VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojDilema oko opreme
LEGACY

Dilema oko opreme

18 odgovora1,148 pregleda
WaderLordISTRAŽIVAČ

feb 2017.

Kako sam doaao do neato novca pa sam u prilici da unaprijedim opremu za svoj aator od 90X90, zanima me koja bi bila bolja solucija. Iskreno, zbog jednostavnosti preferiram LED ali zanima me vaae mialjenje: -Mars Hydro II 700 koji mogu dobiti za nekih 2000kn ili -Nanotec OG 600w priguanica na koju bi stavio 400w HPS i to mogu dobit za nekih 1500kn Extractor i cool tube ve imam, trenutno mi je unutra 250HPS sa nekom no name magnetom priguanicom + 2 kineska no name LED panela koji efektivno daju nekih 250-300w zajedno. I joa bi me jedna stvar zanimala, ako je ta priguanica od 600w i ka~e da je dimmable na 50% i na 75%, mo~e li se na to spojiti ~arulja od 400w?
DjuniAMBASADOR

feb 2017.

mislim da bu ti premala pokrivenost za aator 0,9x0,9m. jer ti je led lampa veli ine 38x38cm, a led vertikalno baca svjetlo, neka me netko ispravi ako grijeaim. ato se ti e snage to bu ti dost
hazeriZMAJ

feb 2017.

Hans 180w-1750 kn i sa strane stavis ta dva mala kineska..
jaksa8LEGENDA

feb 2017.

ili si sam napravis sa citizen cobovima ili cree....jednostavno i jeftino ako se malo snades :) evo ja taman narucuje citizen 150w ce izac 45$+driveri 15
WaderLordISTRAŽIVAČ

feb 2017.

U teoriju slaganja toga recimo da se malo i ku~im, u praksi pojma nemam ata i kako bi i odakle bi po eo, pa ako mo~e podjela iskustva tu ili u inbox ili neki brzi link di da se kupi sve to? Hvala unaprijed
DjuniAMBASADOR

feb 2017.

mislim da ti je najbolje ako znaa sam, neka ti kolega spi i linkove, i nemojte na pm tako da ostane za generacije :spliff::mario::
jaksa8LEGENDA

feb 2017.

evo mail pa im samo posaljite da vam da listu proizvoda pa birajte... [email protected] postarina obicnom postom vam je 12 dolara tako da znate uracunat
WaderLordISTRAŽIVAČ

feb 2017.

Odakle aalju ako znaa? Pitam radi carine...
jaksa8LEGENDA

feb 2017.

kina.. ja sam narucio i nije mi carina naplacena...nevjerujem da ce ti to uhvatit...ako su samo ledice bez reflektora to dode u koverti s baloncicima....meni je doslo u kutijici s reflektorima pa opet nista nije bilo,,,
predragvukISTRAŽIVAČ

feb 2017.

moj ti je savet nanotec 600w i naravno da moze zarulja od 400w stavis na 75% i resio si problem, sa opcijom super lux i zaruljom od 600w trosi 630w za 400w neznam realnu potrosnju ja imam nanolux 600w dimerabile sa zaruljom 600w

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se