VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojIndoor, northern light auto, LED ikea, nedovoljno uslova, bolesna biljka
LEGACY

Indoor, northern light auto, LED ikea, nedovoljno uslova, bolesna biljka

93 odgovora11,232 pregleda
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

Pozdrav dobri ljudi, evo ja da pokazem jednu malenu autoflower biljkicu koja jako pati i susi se zbog neuslova, (losa prihrana, nepostojanje adekvatnog boksa itd) ako neko ima neki savet, kako bih makar malo mogao da je spasim, bio bih veoma zahvalan... Nisam nikakav strucnjak, ovo mi je prvi put i sve sam probao bez prevelikog predznjanja.... U pitanju je led svetlo, full spectrum iz IKEE ubacio sam sliku... jedno manje koje ide na e 27 kabal, a drugo vece ima svoj pretvarac struje... U vegetativnoj fazi je bila super zdrava lepa i bas je brzo napredovala, kad je pocelo cvetanje poceli su i problemi.... One male musice, koje sam u prvom navratu resio susenjem zemlje odozgo i zalvanjem samo odozdo malo peska preko, sirce pored i strpljenja... tako sam procitao... ali sada, verovatno zbog lose prihrane i prevelike vlage, nisam bio prisutan 5 dana pa sam je zalio malo vise, jos je bila mokra kad sam se vratio... i eto sad nazalost NADA zadnja umire, vidim da je na samrti al mi sve zao da je bacim. Poz i srecna nova godina
h0ndaZMAJ

jan 2018.

Izgurat ce ona vec nekako, nemoj zaljevat sad neko vrijeme dok se ne isusi i onda joj daj vode, tj cekaj dok tegla ne postane lagana! Ako se gnatova nemozes rjesiti naprasi neopitroidom zemlju, a za rasvjetu ti nemam pojma kakva je ta tvoja al nebi skodilo koji wat stednih mozda da dodas spektra 2700 za cvjetanje, el hranis cime?
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

Samo pomalo sam stavljao neku tecnost za pomoc cvecu jednom dnevno sl vrednosti NPK - 7 - 1.3 - 4 , sijalice su http://www.ikea.com/gb/en/products/indoor-gardening/indoor-growing-cultivators/v%C3%A4xer-led-cultivation-light-silver-colour-art-70333454/ plus http://www.ikea.com/gb/en/products/indoor-gardening/indoor-growing-cultivators/v%C3%A4xer-led-bulb-for-cultivation-par30-e27-art-60317483/ i planirao sam da je isusim zemlju sada da bi je ostavila gamad na miru malo, ali ona izgleda kao da je na ivici da se i sama osusi, ali kao sto rekoh, greota da se odustane :) zaboravih da se zahvalim na odgovoru h0nda
retkoLEGENDA

jan 2018.

Dobro ti honda kaže, pusti ju malo bez vode i doći će sebi :thumb: Kojih dimenzija je box?
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

@Pietrucci ne izgleda ona tolko loše da umire. Normalno je da joj prvi listovi počinju da se suše. Malo ti je izdužena zbog nedostatka svetla, godaj još neku sijalicu e27. Malo si je pecnu đubrivom, sledeće zalivane samo voda. Daj još malo podataka, sliku kako izgleda sa svetlom i prostor, kolki je pot, zemlja, jel koriguješ vodu za zalivanje. Ako hoćeš pomoć malo ozbiljnije daj opis! Nije kasno!:watch:
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

nemam box uopste :) ostavicu sad par slika kako izgleda njeno mesto u univerzumu :)
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

nisam je pecno djubrivom, njoj fali djubrivo, zapravo dobijala je djubrivo koje joj odgovara za vege fazu ali nikada nije dobila djubrivo sa vecinom P i K... Nije izduzena zbog nedostatka svetla, zaboravio sam da napomenem da je kropovana gore vrh... moja greska :) zemlja je bila iz cvecare najbolja sto sam nasao tamo ali vidim da je govno u odnosu na sta ljudi koriste.... treba napomenuti da biljka nije dobila profesionalan tretman ni u jednom obliku.... Vodu za zalivanje jedino ostavim 24 h da odstoji da ispari hlor.... znam da joj ph sigurno nije optimalan... od opreme nemam nista, tako da jbg. sve ovo samo uz puno ljubavi, ali ocigledno se od ljubavi ne zivi :P hvala svima na odgovorima
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

[bez sadržaja]

jan 2018.

Po boji lisca cini se da joj fali fosfora i kalija... Ako imas mogucnosti kupi gnojivo sa omjerom P-K veci nego N... Nahrani i trebala bi biti oke. I digni jos ovu saksiju malo blize sijalici na jedno 15-20 cm do 30cm razdaljine od listova... Sretno da izguras do kraja!
h0ndaZMAJ

jan 2018.

Neznam zasto se cudis sto je losa s obzirom na uvjete super se i drzi, i sam si si gore dao odgovor da joj uvjeti nisu idealni pa tako isto vidis ni ona nije optimalna! Zemlja je upitna, rasvjeta isto, ph vode sigurno je prevelik nego sto treba biti i nije potrebno odstajavati vodu 24 sata posto klor ispari u pola sata i vec ti tad skoci ph ako ga ne spustas! Daj joj gnojiva za cvjetanje i ako bude za zapaliti koju na kraju budi sretan!
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

ja se uopste ne cudim, zato sam i napisao za uslove da nisu idealni... 5,-2,6-5,8 npk sam kupio danas neki za cvetanje. nadam se da ce pomoci makar malo, pusticu je do sutra da se prosusi jos malo ako moze, pa sam mislio da joj dam malo ove prihrane...
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

Treba ti crveni spektar za cvetanje. Tako mala biljka u onako velikom potu žanbinjeri i dodavo si đubrivo u vegetaciji?
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

mala je sortica plus je kropovana i odradjen LST tako da je spustena dosta u visini..... ali verujem da joj hvali po malo od svega, pa i crvenog spektra... probacu malo da je popravim sa 5,-2,6-5,8 npk kad se prosusi jos malo, ako bi mogla da izdrzi jos 2,3 dana bilo bi bolje.... sta mislis o tome? Hvala
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

Pusti da se dobro prosuši zemlja( da se po rubovima pota odvoji zemlja, da bude lagan ceo pot ), to je bitno zbog razvoja korena. Probaj da koriguješ ph vode, bez veze je hraniš ako ne regulišeš ph.
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

hvala puno brale, jel moze to bese nesto limontusom ili necim slicnim iz kucne radinosti?
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

Može, nabavi hemiski test za ph u akvarističkoj radnji naj jeftiniji je.:)
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

hvala
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

pozdrav, da li bi mi ti ili neko drugi mogao reci da li je moguce da je zbog velike vlage biljka prakticno izgubila miris, jer ranije je prelepo mirisala, sada kao da smrdi na budj ili tako nesto slicno? hvala

jan 2018.

Pa moguce je stvarno nezz dal to moze biti razlog al i ako jeste miris ce se vratiti susenjem i curing. Tako je i na mojoj miris bio.. i nestao, i poslije metode susenja (u tegli) nazad je dobila bolji miris nego ikad. A gle da znas ubuduce... Uvijek je bolje manje vode i hrane. Uvijek!!! Bas zbog ovih razloga da nebi korijen istruho od prevelike vlage (ako je konstantno vlazna zemlja) isto tako od previse hrane listovi ti gore, suši se biljka, ako ne znas sta je razlog onda ti biljka hladno uvene. Puno je lakse zaliti je dodatno ako je zedna ili dodatno nahraniti nego da pretjeraš! Obicno, sto je veca biljka treba vise vode, sto je manja, manje logicno... U cvjetanju treba puno manje vode nego u vegetaciji. Ako ti je sad previse vlazna zemlja i mnogo sporo se suši... obavezno stavi neku grijalicu pored saksije da se brze osuši zemlja, jer ako ostane u toj previse vlaznoj zemlji vrlo moguce je da ti korijen ode na drugi svijet s tim i cijela biljka. I kakva ti je sad biljka jel se šta oporavila? Stavi koju sliku da je vidimo...
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

mislim da se malkice oporavila, sipao sam joj limontusa malo u vodi da joj namestim ph makar malo (nemam ph metar, a i procitao sam da i nisu narocito pouzdani) i dao joj malo prihrane one koju sam spomenuo... iako je zemlja i pre toga previse vlazna bila, ipak sam morao da joj dam toga da bi probala da uopste iskoristi ista hranjivo (zamo za LOS PH cesmusu zna). sad planiram da joj ne dam kapi bukvalno nedelju dana i vise... pa da vidimo... evo i par slika pa ti reci meni.... memlavo je malo po mirisu zemlje i ploda ali deluje mi kao da itekako ima nade 187965187967187968187967187968 ne znam da li sam lepo zakacio, nadam se da jesam.... mozda bi trebalo da joj podsisam listove koji prave senku donjim malenim cveticima,ali iovako je sva izmucena da li da je dodatno stresam... kropovana je i ima LST blagi....
jesamZMAJ

jan 2018.

ništa ne šišaj, sretno do kraja

jan 2018.

Ma super je ona... Ima još da se napune hedovi duplo, nadamo se :) Za listove, pa mozes šišati a i ne moras, tvoj izbor. Ali evo buddy @jesam kaze da nista ne šišaš onda nemoj. Stavi folije oko zidova da se bolje reflektira svjetlo i dopirat ce svjetlo do listova i hedova do kojih nikad nebi bez folije... sigurno je imas u kuci. Alu folija very simple :) Na koliko je drzis cm od svjetla?
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

na 20-25 cm, plus ona sa strane na e27 grlu, ona ispada blize mozda i na 15 cm... mogo bi ja da priblizim i na 10, ali kapiram da bi je sprzio malo iako led ne greje toliko puno i nije u zatvorenom
h0ndaZMAJ

jan 2018.

Izguraj to nekako sad kad si vec krenuo u grow bez opcih uvjeta i nek ti bude skola za sljedeci grow, a onda probaj sloziti po ps-u da sve bude i da se ne mucis ni ti ni biljka pa ces vidjeti razliku, dotad se baci na proucavanje foruma i ostalih dnevnika da vidis malo kako to sve izgleda vec ako te zanima!

jan 2018.

Prvi dim zaborava nema :spliff:
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

@Pietrucci kad odgovaraš nekom članu nemoj prvo citirati njegov post nego ga naznači, kao ja tebe. Svakog koga tako naznačiš dobice poruku. Evo ja ću sad da naznačim @hazeri i on će nam se javiti. Izvini Haz prijatelju ako nemaš vremena odgovori smajlićem.;)
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@Kakadu063 jel ovako ? izvinjavam se ako sam malo naporan, ovo mi je takodje prvi forum u zivotu :) tek ulazim u fazon
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

Tako!:clap::
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

pozdrav dobri ljudi evo mali update par slika. Zemlja se poprilicno isusila osim u sredini jos malo ova bas oko biljke (zemlja sa kojom je biljka presadjena iz saksije) jos uvek se oseti memla ali po malominzamirise onako lepo kako bi trebalo. Zadnj put dobila pola litre prihranjene vode i pola litre vode sa limunskom kiselinom za stelovanje ph makar malo..... razmisljao sutra litar prihrane sa limontusom opet ... ako neko ima savet hvala puno. Uzdravlje svima ! 188797188798188799188800188801
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

Ne zalivaj još, tek kad donji listovi malo šljonu, opuste se onda onda dobro zali. Ja ne bi stavljao nikakvu prihranu. Počela je lepo da se oporavlja.;)
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@Kakadu063 mislis da ima nade? samo voda sa limunskom kiselinom ? Biljka jos ne mirise. Cvetovi su bas mali. Sta mislis koliko jos ima vremena za cvetanje? Poz i hvala
retkoLEGENDA

jan 2018.

Bojim se da bi problem mogao biti u tome što im daješ tako odvojeno čistu vodu i vodu s kiselinom. Smješaj sve u jedno i namjesi ph i onda zalij jer ti ovako voda s namještenim ph koju naknadno dodaš prođe dublje nego prvi dio vode s hranom i imaš različiti ph u samoj zemlji. Negdje sam čitao o problemima s takvim zaljevanjem ali pričekat ćemo radije nekog iskusnijeg da kaže šta bi moglo biti :)
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

@Pietrucci ima nade još najmanje 6 nedelja tek je počela da se osipa tribomima. Ne zalivaj još pusti da se dobro posuši kako sam ti opisao, retko ti je dobro napiso, sva voda treba da bude korigovana. Kolko je litara pot, pa ću ti reći kolko otprilike treba vode kad se dobro posuši.
hazeriZMAJ

jan 2018.

Takvi ce i ostati..samo ce se dobro udebljati ako budes odradio to kako treba..mala je biljka,manja potreba za vodom..Moze se tu izvuci 20-ak grama..Samo strpljivo:thumb: Kakadu ti je sve ljepo savjetovao:thumb:
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@kakadu. Ima 6 litara pot i kao onaj amart je sto zadrzava vodu malo duze dole sta da vam kazem drugari. Znam da nije ispostovana kako bi trebalo, ali ajde da probam do kraja da joj pomognem. Hvala svima na komentarima
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@hazeri inace sam primetio da je koren jako mali i nerazvijen. Nema ga po celoj zardinjeri uopste, samo po sredini. Hvala na savetima
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

@Pietrucci Da te ispravim malo nemoj pisati post za postom, dovoljno je da u postu kojim si meni odgovorio u nastavku naznačiš hazerija isto će da vigi kao i ja. Mali koren ti je zbog nepravilnog zalivanja. Kad se dobro prsuši popiče oko 2.5l vode, ono što procuri dole za pola sata prospi. Strpi se sa prihranom nek se koren lepo razvije a sa njim će i hedovi!
hazeriZMAJ

jan 2018.

Evo...sve ti je odgovorio kolega iznad:):thumb:
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

Pozdrav ljudi. Evo jedan update posle isusivanja zemlje i regulacijom ph vode limunskom kiselinom. Pokazala je da se oporavila. Naravno, dace jako malo roda, ali i ovim cu biti zadovoljan obzirom da je prva i da se dosta mucila. 189885189885189886189887189888Moze li mi neko dati savet sta jos mogu da uradim - koliko jos vremena da joj dam ? Hvala svima i UZDRAVLJE !
hazeriZMAJ

jan 2018.

15-20 dana:thumb:
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

@Pietrucci samo zalivaj kad se dobro prosuši. Pusti je dokle god izbijaju nove bele dlačice, sad se lepo puni.:bocni::

jan 2018.

Ja sam počeo sa tom rasvjetom, raslo je nešto ispod toga ali slabo a onda sam stavio koju fcl žarulju i buknulo je. Nije to predviđeno za ovako veliku biljku.
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

Pozdrav ljudi evo mali update. Zemlja je dosta mokra. Kao da opet biljka slabije “trosi” vodu. Dobila je pola doze prihrane i limunsku kiselinu za ph regulisanje. Braon dlakice na cvetovima. Biljka mala, ali prelepo mirise kristali se naziru. Evo par slika, pa koga ne mrzi, komentari su pozeljni. 190724190723190726190727 Mislim da nema jos mnogo do makazica. Uzdravlje !
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@Nikola Vutraš znaci ne valja ovo bato nista a? Sta si uzeo? Dodao si to pored ikee ili si izbacio ikeu skroz? Jel bar dobro ispalo? Pisi koje jos iskustvo sa ovom lampom , ako te ne mrzi... poz i sve naj

jan 2018.

Sad dok gledam tvoje slike ne bi rekao da ne valja bas ništa jer ako si dotjerao te vrhove do tud sa tim ledom ja bi to ostavio pod tim čisti iz znatiželje. Ja sam ostavio led i ubacio još 12 cfl ki. Tako da je to sad druga prica. Evo jedne pod ledom, izduzena i jadna. 190790

jan 2018.

https://www.vutra.org/threads/durban-poison-280w-cfl-10w-led.17681/unread A ovo ti je sa dodanim cfl-om pa vidi ako te zanima.
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@Nikola Vutraš ma da da, samo sa ikea tom, doduse onaj duzi model mislim da ima 2-3 sijalice vise, ali to je to. Plus isto iz ikee jos jedna e-27 mala full spectrum. Samo vidi, ja nemam skoro nista. Ni box ni ph metar. Neku osnovnu prihranu imam za cvece nista ozbiljno. Namučena biljka maksimalno. Kapiram da moze to mnogo bolje sa ovom lampom i da se doda jos koja...

jan 2018.

Da ja imam onu kraću sa tri. Probaj pa vidi bas me zanima koliko ces dobit.
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@Nikola Vutraš ma mnogo je namučena biljka i bez uslova nadam se barem 20 ali smesi mi se 5 hahha. Mislim da kad bi imao ostale uslove ne bi bilo lose svetlo uopste toliko. Cudo da je i ovoliko isterala. Javim svakako
jesamZMAJ

jan 2018.

super je to ispalo sa 1700 lumena, biljčica je preslatka :watch::thumb: ne znam jesi li u međuvremenu spustio svjetlo, čini mi se da previsoko ajde kad slikaš stavi neki upaljač ili šta, nemam uopće ideju o veličini

jan 2018.

Bato, nas kako kod mene u selo kazu... od koga je odlicna je :) sala mala, ma to ti je predobro s obzirom na svetlo...uzivaces u dimu sigurno...
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

@Pietrucci i @Nikola Vutraš pogledaj boljku pod ledom e 27 od početka do kraja 150w, jedna biljka, boks 0,35 m kvadratnih190907190908i konačni rezultat190909evo kako može pod ledom!
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

Au brate mili @Kakadu063 al si ti to izrokao SKIDANJE kape.... pa kako to rodjace, daj neki savet kako da napravim neki najjobicniji najjeftiniji box ? koliko vremena je trajao taj grow? daj neki savet ZIV BIO ! ISKIDAO SI brate, ne znam sta da kazem osim SVAKA CAST!!! Ok @jesam obavezno sa upaljacem slikam sledecu sliku no problem.... podigo sam biljku, stavio sam postoje, poslusao sam savete odmah.... koliko vidim prema tome kako pleshe @Kakadu063 sa biljkom.... nemanje boksa je meni najveci problem.... a generalno nemam ni uslova..... zivim u 32 kvadrata sa devojkom i psom.... tako da razumite me braco moja ! Hvala svima na komentarima i posvecenom vremenu... Uzdravlje !
h0ndaZMAJ

jan 2018.

Nemanje boxa ti nije najveci problem ima tu jos dosta toga sto treba uskladiti i prilagoditi da bi grow prosao ok! Vjeruj mi da ima ljudi i u manjim stanovima pa uzgoje cudo od biljke posto ormaric 50x50x120 i ne zauzima previse a moze se fino izvuci uz malo vjestine! @Kakadu063 koja ti je to biljka i el imas dnevnik od toga cuda:thumb:
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@h0nda @Kakadu063 Stvarno haos... i ja bi da vidim dnevnik ako ima.... ludost... kako si ubio miris, ovo izgleda kao da se oseca u susednoj zgradi hahah
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@jesam izvoli malena je, ali sta je tu je. Upaljac je onaj bic mali standardni
h0ndaZMAJ

jan 2018.

Vise izgleda ko da uzgajas bonsaije neg vutru al aj izgurat ce do kraja i imat ces nesto za zapaliti! Daj se baci malo na proucavanje foruma pa ces vidjeti sve od boxova rasvjete ventilacije i svega ostalo, pa neces postaviti pitanje kako se suzbije miris posto se dobro zna da postoje filteri bas za to namjenjeni i da se uz njih nista ne osjeti,a i naci ces hrpu savjeta i informacija kojih ako se budes pridrzavao dobit ces pristojnu biljku a ne da cekas 3mj za zamotati dvije trube!
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@h0nda ma da brate naravno da sam citao i da znam da postoje karbon filteri, mislio sam na tako malom prostoru gde je sve strpao u konkretnom slucaju itd. Malo me buni kako bi povezao kulere itd posto nisam bas sa strujom. Procitao sam svasta ovde i citam i dalje... nista lose ne mislim, svaka sugestija je na mestu i hvala na izdvojenom vremenu... imas li neki dobar dnevnik sa malim boxom nesto lako izvodljivo za pocetnike. Hvala

jan 2018.

Može pod ledom kako hoćeš ali ne pod ledom od 10-15w o čem smo mi i pričali.
h0ndaZMAJ

jan 2018.

Gle stari nabavi ormaric najobicniji tipa 40-40 ili 50x50 (moze se grovat i u pcu tak da je ovo zapravo puno mjesta),slozi gore 50etak w led zarulja sa e27 grlom fino paralelno povezi kablove( stavis 6komada po 8w recimo primjera radi),, jedan pc vent da mjesa zrak unutar boxa negdje postavis i jedan gore na vrhu izbusis rupu i montiras kupaonski cjevni vent da hladi i da baca zrak van (ako nemas potreba za filter+turbina), fino light spojis na tajmer i deres od starta 12/12 da ti je noc dan i kontra, neces imat racun za struju nista puno veci da se pristojno izvuci i biljka bude puno sretnija, a i ti s njom!
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

@honda, @Pietrucci biljka je kalašnjikov od zelene kuće seme fem foto periodno. Vega oko 35 dana i cvetanje 8 nedelja ( moglo je i ranije ja volim zrelije ). Ima dnevnik prošle godine u ovo vreme ( kalašnjikov i big bud ) mislim!? Ma snaćiće te se več u zvrsenim dnevnicima.:razvaljen:::spliff:Baš sam se od njega sad naduvo, dobar je do j..aa, sedim zavaljen kao gledam neki film i kuckam po fonu, pregledam forum i uživam. :vutra:
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

Pozdrav dobri ljudi. Evo mali update. Juce zalivena vodom bez peihrane. Mislim da nema jos mnogo vremena do kraja. Šta vi mislite? 191843191844191845191846 Svaki komentar je dobrodošao! Za prvu biljku, koja je toliko namucena i neadekvatno cuvana. Presrecan sam da je preživela makar dala 5 grama što I hoce, ja mislim. Uzdravlje ljudi!
retkoLEGENDA

jan 2018.

Ma kakvih 5 grama, dat će ona kako treba :thumb: Izgleda super ovako mala nabijena :thumb::clap:::D
hazeriZMAJ

jan 2018.

Pusti je na vodi 10-15 dana i beri..to je to:respect:Nek bude 5 grama...ali tvojih 5,a ne od Sime iz "treceg ulaza" pljesnjiva neka presana masa:)
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@retko @hazeri videcemo drugari. Vazi. Uradicu tako.... jel treba zadnjih dana samo u mraku i bez vode ili?
hazeriZMAJ

jan 2018.

ne...drzi je do kraja kao do sada...
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

Samo pokaži slike pre seckanja, dobiješ savet!
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

Naravno @Kakadu063 Mislim da je ne drzim vise od 10 dana. Možda ni toliko. Šta misliš. Evo ide jedna dve trenutne 192220192221192222 Hvala svima na komentarima!
hazeriZMAJ

jan 2018.

Pusti je nek iz listova izvuce svu hranu:thumb:...to je to..10-15 dana..da jesen dode u box:)
h0ndaZMAJ

jan 2018.

Ili nabavi mali đepni mikroskop, nisu skupi , pa ces znati odrediti kada ju skinuti i kakav ti omjer trihoma najvise pase!
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@honda @hazeri znaci nista vise vode?
h0ndaZMAJ

jan 2018.

Zalij ju vodom normalno kad ju vec i trebas zaliti, ako imas stavi na litru vode zlicicu meda a i nemoras, pa cemo vidjeti situaciju kroz desetak dana!
Kakadu063LEGENDA

jan 2018.

Pusti je samo, kolege te dobro savetuju, 50% ima belih pistila, znači puni se još, kad bude manje od 20% belih onda je blizu:makaze:
PietrucciENTUZIJASTA

jan 2018.

@Kakadu063 @h0nda imam med. Cini mi se da sad ima jako malo belih pistila. Mislim da koristi vodu za nijansu brze nego proslo zalivanje. Tj zemlja se brze susi, ako to nesto znaci. Hvala jos jednom svima na savetima.
h0ndaZMAJ

jan 2018.

stavi sliku kroz koji dan ili probaj uvecati da se kolko tolko trihomi mogu vidjeti pa cemo probati procjeniti i pomoci, al uglavnom nema jos puno!
PietrucciENTUZIJASTA

feb 2018.

192509192512192511192510 Sta kazete ? Deluje prilicno zrelo ili se ja tripujem? Poz svima. P.s. Zalio sam vodom sa medom. @Kakadu063 @h0nda
PietrucciENTUZIJASTA

feb 2018.

192528192529192529192531 Evo samo jos ovo. Kapiram da se sada bolje vidi
h0ndaZMAJ

feb 2018.

Skoro se nista nevidi premutno je i nedovoljno uvelicano, a i prosao je samo jedan dan pa sumnjam da se situacija nesto drasticno popravila! Nego ajde ovako da mi ne nagadamo i da se ti ne mucis ljepo fino odrezi neki manji vrhic sastrane posusi ga brzinski pa vidi kakav je, taman ces na to izgubiti dva tri dana, biljka ce jos dozrijeti a odmah ces iz prve ruke vidjeti el cemu, to ti najsigurnija opcija trenutno!
Kakadu063LEGENDA

feb 2018.

Pusti je bar do kraja vikenda padaj sliku.:fuck:
PietrucciENTUZIJASTA

feb 2018.

Da li je sad zrela drugari? Pozdrav193245193246193247
Kakadu063LEGENDA

feb 2018.

Skidaj to je to!:whato::
PietrucciENTUZIJASTA

feb 2018.

@Kakadu063 hahah ja je sad zalio pre 5 minuta. Ocekivao sam da ces reci pusti je jos nedelju dana hahaha. Znaci to je to, nisi mi reko samo zato sto sam te smorio
hazeriZMAJ

feb 2018.

Za vikend skidaj...
PietrucciENTUZIJASTA

feb 2018.

Pojavilo se nesto ljubičasto na listu. Vidim da iskusni ljudi imaju različita mišljenja. Ne znam šta mi je činiti. Možda ova slika bude značila nekome. Uzdravlje ljudi i hvala svima.

feb 2018.

Super biljka, odlicno je popunila hedove! Bravo :clap::
PietrucciENTUZIJASTA

feb 2018.

@California Sunshinee popunila je dobro kakva je bila jadna i namučena. Uz vašu pomoć! Nego jel da skidam malenu ili ???
Kakadu063LEGENDA

feb 2018.

Ako ti se žuri možeš a nećeš pogrešiti da je ostaviš do vikenda. Samo je polako suši, ono radijator i ventilator nikako.:puuuh::
hazeriZMAJ

feb 2018.

Malo hladno? ...ljubicasti listovi...nista zato..samo deri i beri:thumb:
PietrucciENTUZIJASTA

feb 2018.

Ovo je rezultat drugari. Samo da podelim sa vama. Lepo mirise moram priznati. Proba sutra kapiram. Stoji vec 4 dana. Nije jos skro suva. Uzdravlje!193807
Kakadu063LEGENDA

feb 2018.

Odlično bar si nešto ubro.:clap::
hazeriZMAJ

feb 2018.

Cestitam..tvoje je;):spliff:

feb 2018.

Congrats buddy :clap::Sad uzivaj u svom trudu i dimu. :spliff:
h0ndaZMAJ

feb 2018.

Cestitam uspio si ju dovesti do kraja bez obzira na uvjete, da je moglo bolje moglo je al budes sljedeci puta, neznam di to susis ali stavi u mrak i ljepo osusi pa tek onda na testiranje kad se da ljepo mrviti a tek ono sto uspijes cjurat ce ti biti pravi dim, uzivaj sada:thumb::cool:i javi dozivaljaje!
PietrucciENTUZIJASTA

feb 2018.

Samo da javim svima da je ispalo petnaestak (od oka) prelepo mirise i ukusna je. Sto se toga tice sam prezadovoljan. Ipak moram priznati da je malo LIGHT ispala za moj ukus. Kapiram da je to zbog losih uslova. Hvala svima jos jednom!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se