LEGACY
cvetanje u ranoj fazi
18 odgovora3,026 pregleda
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#3
Naravno , tako se to radi ....
Iako neki kažu da nebi trebalo cvjetat biljku prije 8 tj. vegetacije . Ali za PC growere nepostoji opcija veganja biljke 2mj.
mjesecar
LEGENDA5.752 REP8%
→ Zmaj
mjesecarLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#5
mozes odmah od pocetka na 12/12 ali ona opet nece pokazati spol nekih 30dana,u biti mozes kad hoces prebaciti na cvjetanje ali opet joj treba 2nedelje da pokaze spol,tebi je najbolje 15dana veg.pa na cvjetanje dok ne pokazu spol pa ces viditi hoces li ih vratiti u veg.ili ne mislim ako bude bilo mjesta u boxu
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#6
Možeš ju stavit odmah od sjemena na 12/12 ....procvjetat će za 30tak dana ... I onda sljedi još 7-10 tj. cvata ovisno o sorti .
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#13
U hidro uzgoju biljke su jako osjetljive na hranu , ph , ppm , ec i sve ostalo vezano za vodu ! Zato ako već nisi dobro prouči sve o vodi i prihrani u hydro uzgoju .
Nadam se da imaš digitalni ph i ec metar jer bez toga od hydro uzgoja 0 bodova .
Ja sam veliki fan hydro , aero uzgoja , ali nemam iskustva s njim ...Tako da svaki hydro uzgoj je dobrodošao ...samo nebi volio vidjet da propadne ... Zato čitaj , čitaj ... i otvori dnevnik sa slikama opreme i sl.....
https://forums.vutra.org/threads/1666-hydroponic-sistemi
22 REP44%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#14
to sam prvo i u radio ,preliostao ceo forum ,net,dokumentarce,otud i ideja za hidro sistemom jel je izvodljiv i u malim boxovima,ali mi ta stvar nije jasna kod hidra dali tako mladu biljku mogu da šokiram hranom za cvetanje.samo da bi video dal je mižjak ili ženka i onda da je vratim na hranu za vegetaciju
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#15
Fora je u tome da mlade biljke imaju dovoljno (čak i previše ) hrane u zemlji kada počinju svoj život , a u hydro sistemu ti im moraš obogačivat vodu .
Ali jako slabim otopinama i gnojivima koja su predviđena za to .
Zato je uvjek bolje biljke hranit organski u hydro uzgoju . Manje su šanse da nešto spališ .
Super su ona guakalong i biobizz i AH gnojiva . Ne možeš biljke hraniti plantelom ili nekim univerzalnim gnojivima kao kod uzgoja u zemlji .
Jbg ...nadam se da imaš svu mjernu opremu i sva potrebna gnojiva za sve faze života tvojih biljaka u hydro uzgoju .
Ako si gledao i čitao onda znaš da ti treba gnojivo za maltene svaki tjedan njenog života (blaga verzija za start ... pa postepeno sve jače gnojivo .)
Uglavnom pratim sa zanimanjem i nadam se da ćeš otvoriti dnevnik uzgoja ! Što prije to bolje . A mi ćemo ti probati pomoć ako možemo i znamo .
SRETNO
22 REP44%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#18
ma da gajim biljke u praznoj casi pa naravno da sam uzeo granule i vunene kocke.ali granule ne spadaju pod gnojiva o kojim smo pricali u predhodnim postovima one samo zadržavaju vodu.i biljka iz te vode uzima gnojiva i tako joj se hrani gornji deo korena koji je u saksiji a donji koji je u vodi uzima direktno iz vode
Teglica_Unka
AMBASADOR2.292 REP23%
→ Legenda
mar 2010.
1 / 19
mar 2010.
mar 2010.