LEGACY
Pocetnicko pitanje.
18 odgovora1,354 pregleda
rockerboy
AMBASADOR2.329 REP24%
→ Legenda
rockerboyAMBASADOR
nov 2010.
nov 2010.#1
`to bi se dogodilo da se biljke posade u zemlju i rastu u sobnim uvjetima bez tih boxova i svih tih stvari... samo voda, svetlo korz prozor od sunca, malo gnojiva i to je to?
Da li bi te biljke uspjele, je li to uopce moguce?
Mislim, ako mogu rasti outdoor u tavkim uvjetima, zasto nebi mogle indoor?
Puno fala unaprijed, na odgovorima. :)
34 REP68%
→ Istraživač
nov 2010.
nov 2010.#2
jedino treba svijetla viae nego u boxu jer u boxu se svijetlo reflektirao od zidove a vamo bi se raspraivalo.
ekaj ipak nekog iskusnijeg za odg
xxrobixx
AMBASADOR4.300 REP80%
→ Legenda
xxrobixxAMBASADOR
nov 2010.
nov 2010.#3
U ovo doba godine na balkanu mislim da nebi niata uspio. Al' tamo 3-4 mjesec, kad se ide outdoor, kad bi stajala na prozoru ili balkonu, bilo bi neato do 9og mjeseca. Bar ja tako mislim. :)
bobach79
LEGENDA5.465 REP5%
→ Zmaj
4herbs
POZNAVALAC1.490 REP99%
→ Ambasador
4herbsPOZNAVALAC
nov 2010.
nov 2010.#5
hehe evo ovako,to ato si opisao je mogue,pogotovo ako imaa prekrasan tavan s velikim krovni prozorom koji upravo ve
inu dana stoji na suncu,u takvim uvjetima mo~ea bez problema uzgojiti biljku ali iskreno jedino bi ti preporu
io da na prozoru sadia autofloweringe ako ve
imaa prozor koji je osun
an jako velik dio dana...i brate sadi po ljeti a ne po zimi,sve ti ovisi o trajanju svjetla i mraka u danu,po ljetu je ve
i dio dana sunce a manji mrak,a po zimi je obrnuto,svaka biljka mo~e rasti
ak i ako nije direkt na suncu ali mora biti blizu izvora svjetlosti tako da odgovor je na voje pitanje DA
MOGUE JE UZGAJATI BILJKE NA PROZORU U SOBI ALI TO SAMO AKO IMA` PREDOBRE UVJETE INAE SE JEDNOSTAVNO NE ISPLATI EKATI ZA TAKO LO`U KVALITETU I TAKO MALU KOLIINU
bobach79
LEGENDA5.465 REP5%
→ Zmaj
bobach79LEGENDA
nov 2010.
nov 2010.#6
Da, u tom slu
aju ili ako imaa staklenik na vrhu nebodera(sorry na sarkazmu, al samo ~elim dokazati da se stvarno ne isplati, ili prejebeni uvjeti). Radije sklepaj neato iz kartonske kutije sa nekom lampom i bubni autoflowering zbog toga jer ih ne jebe ako ti se sjebavaju foto-periodi zbog danje svjetlosti(mo~ea ih 24/0). Pozdrav i sretno:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
rockerboy
AMBASADOR2.329 REP24%
→ Legenda
rockerboyAMBASADOR
nov 2010.
nov 2010.#7
Fala na odgovorima.
Znaci mogao bi ih u tom boxu od kartonske kutije drzati na svjetlu cijelo vrijeme?
Mozete mi molim vas napisati najosnovniju opremu koja mi je potrebna i odprilike njenu cijenu. Bio bih jako zahvalan :)
Koja je najjednostavnija sorta za odrzavanje i gdje nabaviti sjeme?
Neki lowrider, a da nije prezahtjevan :)
NumBdoT
ENTUZIJASTA520 REP80%
→ Poznavalac
NumBdoTENTUZIJASTA
nov 2010.
nov 2010.#8
Da mogo bi samo neznam ovaj kolko je to kvalitetno rjesenje ako me razumjes bolje slozi neki pravi box ili pc box,to kartonskom kutijom je ono teski ghetto DIY hahha
Jedino iskustvo koje ja imam sa AUTO sortama je to sto mi je jedna kuja u trenutnom grow-u procvjetala pre rano na kraju ispade da je rjec o prewlowerima ,al opcenito mislim da auto sorte nisu pre zahtjevne
neznam sto ti odgovaram kad sve imas ovde(i na ostalim djelovima foruma):
https://forums.vutra.org/content/11-food
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
nov 2010.
nov 2010.#9
kakva bre kartonska kutija ,, oda stalno mislis kad odes od kuce oce se nesto zapaliti...
samo se ti obrazuj ovde na forumu nesto sklepaj al ne od papira da ti traje i nemoj nigde da zuris dok neutvrdis gradivo iz teorije pa onda kreni polako pa ces tek onda videti sta ti nedostaje od znanja i kazem niko se nije rodio pametan a da je biljku uzgajati samo tako na prozoru svi bi imali jednu u sobi i nebi kupovali raze zajebancije koje su potrebne za uzgoj :)
pozdrav i dobro dosao u svet growanja
nov 2010.
1 / 10
nov 2010.
nov 2010.