VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojpropao grow pred sam kraj!!!???
LEGACY

propao grow pred sam kraj!!!???

20 odgovora1,838 pregleda
belgradeISTRAŽIVAČ

jun 2010.

ja ne znam sta se desava jedna biljka mi se skroz osusila nema skoro nista zeleno vise na njoj a druga je prati pocele su da se suse pre 7,8 dana pa sam ih malo zadjubrio i nije im pomoglo pa sam ih flushovao pa isto nista 54,55 dan cvetaju ostalo im je jos 5,6 dana ne znam sta da im radim vise pomagajte da bar nesto od njih ostane da bacim u papir.. evo slika ovako je pocelo Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20"] Uploaded with ImageShack.us a ovako je sad %20%20Uploaded%20with%20"] Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20"] Uploaded with ImageShack.us a ovakve su bile pre 15 dana %20%20Uploaded%20with%20"] Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20"] Uploaded with ImageShack.us
jesi li provjerio na kukce.... oni su cesti uzrocnici tih problema....a mozda si i previse stavljao u zadnje vrijeme gnojiva.. ono moze biljki sprziti korijen da je ubije.. ili ako si stavljao previse vode korijeni mogu struhnuti... razmisli ponovo sve unazad sta si radio i naci ces problem.. vidim da su budovi jako dobri i steta da su propali....
SuperAngelPOZNAVALAC

jun 2010.

https://forums.vutra.org/threads/1937-Help-Upitnik Ispuni i napiai ata im radia ukratko
MagnetinISTRAŽIVAČ

jun 2010.

zar su skroz propali vrhovi...ajme koja ateta probaj bar neki haa napravit,mo~da ti je vlaga zraka jako niska bila...jesi li je gnojio pred kraj,ako jesi nisi smio trebao si je ispirati.....njesra oe e ee sad kad sam poveao sliku sam vidio aluminijsku foliju....mo~da je ona krivac
belgradeISTRAŽIVAČ

jun 2010.

nije ni predjubrena ni prezalivena sve sam radio istim tempom sve vreme i bile su dobre i odjednom pocele da se suse tako brzo poludeo sam... toliko cimanja i truda oko njih 3 meseca i na kraju kurton.. da ih ostavim 48h u mraku pa pod noz dok mi se skroz ne osuse
TripENTUZIJASTA

jun 2010.

I ja bi klao, bolje vrabac nego nishta xD

jun 2010.

Ubi ih improvizacija,slaba informiranost,malo ih gnjojia pa ako nema pomaka malo ih fluaaa...pa opet malo gnjojia... Meni ne izgleda niata udno.Pripremi se dobro i kvalitetno i nanovo,uspjet ea.

jun 2010.

Ali opet 3 mjeseca sve ponovno. Toliko truda nizaata. Bolje probaj pitat iskusne growere ato prije.
belgradeISTRAŽIVAČ

jun 2010.

green djubrene su 4 ili 5 puta po malo sa 1/3 doze na 9,10 dana, zalivane su stalno sa ph 6.5 prvo cista voda pa peroxid pa 1/3 hrane 10-10-40 i tako u krug flushovane su jednom pre 5,6 dana, temperatura dobra ventilacija dobra usisavan i cist box iste uslove su imale od pocetka i odjednom pocelo,ipak mislis da je puno hrane ne moze nista drugo da bude??
MagnetinISTRAŽIVAČ

jun 2010.

koliki postotak peroxida ti je bio...ne smije biti viae od 3% ...i moj savjet ti je slijedei put sve isponova ,a ove pod najf
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC

jun 2010.

moje mialjenje je da su obolile od akutnog nedostatka fosfora.... https://forums.vutra.org/threads/1465-Vodic-za-bolesne-biljke-i-nedostatke-u-prihrani ...a ti si ih onda joa flushirao, i oduzeo im i ono malo (ako ga je uope bilo) gnoja ato su imale... ako sam dobro razumio, dobivale su NPK 10/10/40, a trebalo im je neato kao 10/40/40, i joa k tome 1/3 doze, iako bi bilo bolje od 1/2 pa na dalje... to bi bilo moje mialjenje...ako im viae nema spasa, upaj to iz zemlje i suai...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se