VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojAdvance Gnjoivo: HESI vs. BIOBIZZ
LEGACY

Advance Gnjoivo: HESI vs. BIOBIZZ

112 odgovora18,140 pregleda
Smokemashine HRENTUZIJASTA

nov 2005.

nakon sto sam nedavno zavrshio special o growboxu,sam upravo ishao gnjojit biljke moje..i mislio malo o gnjoivima...i dok ne zaboravim chu malo opisati..... za paradajz( ::histerija ) indoor growing su nizozemci konzipirali par vrsta umjetnih i prirodnih gnojiva(Hesi,BioBizz,Canna)..dosta ljudi gnjoje sa Canna...i hvale ga..ja ga josh nisam izprobao..pa nemogu nishta rechi.... ja osobno imam Hesi(trenutno u uporabi)i Bio Bizz...Hesi(biljni+minimalno sytetike) me jako zadovoljava...paradajz raste kao lud....dobio sam od frenda(vlasnik growshopa)i biobizz za testiranje...ali gnjojim jako oprezno sa hesi pa imam josh dosta toga...za 5 growowa....i biobizz(na biljnoj bazi)che morati josh malo da sacheka.-. Hesi ima razne produkte... 1.HESI ROOT KOMPLEX(za razvoj korijena u svim fazama) 2.HESI TNT KOMPLEX (za biljku u fazi rasta) 3.HESI BLOOM KOMPLEX(za bilku u fazi cvatanja) 5.HESI PHOSPHOR PLUS (da se cvjetovi bolje i veche razviju) 6.HESI SUPER VIT (u svim fazama,aminokiseline i vitamine za biljku) BIOBIZZ ima isti program samo malo drugachije nazvan i sa nekim malim promjenama... bez takvih gnjojiva i dobre zemlje nebih pochinjao growat nikad...biljkice che biti amaterski dok god to sve ne izpostujete sta je bitno za njih...i jedan dio toga je tochno gnjojenje... p.s. samo da izbjegnem pitanja....sva ova gjojiva iz komercionalnog porekla...mozhte otrovat slona stime...a tek nashe slatke biljke... ::zidoglav LP SM

nov 2005.

nema ih ni blizu Ex jugoslavije...ali od 1.1.2005 ches moch na hrvatskoj/srpsko/slovenskoj indoorgrow stranici...www.adria-garden.com naruchit....morat ches chak izabrat koji ::histerija (u odnosu na nashe 5 drzhava,di nema niti jedan od njih)

nov 2005.

nema ih ni blizu Ex jugoslavije...ali od 1.1.2005 ches moch na hrvatskoj/srpsko/slovenskoj indoorgrow stranici...www.adria-garden.com naruchit....morat ches chak izabrat koji ::histerija (u odnosu na nashe 5 drzhava,di nema niti jedan od njih) ljepo, ljepo!!! a sta je s nama nesretnicima koji nemamo kreditnu karticu; ce bit kakav stvarni ducan koj se moze posjetit i platit keshovinom? ::placko

nov 2005.

nema ih ni blizu Ex jugoslavije...ali od 1.1.2005 ches moch na hrvatskoj/srpsko/slovenskoj indoorgrow stranici...www.adria-garden.com naruchit....morat ches chak izabrat koji ::histerija (u odnosu na nashe 5 drzhava,di nema niti jedan od njih) ljepo, ljepo!!! a sta je s nama nesretnicima koji nemamo kreditnu karticu; ce bit kakav stvarni ducan koj se moze posjetit i platit keshovinom? ::placko neche biti opcija plachanja kreditnom karticom(iz razloga ,jer je na balkanu malo ljudi posjeduje)... mozhe se naruchit putem uplate na rachun...nakon sto pare sjednu,roba kreche... josh neche biti fizicki duchan,posto je trzhiste premaleno za takvo nesh.... LP SM
speedballENTUZIJASTA

nov 2005.

pa prijatelju ne moze ni auto bez akumulatora.
too_liquidISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Bolje jedno vruce pivo nego chetir' 'ladna...bolje stara baba nego pi*ka mlada
brendPOZNAVALAC

nov 2005.

Bas se pitam sta ce ti toliko djubriva za biljke?Zasto biljke bildujes djubrivom,zar neznas da je vestacko djubrivo cista hemija ?

okt 2006.

I`ll be back,soon :twisted: :leaf_blunt:

nov 2006.

vjeruj mi growmire da to ne zelis! nije tako bajno kako zvuci! radije ti i dalje prolazi, pa nek trava raste, pa kakva-takva! \o/

nov 2006.

weedomatic....ja chu tebe otet kad se vratim :twisted:
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

Ja nemam pojma ,Pitajte Balcan_smoke ...
ClarenceENTUZIJASTA

nov 2006.

bolje zadnje dvije nedjelje ispirat biljku...
doomerLEGENDA

dec 2006.

Nabavih neka gnojiva iz inozemstva koja ce uskoro ic u pogon pa me zanima dali je netko imao iskustva s: 1. BioBizz 100% Organic, Bio-Grow 8.0 2.0 6.0 Opis: To be used during the whole cycle (vetetative and flowering period) of the plant. 2. Biobizz 100% organic, Bio-Bloom 2.0 6.0 3.5 Opis: To be used during the whole flowering period of the plant. 3. BioBizz 100% Organic, Top-Max 0.1 0.01 0.1 Opis: As an additive to the regular nutrient or plant water. To be used during the whole blooming period of the plant. Generates explosive flower production. Suitable for all substrates and mediums. jos jedno pitanje BTW covjek mi u grow shopu reko da osobno koristi Bio-Grow i da je odlican za vegetaciju al to mi je bilo malo sumljivo posto znam ranije s foruma da se pricalo o npk 20 20 20 za vegetaciju a bio-grow ima drugaciji raspored npk vrjednosti.... i dali je to troje dovoljno za uspjesan paradajz?? vidio sam jos od bioBizza ekstrakt ribe i ekstrakt morskih algi al nisam uzeo, rekoh probat cu s ovim za pocetak ! :roll:
doomerLEGENDA

dec 2006.

Ma kad bi uzeo uzeo bi ovo s dodatkom algi.. Nego, u Biobizz uputama pise 3-5ml i koristit prilikom svakog zaljevanja... Dali se vi slazete s tim? mislim da cu pocet s 2ml i lagano pojacavat ali sto kazete na ovo da djubrim svaki put kad zaljevam kako pise na uputama, hm ? nije bas pametno ? btw kolko ste bili zadovoljni s biobizzom oni koji ste ga isprobali..
doomerLEGENDA

dec 2006.

Sva 3: Bloom, Grow & Topmax imaju isti opis : 2-4ml per 1 liter of water, use with every watering :) Inace ja imam naviku da zaljevam biljke svaki dan ali po malo, mislim da to nije bitno.
BaloteliAMBASADOR

avg 2013.

Pozdrav Jel mo~e neko od ekipe da mi ka~e odgovor na sljedece pitanje ako nije problem . Znaci zamjesao sam prije nekih 15 ak dana hesi gnojiva za mlade biljke i shvatio sam da sam ih umalo sprzio ... sada kada su malo ojacale jel valja ta smijesa samo da regulisem malo ph - a !? Nesto kontam da u biti moze biti samo bla~a od stajanja ili mozda grijesim !? Hvala

sep 2013.

bloom i fosfor su jedini bitni u toj pri i root, zyme i vit po ~elji, TNT slobodno zaobii

sep 2013.

Starter kit je starter kit i uzima se u kompletu. Ili kupujea posebno.
CreativeLEGENDA

sep 2013.

uzmi citav kit .....nista se nece baciti ;) koristenje tnt ovisi o duzini vege i kolicini zemlje.... ja znam jos prva 2 tjedna cvjetanja dodavati tnt .

sep 2013.

pita od blata??? a je ti usporedba svaka ast

feb 2014.

Sve ide u istu vodu. Naravno ne ea mjeaati hranu za rast sa hranom za cvijet. Ako za cvijetanje idu 3 komponente stavit ea sve 3 u istu vodu.
SiDAMBASADOR

apr 2014.

sve u istu vodu, samo nemoj mijeaati gnojiva zajedno... npr ako koristia "aprice" prvo stavia grow, onda bloom, ili kako se to ve zove u tvom slu aju... mo~e ti se desit da ti se sve "zabetonira"... ali naravno sve stavljaa u istu vodu, bez ikakvih problema....

jun 2014.

obracas se coveku cija je zadnja aktivnost bila: Zadnja aktivnost Jan 13 2007, da si pogledao teme koje sam ti dao naleteo bi i na ovu tabelu:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jul 2015.

Uzeo sam Biobizz outdoor pack, znai Fish mix, Bio Bloom i Top Max. Dali ga je netko koristio outdoor i kolku je dozu stavljao? dali je neko sipao duplu dozu ili viae od propisane? poato je njihov raspored vjerojatno napravljen za indoor. radi se o automaticima koji su u 2. tjednu cvjetanja i visoki oko 45cm i sipao sam oko 1 do 1,5 dozu od propisane, no svaki tjedan mi se po~uti jedan-dva lista odozdola, a gornji listovi su stalno tamnozeleni. E sad neznam jel ~ute zato ato ~eli joa hrane ili zato ato ti dolnji listovi jako slabo primaju svijetlost. Nisam nikad prije koristio Biobizz ve Hesi, a Hesi sam trpao stalno duplu dozu, kad porastu preko 1,30m troduplu i rasle su ko lude bez gorenja. Na netu sam pronaaao 3 rasporeda, jedan je orginalni od Biobizza a druga dva je mislim neko sam pravio, i prili no se ne poklapaju. Pa molim neku iskusnjaru koja je koristila biobizz da me savjetuje. Pozz

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se