LEGACY
Počela mi se sušiti !
20 odgovora3,059 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#1
imam jako mladu biljku cannabisa. po
ela mi se suaiti bez nekog razloga, svaki dan zaljevam ...
ako mo~da znate zaato napiaite mi, hvala !!!
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#2
daj kakvu sliku.....od prekomjernog zaljevanja biljka zna splasnuti bas kao da nema vode po 5 dana....slike!
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#3
bice da je problem u vodi, nemoj svaki dan zaljevat, pusti malo, zali biljku koliko joj treba, znaci ako full sunce przi ko na ljeto onda zali svaki dan, dva... ako je malo slabije sunce zaljevaj svakih 3-4-5 dana, ako je oblacno i kisa je svako mala, mozes svaki tjedan zaljevati, znaci zaljevaj po potrebi biljke... peace out :D
meduLLa
ISTRAŽIVAČ87 REP25%
→ Entuzijasta
meduLLaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#4
Sunce? s obzirom da je postano pod 'unutrasnje uzgajanje' zakljucit cu da je growbox u pitanju :) Nikako ne zalijevati svaki dan, nego prosjecno u intervalima od 3 dana (ovisi o velicini posude najvise) - sljedeca metoda je meni osobno najefikasnija - http://www.allpotseeds.com/how-to-use-pot-lifting-method-for-watering.html
Uz to, cak ni nije nuzno zalijevanje problem, ako imas higrometar nemoj da ti vlaga pada ispod 40% , sto je jedan od mogucih uzroka presusivanja.
Slike su uvijek dobrodosle =)
Sretno.
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
21 REP42%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#6
Pomagajte ljudi. Bilje mi je pocelo umirati prije 5-6 dana, od onda mi je umrlo 1/2 bilja. Zaljevane su u pocetku svaki dan sad vise ne posto sam skuzio da je mozda do toga ( al se ne oporavljaju). Imam hps 150w, ventilaciju, klimatizaciju i da zaljevam mjesavinom vode iz klime i obicne vode iz pipe.
Eo neke slike pa recite sta mislite
http://img20.imageshack.us/gal.php?g=21062010269l.jpg
21 REP42%
→ Istraživač
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
jun 2010.
jun 2010.#8
`ta se tu ima znat ?
Zemlja izgleda u~asno , mokro ... NEVALJA ! .....PONOVO !
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
jun 2010.
jun 2010.#9
Za vodu iz klime su podjelena mialjenja(ne
e mi nikad u zemlju) ali kad ve
experimentiraa s vodom(da,upravo experimentiraa pored tisu
a growera koji su vjerni prirodnoj vodi ti naea klimova
u da dodajea) potrudi se da znaa TOAN ph da se mo~ea mo~ea ravnati i ispraviti.
Uglavnom,kad uspijea tako udaviti i po~utiti tek niknule biljke puno je joa nepro
itanog teksta pred tobom.
Radije ponovno,nije kraj svijeta,i bolje da prije krenea s novima nego da joa viae vremena izgubia i ne dobijea niata od ovih.Mo~ea ih paralelno ostaviti,nada ipak umire zadnja:)
21 REP42%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#10
Hvala na odgovoru, u medjuvremenu su sve krepale stavio sam novu turu da klija (nekoristim vise vodu iz klime, bar dok mi nestigne ph metar) . Uskoro otvaram dnevnik uzgoja pa ce mi trebati svaki savjet i pomoc
maj 2010.
1 / 11
maj 2010.
jul 2010.