzima industrijsku konoplju, i zatim me zanima gdje je to sva ta silna pnadurija iala na edukaciju kako bi uope bila sposobna prepoznati razliku izmeu konoplji?
Izglednija je opcija,
ak i da imaa samo
istu industrijsku, da bi te na sudu teretili za proizvodnju, tj. uzgoj, a
injenicu da si to pokuaao sa industrijskom konopljom bi pripisali tvojem neznanju.
sbcjeceo
LEGENDA5.962 REP10%
→ Zmaj
sbcjeceoLEGENDA
apr 2016.
apr 2016.#19
Zamislite sramote, hoce gospoda policajci malo da zapale zaplenjene robe i vide da ne "radi" :D:lol:
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
apr 2016.
apr 2016.#20
Bome oduzima se i industrijska u slu
aju da je neprijavljena. Isto vrijedi zakon kao za mak, zna
i kod maka moraa prijaviti to
an broj
ahura u policiju a kod industrijske to
an broj stabljika. Sjeme mora biti odobreno od nadle~nog poljoprivrednog instituta, u protivnom je ilegalno.
Zna
i ovo je na
in da najebea duplo viae nego za uzgoj medicinskog kanabisa. Zaato duplo viae, pa zato jer te terete za neprijavljen uzgoj industrijske konoplje + za uzgoj medicinskog kanabisa koji e dokazati testiranjem, a uz to sve ti naplate troakove testiranja i analiza pa te maknu na 7 godina u buksu da to sve naplate jer je prili
no skupo.
Ovo je jedan od pravih primjera da ljudska glupost ne poznaje granice.
apr 2016.
1 / 21
apr 2016.
apr 2016.