VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojVegetacija - Cvjetanje
LEGACY

Vegetacija - Cvjetanje

263 odgovora46,164 pregleda

jun 2010.

Evo poato me to malo zbunjuje,a ima vas koji posjedujete poveliku koli inu znanja,zanima me koliko dana traje vegetacijska faza,tj nakon koliko dana se prebacuje na cvjetanje????hvala unaprijed
weberjohn2ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ako Uzgajas pod umjetnom rasvjetom vegetacija traje onoliko koliko ti zelis, biljka minimalno mora bit visoka 30 cm ali je i mali urod pa ces vjerovatno stavit na cvjetanje oko 70-100 cm visine. Ako u prirodi posadis recimo u 4 mjesecu biljka ce vegetirati dok dani ne postanu kraci znaci 7-8 mjesec i onda cvjeta 8-10 otprilike. Jesi punoljetan?
herbISTRAŽIVAČ

jun 2010.

to su gluposti da biljka mora minimalno biti 30 cm za cvjetanje..ti ju mozes odmah otpo etka stavit na 12/12 i odraditi sve tako ako hoces....planiraj si po velicini boxa tako da racunas da ce biljka duplo jos narast kad ju prebacis na 12/12...
weberjohn2ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Kakve gluposti? Molim te nemoj govorit ak neznas. Mozes stavit na 12/12 ali ja mu kazem jer vjerovatno nema prostora, i biljka nemoze procvijetat ispod 30cm, mozda moze al onda ti treba mikroskop za cvjetove
herbISTRAŽIVAČ

jun 2010.

hehehehe...... https://forums.vutra.org/threads/6969-vrijeme-za-flush ...evo pa mi ti reci ...ja ovo vidim i bez mikroskopa....5 dana vegetacije.:thumb:
mjesecarLEGENDA

jun 2010.

koje gluposti,hehe,biljku mozes staviti odmah na 12/12 iz sjemena,ali ona opet nece pokazati spol oko 3-nedelje,zavisi od velicine boxa i koja je sorta jer sativa i indica nece narasti isto za 30dana,gledaj da ti biljka ide sto vise u sirinu a ne u visinu ti nju mozes izduziti sa svjetlom kako hoces bar to nije problem pa bi molio ove sto nisi sigurni da ne sire dezinformaciju,bas me zanima kako na kraju izgleda biljka koja je narasla do 100cm u vegetaciji i koliki je taj box,i da napomenem da in i out uzgoj nema veze,kad radis in ti si njen bog i ona se ponasa kako je tretiras,otvori dnevnik ako vec nisi i tu ce ti ekipa odg.a ako si tek poceo i nisi iskusan bit ce tu dosta problema,

jun 2010.

E to me je zanimalo..Malo sam se pogubio u tim dnevnicima stoga mi trebala inf iz prve ruke!bila mi na vegetaciji skoro 2 mj.,pa je prebacio na cvjetanje i laganini je eksplodirala!!thnx ljudi,sada nemam dvojbi :D!! peace
weberjohn2ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

to svi znaju da se moze stavit na 12/12 pricao sam o necem drugom pa nisam dobro predocio. Kolko je narasla u 5 dana ?
KrejzyPOZNAVALAC

jun 2010.

biljka moze odmah na 12/12 i tjerat se tako do kraja jer se jos izduzi tokom cvjetanja tako da urod jest manji ali definitivno nije pravilo da se ne moze to tako
ZmijugaLomaAMBASADOR

jun 2010.

Kod mene su biljke pretezno niske, najveca je 20cm, slike od maloprije (https://forums.vutra.org/threads/6949-Moj-prvi-indoor-!!!?p=139648) a razmisljam jos najmanje mjesec ih drzati pod mh 400
DJFlyHighLEGENDA

jun 2010.

covjek je pitao neko pitanje a vi se prepirete dali moze odma 12/12 ili nemoze, imate pm za to a ovdje pomognite covjeku....
KrejzyPOZNAVALAC

jun 2010.

nije prepucavanje nego utvrdjivanje istinite informacije... covjek je pitao, dobio losu i netocnu informaciju i evo javilo nas se par koji smo reagirali i ispravili. A tvoj post je zapravo nepotreban jer nisi dao nikakvu informaciju koja bi mu mogla pomoci i otisao si off topic a odgovor na njegovo pitanje je: vegetacija - koliko god zelis, cak do nekoliko godina je moguce cvjetanje - dok ne sazriju trichonomi tj oni kristalici smole ( ulja koje sadrzi thc i mnoge ostale spojeve ), provjerava se mikroskopom ili od oka, svaka seed kompanija na svojim sortama ima otisnuto otprilike koliko im traje cvjetanje a sve to si mogao saznati uz malo citanja, a tema je onda suvisna malo truda ljudi i samo nebo je granica! :sun2: i atujte svemocnog boga Google jer ce vam u mnogim dilemama biti najbolji prijatelj
ZmijugaLomaAMBASADOR

jun 2010.

Haveru, biljku u fazi vegatacije mozes drzati koliko hoces (kao sto su ti rekli) znaci sto je vise u vegetaciji, vise ce se razviti (razgranati) i dobit ces vise uroda (vise cvjetova). Sto vise vege, to vise pusenja na kraju. Cvjetanje isto je kad ti zelis, znaci ako si zadovoljan sa biljkom u vegetaciji (visina, koliko se razgranala i sl) prebacis je na cvjetanje. Cvjetanje traje dok ti (pretpostavka da su zenke) bijele dlacice (one koje na pocetku samom pokazuju spol biljke...) one ce rasti i rasti (takodje i siriti se u "potrazi" za polenom muzjaka, i formirati cvjet, eh kad ti od prilike 70% bude smedjkasto - tad je vrijeme za skidanje biljke. Imas slika kamara gdje se vide "bijeli" cvjetovi (to su te male dlacice (pistile) koje su formirale veliki cvijet, sad jos da sazrije, takodje imas i slika gdje se vidi smedjkaste boje) pogledaj Foto Galeriju Kratko i jasno
weberjohn2ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Jebiga ispadam glup, a to sam procito za 30 cm tu na vutri u nekom tutorijalu !!! Ispravite tutorijal

avg 2010.

decki molim vas da mi pomognete imam biljke na cvijetanju u boxu 12-120-200 i to je upaljeno tijekom noci i imam 10 malih fem.biljcica na prozzoru i sad me zanima jel bi ih mogao drzat na prozoru dok je dan a kada padne mrak da ih drzim jos 4 sata u mraku i onda prebacim pod hps 600 u box za cvijetanje i onda prije nego gasim lampas stavim djecicu natrag na prozor i tako da ih drzim dok se ne maknu ove zakasnjele i po tome bih imao 20-4 rezim znaci na prozor pa u box pa na prozor i tako u krug.hvala vam puna
Z&NZMAJ

avg 2010.

Stavi ih u box i nek tamo i ostanu.Puno petljanja i premjeatanja e samo rezultirati pojavom hermia,a to vjerujem ne ~elia. Za vegetacijski period je sasvim dovoljno 18h svijetla,nije potrebno 20 ili 24,jer je to bacanje struje ( itaj novaca).

avg 2010.

sve stoji ali onda bi moro biljke koje cvijetaju izbacit a to nikako a radi se o tome da su mi ove male sad nekih 7 cm na prozoru a ja sam mislio drzat ih u boxu s ovima sto cvijetaju pod 600w 12sati i ostatak na balkonu jel se to moze ili nemoze?da nebude nikakvih posljedica

avg 2010.

Stavi u box na 12/12,rasti e bolje i br~e pod lampom nego na prozoru,preko stakla i sjena.Nije prozor priroda ma ata logika govorila.Na prozoru nema pravog sunca,nema pravog povjetarca da ja a,nema prirodnog zraka,i joa puno toga ata ne primje ujea golim okom.Posluaaj radije Z&N:)

avg 2010.

ali prosli grow sam ujebo zbog toga sto su skroz malo vegetirale a i sad su to male biljcice od 5 do 10cm na prozoru i kad ih prebacim u box one ce pocet cvijetat a mislio sam im scrog mrezu napravit danas pa neka narednih dana popunjavaju i kaj da napravim narode pomagaj nebi zelio krzljave biljke a sad trenutno nemam mjesta za njih u boxu da im dam rezima 18-6 mogu ih drzat s biljkama koje cvijetaju i ostatak na prozor-dal je dobra ta ideja ili da ih stavim na cvijetanje ali to su skroz male biljcice stare 1 tjedan i bilo bi mi zao ih ujebat a ja mislim da su stvarno pre male da ih stavim na cvijetanje

avg 2010.

Ne ku~im ata si sadio a imaa ve biljke u boxu.Od prozora jednostavno nema previae sre e,malo je kom na prozoru iata poateno uspjelo.A biljka ti ne e po eti cvjetati dok ne proe otprilike 4 tjedna starosti,niti e cvjetati ispod 20-30cm.A male e ti ostati jedino ako ih dr~ia na prozoru jer se to nemo~e nazvati suncem,terasa je druga stvar,na otvorenom direkt na sun evoj svjetlosti.Takoer e ostati male ako imaa male saksije,ispod 10 litara zemlje je sve slabo. Ja san imao LSD od barneysa,od starta su bile na 12/12,bile su u 12 litara zemlje i za 4-5 tjedana su imale 90-100cm pa ti vidi.takoer pod 600w.Glupo da pitaa i opet radia po svom,po tom nisi trebao ni pitati.Koliki je uop e taj box za 600w,mo~e neato slika?

avg 2010.

slike budu drugi put posto nemam na sajtu fotic morat cu ponijet sa sobom-a box je 120-120-200 200 je visina imam cool tube i sve potrebno male su sad u teglama od 1 litru cekaju ih kante od 20 danas sam napravio mrezu za scrog a lsd mi se oduzio skroz a nemam di s malima pa sam mislio na stolic pod lampu s ovima sto cvijetaju i ostatak na prozor-s vanjske su strane prozora i skroz lijepo napreduju pa sam ih mislio malo obradovat s lampom a lsd moram cekat jos nekih mj dana da bude gotov sta da radim neznam ni sam a nebi zelio krzljave biljcice jer imam sve potrebno od gnojiva do ph metra i svih mogucih potrebstina za uzgoj cijenjene nam biljke
r3wr1t3dISTRAŽIVAČ

sep 2010.

cisto informativno pitanjce u vezi on/off rasvijete.... mozda ce zvucati malo cudno, ali cisto me zanima dali je neko ikad probao smanjit biljkama 1 dan za 2 sata? znaci dan ima 22 sata pa bi bilo 18on 2off i cvijetanje 11/11... znam da je to priroda ali sijemenka koja nezna da postoji pravo sunce mozda bi rasla brze nego u stvarnom vremenu?? correct me if i'm wrong :b

sep 2010.

Koji re~im god da stavia dan i dalje traje 24 sata:)Pod svjetlom raste,po mraku odmara.Manje svjetla manje rasta.Znam ata mislia otprilike ali provaj staviti sve na papir i doe te na isto.Ne spominju se bezveze provjerene metode. Nebi rekao baa.Mislim da sjemenka jedino nezna da postoji HPS:)Ali priroda osjeti sve,i paralelno s tim i da rezultate.
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

Ako imas biljku viska, probaj, pa napisi izvjestaj za forum, u svakom slucaju bi bilo zanimljivo vidjeti rezultate :pat: ali slazem se s greenpower-om

sep 2010.

Ma ljudi to je r3wr1t3d na netu naao onaj japanski grow kompjuter koji dnevno krade sat vremena i navodno tako ubrza proces gruwa.Ali to je opet po meni samo marketinski trik.Nema objevljenih rezultata da je to tako.

feb 2015.

bojim se stavit ju na cvj.27 dan joj 29cm.a bio je presadivao pa joj korenje zajj,ipak se ewo za 2 dana izdigla.tj.oporavila,sto da radim..........

feb 2015.

Pa ako je bilo aokova kao ata opisujea slobodno joa 10 dana. Pitanje je koliko interoda ima i ostalo informacije o biljci su ti ature(nedovoljne).
SmellsZMAJ

feb 2015.

Nisi sigurno pro itao da biljka ne moze procvjetat ako je manja od 30cm,pro itao si da je preporu ljivo da biljka ima minimalno 30cm prije prebacivanja na 12/12.

feb 2015.

jeste ovih izdanaka sa stuba biljke ima 13kom na svakom po 3-4para listova.

feb 2015.

opis5529
TarzanZMAJ

feb 2015.

sta s tim hahahhah?? ne bi ja to spricao po biljci..

feb 2015.

prirodna ulja stiti od nakupine prljavstina cisti pore lisca tak pise

feb 2015.

5530 ssvoju spricam 2 dan .29 dan veget.malo me nedostatak kalcija muci al ata bih...
TarzanZMAJ

feb 2015.

nema potrebe da s tim spricas biljku ne budi lud :D malo je tuzna, cini mi se da bi mogao pocet lagano s gnojenjem za pocetak najbolje plantela list za vege- i poslije plantelu cvijet kad pocne cvjetanje.. i nemoras citirat stalno, mos napisat post i dolje sam klikni u prazan prozorcic, poz
VisaMAnISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Ako moze neko da mi da bilo kakav komentar? 12663 12664 12665 12666 Marinna (djevojcica) je danas stara 32,33 dana. Inace odrasla je potpuno zdravo odrasla sa nesto djubriva i naravno u kupovnoj zemlji za cvijece (opsirnije u dnevniku kad pocenem vec jednom) i pocela je da cvijeta inace je jedna obicna PROZORUSA (dobro ulicno sjeme :))

apr 2015.

Majstore ,ne bih da ti baksuziram ali lako mogu da ti snime Marinu iz zgrade preko puta i pozove organe vlasti . Trebae joj dosta sunca svakako da procveta kako treba .
VisaMAnISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Dalje je nego sto se cini, slika je uvecana i cropovana. A mozda i selim tako da rijesice se.

apr 2015.

daleko je to od daleko, a curi treba sunca, prozor nije adekvatna opcija, nosi je negde il napravi ko covek neki box, ako si sam ili nikom ne smeta tu gde je onda ni box nece smetati, ovako ce biti nategnuto, i za par sedmica preupadljivo, a dani su tek pred njom
VisaMAnISTRAŽIVAČ

apr 2015.

MA to je samo jedna djevojcica :puuuh:: 5 sati direktnog sunca od izlaska (na visini sam) do 10,11 a ovi prekoputa se kuvaju poslepodne i svi jebeno drze zatvorene roletne pa zato ne brinem :D 12675
trubabubaLEGENDA

apr 2015.

stvarno se igras sa sudbinom, a samo jednom ti je dovoljno da padnes.

apr 2015.

nije kolicina bitna, ljudi su padali zbog jednog dzokavca a ne jedne biljke, dalje je na tebi pa samo prebroj prozore na koje gledas, sa istih mogu gledati tebe. biljka je samo danas tolika, sutra je vec nesto veca a za dva meseca se javi da vidimo kako izgleda u prozoru, malo je 5 sati svetla, vec ti je velik intrernodni razmak, tu ce ti popuniti ceo prozor a da neces imat sta za zapaliti ko covek, ukoliko ti prethodno ne pokuca neko na vrata. al ako se ti osecs sigurno, sto mi da se ubjamo da ti nesto objasnimo. najludje je sto neko moze da prepozna svoj prozor ako bane u ovu temu makar turisticki ;)
VisaMAnISTRAŽIVAČ

apr 2015.

ide odma na terasu(slicna situacija sa suncem ali se makar ne vidi).. :clap:::confused: imam sve uslove za box ali izrasla je slucajno na prozoru pored mente pa mi je bilo zao da je diram...nista bice box

apr 2015.

pametno, u tom slucaju ja cu da maknem onu fotku sa prozorima, curi kao i tebi sve najbolje zelim u nastavku price
VisaMAnISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Vec je na terasi..12717 12718

jun 2015.

Jel mogu izbaciti biljku koja je po ela da cveta pod lampom napolju sada i ako nije dan krai oce stati cvatnje sta ce se desiti zna li ko?
StipeZMAJ

jun 2015.

Prestat ce cvjetat i vratit ce se u vegetaciju nakon nekog vremena.
trubaizauvaISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Svoju dovraavam u indooru,bila je napolju logi no,sada je na 12 12,dal da tako trram do kraja(do hsrvesta) ina e cvet na vrhu je sad 5 puta veci od onih koji su par spratova ni~e
TarzanZMAJ

avg 2015.

do kraja da..

avg 2015.

edit
trubaizauvaISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Imam jedan ~alosni update,posto mi je box u kokosinjcu,tuka se nekako zavukla i pojela mi je stabljika je zdrava,i vrh taj cvet nisu pojeli,e sad pretpostavljam imam dva izbora,dovrait taj jedan cvet ili vratit u vegetaciju sa rizikom da postane muako pa dobijem sjemenke za ubuduce?
StipeZMAJ

avg 2015.

Ajde stavi tu sliku pa cemo vidjet kako to izgleda. https://www.vutra.org/threads/ako-imate-problem-ovdje-mo~ete-pitati-iskusnije- lanove-za-pomo.11083/ Mozda je jaje htjela izlec u boxu :D
trubaizauvaISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Zvuci smijesno ali nemogu stavit sliku probat cu ali mobitel da izvines j...,a do kompa diskrwtno doci nije lagano

okt 2015.

mjese are reci mi sta mislis o e li bit bar nesto od ove male

okt 2015.

gde tebe nece biti sve po temama, tesko da ce ti on nesto reci, pogledaj kada je napisao taj post. a inace: mjesecar je poslednji put vien(a): 11.11.2014
ZUTRA_420ENTUZIJASTA

feb 2016.

Ljudi biljka je u vegi mjesec i 13 dana otprilike nekih 15-20 cm visina ali je zivi zbun.. Nisam je topirao niti lst radio znaci potpuno prirodno raste haha.. Pokazala je bijele dlacice (pistile) sto znaci da je zenka xD.. Uskoro slike, samo me zanima dal da je puknem na cvjetanje tamo do marta otprilike.. Sta vi mislite ?
L0oDZMAJ

feb 2016.

Pukni je na cvetanje... a do kad ce biti kraj,ovisi o strainu... :)
ZUTRA_420ENTUZIJASTA

feb 2016.

@L0oD Random je sjeme iz jako dobre vutre.. Jel njoj pase za cvjetanje 2700K spektar?
L0oDZMAJ

feb 2016.

da... 12/12 rezim svetla... ako je cfl,ja licno volim ubacit i 6400k trecinu od celokupnog osvetljenja... naravno o reg foto pricam :)
ZUTRA_420ENTUZIJASTA

feb 2016.

Prekosutra je stavljam na 12/12 i neces vjerovati koristim samo 2 cfl zarulje :) Niko ne vjeruje da biljoza moze izgurati sa samo dvije cfl zarulje pa da pokazem ovima koji gube nadu da ce im biljoze uspjeti.. Moja baksuzija(tako sam je nazvao haha) jako zdravo izgleda, ne koristim nikakva gnojiva nista samo prirodno :D postavit cu koju sliku sljedece sedmice da vidite svi moj prvi grow :D :D #PEACE

feb 2016.

od koliko wati su te cfl. i daj fotke da vidimo taj zivi zbun :)
ZUTRA_420ENTUZIJASTA

feb 2016.

ETO KOLEGA POZZ, SLIKANO PRIJE 3-4 DANA.. USKORO NOVE :) 65401

feb 2016.

najbolje da otvoris dnevnik pa sve na jednom mestu, da ispratimo do kraja
ZUTRA_420ENTUZIJASTA

feb 2016.

@PowerSeed najvjerovatnije da cu otvoriti, msm nezz jos jer nemam bas vremena za internet, ne znam razmislit cu.. :D
ZUTRA_420ENTUZIJASTA

feb 2016.

Pozdrav prisutnima biljoza je stavljena na 12/12, kontam da otvorim dnevnik do kraja tj do harvesta...

feb 2016.

ajde, ata ekaa ;)
Pablo erespabloISTRAŽIVAČ

maj 2016.

dobar dan imama mali problem pa me zanima dali ako biljku prebacis na 12/12 i dogodi se da u ranij fazi cvjetanja (jos nisu pokazale spol), dogodilo mi se to da su mi ostale duze na svjetlju vec 6 7 dana su na 12/12 i danas su imale svjetla 18 sat jer sam se zadro na poslu ( nabaljam tajmer jer mi je dosta zajebancije )dali moze to sta poremetiti njihiv rast i razvoj?
sbcjeceoLEGENDA

maj 2016.

Nema potrebe da postavis dva identicna pitanja u dve teme, dobices odgovor i u jednoj. Mada s obzirom da ne mogu da razumem sta pise uzmi lepo prepravi i ispravi poruku pa da pricamo kao ljudi :)

maj 2016.

biljke su mi 6 dana na 12/12 i danas umjesto 12 sati svjetl imale su 18 jer sam se zadrzo na poslu moze li im to sta stetiti?
sbcjeceoLEGENDA

maj 2016.

Nece im biti nista :)

maj 2016.

hvala i koliko vremena muske biljke mogu ostati pokraj ostalih jer jos neznam spol a sjeme je iz neke vulje koju sam pusio
sbcjeceoLEGENDA

maj 2016.

Pa dok god se ne otvore kesice sa polenom ne mogu oprasiti zensku biljku, mada ne bi trebalo cekati ni toliko za svaki slucaj, neces ti gledati u biljku 24/7, cim vidis da su muske bacas ali ne brini imas vremena izmedju prvih "jaja" i oprasivanja :)
SilvijoooENTUZIJASTA

jun 2016.

Pozz zanima me dali bi trebalo stavit na cvjetanje . Mislim koja je optimalna visina. Topirao sam ih i planiram stavljat mrezu. Biljke izgledaju ovako. 87950

jun 2016.

Jesi ti ribar po struci kad si zapeo za tu mre~u ili ti ue na jedno a izae na drugo uho? Nemo~ea mre~u na opor biljaka stavljat, a sve da i hoea zakasnio si.

jun 2016.

ja bih tu razvukao mrezu od 9 kvadrata :) samo cool silvijooo... ok su cure
SilvijoooENTUZIJASTA

jun 2016.

Ma nisam ribar samo netko kaze stavi neko ne. Ako se sjecas power da sam u pocetku pregnojio pa se rekao presadi u novu zemlju pa sta bude. I nadosle su. Heh

jun 2016.

Evo imam i ja jedno pitanje ,pa ako je netko imao takvu biljku ili bar zna nesto korisno volio bi da pomogne... Posto se biljka moze drzati u vegetaciji koliko hocemo ,ja svoju vec drzim 4 mjeseca ..na rezimu 18/6 svjetla i prije jedno tjedan dana je pocela izbacivat pocetne dlake ....sad jeli moguce da je to jos uvijek vegetacija ili je otisla u cvatnju... ili je moguce da sama od sebe krenula cvijetat. Kako bilo da bilo jos uvijek raste i ne pokazuje znakove da je krenula u cvat.... Sad me zanima dali je trebala da izbaci prve dlake u vegetaciji ili je trebalq tek kad se pomjeni spektar i rezim svijetla. Napomena: nisam pocetnik ,imam dosta znanja o svemu tome ,ali ovo sam htio probat jer 4 mj.u vegetaciji je stvarno puno ;)
trubaizauvaISTRAŽIVAČ

jun 2016.

Poz auto jh sto mislite jeli spremna
L0oDZMAJ

jun 2016.

zasta spremna? slika mutna totalno...

jul 2017.

Evo imam i ja jedno pitanje biljka mi je stara 35 dana danas je topirana,,a jos neznam spol biljke Jel' bi mogla u cvjetanje i kada jer se nezna spol 156555 156553 Eto slike pa vi kazete sta mislite jer sam novi grower nezz nista oko toga potpuno slabo hvala svima
StipeZMAJ

jul 2017.

Nemoj pisat post za postom. Ako si nesto zaboravio, editiras prvi post. Ok izgleda biljka. Spol ces znat kad krene cvjetat, a krenut ce cvjetat kad ona ili on to hoce : Imas vremena. Do tada gledaj ako uocis prewflower pa ces prijevremeno znati spol.

jul 2017.

Oke Stipe hvala na savjetu Samo jos jedno pitanje ako nije problem A kako da ju metim u prijevremenu fazu cvjetanja i dali se to uopce moze
StipeZMAJ

jul 2017.

u outdooru ne. osim ako mozes skrtatit dan i noc na 12h

jul 2017.

Nemogu jer mi je na otvorenome sajtu zasadjena

jul 2017.

157686 157687 Pozz druatvo evo moje biljke pa ako moze netko da pomogne i da mi kaze jel' biljka u fazi cvjetanja

jul 2017.

Nije.

jul 2017.

Hvala pantagan to me zanimalo jer mi je to prvi grow pa slabo znam sta oko toga
tikiZMAJ

jul 2017.

Pozz ekipa jedno pitanjce Koliko je potrebno da biljoza iz cvjetanja pree u vege Znaci na 12/12bila od starta do pokazivanja spola onda presaena i stavljena na 20/4 i sad mi jedno 7 dana stagnira
StipeZMAJ

jul 2017.

Kako stagnira? U koju zemlju si presadio?
tikiZMAJ

jul 2017.

Stagnira ne raste ne nista stoji kako je bila a zemlja Teramagma +perlite!! evo danas kao se nesta pokrenula sad cemo vidit kroz par dana sta ce reci

jul 2017.

imam takvu jednu....treba joj najmanje 20+ dana ako ne i nesto vise...

jul 2017.

Zna li netko koliko treba biljozi da procvjeta u Outdooru

jul 2017.

Po eti Ce cvjetati kada odnos dana i noci bude 12:12...znas li kada je to???:whato::..a kada Ce procvjetati do kraja, hmm 7-10 tjedana ....citati, citati, kada ti je pun kufer citanja e onda opet citaj...Stay positive!!!:thumb:...
StipeZMAJ

jul 2017.

ajde procitaj ovu temu od pocetka. vec na 2. postu imas odgovor. a ako krenes malo vise citat forum, naici ces na odgovor par tisuca puta
Daria1612ISTRAŽIVAČ

avg 2017.

Hej ekipa, molim vas pomoc! Na cvjetanje je stavljeno 20.06. Sta mislite kada brati? Posmedile su nekih 40%

avg 2017.

Po ovim slikama ne vidim smedi uopce...ako sam dobro izra unao cvjeta 44 dana...pusti ti nju Jos pa stavi slike kroz 7-8 dana...probaj bolje uslikati...ne vidi se na ovima dobro...Stay positive.. :)...
Daria1612ISTRAŽIVAČ

avg 2017.

Oke, nemogu ih bolje uslikat al potrudim se sljedeci puta. A trebam li pred kraj prestat zaljevati? Koliko nugo nebi trebala zaljevati? Makar sam tako skuzila po forumu da rade prije branja
h0ndaZMAJ

avg 2017.

@Amateur sigurno je mislila na pistile a ne na trihinome da su posmedile. @Daria1612 ima tu jos guranja barem 20+dana, e i koja je to vrsta, niko nije spominjao prestanak zaljevanja potpuni,prestanes goniji,odradis flush kad je biljka pri kraju, i onda tek cekas da se zemlja osusi i skidas!
Daria1612ISTRAŽIVAČ

avg 2017.

Krivo sam se izrazia, tako sam nekako i mislila. Uglavnom, ja sam mislila na pistile sto se tice boje. Prvi mi je grow i toliko informacija da me vise buni sta radit, sta ne. Uglavnom posaljem slike za 10-ak dana, pa me savjetujte Hvala u svakom slucaju. Vrsta je super skunk
h0ndaZMAJ

avg 2017.

Sljedeci put ce ti bit najbolje da otvoris dnevnik uzgoja da se moze pratit razvoj biljke pa ce bit i konkretnijih odgovora, ugl sretno!
Daria1612ISTRAŽIVAČ

avg 2017.

Upravo to, ucim na greskama

avg 2017.

Opusti se!!!....dobro ti Kaze @hondofob1, trebala si otvoriti dnevnik...ali sad...nastavi sve kao do sad pa pukni slike za 10 dana...Stay positive...

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.