VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojSmoke report brendiranog sjemenja
LEGACY

Smoke report brendiranog sjemenja

164 odgovora43,414 pregleda
SLO-EraLEGENDA

okt 2006.

Pravila postanja! 0/ Naziv / primjer / 1/ Breeder / green house seeds / 2/ Cannabis strains / hawaiian snow / 3/ Ja ina dima 1-10 / 8 / 4/ Ukus, Vonj / zemljani, dizel i mijeaano tropsko voce/ 5/ Rad / fino zakucavanje u kau , mo~ea radit i dizanje pozitive, malo smijalica / 6/ Li ni komentar / jako ugodna za puaiti, miris i rad prekrasni, svakome preporuka / http://www.wikileaf.com/strain/hawaiian-snow/
growzillaISTRAŽIVAČ

nov 2006.

Nesto sam zeznuo tokom sadnje i jedan Crystal mi je ispao krzljav. Po zavrsetku sam pretpostavio da ce dati max 20 grama pa sam se odlucio za jedan test o kojem sam cuo. Kupio sam 7 bocica umjetne arome za kolace s okusom jagode. To su one male bocice koje sadrze koncentrat jestive boje i miris za kolace. To skoro platio 10 eura :) Dva tjedna prije kraja sam isprao biljku i svakih 2 dana u pola litre vode izlio jednu bocicu i time zalio. Na kraju je cvijet zaista dobio blagi miris jagode :) Posto sam ja znao o cemu se radi, pozvao sam frenda na joint da vidim jedno objektivno misljenje. Nisam mu rekao o cemu se radi. Nakon par dimova se malo zacudio i prokomentirao: "Mozda ces mi se sada smijati jer sam se jako napusio ali... nekako... ne znam... ostavlja mi slatkast okus na jeziku i zakleo bi se da mi lagano mirisi na jagode????". Malo sam ga pravio glupim i na kraju rekao o cemu se radi :) Nista preposebno, dim je tipicni Crystal (WW X NL) - blagi, ne grebe za grlo i intenzivnog mirisa (i vrlo up high - zujis po kuci jer ne znas kamo si krenuo). Svemu tome je dodan jako blagi slatkasti okus koji ostaje na jeziku (kao kad pusite aromatizirani duhan) i miris je malo ublazen i vocni, posjeca na jagode (vrlo kratko). Za bolji efekt bi trebalo jos povecati dozu (bar 2 - 3 puta... sto kosta!) i koristiti neku blazu neutralniju vrstu. Da je bio veci urod, vjerojatno mi nebi uspjelo. Ovako je bilo samo 17 grama pa se osjetila "aroma" :) P.S. Ako probate to raditi pazite da kupite jestive arome! :) I nakon 6 dana u staklenci, sve je nestalo :(
GrowimirPOZNAVALAC

nov 2006.

Lagano se kida Sour jack,Nirvana Special,Skunk #1,je platio glavam odavno prinos je bio kolicinski katastrofalan pa se sramim postati cjele biljke al cu postati naljepse budove, platio sam danak neiskustvu sa rezanjem i kratkom vegetacijom ali barem zam prezadovoljan kvalitetom.Svi koji si provali su odusevljeni.Rezao sam ih jednom,izduzile su se zbog slabog svijetla i jos sam prije vremena skinuo dvije bocne grane jer su zauzimale puno mjesta a na njima ni za joint:)one male indoor mix su jos na vegetaciji rezao zam ih dva puta i oblikovat cu ih da bude 4 glavna buda i ni grancice vise da bude bolji prinos a i s njima sam napravio gresku jer sam ih stavio samo zamlju sa vrlo malo stiropora pa rastu uzasno sporo tri puta sam ih presadio i brzo ce na cvijetanje.Djelovanje je vrhunsko lijepo su isprane nema kasljanja i berem ih dok je vecina "kristala" bijela sa malo zutih da bude bolji high nevolim zatupiti bolje letiti :) Sour Jack je najjaci pravi "stativa" rad a Nirvana Special me odusevila brzinom rasta i odnosom cvijet list koji je neusporediv sa drugim vrstama koje imam.Djelovanje je takode vrhunsko a ima i ljepsi ukus od Sour Jacka mada su srodni jer oboje omaju vecinu "Herer" gena al N.S. ima i neke Meksicke stative u sebi..uspio sam je i klonirati i prestigla je ove druge mada su mjesec dana starije... evo ih : S.J N.S.
growzillaISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Vratio sam se iz "Obecane zemlje" ;) i da napravim mali smoke report za jedan hibrid koji me jednostavno oborio s nogu! Ljubav na prvi pogled! Ona je ljupka sativa, dolazi iz Amsterdama i zove se Cindy '99 :!: Bivsi cimer kod kojeg sam sada bio u gostima me upoznao sa Francine iz FMS tima koji su me zasipali hrpom odlicne (besplatne) trave. Od svih tih vrhova, jedan se jako istaknuo. Znam samo da se zove C99 i da je sativa. Jakog je vocnog mirisa a okus je sladak kao med! Vrh je gusto prekriven dugim narancastim pistlsima. Dim je dosta potentan, vec nakon 2-3 udisaja sam osjetio snazan nalet energije kroz cijelo tijelo i lagani pritisak u usima. S takvim mirisom i okusom, jednostavno se ne mozes odvojiti od jointa. Jos, jos, jos, jos, jos i onda odjednom saznajem da je C99 jako psihodelicna! Lava lampa sa stola je postala urnebesno zanimljiva. Jos par dimova i onda su poceli dolaziti krugovi i linije raznih boja. Naglo se pojavljivali i naglo nestajali. Naleti nekontroliranog smjeha. Ali zabava je pocela kada sam zatvorio oci :arrow: :arrow: :banana_trance: High je potpuno kreativan, energican i jako socijalan. Neznate sto bi s rukama. Malo sam na kraju pretjerao ma mi se pocelo jako vrtjeti i bilo poprilicno mucno. Vjerojatno zbog viskija na kraju. Nemojte mjesati sa alkoholom, iako ste i iskusniji... Moze lose zavrsiti ;) Ne znam gdje se sjeme moze kupiti ali to je nesto sto oni zovu X-Line sjeme. Limited edition feminiziranih sjemenki cudnih krizanaca. Sada spremaju novu ediciju tog svog XLine sjemena pa sam probao i NHxGP koji ima sve kao i C99 samo sto je stabilniji (manje sanse za hemafroditima, mutacijama i razlikama medju fenotipovima). Ne znam kako izgleda biljka i nista o njenom uzgoju ali u pravom duhu darivanja, decki (i cura) iz FMS-a su me obradovali sa puno malih tockastih darova tako da cu vjerojatno jos (puno) pisati o C99 i N.Haze x GP, ICE x NL, WW x BB... I za kraj sam saznao da ce FMS uskoro kao X-Line imati u ponudi taj Nev. Haze x Grapefruit (75% C99 x 15% neka sativa) ;) ..a cijene su oko 20 eura za 5 feminiziranih sjemenki ako sam dobro shvatio.
doomerLEGENDA

jan 2007.

Ako mogu da napisem da je breeder C99 poznat pod imenom Brothers grimm, ja sam uzgajao sortu koja je 75% bila c99 a 25% G13, prekrasna sativa, nema sta !!!
BossGrowENTUZIJASTA

jan 2007.

evo jedan smoke report radi se o BDS special dobio sam 10 sjemenki kad sam narucio katalog od jedne nizozemske banke njihov klon, btw bds su prva slova imena te banke dakle high indica, kaze: za in&out uzgoj, yield 300-400gr, 8-12 nedjelja cvjetanja meni je rasla u stakleniku samo pod suncem 8) , 10 nedjelja cvjetala, urod oko 1200gr, postat cu slike kad ih prebacim pa idemo....pusilo se na fintu, mi je zovemo kada, odrezes dno boce, uronis je do grla u vodu, a u grlo stavis foliju, malo rupica i normalno trava, boca se puni dimom kad je izvlacis iz vode.....sigurno vam poznato sjeli prika i ja uz rijeku i udari, a ono stalno sagnuti, puni, potezi, mrvi, puni i nakon 15ak min povukli svak po 3 boce, obostrano razocarenje, trava lijepo izgleda, mirise, a high kurac, nista, digli se na noge i idemo do auta krenemo do treceg prike na jos koju trubu, kad nakon par minuta pocnu trnut nozni prsti, vise kao lagano bockanje i pocne se polako penjat prema ostatku tijela, taj osjecaj nikad necu zaboravit, kao da vas netko polako uranja u bazen nekog zadovoljstva, srece, spokoja, popraceno laganim trncima, ljudi kad je taj osjecaj dosao negdje povise koljena, sto je trajalo dugo vremena, ja sam bio tako sretan, tj noge su mi bile neopisivo sretne, ne znam kako bi vam to objasnio, ali kao neopisivo lucenje srece samo iz tog dijela tijela sjedim na sicu sa :D na licu i jedva cekam da mi se oduzme cijelo tijelo, sto se taj osjecaj sirio po tijelu to je bio slabiji ali i dalje jak nakon prvog, dugog vala, trajao je sigurno nekoliko min, naleti drugi, ali je trajao samo sek i opisao bi ga kao udar struje odjednom tisina i u pozadini glasno zujanje, glava puca od pritiska i to je sve sto osjecam idem rec priki da stane, ne mogu okrenut glavu prema njemu, ne mogu usta otvorit, drama idem otvorit prozor, ne mogu podignut ruku, nogu, ljudi nista, totalna paraliza ljut na prijatelja sta me ne pogleda, da me malo trzne, nesto, bilo sto, ali brate nista pricam s rukom, molim je da se digne i otvori prozor, ona mi odgovara da nece, sjecam se da mi je rekla "nikad ti necu otvorit prozor", ljudi to je tako stvarno bilo da me uhvatila jebena paranoja i u trenutku kad mi je strah zavladao tijelom sve je nestalo sjedim na onom sicu ko potrosena stara krpa, pogledam priku i kazem mu da stane, ovaj ne reagira, nikakva muzika nista, tisina u autu, ja po treci put vicem stani, on nista tek kad sam ga gurnuo dosao je sebi, njegov film je bio da mu je stopirao Niko Pulic da kasni na trku i da ga odbaci ali da moraju dobro pozurit jer Niko nece stic mi smo presli nekih 10ak km, nitko se ne sjeca koliko brzo smo isli, kuda smo isli nezaboravan trip, jos smo se mi gazili s tim BDSom i puno jace ali nikad vise nesto ovako, ma ni do koljena

sep 2009.

Green house seeds Hawaiian snow THC = 23.7% CBD = 1.1% CBN = 0.8% Sativa,do pola frule te ve uhvati fino,zapravo te opali sama te~ina dima koja je pomalo teaka za plu a.Taj se osje aj se smiri pri kraju frule i zatim se po inje "high" koji je pomalo zamoran i stoned,nikad nisan za pretjerane aktivnosti kad je konzumiram,zapravo u ve ini slu ajeva kad je i draga pored mene ne pada mi baa na pamet da radim ono ata najviae volim kad sam high,zapravo je aktivnost i dobrodoala ali ne s moje strane :) Uglavnom,ne preporu am puaiti na nekim veselicama i dru~enjima jer mo~da raspolo~enje ne e biti na nivou! Dim takoer malo zna paranoju,i dobro mu ide :) Zaklju ak-jak i potentan dim, u inak se osjeti i nakon 2-3 sata! EDIT-Rano se po ne mastiti i puniti THC-om tako da je dobra za upkanje :)) Neville haze THC = 21% CBD = 1.1% CBN = 0.2% Sativa. Iako mi ova biljka nije do kraja cvitala rad ima zadovoljavaju i i traje oko 1 sat.Dim je vrlo pozitivan,vesel,dobar za bilo kakve aktivnosti i zafrkanciju,dobra za po danu :) Rad po inje nakon ata pljuga izgori,otprilike nakon 5-10 min. Iako je po opisu proizvoa a jako psihoaktivna,osobno je baa i ne osjetim tako.Vrati u se na ovu vrstu kad-tad!
BizzzoZMAJ

jan 2015.

@delboy Super Critical Auto http://postimg.org/image/fi6wcq3h7/ Lijepi vutraaki narode, srda no vas pozdravljam! Pokuaati u za vas i za sebe i sve skupa zajedno izraziti smoke report kroz rije i za Critical kush sortu. Head koji sam smrvio u 4 buxnice i u razmaku od par dana isprobavao i doaao do zaklju ka  opravdava potpuno ime ne eg kriti nog. Da se to nije izrazim kriti nost dolazi u valovima za vrijeme pljuganja, dolazi i osjeti se kao zapljuskivanje mora po tijelu. Pojavljuje se sa svih strana postepeno. Krenuvai od nogu, zavrani sam pljusak vode osjetio sam po rukama, ramenima i leima. Dim je izrazito fin, ukusan, zreo i mono ljutkast. Esencija koju ostavlja kad se malo viae stavi u joint je doslovno rollercoaster dimnih impulsa ljutog okusa... zna i dojam je da lijek kako u to nazvati djeluje instant sada. I lagano se penje puls, osjeti se treptaji oka, lagana te~ina u elu  srednje te~ine i tu zadr~ava svoje djelovanje. Misli u glavi, koncetracija i dar govora su smireni, usmjereni i pravilno defragmentirani ako tako mogu rei. Odlutam na as, vratim se nazad pisanju. Niti malo paranoje neuzrokuje, tako da je efekt smirujui apsolutno. Tako da mo~da bi pasalo najbolje ljudima sa problemom spavanja, apetit je umjereno otvoren, tako da nemam ~elju instant ovog trenutka trpati u sebe hranu,ali bi mogao uskoro dok se neizguatam ovog feelinga koji se dogaa. Glazba utje e preludo kroz moje uai, razbacuje mi ritam po nogama i mi e mi tijelo samo od sebe. Kriti na u~ivancija kratko re eno, nepogreaivo zanimljiva sorta, svaki put sam imao sli an dojam kao da nekog prijatelja kojeg nisam dugo sreo, i onda ga vidia pa ti bude veselje sa ojekom popit pivo i rakijicu. Takav dojam, vrlo fino. Okus: 7.7 Dvojim izmeu ili papri ica i malo bibera na prvom uvla enju dima, nakon ispuhivanja osjetim ''after taste'' kao da sam jeo oblatne (bez i eg). Miris: 8.0 Kao da je papri ica umo ena u benzin, ali opet zanimljiv miris koji bi gurnuo u nos i dalje anjufo da doku im na ega joa podsjea  osobno volim ljuto tako da sam prepoznao to vrlo dobro. Ovo je najbli~e ato mogu opisati. Rad: 8.8 Omjer indice je u vodstvu ali sativa stavlja raspolo~enje u top 3 osjeaja koje radi ova genetika. Od prilike redoslijedom na treem mjestu ide smirenost, drugo mjesto hvatanje ritma, prvo mjesto zadovoljstvo i bez razlogna bezbri~nost. Haha Moram dodati da je sorta za iskusnije rastafarijance, jer bi moglo kriti no za po etnike i rijetke puaa e. Osoba koje nije pljugala preko 6 mjeseci je povukla samo jedan dim  tako da se dogodilo da je prilika bilo ispitati uvla enje samo 1 dima taj duboko i kvalitetno uvu en dim uzrokovao je kod izvjesnog konzumenta jak dojam da je zbilja ljutkast okus i nakon 15min je osjetio razinu kriti nosti te napuaenosti.
BizzzoZMAJ

jan 2015.

@delboy Evo smoke reporta dragi vutraai, ast je bila na rano jutro skuhat kavu i odvojit vremena preto iti ove dojmove u tekst. od jednog malog masnog hedia koli ine 0.35 smotana pljuga, zapaljena i pljugana do pola, zatim slijedi pauza u kojoj ovo piaem. Dim je gust, napunjen tako rei lijepom strukturom okusa. Definitivno se osjeti esencija kvalitete i osobno mi je vrlo ukusno, ako mi vjerujete. Kinez je pao u o ima, elo pod fejsliftingom a na licu osmijeh, jer slo~io bi se sam sa sobom da ova sorta dominira radom, osjetim body high, glava bistra, ali zato o i zasjaju ko led diode, podosta osjetim rad na facu, masira mi elo i obraze i uspijeva izvui onaj blagotelei osmijeh. Dojam je takav, ali ogledalo ka~e druga ije, 3 slojni podo njak ispod oba oka. karamba! :D Gigles smijeh me dr~i. hi hi hi Stoga ocijene padaju sljedee, ako mi vjerujete: Okus: 7 Osebujan na svoj na in, ali opet nemogu definirati na ega me podsjea, ako u drugoj pljugi sku~im dodat u opis. Zasada bi rekao te~ak minty okus. Ako odstoji joa u staklenci, mogao bi se joa dosta promijeniti. Rad: 8.0 Da svia mi se, nije stonjara ali nije ni daleko od toga. Upravo i kako je ciljana mikroskopskim postotkom 50%-50% Ubacuje me u raspolo~enje, pozitivna vibra.Malo je frka ato razvla i facu, ali ata sad, kriti no mora bit u nekom pogledu. Opravdava svoje ime. Miris: 8.5 vu e mi na blago vo kast miris egzoti nog voa kao ato je mango. Podsjea na juicy fruit ~vakae gume to nije. Munchies: DA, pozitivno otvara apetit na sve. ako su grickalice pri ruci, kviki gric recimo trenutno trpam u sebe... Utje e trenutno na mene u smislu, don't give a fuck about all, nije bitno koliko je sati i koji je dan, jer ve traje sat i pol i dr~i me u svom filmu dominatnom, neiskusniji bi mogli udarit u plafon glavom ako nebudu spremni na Critical. Sa lakoom jedne pljuge hajnira vrlo visok dojam. O ekivao sam ~estoko, i potvrdilo se tako. Kriti no udari, pljugu sam dokraja reporta uspio tek rijeait. Pjesme me uzimaju, ujem nekim drugim boljim uaima. Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan sortom Critical. Bizz sve estitke i pozdravi! hehe https://vutra.org/threads/vertical-scrog-super-critical-auto-fem-by-bizz.8580/page-9

mar 2015.

Bullshark Breeder Bulldog seeds Amsterdam Bilja je uzgojena pod 150w Hps-om , cvetala je neato viae od 9 nedelja . Trihomi su pre branje bili oko 80% mle ni ,i nekih 20% crvenih . Ja ina dima 8 Miris najbli~i citrusu na prvu loptu . Kad se zapali zatim , izbije miris i ukus zemlje + vokica nekih suaenih ... Te~ak je i jaaako gust dim - znate sigurno onaj oseaj kad su vam airom otvoreni prozori a imate trip da dim ne mrda i da se uvukao u nameataj i zidove i nikako nee van :) Rad je sedativni ,i pravo je zakucavanje . U glavi je zen , dobro se kanaliau misli i nema lutanja misli mnogo . Prvi dim udara u noge , pa zatim u celo telo . Ogladni se dosta vrlo brzo , a posle drugog jointa lepljenje za kau ne gine .Spava se super posle ovoga . Zna i , super dim za kraj radnog dana , ili ako planirate u krevet uskoro . Definitivno nije socijalan dim niti je za dnevne varijante . (Jeste ako volite da budete ko zombi neki ) Sve u svemu prizvodjac je deklarisao kao medicinski strain i tu nema greake . Verujem da mo~e pomoi bolesnim osobama kojima treba opuatalica za miaie ,telo i mozak i naravno kao i osobama koje imaju problem sa smanjenim apetitom . E , i joa jedan input ... Ko ~eli ovaj strain kod sebe u boksu mora da pazi na mirise jer ova baa ubija tokom celog ~ivotnog ciklusa . Najvea frka mi je bila osuaiti 30-tak gr. Vonjalo je bukvalno kao da sam tonu suaio . 7607
PedalaAMBASADOR

mar 2015.

7664 Za one koji nisu probali a ~eljeli bi eto par rje i o Red poison-u. Izgled je dosta simpati an,tamno crveno crna pozadina sa bjelim kristalima.Na prvu ljudi vele "A u kxxxx,ata je ovo?!" HAHA i onda kree zabava nakon skurene cigarete.Ve nakon dva poatena dima osjetia lagane valove po o ima i zapravo osjeaa se poprili no udno.Rad po inje odmah i dosta je jak,na po etku udara u glavu a nakon toga nastupa body buzz i ostatak ve eri provodite uz tv jer vam je super i nemate potrebe za divljanjem,smijanjem i fantaziranjem.Usudio bih se rei nije za neke izlaske,tulumarenje i to.Kod par mojih frendova dogodila se amnezija od nekih pola sata(to su oni koji zapale jednom mjese no).Dim je srednje gustoe i jako smrdi na tamjan,poprili no simpa a okus bih ocjenio 4/5.Autoflower od Sweet seeda daje dosta grama i jedna biljka je dovoljna za povremenu konzumaciju.Proali grow 35L pot i dobio sam 70g suhog ~ao mi je ato nisam supertopirao jer bilo bi jako puno viae.Pozdrav 7666 7665
laubaZMAJ

mar 2015.

Evo dragi vutraai i vutraaice,da i ja napiaem smoke report na savijet metalmaniac-a! Radi se o "vanilla jack-u"(vanila kush BF X jack herrer GHS) pod 150w(49g)! Ja ina:7/10 Miris:voni miris sa bazom limuna Izgled:tvrdi kompaktni vrhovi prepuni trihoma Rad:ve nakon prvog dima se osije a opuatanje u miai ima i glavi(uplifting body high)!Ne otvar apetit previae!Dobra je za razgovore i dru~enja i cijelodnevnu konzumaciju,pa ak i na poslu obavim sve bez ikakvog problema! Trnutno imam joa jednu biljozu(2. dan) pod 250w pa emo za 4 mj. imat joa jedan report ak e bit ikakve razlike!! Puno zelenila i hedova ~eli vam lauba!!:D:puuuh:::vutra:
sexynoleAMBASADOR

apr 2015.

seme white widow auto 40%sativa 40%indica 20%rudelus iz green seed housa sorta dobro poznata svima ima predivan rad nevidjeno opustanje a pored toga i antidepresiv odlican balans sative i indike miris je blag i fin potseca na majcinu dusicu :) pritom da sam je ja malo izmucio prilikom uzgoja mogu da zamislim kakva bi tek bila da je sve bilo uredu svima bih preporucio da probaju bar jednom!
MMSplitLEGENDA

apr 2015.

Pozdrav ekipa! Evo da se i ja javim sa smoke reportom... Napominjem da mi je ovo prvi grow i prvi dim za koji znam ata je, tako da ih mogu usporeivati samo meusobno jer su sve bolje od svega ato sam dosad puaio. Izabrao sam Sannie's seeds, i to 4 sorte: Sugar Punch, Shackzilla, Killing Fields i Sannie's Jack. SP i SZ se kjuraju u teglama vec vise od mjesec dana, KF i SJ 3-4 tjedna... 12261 Idemo redom: 1. Sugar Punch (Super Silver Haze x The One (Blueberry sativa x (Killa Queen x NYCD)) 12266 12262 - Izgled i kompaktnost 1-10 / 10 / - jako cvrsti headovi (ovaj vrh je duplo manji od ostalih na slici a tezinom ne zaostaje puno), puni trihoma i narancastih pistila. - Ja ina dima 1-10 / 9 / - ostavljam mjesta za neku desetku u budunosti, ali uz deklarirani postotak THC-a od 24% ova sorta je ubojica. Muti sliku, ton, percepciju svijeta oko sebe... Prvi put kad sam ga probao stopao sam koliko ce me drzati i presao sam debelo 3 sata. - Miris, okus  nevjerojatno sladak, nesto izmedu karamele i kave, dim gust i punog okusa, ali blag i ne tjera na kasljanje, a ostavlja aftertaste papra i secera. - Rad  najjaca od ove 4 sorte, idealan mix head higha i opustajuceg (cak i sedativnog) djelovanja. Ne udara odmah, shvatite da ste sj..ani kad je vec kasno. :) Tip higha kod kojeg cete otici po nesto u kuhinju i kad dodete tamo zaboraviti da ste u kuhinji, a kamoli zasto ste dosli tamo. Za vecernje opustanje uz film ili kod intenzivnijeg koristenja za iskustvo slicno tripu (nemam pojma odakle mi to, ubacili su mi jednom nesto u pice ;) ). :) Nikako za ujutro prije posla (probao :) ). Buljio sam u jedno slovo na kompjuteru dobrih pola sata. - Komentar  fenomenalna sorta. Jednostavna za uzgoj, ogroman prinos (2 biljke  preko 250 g), odlican rad, miris i okus, cak i dobra protiv bolova. Trenutno je nema u ponudi, ali kad stigne nestane u nekoliko dana. Srecom, imam jos 3 fem sjemenke koje cuvam kao oci u glavi. :) 2. Shackzilla (Super Silver Haze x Shack (Sannie's Jack x Shiva)) 12268 12263 - Izgled i kompaktnost 1-10 / 8 / - cvrsti headovi, malo prozracniji i malo manje prekriveni trihomima i pistilama od Sugar Puncha. Nakon kjuranja dobiju super mix tamnoljubicaste i zelene boje. - Ja ina dima 1-10 / 9 / - Jak dim koji izaziva gotovo potpuni head high. Totalna dnevna zujalica. Idealna za setnje, boravak u prirodi, fizicke aktivnosti, cak i teretanu (prvi put kad sam je konzumirao prije treninga obavio najbolji trening u zivotu). Nije za prije spavanja, ode i po par sati u saltanju programa ili slusanju muzike. - Miris, okus  Ne mogu ga definirati, ali moze se osjetiti voce (grejp ili naranca), menta, zacini, a ostavlja nekakav papreno  slatkasti aftertaste. Meni osobno mozda najdrazi okus od ove 4. Sluzbeno ima sweet haze power okus, ali kako nikad nisam probao haze sorte mogu samo nagadat da je to to. - Komentar  jos jedna sorta koja me kupila za cijeli zivot. Najveci yield od pojedinacne biljke (130g), a posto Sannie kaze da mu je to najstabiljnija sorta moze se ocekivati takve rezultate sa skoro svakom sjemenkom. Meni nije uspjelo jer je jedna kasnila 2 tjedna, ali i ta je dosla do stotke. Ako je SP idealna za vecernje opustanje, ova je potpuna suprotnost. Brise umor nakon jednog dima, dize visoko i ne pusta. Efekti na tijelo se osjete nakon duzeg konzumiranja (npr. uz Playstation). Izazvala grupnu histeriju na jednom tulumu (nikad nisam dozivio nesto tako, 10 ljudi koji padaju po podu od smijeha). Moze komodno mijenjat sve sinteticke droge namijenjene partijanju. 3. Sannie's Jack (Jack Herer) 12269 12265 - Izgled i kompaktnost 1-10 / 7 / - iako su headovi tijekom rasta bili najtvrdi od svih, postali su manje kompaktni od SP-a i SZ. Puno foxtailova. - Ja ina dima 1-10 / 8 / - Ispocetka lagani buzz u glavi, daljnjom konzumacijom uzrokuje opustajuci high. Dugo drzi, polako spusta, jako ugodan. Sve u svemu odlican. - Miris, okus  limun, zacini, blago slatkast miris... Dim ne toliko gust kao SZ i SP, blazi i meksi. Mami na pusenje jednog jointa za drugim. - Rad  jos jedna dizalica, poboljsava fokus (super za prije posla ;) ), odlican za konzumaciju u drustvu, jer razgovori odlaze u svim smjerovima. Konzumacija utjece i do 60% na poboljsanje cistoce stana, obavite sve sto ste mjesecima odgadali. :) - Komentar  pokazala se najzeznutijom od svih za uzgoj, uspio sam je spaliti s organskim gnojivima koje ostale biljke nisu ni osjetile. Cvjetovi izgledaju krzljavo do 6. - 7. tjedna flowera, a onda se brzo pune. Jedino sto to traje i traje  moje su bile gotove nakon skoro 13 tjedana cvjetanja. Prinos ok, ali u odnosu na SP i SZ ipak dosta manji (70  80g po biljci). Kad bih opet sadio, napravio bi selekciju majke i mislim da bi onda nasao vrhunski fenotip. Vjerojatno bi i bolje reagirala na personalizirano gnojenje, uz stalni nadzor. Ali posto nemam vremena za to, mozda cu to ostaviti za neka bolja vremena. 4. Killing Fields (The One x Sannie's Jack) 12271 12264 - Izgled i kompaktnost 1-10 / 5 / - Prozracni headovi, nisam nesto prezadovoljan... - Ja ina dima 1-10 / 6 / - Da sam je zapalio prije svih, vjerojatno bi mi bila bolja. Posto je bila zadnja, sad se mora usporedivati sa ovim bombama, a onda ne stoji tako dobro. Isto sativa dominantan head high. - Miris, okus  Bas specifican, zemljasto  vocno  dizelski. - Rad  Ugodan buzz, nista prejako, za jutarnju kavicu. - Komentar  Pri prvom klijanju zeznuo sam dvije sjemenke, pa su 2 biljke KF-a imale 2 tjedna manje vegetacije. Da su krenule istodobno sigurno bi ispale bolje po svemu. Nazalost, nisam naletio na ljubicasti fenotip (imao sam jednu ljubicastu ali ne mogu je ni mirisom ni okusom povezati s nicim pa je necu ni navoditi kao KF), koji izgleda predivno na slikama po netu. Isto kao Jack, mislim da ovakva sorta zahtijeva selekciju, odabir pa sadnju iz klonova najbolje biljke. Sad ako se nekome da cekati 13 tjedana... :) Eto nadam se da cu nekoga natjerati da razmisli o ovim sortama. Ja sam prezadovoljan.

apr 2015.

svaka cast, opisi bas kako treba :clap::
GreenHouseENTUZIJASTA

apr 2015.

Bacio si me na razmisljanje :)
StipeZMAJ

apr 2015.

Obrisat cu poslje svoj post.....al moram pohvalit za odlican opis ;) :clap::

maj 2015.

# SMOKE REPORT Afgan skunk advance seeds Pozz ekipo :spliff:.Dosao ja do prvog smoke reporta.. ;). Dakle da se bacim na opis lagano.. Znaci granje prebaceno u teglicu od litru nakon 9 dana na susenju.. Nije sve osuseno do kraja mozda na 80%,zato sam staklenku ostavio otvorenu da se jos lufta i susi koji dan. Sveukupno suhe mase je na vagici bilo 33g. Nije nesto special ali za tako malu biljku ne mogu se pozalit jer kvaliteta je tu. Frend i ja testirali sinoc frulu i mogu vam rec da je izuzetno potentna stvar.. ;) :let:. Miris je jak znaci tipicni skunk + bor,okus je odlican,ocjena na skali od 1 do 10 bi bila 9-tka. Jako mi takodjer vuce na lavandu+bor+skunk.. Rad dolazi lagano,ne tako brzo ali je pravi chouch lock. Traje dosta dugo,te jebacki opija.. Osjecao sam se sretno ali jako opijeno.. hihi :rasta:. Opusta misice extra,ali u pozadini se cuje onih 20% sative koja podize bilo.. Takodjer govor je dosta sjeban pletenje jezikom i nerazgovjetno pricanje.. Jako dobra za ekipu i chilanje.. :puuuh::. Da imam vise mase toga sigurno bi pravio ulje od ovoga,jer ima dosta cbda u sebi a i opravdali su ovih 17,18 % thca proizvodjaci.. Hm ko zna vjerujem da cu je ponovo uzgojiti kad tad.. :mario::. Eto to bi bilo to,modovi moze lock na dnevnik,do sljedeceg growa uzivajte mi.. 19546 19547 19548

maj 2015.

`ta je to, smoke report od ega? Ne piae koja sorta, a i okus i miris bi trebalo izbaciti iz posta. Kao ato rekoh Bor=Klorofil. Pozz ;)

jun 2015.

Ne pise koji je strain jer sam kopirao zadnji update ovdje kako mi je bizzzo to rekao.. ;). Radi se o afghan skunku od advance seedsa.. ;)

jun 2015.

Sory modovi al nije sensi seeds nego advance seeds kompanija.. ;)

jul 2015.

Vermekulit Agro prodaja Vatra DOO 063238835 sve granulacije naj povoljnije ceni i visik kvalitet.
laubaZMAJ

okt 2015.

Evo da napravim smoke report od Laughing Budha-e od BF-a!!:puuuh:: Mix ThaiXJamaican Ja ina:8/10 Miris:Na prvu neki cvijetni,kad se zmrvi dolazi malo vokastog u pozadini:drull: Rad: po inje nakon 10-ak min. U po etku me znala prebit:razvaljen::,al se stekne navika brzo!:D Krene radit od glave lagano,pa noge i kad krenu noge to je to! Komunikativna al bez naglih pokreta! I da napomenem hedovi su tvrdi ko KAMEN!!!:eek: Komentar:Lagana za uzgojit,ne buni se na nia,dobar yield(2 kom. 160 g. pod 250 w i to po najve im vru inama)! Mislim da e mi uvijek morat bit koja sjemenka sa strane!:respect: Svakako preporu ujem! Ako sam ato zaboravio napomenite! }ivi bili i dobru vu puaili!:banana_rasta::respect::vutra:
MMSplitLEGENDA

dec 2015.

Iako ovaj thread nije bas zazivio, sto mi je jako zao, jer bi volio vidjeti sve smoke reportove na jednom mjestu, ja cu nastojati sve svoje stavljati tu. Bas "ZA DI`PET"! :) Isto tako, volio bi kad bi imali nekakav standardizirani formular za smoke report, pa cu pokusati iskopirati neke koje sam vidio na stranim forumima. Ocjenjivat cu nekoliko kategorija sa zvjezdicama, od * do *****, jer mi je od 1 do 10 preveliki raspon, i nisam dovoljno iskusan sa sortama da mogu primijetiti tako male razlike. SeedBank: Mephisto Genetics Sorta: WALTER WHITE Autoflower? - Da, nakon 18 dana Supstrat: Gold Label HydroCoco sa humusom kalifornijskih glista (70/30) Gnojiva: Biotabs Svjetlo: Gavita 1000 DE HPS na 600W prvih mjesec dana, kasnije pojacana na 750W - re~im 20/4 Od sjemenke do harvesta: 62 - 65 dana Koli ina: 3 biljke - 160g (53g po biljci) Visina: 50-60 cm Rast: ** - iako nije bilo nikakvih problema s gnojivom ni uvjetima, nije postigla rezultate kakve sam vidio na stranim forumima - razlog bi mogli biti genetski defekti zbog kojih su je i povukli s trzista dok ne stabiliziraju sortu - kad bi uz glavni head jos uspjela razviti bar 2-3 kata manjih, ne bi imao nikakve primjedbe. 54694 54695 Bag appeal (izgled i kompaktnost): ***** - najveca koncentracija trihoma koje sam vidio na nekoj od sorti koje sam dosad imao prilike uzgajati. Cak su i fan listovi prekriveni trihomima. Savrseno. Osuseni cvjetovi nisu pretvrdi, po meni idealni za rucno mrvljenje, nakon kojeg na stolu ostaje debeli sloj bijelog praha (poispadali trihomi :drull:)... 54698 54699 54700 54701 54702 Miris: ***** - slatkasto - hejzasto - limunsko ludilo... Neki kolac s limunom i cimetom... Nemam pojma. Kompleksan i jako ugodan. Dim: ***** - gust, ne siri se u plucima, lako se uvlaci, prva trava kojoj ne vidim razliku izmedu jointa i vapea - dim je smooth i skoro kremast - aftertaste sladak i uopce nije papren - nema grebanja u grlu - definitivno najbolji okus koji sam dosad probao High (rad): ***** - moze se nositi s najkompeksnijim sortama koje sam probao - ima tu svega - prvo ide udarac u glavu (ono moram malo sjesti i razmisliti gdje sam), zujanje u usima, pritisak iza ociju - sve kvalitete dobre sative - nakon pocetnog higha slijedi opustanje cijelog tijela, brise bolove kao spuzvom (glavobolja, muskulfiber, opcenito za izmorenost nakon sjebanog dana)... Idealna za NAKON aktivnosti jer me pretvara u crvenookog zombija u potrazi za hranom - nakon pola sata - sat bi mogao isprazniti cijeli frizider pa otici do McDonalds'a pa jos mozda na neki kolac. Idealna za navecer - prije spavanja. Vrijeme trajanja high-a je sigurno preko 2-3 sata, ali cesto zaspem prije. To je bilo to za Waltere - slijede Ripley's OG i HBSS kad ih jos malo dodatno "prostudiram"... Pozdrav!:wave:
MMSplitLEGENDA

dec 2015.

seedbank: Mephisto Genetics Sorta: RIPLEY'S OG (Auto Alien OG) Autoflower? - Da, nakon 20-ak dana Supstrat: Gold Label HydroCoco sa humusom kalifornijskih glista (70/30) Gnojiva: Biotabs Svjetlo: Gavita 1000 DE HPS na 600W prvih mjesec dana, kasnije pojacana na 750W - re~im 20/4 Od sjemenke do harvesta: 69 - 72 dana Koli ina: 3 biljke - cca 250g (vise od 80g po biljci) Visina: 3 razlicita fenotipa (od 60 - 90cm) Rast: *** - niti jedan od fenotipa nije pokazivao vece probleme, jedino sto mogu vidjeti kao problem kod uzgajanja nekoliko ovih je ta neujednacenost u visinama - od patuljaste i nabijene (50 cm) do velike i razgranate (90+ cm). Malu ne dirati, na velikoj bi drugi put radio LST od pocetka - cisto radi popunjavanja boxa. Cine mi se pogodne za SoG metodu (puno biljaka - manji potovi do 10l) za najbolje rezultate po m2. 55707 55708 55709 Bag appeal (izgled i kompaktnost): *** - opet ovisi o fenotipu - najveci je dosta lisnat, sto mi se osobno ne svida jer kod ove sorte manji listovi nisu pretjerano prekriveni trihomima pa je trimmanje muka jezova. :) Glavni headovi su tvrdi i kompaktni... 55704 55705 55706 Miris: **** - ne znam kako bi opisao - sirov, cak malo i bode nosnice dok se ne iskjura bar 2-3 tjedna (nesto kao Raid za ormar), kasnije prelazi u zemljasti, kushy, "duboki" miris, svako malo ima naznaka slatkog i vocnog, ali ne previse. Dim: **** - gust, niti malo lagan, cak i gorkast i papren na izdahu - nekako ti porucuje da s ovom sortom nema zaj..ancije :) High (rad): **** - "radnicka" sorta - da pojasnim - ono sto ocekujem od trave dobijem s ovom sortom - mjesavina head buzza i body relaxa, nista spektakularno, nece izazvati halucinacije ni nista, ali cete znati da ste popusili pravu travu - tek nakon 2 jointa ili vape sessiona nastupa tupilo - uzivanje u tv programu, nemogucnost ustajanja s kauca - po meni slicno kush sortama koje sam probao. Opci dojam jako dobar! Sad se idem baciti na HBSS pa taj report slijedi kroz par dana! Pozdrav i sretni blagdani svima! 55713
MMSplitLEGENDA

jan 2016.

seedbank: Mephisto Genetics Sorta: HUBBABUBBASMELLOSCOPE (HBSS) Autoflower? - Da, nakon 20-ak dana Supstrat: Gold Label HydroCoco sa humusom kalifornijskih glista (70/30) - u Autopotu od 15 l Gnojiva: Biotabs Svjetlo: Gavita 1000 DE HPS na 600W prvih mjesec dana, kasnije pojacana na 750W - re~im 20/4 Od sjemenke do harvesta: 80 - 84 dana Koli ina: 3 biljke - cca 340g (vise od 110g po biljci) Visina: 100+ cm (supercroppane sve 3, da nisu bile ni na 120 cm) Rast: ***** - po svemu sto sam citao, a sada i iz svog iskustva, mogu reci da je ovo najstabilnija Mephistova sorta. Sve 3 su rasle ujednaceno, eksplodirale s rastom od 2. tjedna (par dana sam uzastopce mjerio visine i znale su rasti po 4 - 5 cm na dan). Razvijaju po 7 - 8 katova dugih stabljika sa cvrstim cvjetovima na vrhu, i nema pretjerane razlike izmedu glavnog i side headova, sto skoro pa garantira veliki prinos po biljci. Iako nisam probao LST, mislim da bi se prinos itekako povecao kad bi ju se pocelo vezivati i usmjeravati od 2.tjedna. Od 5.- 6. tjedna, kad se cvjetovi pocnu puniti, potrebno ju je ili vezati, ili osigurati kolcima i stapovima jer ne moze podupirati njihovu tezinu. #156699 #256700 #3 56701 56702 Bag appeal (izgled i kompaktnost): *** - krivnju za to sto nije dobila 5 zvjezdica snosim samo ja zbog toga sto sam ih skidao na paniku i mozda malo prerano. Cvjetovi su uglavnom manji, tvrdi (tvrdi od Ripleya i WW koji su u reportovima iznad), i jako ljepljivi. Pistile nisu uvijene kao kod drugih nego su poprilicno duge i tanke pa mi to izgleda malo neuredno. Inace, nisam ih ni istrimao odmah nakon berbe, nego sam ih u komadu (s liscem) objesio naopako u satoru, pa mi se provukao tu i tamo koji zuti list... Jbg bit ce bolje drugi put. 56703 56704 56705 Miris: ***** - posto je bubblegum sorta, a i ime odgovara, automatski mi vuce na zvaku, medutim nade se tu jos dosta nota, od skunky donjih tonova, do izrazito vocnih... Od pocetka do kraja najugodniji miris, jednostavno preuzme cijeli sator, a kad ga malo ostavite otvorenog i cijeli growroom. Dim: *** - lagan, prozracan, pomalo i "tanak" - kao da mi nesto fali - onaj osjecaj kad ti gusti dim neke druge sorte oblozi cijelo nepce i grlo - s ovom to nije slucaj (morat cu definitivno opet zasaditi da vidim jesam li ja nesto zeznuo s kjuranjem ili je to do sorte) - ne poklapa mi se s mirisom High (rad): *** - ja osobno volim jace sorte - ali i ova moze imati mjesto u rutini daily smokera - idealna za jutro, kavu, sportske aktivnosti, druzenje s ekipom bez da svi zakljucaju ili pokusaju zaklat svinju od gladi - sativasti head buzz, definitivno jako ugodan. Ovo sad vec trazim dlaku u jajetu posto ne bih htio previse hvaliti svoj rad, medutim sorta je super. U kombinaciji s najboljim prinosom od automatika koji sam vidio, definitivno jedna od sorti kojoj cu se vracati u buducnosti!

jan 2016.

Ko ima volje za pisanjem a pritom je uzgojio neki strain, i pored dnevnika neka pise ovde znacice mnogim kako novijim tako i starijim clanovima za odabir semena,aj malo da se ozivi tema,ja bih vrlo rado pisao ali jos mi je u toku frist grow,svakako po zavrsetku pisem ovde pozzz :vozdra::vutra:

jan 2016.

SeedBank : WorldOfSeeds Sorta: AfganKushRyder (Afgan kush x ruderalis) 57794 Autoflower - Da, cca prvi je nakon 20 dana,drugi isto tako + - 1/2 dana Zemlja: Plantela Balkonia Gnojiva: BioBizz linija (bloom,grow,topmax,bioheaven) Svjetlo: 250w MH/HPS+110W osram fluo (360w) Od sjemenke do harvesta: 85 dana ( prva je 85 druga 81 dan) Koli ina: 1 biljka - 35 g sugoh (120g mokrog), dok prvi je bio cca 15 g 1 head Visina: 40-80cm (prva mi je bila ispod prosjeka ) 57795 Vrlo jednostavna biljka za uzgajat i jako otporna na nametnike te boleatine. Raste u visinu ukoliko se ne ograni i nekim treningom (80cm). Prvu sam bio vezao i zeznuo,druga je bila druga pri a no nju sam pustio da se vine u visine. 57796 Kaj se ti e izgleda, izgleda jako trihomasto i spu~vasto,manje kompaktno te izrazito miriae, te ljepljiva za prste. Za puaenje nakon suaenja bez curanja po meni je onako intenzivnog okusa ma koliko malo stavili ja ina mirisa je ista. Prvu sam bio curao cca 3-4 tj , te miris je lagano nestajao onako prividno dok se ne stisne vrh te smrvi. Meni se osobno takve sorte dopadaju koje su aromaticne onako plemenita i odlicna. Rad je opijaju i direkt u bulju,onako pun thc-a i nakon par dimova ve se osjeti da je u glawi a radi dosta dugo joa nakon dve vure se osjeti.Osjeti se i u ocima. Opija i zakucava no dijelom malo da onaj ALI mrvicu energy push pa tko moze moze biti i vrlo maatovit ali kratko. Ujutro kada se probudite bude nota one opijenosti veer prije :) Meni se osobno dopada i dajem ocjenu 9/10 (nekima smrdi meni bomba mirisi). Fino miriai,puca ko blesava(ne la~u devastira) i fina je dimiti :)Di ces bolje obavezno zastanem na pola pljuge pa onda laganini :) To je onako na prvu , Inspiriran MMSplit-om te bilo bi extra da ova tema za~ivi jer od koristi je velike za one koji tra~e nekaj posebno za sebe:)
bozgaLEGENDA

jan 2016.

Hashberry smoke report 1/ Mandala 2/ Hashberry 3/ Ja ina dima 7 4/ Tropski, cvjetni, limun, naran a, limeta, hash, zemljani 5/ ist i eufori an head high s iznimnim relaksirajuim svojstvima 6/ Hashberry ima najbolji miris od svih vrsta koje sam probao. Klasa za sebe ato se ti e arome i moj broj 1. Okus nije fantasti an kao npr NYCD ali je fin, a ono najbolje ato ova sorta ima je high/stoned osjeaj. Zapravo ne postoji pravi stoned osjeaj, samo ugodna relaksacija s velikim smjeakom preko face. Neki e rei da potencija nije dobra, ali ovo je connoseur sorta za u~ivanje i kvalitetnu relaksaciju. PEACE boz :sun2: Ups.. Sad sku~io da je tema pod "unutarnje uzgajanje". Moderatori slobodno maknu ako je post na krivom mjestu
MMSplitLEGENDA

jan 2016.

Pocelo se ovo punit, to vas ja pitam! :D:thumb::clap::
bozgaLEGENDA

jan 2016.

Hybrids from Hell G13 Diesel x AmnesiaHaze/Arne a.k.a Alien Technology G13, Diesel (Sour Diesel) i Amnesia Haze su poznati strainovi veini u~ivatelja, a Arne je strain koji potje e iz Danske od ekipe Zen seeds i to je hibrid od uzgajiva a pod kodnim imenom Eno. Arne je hibrid (b3n7 x Erdpurt) x Royal Dane. Ova kombinacija je iznjedrila tri fenotipa, a najbolje se pokazao Sour Diesel fenotip. Jedan fenotip je imao benzinski bombon aromu, drugi je imao skunky cheese aromu, a ovdje u malo viae o Sour Diesel fenotipu. Smoke report za Sour Diesel fenotip (slike hedova). 1/ Hybrids From Hell (Danska) 2/ Alien Technology ( G13 Diesel x AmensiaHaze/Arne) 3/ Ja ina dima 9 4/ Limun, benzin, drvenasti 5/ Svemirski isti high s mrvicom utjecaja na tijelo nakon ato high popusti, kad popusti utjecaj ostavlja um i tijelo osvje~enim na neki na in. Okus je glatki, smooth. Prevladava drvenasti i limun okus. 6/ Ovo je "dank" stuff. Ogroman potencijal za out i na~alost nedostupno viae. High je vrlo intenzivan, ali bez mrvice utjecaja na ubrzavanje srca, bez zbunjenosti i paranoje. Vrlo up, espresso weed, osvje~ava i poti e pri u. Sve u svemu, jako dobar potencijal no na~alost samo par ljudi ima F1 verziju ovog fantasti nog hibrida i mislim da viae neu imati priliku isprobati... PEACE Boz :sun2:

jan 2016.

pa to je i stavio ime je alien tehnology pa u zagradi od ega je nastao
L0oDZMAJ

jan 2016.

E nek si mu pojasnio i lupio neprikladno :D OC izbrisi ti ovo ili cu ja... morao aan jace od mene hahaajajajajhahahaahah jao i ti imas crveni sad hahahahaah evo i mene moj obozavaoc oblepio crvenim :D

feb 2016.

Seedbank: Royal Queen Seeds Sorta: Fruit Spirit Feminized Uvjeti: Big Tower Case / 103W CFL + 10W LED / 27 dana vege / 52 dana cvjetanja Yield: 50g nakon 5dana susenja ( Ostalo 50g i nakon jos 10 cure-a na 63% ) ( Samo jedna biljka u pitanju ) Dim: Dosta gust ali jako lagan, bez problema sa grlom. Lagano sladak na izdahu. Rad: Ovisno o situaciji, ako je chill situacija i na kaucu ste, tamo cete i ostati i spavati kao bebica, ako ste vani situacija se odmah mijenja, sve vam je novo, koda prvi put vidite, dogadaje zaboravite 10sec nakon sto su se dogodile. Vrijeme prolazi jaaaaako sporo :) Detaljan smoke report: Nisam bio sam nego u jednom malom laganom drustvu klasicnih pusaca :D Prvi smoke se isao obaviti kako se spada, znaci cisti blunt. U grinder sam stavio 3-4 popcorn vrhova koja su lijepo izgledala, kada sam sve smrvio kako se spada pola mi je stalo u blunt ostalo nije :D ( procjena negdje 0.5g - 1g je stalo u blunt ). Ja sam naravno imao pocasni prvi dim, koji je bio tako jako lagan da u grlu nisam osjetio apsolutno nista, ista stvar kada je i islo van, nista nisam osjetio, koda sam zrak udahnuo :D ali 5sec nakon toga, mislim da sam dusu iskasljao van haha nisam osjecao neku nelagodu pa da sam imao potrebu za kasljanjem, ali jednostavno nisam mogao prestati ( ne znam jel netko zna jel to dobro ili lose :D ). Ista stvar se dogodila svakoj osobi koja je uzela prvi dim, identicno kao meni :) To je bio prvi krug i prvi dim, sljedeci krug sam opet uzeo samo jedan dim ( jbg, strah te, ne znam koliko je to jako u biti.. ) ali ovaj put nije bilo kaslja :) tj. je, al nak jedan-dva mala, predam ja nakon toga pljugu dalje i u tom trenutku sam osjetio da sam napusen ko deva, nisam mogao vjerojati 2 dima i to jos nak oprezna... Head high je bio strasno velik, te je lagano poceo vuci na body.. Ovisno u kakvoj ste situaciji to ce vutra pojacati, prvo sam bio na trosjedu i samo sam lagano tonuo u njega, hvala bogu pa smo se ustali i krenuli na burek inace bi mogao zaspati odmah. Kada je krenuo moving bilo je puno bolje ( makar se ne sjecam 60% stvari ) al sve je proslo dobro makar sam bio jako zaderan... Kada sam vidio ulicnu rasvjetu i svjetla od auti mislio sam da sam u New York-u koliko je sve jako svijetlilo :D Sve u svemu odlicna biljka, ja sam odusevljen, za tu cijelu vecer sam uzeo sveukupno 4 dima blunta, drzalo me 3 sata te sam zaspao kao klada onda. E i da, vrijeme ide jaaaaako sporo, kada je frend prvi put pogledao na sat i rekao "Ajme, ajde pogodite koliko je sati", ja sam ocekivao da je proslo 4-5h a kada ono 45min otkada su oni usli u stan ( dok smo mi uzeli za piti, dok se smotao blunt, dok smo se namjestili, znaci na to je otislo barem 15-20min :) ). Odlicno, odlicno, jako sam zadovoljan i jedva cekam uzivanja uz Fruit Spirit :) Uvid na dnevnik: Fruit Spirit RQS, PC Grow, 103W CFL + 10W LED, LST by @Windfucker9000

feb 2016.

Meni se ini da ti je netko stavio trip u joint :D. Joa da si imao strpljenja pa jedan hedi zaturit u neku teglicu na bar 2 mjeseca kjuringa, to bi bio posao, a tvoj smoke report bi bio potpuno druga iji. Ipak je ovdje rije o poluproizvodu koji ima dobar udio klorofila u sebi. Teako je nakon samo dva tjedna od berbe dobit pravi uvid o kvaliteti dima i efektu, al ata je tu je ;) .

feb 2016.

Bez brige svi headovi su i dalje u staklenci na 63%,na tamnom i hladnijem mjestu, tako da nisam ja zaustavio cure, samo sam malu degustaciju napravio :)
21 gramLEGENDA

feb 2016.

Naziv strejna: Special Queen #1 Seed bank: Royal Queen Seeds Izgled i kompaktnost cvetova: Nisam zadovoljan kako je to na kraju ispalo. Izgleda fino spolja, ali su mi hedovi pod rukom poprili no vazduaasti i lagani. Verovatno sam o ekivao debele tvrde hedove, pa sad... jbg. Cvetovi su masni i smolavi, ali ata znam... Stamena bi verovatno imala 5/10, a }ivana 6/10. Miris, ukus: Dok sam je brao imala je izrazito citrusni miris koji se usled nepravilnog suaenja izgubio, tako da sad miriae na neki aj. Ukus, jbg... ne bih znao sad dati neki prejebeni opis (ono zemljani, sa notama kestena i blagim tragovima suve borovine i sl.:))... Malo je ja a za grlo, ali mislim da treba uzeti u obzir da je ubrana tek pre sedam dana, tako da e se nadam se i ukus popraviti, a mo~da i onaj lepi miris povratiti. Rad: Rekao bih jako ugodna gand~a za svakodnevno puaenje. Mogu se obavljati neke ne preterano zahtevne aktivnosti. Di~e raspolo~enje, tera na smeh. Ume da baci na malu paranoju (ali baa pomalo i to verovatno samo one koji su skloni tome), ali se to da lako iskulirati. Vo~nja u glavi, ali ne ono 300 na sat, ve onako 100-110, laganica autoputem... Rad traje oko 2 sata, s tim ato se mo~e pripaliti i posle sat vremena, bez problema. Ukoliko ne ide, ona e vam se sama zagasiti u ruci, bez da vodite ra una o tome, tako da samo opuateno, ima taj samoreguliaui mehanizam... :D Suvoa usta je zapravo dosta manja nego kod veine onoga ato sam do sada puaio. Glad takoe umerenija. Nikakve fizi ke posledice prepuaavanja za sad (nema mu nine, glavobolje, drhtavice, ubrzanog srca, insomnije i sl.), a prepuaio sam se u par navrata ovih dana. Ukupna ocena, gledajui onako iz svog ugla, subjektivno prema sopstvenim ~eljama i potrebama mogla bi biti 7/10 pri emu treba imati u vidu da 10/10 joa nisam sreo za zadnjih 15ak i kusur godina koliko duvam (to je dakle neki ideal kome se te~i). Dakle, ako to izuzmemo mogla bi ii i na 8/10. Ja li no volim za nijansku ja e i da traje za nijansku krae. Komentar: Iako mi je ovo prvi grow, pa nemam iskustva sa sortama, rekao bih da je istina ono ato su ovi iz RQS-a rekli za ovu sortu - stvarno je easy to grow, za po etnike idealna. Imao sam problema i sa vlagom (od 10% do 88%) i sa temperaturom (31-34) i sa pH (6,0), radio sam im lollipop u drugoj nedelji cvetanja, nenamerni supercropping, dva pokuaaja FIM-a, upanje treine korena pri presaivanju, lampa je iala i na 35cm na kraju... sve su to juna ki one podnele, ak bih rekao da nisu ni osetile. Biljke su na kraju uz silan LST kojem su bile izlo~ene u vegetaciji izrasle na nekih 70ak cm visine, a rekao bih da bi iale preko metar sigurno da su tek tako puatene, ali dakle uz odgovarajui trening i krau vegetaciju mogu se uklopiti i u ni~e bokseve. Cenu semenki neu ni komentarisati jer je skandalozno niska. To nije bio kriterijum kojim sam se vodio kad sam tra~io seme za sebe, ali kada se na kraju svelo na 3-4 strejna sli nih karakteristika, odlu io sam se za najjeftiniju varijantu (nisam baa ni bio siguran kako ide sve to sa slanjem i primanjem, pa bolje da bacim manje para, nego viae, ako ata krene po zlu) i nisam se pokajao. Dakle, moja iskrena preporuka svim po etnicima je da izaberu ovu sortu, bie izuzetno zadovoljni.

feb 2016.

Trebao si da sa ekaa bar tri , etiri meseca da se kjurne vutra ,pa onda da je probaa ,i tek onda piaea smoke report :) Da me ne shvatia pogreano, lepo si se raspisao i sve opisao ,ali jednostavno vutra ubrana pre sedam dana nije full spremna za puaenje. Pozdravica :wave:
21 gramLEGENDA

feb 2016.

Naravno frend, no hard feelings ato bi rekli... Potpuno si u pravu. :thumb: Nego ja vidim da je praksa po drugim dnevnicima da se odmah po zavraenom growu napiae i smoke report, pa ja reko' da ne ostanem neato du~an ekipi sa foruma. ;) A i malo sam bio nestrpljiv da to odmah podelim sa drugima, razumeea me...:) Bie toga dovoljno u teglama da potraje bar joa 3-4 meseca, pa u odraditi ispravku. Hvala na sugestiji, u svakom slu aju. Pozzz!:rasta:

feb 2016.

@21 gram takva praksa je kod onih koji nisu upueni. Obi no ti klorofil preuzima sav okous i on dere po grlu. Pogledaj u mom dnevniku, ekao sam i pola godine da rezimiram kvalitetan smoke report. Svakako ispravi za par mjeseci pa ea i sam uvidjeti golemu razliku ;)

mar 2016.

Iz osobnog iskustva, nekako mi se ini da tek nakon minimalno mjesec dana tegliranja mo~ea dobiti djelomi an uvid u ono ato taj strain zapravo je i ata pru~a. Ovo sve prije je,na silu ... i na vlastitu atetu..jbga dekarboksilacija je dugotrajan proces...jedini lijek je vrijeme... :)

mar 2016.

69143 }ivjeli i i ~ivjela:vutra: :respect:
t@maraZMAJ

mar 2016.

Sve pohvale za ovaj smoke report,stvarno si to lijepo i detaljno napisao :) ....ma jednostavno sve na svom mijestu ;)

mar 2016.

Hvala t@mara. Katalog strainova, doea tu i izaberea si ata volia i znaa odprilike ata te eka :):thumb::respect:

mar 2016.

Super zeleni ;) . Ovaj prvi dio si mogao i izostavit jer je nebitan za ovu temu, vei fokus na smoke report. Uglavnom to je to, baa haaasto, nije mu uzalud takvo ime. Superiaka :thumb:.

mar 2016.

69175 }ivjeli i ~ivjela :vutra:

mar 2016.

71004 }IVJELI I }IVJELA :vutra:

mar 2016.

odlican prikaz :thumb:

mar 2016.

Hvala :smoke:
cricket420POZNAVALAC

apr 2016.

Pozdrav svima na forumu :) Evo odlucih i ja da se pridruzim nakon godinu dana citanja i pregledanja foruma. Za prvi post mislim da bi bilo fino da dam jedan smoke report od svog proslog growa, a ocekujte i dnevnik mog trenutnog growa(starog 7 dana) uskoro(vec danas:)! Naziv Critical Jack Herrer Auto - Breeder Delicious Seeds - Porijeklo Critical Bilbo Auto x Jach Herer Auto - Ja ina dima 7/10 - Ukus vise manje neutralan, pomalo aromatican, podsjeca na mentu. nema onaj tipicni zemljani okus. dim je jako lagan i ugodan za pluca(kjurano 3 mjeseca). - Rad - Licno me uradi svaki put tako da mi se samo nesto radi, nema izlezavanja(desavalo mi se da hocu da sjednem/legnem malo iskuliram pa se osjecam kriv sto ne radim nista korisno :P :) Popravlja raspolozenje i doslovno tjera na slusanje dobre mjuze. Rad pocinje nakon 5-6 minuta, a vrhunac dostize za nekih dvadesetak kad me ispuca u odlican high. Do sad po meni jedna od boljih dnevnih varijati sto sam koristio. Ne smeta u obavljanju normalnih dnevnih aktivnosti, drzi koncentraciju, jedini problem je sto udara na oci kao luda. U drustvu radi kao izvrsna smijalica. Ne pamtim druzenje uz ovu vutru da je proslo bez padanja po krevetima od kreveljenja. Licno me drzi oko sat ipo nakon cega me fino opusti da je milina leci i odspavati. Ujutru nema konfuzije, nekog vutra mamurluka ili slicno, samo fresh and good to go. - Li ni komentar Iako po tipu straina stoji da je hibrid indica-sativa, mnogo mi naginje na cistu sativu. Po meni dobra sorta za dnevni chill, bjeg od nervoze i negativnosti. Takodje odlicna za zezanje sa drustvom. Lagana za pusiti, sve u svemu 9.5/10 :let:
fcinterENTUZIJASTA

apr 2016.

zanima me da li ima neke razlike osim u postotku thc kod automatic sorti od fotoperiodnih te da li se na oko moze raspoznat automatik i fotoperiodna....pozz
jadran-kushAMBASADOR

maj 2016.

Evo uspili ste me nagovorit. uzivajte :djede: STRIN- ORANGE HILL SPECIAL/ dutch passion Miris- limun naranca papar izgled  pomalo divlji , kao da je outdoor, lisnat,dosta tezak za trimat ,boja tamno zelena sa nekim sivim odsjajem ukus- ukus dosta pun i zasitan nema bas neku jaku aromu dosta je neutralan, rekao bi da ostavlja u ustima neki biljkasti ukus sa blagom aromom citrusa. Podsjeca me dosta na na staru dobru albanusu. Rad- znaci to sto se rada tice to je po meni njegov naj veci plus, inace imam veliku toleranciju al od ohs vec nakon pola trube osjecam relax zesci , zna mi se cak i desit da zaboravim na trubu u pepeljari sto bas i nije cesta pojava, ugl zakucava posteno, dosta drugova odustaje nakon prve oke, uspava ih ko slonove pa mi spavaju po sobi, sad koliko drzi i to nemam pojma , drzi dok ne pusti Komentar- dosta jednostavna za uzgoj, raste dosta razgranato , odlicna za scrog , ne svida mi se jedno to sto je dosta lisnata, valjda je dovoljno jedva sam i ovo uspio slozit evo i koja slija:spliff: 85890

maj 2016.

Mo~da sam spaljen al ne ku~im o kojem je brendu rije .
jadran-kushAMBASADOR

maj 2016.

hahahahaha ja san spaljen skuzaj :P evo edit ide :P

jun 2016.

A zaboravih najsvetiju stvar, }IVJELI I }IVJELA :vutra:
hazeriZMAJ

jul 2016.

Sorta- Haisemberg special94831 Banka- Mephisto genetics Autoflower- da,nakon 18 dana Supstrat- plagron premium sa humusom kalifornijskih glista(70/30%) Gnojiva- cijela linija Bio tabs Svijetlo- vege-starlight reflektor 4*55 wati,cvjetanje-gavita 750 w prvih 30 dana,do kraja 1000 wati Od sjemenja do harvesta- 69 dana Kolicina- jedna biljka-80 grama Visina- 70 cm Trening- lst Rast- od desat biljaka koliko sam stavio na klijanje jedina je krenula onako krzljavo pa sam cak tamo negdje osmi dan pomislio kako nista nece biti od nje.Ali me takorec kroz jednu noc iznenadila kada je odjednom pocela rasti bas kako treba.Posto je to sjeme koje sam dobio gratis nisam bas nesto ocekivao pa sam se prevario.Totalno jednostavna za uzgoj,obavezno primjeniti lst jer sam siguran kako tu pokazuje svoj puni potencijal.Daje svijetove od najdonjih djelova biljke i puni se uzduzno do samog vrha.Najveci top je bio od nje. Izgled- lijepa svijetlo zelena boja sa nijansama zlatne,ljepljiva i kada je drobis pusti svu car "secera". Miris- limunasto sa mjesanjem neke onako paprene,neznam kako da objasnim ali ugodno za pomirisati kada otvoris teglicu.Sto vise stoji u tegli to vise mirise. Dim- lagan,klizi niz grlo,niti malo onog zemljanog okusa. Rad- to je sorta za dnevne zezancije,sex na ovoj sorti je nesto stvarno vrhunski zbog cega ce opet da ide u box.Prava prirodna viagra!Euforija,smjeh,nema tupila niti odmora.Znaci dok te lupa ti si sto na sat,radis,pricas,davis ljude oko sebe,bjezis u sobu sa zenom usred zabave...ma to je prava "dizalica"! Nisam bas neki za opisivanje ali sam se potrudio.Sljede jos Ripleys og,Hbbs,Triangle kush i Chem city blues.Cjuring-mjesec i pol. Dragi moji zivi mi i zdravi bili!:thumb: 94829 94830 :vutra::vutra:
1310ZMAJ

jul 2016.

Stvarno si se potrudio, odmah sline cure. A jesi li vidio D@nyev post u rubrici Vutra org na raznim mjestima? Dokazni materijal!. S pohvalnicom! :p Moja neda pohvalnicu :( Pa `ta cu ju onda slikat smiley9934
klada1115POZNAVALAC

jul 2016.

Slikaj dok spava :D malo off Svima hvala na ovim opisima, di~e kvalitetu foruma jako:spliff:
1310ZMAJ

jul 2016.

vjezbam hipnozu :whato::
hazeriZMAJ

jul 2016.

Banka- Mephisto genetics 95129 Sorta- Chem city blues Autoflowering- Da,nakon 22-24 dana Rasvjeta- Starlight reflektor 4*55 wati-vege,gavita 750 w prvih 30 dana,do kraja 1000 wati Supstrat- plagron premium sa humusom kalifornijskih glista u omjeru 70/30% Gnojiva- Cijela linija Biotabs Trening- lst Od sjemenja do harvesta- 69 dana Kolicina- 140 grama,dvije biljke(jedna 90 gr,druga 50 gr) Visina- Totalna razlika,jedna visoka 50 cm,zbijena,druga oko 80 cm razgranata Rast- Jedina od svih sorti koji su bili u boxu(pet razlicitih sorti) da nije trazila dodatnu hranu 45 dan kako su druge trazile.Kada su sve biljke pozutile ona je ostala tamno zelena i bez problema zivila na gnojivu danom po tablici.Prva biljka je bila jako razgranat grm visok 50 cm.Glavni top je bio tezine pola biljke.Druga biljka je drugacije reagirala na lst tj. puno bolje tako da je imala puno debelih topova u jednakoj visini dok je ova prva bez obzira na lst nekako vukla na svoju stranu.Jednostavna sorta za uzgajati,nisam nista posebno radio oko nje niti uocio bilo kakve probleme.Preporucujem svakome tko je ogranicen visinom boxa jer je mozes bez stresova kontrolirati i odrediti visinu.Moram napomenuti kako je kasnila sa razvojem cvijetova od drugih biljaka ali je poludila tamo negdje u 40 danu i brzo napunila topove.Sada kada malo razmislim pocela je ludovati nakon sto sam pojacao rasvjetu.Dali je to razlog neznam,biti cu pametniji nakon svog drugog growa. Izgled- Puni,tvrdi topovi puni smole.Ova sorta je najvise ljepljiva i po Mephistu ima najvise thc-a sto vjerujem.Zelena sa nijansama zuckaste,mutne boje. Dim- Zemljani na pocetku,sada mjesec i pol kasnije cisti limun,naranca,kiselkast...onako kada znas da ce biti nakaut.Potegnes,a dim bas gust..nema zajebancije. Rad- Kao sto sam vec rekao negdje ovo je "Mike Tyson"u najboljim danima.Znaci dim za spavanje,odmaranje,nakaut.Odlican nakon dosta posla kada zelis odmoriti kosti.Udara odmah i jako ali bas onako uvjek trazi jos i znas da ce te masakrirati ali ti srljas kao i protivnici od "zeljeznog Mikea". 95130 95128 Eto ekipa pao je i Chem city blues.Sljedeci ce ici Triangle kush. Zivi mi i zdravi bili!:thumb: :vutra::vutra:

jul 2016.

Sad znam sta si narucujem!! hvala care!!!

jul 2016.

Sve super, samo se fokusirajte na SMOKE report, grow report, uvjeti i pikanterije su nebitne za ovu temu.
hazeriZMAJ

jul 2016.

Ne slazem se sa tobom.Ok, pise u naslovu "smoke report"ali dobro je sto vise informacija napisati kako bi svatko koga interesira sorta mogao naci ono sto misli da je najbolje za njega.Puno ljudi daje neke opise onako iz svoje glave trenutno sto ostali clanovi ne mogu shvatiti,a nece pitati.Treba dati sto vise kvalitetnih informacija.Vjerujem da je tebi puno stvari poznato ali ima ljudi koji nemaju toliko znanje pa traze rijesenje u svakoj rijeci.Budi dobro!;):thumb:

jul 2016.

Zar naslov ne govori dovoljno. Za ostale info postoje dnevnici i joa pregrat tema. Mene npr. zanima samo smoke report ato i je bit teme koja na ovaj na in postaje ne zanimljiva.
hazeriZMAJ

jul 2016.

Ma neu se uope viae truditi bilo sta objaviti,samo se tra~i mana pri svakoj objavi bilo kakve teme.Toliko od mene.

jul 2016.

U redu bi bilo da ova tema bude bez komentara, zna i isklju ivo smoke report.
hazeriZMAJ

jul 2016.

Sorta-Trangle kush97910 97908 Autoflower-da,nakon 18 dana Supstrat-plagron premium sa humusom kalifornijskih glista 70/30% Gnojiva-Bio tabs,cijeli paket Svijetlo-vege-starlight reflektor 4*55 w,cvijetanje-gavita 750-1000 wati Od sjemenke do harvesta-69 dana Kolicina-dvije biljke 180 gr -prva biljka-97911 65 grama -druga biljka97916 110 grama Visina-60-80 cm Trening-LST Rast-Odlicna sorta za ekipu koja zeli brzo i jednostavno uzgojiti odlican dim.Raste i razvija se jako brzo,prestaje rasti u 40 danu i tada se brzinom svijetlosti udeblja i pokaze cari zrelosti.Jedna biljka se nije previse razgranala dok je druga prihvatila odlicno lst tako da su svi topovi uhvatili istu ravninu i podjednako se udebljali.Bile su gotove u 60 danu samo sto sam ih pustio duze zbog bojazni da ne skinem prerano. Izgled-zanimljivo je da ova sto je manje dala ima pufaste topove tj. vise prozracnije dok ova druga je dala tvrde i kompaktne.Puno smole i zlatne boje. Miris-Teski citrus tj. mjesavina limuna,narance i necega jakoga koje ti daje do znanja da ce biti "ubica dim".Teski mirisi,jaki... Dim-gust,tezak za grlo i nakon dva mjeseca kjuranja.Osobno ja volim kada "grebe" grlo,kada osjetis arome potpuno medutim mojoj zeni to manje pase. Rad-ovo je sorta koju mozes kako ja to kazem "kontrolirati".Znaci onako kako se osjecas i kakvo ti je okruzenje takav ce ti biti i rad.Dim koji je dobar za nedeljni rostilj,komunikacija i zezancija na nivou,kristalno jasno sve u glavi,radis sve mehanicki i perfektno..u poslu si i nista ti nije tesko.Sa druge strane vec istu vecer kuci u krevetu sa dobrim filmom slijedi tezak udarac tj. opustanje cijelog tijela u drugu dimenziju..zen..Bas onako kako ti hoces u tom trenutku.Udara prvo u oci,teske su i znas da su crvene kao paradajz pa kroz tijelo polako ulazi u glavu.Udara kroz 5-10 min od prvog dima.Moram napomenuti kako se dugo nisam tako nasmijao kao na Trianglu,kao one stare prave domacice sa otoka(ne albanke).Ocijena od jedan do pet je cista petica,dim koji uvjek sa posebnim uzitkom motam i pusim (drug,za dispet!) :vutra:
Ig0rLEGENDA

avg 2016.

Pozdrav judi , buduci da mislim da je ova tema jako korisna za ljude koji zele a neznaju sto bi growali odlucio sam se i ja upisati . Seedbank : Dinafem Strain : Sweet Deep Grapefruit Izgled : Budovi izgledaju prekrasno , nisu niti precvrsti niti prozracni , izgledaju nekako secerasto kada gledate izbliza , nisu jako ljepljivi tako da je odlicno za mrviti sa rukama . Jacina dima : Moj osobni dojam buduci da ja ne mjesam sa duhanom je taj da je dim jako lagan , uopce nema neugodnog kasljanja i grebanja za grlo . Savrseno za one koji ne vole mjesati sa duhanom . Miris i okus : Miris je blago slatkasto vocni , stvarno ima predivan blagi miris kada se otvori teglica . Okus bi opisao slicno , nekako slatkasto i vocno , niti prejako niti preblago . Rad : Buduci da nikada prije nisam sam uzgajao i vecinom sam pusio ulicarke ovo je skoro pa najbolja vrsta koju sam pusio ( prva je Shark Shock od prijatelja sa foruma , pozdrav i hvala prijatelju ) . Pusim jednom do dva puta tjedno mozda 0.2g tako da cu dati svoj osoban opis , vjerovatno bi nekoga tko pusi cesce drukcije radilo . Prvih pola sata se fino osjecate napuseni , bas onako cilerski a nakon pola sata te totalno aktivira na neki rad . Nisi prenapusen , sta god da radis ti je zanimljivije , mozes cak odraditi i nekakav fizicki posao ili trening .Takav rad te drzi nekih 3-4 sata i nakon toga te pusti i osjecas se kao da nisi ni pusio .Najvise mi se svida sto se sutra ujutro osjecam odmorno kao da nisam ni pusio , ne budem zaljepljen za krevet i nervozan kao kod ulicarki . Uopce me ne vuce da pusim svaki dan , mogu ne pusiti ako zelim mjesec dana a mislim da je to zbog toga sto ne pusim sa duhanom pa ne stvara ovisnost i ne pita te jos . Komentar : Buduci da mi je ovo prvi grow koji je odraden uspjesno stvarno sam sa svime skupa jako zadovoljan . Uzmimo u obzir da sam growao u boxu koji je 30x30x60 cm i sa kineskim UFO led panelom , vjerovatno bi hetko pod nekim boljim uvjetima dobio i bolji izgled i rad :) Od treninga sam koristio topiranje + lst sto se super pokazalo za tako malen prostor . U cvjetanju se ne rastegne puno tako da te skoro pa ni ne moze prevariti ( sto mi se trenutno desava sa Sharkom u sadasnjem growu ) . Sa gnojenjem nisam nikada isao preko pola preporucene doze i jako sam dobro flusao , pa mislim da je to najvise zasluzno za tako lagan dim bez kasljanja . Sve pohvale Dinafem seedbanki , mislim da cu i u buduce uzimati sjeme od nijih . Zahvaljujem se i cjelome forumu a posebno mojim. drugovima Stipetu i Hymalaji bez kojih sigurno nebi sve to skupa dobro zavrsilo :) Niko od forumasa nije manje vrijedan al ova dvojica mi bas prirasla srcu :)

sep 2016.

#Bloody Skunk Auto (Sweet Seeds) Miris: Za pocetak sam presretan sto sam izgrowao ovo dokraja,kao sto su drugi navodili za ovakve sorte da predivno mirisu,nisam ocekivao da ce tako lijepo mirisati,ali jednostavno miris je jebena Adikcija/Ovisnost,jednostavno nesto takvo jebeno nisam mirisao,mogao bi covjek samo njusiti budove ovog straina,nesto baca na mix sumskog voca i slatkisa. Okus: iako pusim samo cistake,a duhan uopce ne,cistak ovog straina nije problem s kasljem predstavljao,dok je frenda dobro zakasljao hehe,flavor dima je kao one flavor cigarete tipa Black Devil sta slatko mirisu i ustima je blaga slatkoca,za mene blag,ali ugodan dim.Steta nemam vape da mogu to 100% osjetiti. Rad: Prvi put me poceo valjati head&stoned mix ,a drugi joks nakon nekog vremena je pretezno bio jeben Indica rad,nesto malo sative se pojavi u pocetku dalje zvekne Indica u tijelo da dugo vremena ne beknem ni rijec,dugotrajniji rad,i naravno potice jako Munchies :D Prava poezija od straina,preporucujem zbog svega navedenoga,mozda mala mana je yield,naravno to je najvise do growera,ali ovakve stvari su posebne koliko god ih malo bilo :) Ocjena: 9.5 od 10
BladerZMAJ

sep 2016.

Vidim dosta se piae o Criticalu 2,0+ pa da i ja nesto napisem sada nakon mjesec dana kjuranja. Ukratko iskustva slicna ko i vecina. 105529 Izgled i opip: Budovi tvrdi ko kamen, a opet so ni jer je puno rezina-smole koja se polustvrdla. `ta se ti e izgleda vidim da svima izgleda jednako bar ovima kojima sam vidio. Onako internoge odvojene, listovi viae prema tanjima i budovi onako kompaktni i pravilni... Miris: Tako jedan slatkast, bogat miris, jako, jako privla an kao feromoni... ima nekog stila profinjeg u sebi ata me vue da stalno miriaem. Nekako vo ni, i tu i tamo malo papar se osjeti u jednoj exoti no, priguaenoj-slatkoj airokoj podlozi :rolleyes:... Okus: Sli an mirisu... slatkast s mixom aroma. Rad: `ta se ti e rada na~alost je prejak za mene. Nekako je tripy. Teako je popuait dozu jer vue okusom i mirisom ali i tom euforijom koja s ve im koli inama postane malo tripy i izgubim kontrolu. Nije po meni za neki chill out rad jer te baa ono psihi ki izvoza jedno sat ipo poateno. Osje am se ko da me centrifuga provozala. Nekome je ovo super za mene nije jer volim puait i ne im se bavit, a ovo je viae da se ekipa skupi i razvali na par sati... Ka~u triba pogodit dozu ali i jako male koli ine me izvozaju. Ve inom ga puaim u kombinaciji sa CBD Shark Shockom jer mi se puai truba, Criticala stavljam u miligramima ;). Ali to sam ja... moram priznat cak me i panika oprala bila ponoci :D. Sa~eto za mene rad je psy-eufori an i balansiran glava-tijelo :smoke:. Teako mi je ocjenu dati jer nisam mjerodostojan zbog niske tolerancije. Ali za one koji toleriraju i vole kad ih mazne preporu ujem ali i zbog okusa i mirisa...
MMSplitLEGENDA

feb 2017.

@Blader Da poduplamo Critical + 2.0? Ne moze stetit... :D seedbank: Dinafem Sorta: CRITICAL + 2.0 Supstrat: Plagron PROMIX + humus kalif. glista + zeolit + glinene kuglice + ata ja znam viae... :D Gnojiva: Biotabs Svjetlo: Seedling faza - Starlight 4x55W, kasnije Gavita 1000 DE HPS Koli ina: nisam vagao ovaj put... previse je toga bilo... Visina: 150 cm + (Gavita je bila na krovu satora od 220 cm vezana direkt za sipke jer nije bilo vise mjesta) Rast: ***** - sto reci... Zvijeri koje u vegi iz dana u dan zauzimaju sve vise prostora tako da covjek misli da ce mu pojest cijeli sator, stretch je nenormalan (cak i malo previse za mene, volio bi da su kompaktnije). Toplo preporucam fimming i LST. Po meni idealne za SCROG. 129336 129337 129338 129339 129340 Bag appeal (izgled i kompaktnost): ***** - divota... Cvrsti headovi izrazito narancaste boje (posljedica velikog broja pistila). Imaju onaj WOOW efekt za sve koji ih vide - meni dosta. 129343 129344 129341 129342 Miris: **** - Slazem se s kolegom Bladerom povise... Slatkast, papren, meni malo baca na narancu kad se razmrvi medu prstima. Ima tu i onog mirisa dobre domace trave. Okus: *** - Miris mi je osobno drazi. Ne dolaze mi do izrazaja sve komponente mirisa - pogotovo ne slatkoca - vise mi baca na UHU ljepilo (ajde znate svi na sta mislim ;) ). Dim: ***** - Uf... Prilicno jak i papren, postaje "smooth" nakon 2 mj kjuranja. Zahtijeva privikavanje, cak i za mene sa svakodnevnim "stazem" zadnjih nekoliko godina. High (rad): ***** - High cu pokusati protumaciti s aspekta nekog tko je pretrpio ogroman gubitak i stres prije nesto manje od mjesec dana, onaj tip iznenadnog gubitka drage osobe koji fizicki "boli" i od kojeg se covjek ne oporavlja tako lako ni tako brzo, vjerojatno nikad. Prvih par dana nesanica, ocaj, mozak na 150% mogucnosti, pokusao sam (i uspio) zaspati sa Sanvalom (trava mi nije padala na pamet) - super tableta koja me trenutno "iskljuci", da mi 5-6 sati umrtvljenog sna bez snova nakon kojeg se budim odmoran, ali sa ? iznad glave jer imam osjecaj da sam nestao - osjecaj koji mi se nimalo ne svida. Navodno izaziva privikavanje dosta brzo pa sam nakon par dana presao samo na jedan Critical prije spavanja... Dobro posoljen, uvijek u isto vrijeme. Moram priznat da efekt nije puno drugaciji od Sanvala, sedativan (nisam dovrsio n jedan film ni seriju koju sam gledao) i umrtvljujuci, samo bez "crnila" i praznine. Po danu drugaciji efekt - pomaze mi u sabiranju misli, koncentraciji, fokusiranju na lijepa sjecanja, smiruje stres i dovodi me na ljepse mjesto u glavi. Uglavnom, puno mi pomaze moj Kriticni i ne bi ga mijenjao nizasta. U nadi da cu sljedecu sortu testirati u ljepsem raspolozenju pozdrav svima! Voli vas vaa Splico...
dedaZMAJ

mar 2017.

Haze kad ce blue dream report? I ja zadovoljan ko ameri, zbilja valja...
hazeriZMAJ

mar 2017.

Strain-Blue dream 133205 Banka-Humbolt seeds Rasvijeta-led,Hans,180w Supstrat-Plagron cocos premium,humus kalifornijskih glista,glinene kuglice Gnojivo-Bio tabs Autopot sistem navodnjavanja Trajanje growa-145 dana(vega 50 dana,cvijatanje 95 dana) Kolicina-145 grama Kvaliteta-tvrdi,kompaktni,ne toliko mirisni dok na slomis top u ruci..tokom uzgoja u satoru jaci miris..133207 133208 133209 Ovaj smoke report bi podijelio u tri verziju plus jedna; 1. Posao,dan-znaci nikada u zivotu nisam pusio ugodniju sortu za posao,aktivnosti i ajmo reci neko cisto,bistro razmisljanja.Imas koncetraciju za ozbiljnije dnevne zadatke,nemas problema sa umorom..ne pretjerivati.Znaci jedan dokavac pa pustis malo...da prode...pa tek onda puno manji drugi..Jedini ajmo reci problem su jako crvene oci..ne meni ali... Uglavnom mogu samo potvrditi seedfinder po pitanju kreativnosti.. 2. Sex-to je to..Kada hoces travu koja ti otvara i najdublje pore mozga u potrati za sto perveznijim mislima,sto ludim i tebi samom cudnim stvarima onda zapali plavoga.Snagu daje,mozak pomuti,razbistri(tko kako gleda)i spreman si za jedan dugi kvalitetni napad na zenu koja ti je vec odavno u zivotu postala najbolji prijatelj.Ako cemo u dvije rijeci opisati onda cemo reci;prirodni stimulans! 3. Odmor-ono jutro kada se subotom probudis i shvatis kako je cijeli vikend ispred tebe odmah se vatas plavoga i vikend je potpun.Klasicna relaksacija gdje ti je svejedno dali ti dolazi punica u posijetu ili ces ici kupovati brdo hrane u marketu..Znaci pravi cill,relaksacija,mir..Preporuka..odlazak u prirodu(bez punice:D) +1. I najvaznija stvar;snazan je..jako.Isao sam malo pretjerivati i doslo je do povracanja,treskavice...poslje glad,glad,glad.Izuzetno jaka trava,stvarno udara kao maljem.Zato obratite paznju kada pocne vrtiti..stanite,razmislite,osjetite... 133206 Na kraju sta reci;preporuka svakome tko voli sative sa dugim radom sa malo trave,dnevne izlete,opustanja bez spavanja.Od 1 do 10 dajem 17..prezadovoljan:) Edit;ekipa bez komentara..dati cemo posla moderatorima da brisu..;):respect: :vutra:
dedaZMAJ

mar 2017.

A ja bi ga kratko komentirao u 3 D Naime razlika je meni ogromna. Bong, vape i joint 3 totalno razli ita do~ivljaja. Joint blue dream-a, oprez, ako je prejaka doza nema tu sativa higha nego teaka narkoza. Vape na nekih 190 stupnjeva, izrazito lak za udisanje, ne raskaaljava nego baa klizi, a high je predivan. Haze je dobro opisao, sve mo~e, niata nije problem. Probleme ne gasi ali pali bezbri~nost na full. A bong, ujutro pred posao komadi mali i dva kratka hita i ajmo, okus odli an a high happy sativa, sve ko u nekom ugodnom snu, zadubljivanje ak i u stvari koje su ina e dosadne. Stvarno strain vrijedan pa~nje. Moj je isto bio pod hansom 180w ali s hesi programom i imao sam kalcij def ato haze s biotabsom nije, i to mi je dalo misliti!

mar 2017.

Vrhunski smoke report :clap:: :respect: Joa jedna sorta na mom popisu :D

mar 2017.

1.) Quick grow report: Sorta - Bloody Skunk Auto 134652 134653 Seedbank - Sweet Seeds Supstrat i gnojivo - Cista Terramagma+Plantella Cvijet Svjetlo - Sylvania Grolux 400 HPS Tok growa - Procvjetao nakon 3,4 sedmice,poprimio svijetlu lila ljubicastu notu,jako brzo se strechao izgleda ko da je sam sebe Lollipopao :D,tipican fenotip skoro su sve main cole,aupalj iznutra bitno ga je vezati jer se grane bacaju,srednje visine oko 70-ak cm,10-ak dana prije kraja dobro flushiran,lagan za trimanje,ne zauzima puno mjesta u sirinu,vise u visinu. From seed to harvest - 70 dana Krajnja koli ina - oko 52g Izgled i struktura - ne toliko tvrdi budovi,vise su malo fluffy strukture neke lila boje sa narancastim pistilama.. Ni skroz suhi ni nesto ljepljivi,odlican brakeup u grinderu,nista se ne ljepi puno i upada dole a ima svjezinu ko da je jucer tek se pocela kjurati,mislim da je Curing pun pogodak.. 134670 2.) Smoke report: Curing - 1 mjesec+ (35 dana).. Nacin konzumacije - Joint (cistak) +Vaporizer 134687 Miris - Gdje poceti :D Nakon 4 tjedna svakodnevnog otvaranja teglica po 20-ak minuta,carolija curinga je nesto posebno,prvi sloj mirisa je dominantni limun Citrus miris,ne toliko jak kad je stalno u blizini,dok u zatvorenoj prostoriji zna posluziti i kao osvjezivac sobe :D Vec mjesec dana njusim i pitam se odakle mi je ovaj miris prepoznat otkad sam klinjo bio,u dodiru ostane taj miris po prstima i sjetim se To je to! Miris one roze aeerne vune,na koju svatko slini kad je ugleda,tako mi ovo izaziva odmah mirisom slatkocu u ustima,ovaj strain je paleta mirisa,sto potvrduje to kad se dodiruje ima miris aeerne vune,kad se pukne bud po pola ima miris limuna,a kad se izgrinda skroz sve i otvori grinder ima miris kore od naran e,u vaporizeru se osjeti slatkoca po jeziku identicna aromi sorte.Pravi full voni strain! Okus - Posto samo pusim cistake,okus je identican kao i miris,pogotovo u vaporizeru,na manjoj temperaturi bas se prolije aroma sorte po ustima,dok u slucaju pasivnog pusaca ovaj joint gori jako cudnim blagim prijatnim dimom,koji ni nepusacu ne smeta,uopce se ne skuzi da se ziza pusi,to potvrduje suludi pokusaj pusenja s frendom u kaficu i to luksuznijem! Ama nitko nije skuzio nista,a puno :D ko da si cigaretu zapalio,nezaboravno :D Dim - Totalno smooth na udahu i izdahu,blag i moze se pusiti koliko hoces a nema kasljanja,pepeo svjetlo siv nakon konzumiranja,a u vaporizeru hrskavo sme. High (rad) - Konacan rad je podjednak stoned i uplift,krece efekt nakon 4,5minuta ako se previse popusi zna zakucati u couchlock,ali ne u blejanje vec u dugu komunikaciju u drustvu,ima jak utjecaj na misice krenu jako trnuti noge kao da si paraliziran,uz daljnu komunikaciju s ljudima i eventualnu kretnju prelazi u cerebral uplift,daje energiju,moze se jako puno kretati bez nekog velikog umora,kreativnost se otvara a gasi se body buzz malo po malo,sve skupa nekih 1.5h.Prije spavanja je odlicna jer odmah indica effekt zvekne u tijelo odmah zaspes. Potice jako glad (munchies)! Definitivno sorta za svako doba dana,bilo dan ili noc efekti nisu puno promijenjeni,lijepo se funkcionira ako se ne pretjerava,pravi slatkis! Komentar - Fenomenalan slatkis iz Sweet Seeds-ove Red Family-je,nema nista neprijatno u ovoj sorti,gustat ce u njoj i pocetnik i expert,za mene jedan od slasnijih strainova koje sam probao,egzoti nost na vrhuncu,mislim da je to sve sto imam rec! Peace :joint2:

mar 2017.

Jako detaljno, svaka ast, vidi se da si pokuaao do~ivjeti svoj trud 100%:thumb:
shogunbgPOZNAVALAC

apr 2017.

White satin Mandala seeds (doduse semenka nema, uzgojen iz klona koje prodaje jedna radnja) Miris je blago vocni, nisam mogao da provalim koja vocka je u pitanju. Blagog dima, odlican strain, kazu da je hibrid indica dominant. Rad je jak, ali clear headed, smejalica je, dize raspolozenje, ne smeta svakodnevnim aktivnostima, htedoh reci ne mrzi me nista, jednom recju odlicna sorta. Rekao bih da ima do 16% thc-a, nisam nasao takve informacije, reko bih da je tako, nekih 1.5h drzi aktivno i popusti jos nekih pola sata, sat. Kao i po vremenu na koje sam skoro pa razvio toleranciju(samo tu sortu sam imao i konzumirao. Najbolja stvar koja me je odusevila je kif koji je bio bele boje, od 0,3 kifa u dzointu, bukvalno mi je utrnulo lice. White Satin sorta za svaku preporuku, jedina mana sto ne mogu doci do semena, jedino klon iz druge drzave Evo neke slicice dudova i gorepomenutog kifa. . 143918 143919

maj 2017.

Ovo ce bit dug post! :D Pa da krenemo.. 1.) Quick grow report: Sorta - Green Poison 143941 143942 143943 Seedbank - Sweet Seeds Supstrat i gnojivo - Cista Terramagma+Plantella Cvijet Svjetlo - Sylvania Grolux 400 HPS Tok growa - Ova sorta kako je rasla tako se i strechala,povukao je sativa fenotip sa jako brzim cvjetanjem,prilicno dosta prostora zauzima u boxu pa je bila lollipopan malo,izgledom bas kao bozicna jelka,listovi prekrcani trihomima,nije bas lagan za uzgoj,a i malo je osjetljiv na vlagu,a prima hranu ko lud.Naporan za trimanje,dobro pred kraj flushiran,a kole se bacaju na sve strane. From seed to harvest - 104 dana,68.cvjetanja. Krajnja koli ina - oko 102g Izgled i struktura - Znaci ni tvrdi ni fluffy budovi nego ono bas izmedu amo reci taman,blage zelene boje sa blago naglasenim narancastim pistilama,malo trima ostavljeno,vrlo dobar breakup u grinderu,a tek svjezina kad se otvori grinder.. :D 143955 2.) Smoke report: Curing - 1 mjesec+ (50-ak dana).. Nacin konzumacije - Joint (cistak) +Vaporizer 143966 Miris - Od harvesta do danas jacina mirisa ne bjezi od ovog straina.Bas intenzivno,i najmanji cvjetak se osjeti na par metara daljine,njusim dosta vremena u teglicu i mogu reci da ima onaj indika jak smek,kako bi nasi inteligentni ulicari rekli teski skank :D Prvi sloj mirisa bi sigurno definirao kao neki slatko-papreni za in,asocira me na miris blagog Chillija,a na drugi sloj mi malo,ali ono bas minimalno ima notu citrusa ali ono jedva,sto ukupno daje onaj jak Pungent miris,s ovim strainom si sigurno u centru paznje ako ti je u dzepu,a kad se otvori teglica to je ludnica! Okus - Kao joint cistaka,okus je prilicno blag na udahu a dosta tezi na izdahu,posto je dosta intezivan miris,okus je onako bas za injen papreno kako u jointu tako i u vaporizeru ali svakako poseban. Dim - Ovog straina se ne moze puno popusiti,treba dobar kapacitet pluca,u eksperimentiranju sa kolegom nema sanse da se on ili bilo ko ne zakaslje posteno :D Ne ko sivonja,treba s ovim polako jer se jedino tako i moze! High (rad) - Konacan rad je instantan body buzz,ali bas jak dok se oci nesto malo zamagle,efekt krece odmah nakon par hitova,potpuni relaksant.Ova sorta nije za dan! Po Suncu se nemoze gledat na oci,,a za noc ko da je stvorena za tipicno chillanje i neraenje nicega,isto tako nema puno kretnje s ovom sortom,bas je betonaza ziva,ili je chillanje ili je sve ko groblje,ovisi o ekipi.Ima onaj narcotic type.Sve skupa nesto oko 2-2.5h traje,nakon napornog dana je obavezna,potice Munchies,ne smije se pretjeravat jer se u protivnom jednostavno ne moze funkcionirat,dakle prava nocna sorta,uz to i najja a indika od svih navedenih koje sam pisao u smoke reportu! Komentar - Ako ova sorta ima neznam sad koliko tocno awarda,onda ih ima sa razlogom.Ako se ne varam hibrid Early Skunka x Skunk No.1 se pokazao pravom medicinom,koja bi trebala biti svakome dostupna jer bi svijet bio bolje mjesto! Samo za expert level sorta,ponavljam betonaza ziva,zasluzuje svakog indika lovera paznju! 1.) Quick grow report: Sorta - Bubble Kush 143957 143958 143959 143960 Seedbank - Royal Queen Seeds Supstrat i gnojivo - Cista Terramagma+Plantella Cvijet Svjetlo - Sylvania Grolux 400 HPS Tok growa - Na pocetku je jako sporo rastao,kasnije je poludio,dosta sam ga rastezao zicama tokom growa sto je rezultiralo odlicnim branchingom,uz to je bio i lollipopan sto je donijelo vrhunske rezultate,lagana za uzgoj i jako jako malo prostora zauzima,tipicna indica patuljasto nizeg gustog rasta nesto manje od 80-ak cm,dobro otporna i nista joj ne smeta,pred kraj dobro flushirana,teska jedino za trimanje. From seed to harvest - 106 dana,66.cvjetanja. Krajnja koli ina - oko 127g Izgled i struktura - Prava Kush struktura! Tvrdo ko kamen i kompaktno,na svijetlu bijele boje sa naglasenim crveno-smeim pistilama,prekrcan trihomima previse,od ovog straina nema popcorn cvjetova samo kamenja,jako malo trima ima ono na Panta' Style :D Savraen breakup u grinderu sto rezultira doslovno ~utom bojom kad se otvori grinder jer je strain dosta svijetao! 143961 2.) Smoke report: Curing - 1 mjesec+ (oko 45 dana).. Nacin konzumacije - Joint (cistak) +Vaporizer 143967 Miris - Mogu reci da sam malo razocaran mirisom,ocekivao sam nekakav Bubblegum miris,ali nema ga :rolleyes: Mogu reci da vise prevladava Og u ovoj sorti,a jedan jedini sloj mirisa ove sorte je onaj zemljani! Sorta koja ima dosta slab miris,a kada njusim u teglicu na prvi osjet ima nekakav miris one pasje/psece hrane,stvarno neobicno..No nije sve ni u mirisu u to sam se uvjerio puno puta! Okus - Kao sto sam naveo,prevladava jedini zemljani okus bilo to u jointu ili vaporizeru,blag na udahu i na izdahu,sto se tice okusa nije nesto aromaticna,ali jako prijatna za pusiti! Dim - Bas je smooth,nije teska moze se dosta popusiti ali bez pretjerivanja,nema kasljanja. High (rad) - Konacan rad je tocno 50-50 body-head! Odrzava se taj omjer od pocetka do kraja efekta,ali opet malo naginje u body relaksaciju sto je tipicno za bilo kakav Kush,uz blagi mental higih.sorta po meni za dnevne zadatke,onako taman covjek vibrira na njoj tocno onoliko koliko treba,da se ne razbije.Dobra smijalica :) Traje tocno oko 2h.Potice dobro Munchies,moze posluziti za noc i za setnju po suncanom danu sto joj je dobar+.Ni ne cudi me zasto je u LA-a bilo kakav Kush svet. Komentar - Sto da kazem,posto sam picajzla sto se mirisa sorte tice,jedino sam razocaran time,uvik volim mirialjavije stvari,ako postoji umjerenost kod sorti onda je to ova sorta,a u svemu treba biti umjeren! Nadoknauje kristalnim izgledom i dobrim radom,uz to velik yielder,lagana za uzgoj,za sve vrste growera! 1.) Quick grow report: Sorta - Sour Diesel Auto 143962 143963 143964 Seedbank - Dinafem Seeds Supstrat i gnojivo - Cista Terramagma+Plantella Cvijet Svjetlo - Sylvania Grolux 400 HPS Tok growa - Krenuo ludim rastom uz odlican branching s glavnom kolom u sredini,na zahtjeva puno i pici sam,samo treba biti oprezan sa svijetlom,malo duze cekao upravo zbog foxtaillova blagih,ali nista strasno,tipican sativa-haze stil biljke,narastao oko 85cm,pred kraj dobro flushirana i najlaksa za trimanje. From seed to harvest - 92 dana Krajnja koli ina - oko 110g Izgled i struktura - Foxtaill stil budova,dosta tvrdi i jos uvijek puno ljepljivi,kricavo zelene boje sa flourescentno narancastim pistilama,bez trima skoro i savraeni za grinder,a puno ali znaci puno trihoma nisam vidio cvijet koji je puniji trihomima. 143965 2.) Smoke report: Curing - 1 mjesec+ (malo manje od 50 dana).. Nacin konzumacije - Joint (cistak) +Vaporizer 143968 Miris - Neznam odakle bi krenuo,dok se trimalo to je bio uzasan miris plina,dok sada nije nista bolje :D Prvi sloj mirisa bi opisao kao miris pravog plina,dok je drugi sloj mirisa neki kemijski miris kao miris nekog otrovnog bilja koje nema veze sa kanabisom :lol: Stvarno svaki dan ne zelim otvoriti teglicu ovoga jer znam da cu se zgroziti ali ovaj izgled te mami da je otvoris,sorta je kao ru~a;prelijepa,ali kvari je trnje,toliko unikatan a smrdljiv miris da je to cudo,a probija sve vrste prepreka i zidove i staklo i kese i pancirke.Ne moze se sakriti nema sanse. Okus - O ovome ne treba puno pricati,u ustima je jedan i jedini okus kiseline al bas kiselo,neznam kao neki blagi deterd~ent,bilo to u jointu ili vaporizeru ali za cudo blaga na udahu i izdahu,bas pre cudna aroma (ako se moze nazvati aromom).Covjek bi rekao da ce se izrigati kad ovo cudo pomirise,cak mi se to prvih par puta desavalo,a kad se prolije tak okus po ustima mora se imati tekucine pri ruci obavezno! Dim - Ovo je kljucno,covjeku se cini da moze puno ovoga popusiti jer je dosta blag dim uz onu kiselinu,pa kao ajmo jos koju..> High (rad) - Konacan rad je ono sto je najposebnije kod ove meni precudne sorte,blagi ali bas blagi body buzz,ali glava kao da je giljotirana ali doslovno,kao da netko covjeku presjece cijelu ili pola lubanje,misli plove,a faca se ne osjeca ni blizu,a ako se glava slucajno nasloni na nesto osjecas kao da te neko maljem zaljepio posred tikve,a na vaporizeru je to jos puno jace,nesto posebno,prepisao bi je za vise za noc,slabo posluzuje za dan.Najvise potice Munchies,ova je sorta za ploviti u dalekim snovima,reka bi da se osjecas nadnaravno,a sve ti traje neka 2-2-5h,ko s ovim pretjera neznam sto bi mu se moglo dogoditi.I zaboravio sam ima taj pre cerebralan dreamy high,kao sto su navodili za bilo kakav Diesel,bogovska sativa! Komentar - Da ne postoji trebalo bi je izmisliti,jedina ali jedina mana miris,ostalo sve savrseno! Posebno da posebnije nemoze,unikat,brutalno jako,tko nije probao,jednostavno mora! I eto raspisao se,nadam se da sam pomogao :joint2: Vutro ugodna i laka noc :smoke:
1310ZMAJ

maj 2017.

Kakva recenzija! Haha, volim ovo! Mr. No, Bradobradi, i tvoj Quick smoke r. = Knjizevnost :clap::

jun 2017.

NL - RQS 154901 Cured: 1 mj. na 58-60% vlage, otvarano po potrebi Kvaliteta: Hedovi su lijepi,puni i izri ito masni. Sa predivnom bojom pistila, u kona nici izgleda prili no konkurentno. Samim du~im curingom, stvar postaje sve slaa:) Dim: Prili no gladak, na izdahu daje notu blago slatkaste kiselosti te da se primjetit zemljana komponenta. Bilo koja komponenta koja se da primjetit vezana je za slatkastu notu. Nije prisutna nikakva gor ina, te kada se zapali u prostoru miris je specifi no markantan. Nema davljenja, kaaljanja... 154907 Rad: Rad je ugodan, ne agresivan, poti e laganu harmoniju svega ata se radi na dnvenoj bazi. Te na kraju zaljulja u indica stilu, klopica i spavanje, ukoliko niste u mogu nosti niata zato...ne umara tijelo i nova pljuga vra a harmoniju. Podi~e raspolo~enje, i baca sve na mjesto kak se aika...nema nervoze, stalo~enost i opuatenost. Za one sa viaom tolerancijom ovaj strain biti ce laganini vo~nja, svakako za dnevnu i ve ernju upotrebu indica lovera. 154906 Zaklju ak: 154902 (Slike NL-a iz osobne arhive, @Pantagan ima sva prava na te dvije slike, prilo~ene su zbog ljepote i potpunog dojma) 154903 Jedna od must have sorti, ne zbog njezine ja ine,razornosti ve zbog specifi nosti i stava. Jedna doza NL optimizma popravlja i vra a osmjeh na lice i pokre e sve u pravom smjeru. Definitvno i u ve ernjim satima ima ulogu, te sveukupni dojam steknete kada joj date priliku da vas zaljulja na spavanje. Ujutro bistar um, pun energije. }ivjeli i ~ivjela:vutra:
dite_splitaAMBASADOR

sep 2017.

Kratki ali jasni smoke report :) Breeder: Sensi White Label Seed Company Strain: White Diesel Haze automatic (White Diesel Haze x Ruderalis) - White Diesel Haze = (NYC Diesel x unknown haze) Jacina dima: 9/10 Okus i miris: Miris slatkast, dosta intenzivan i prodoran ali istovremeno i jako ugodan. Okus jos bolji. Slatkasto-citrusne arome su prisutne jos podosta dugo nakon konzumacije. Dim njezan i lagan, odmah pri prvom udahu usta se pune slinom, a ne suse! Djelovanje: Ova 70% sativica izaziva predivni head high, lakocu i poletnost. Body high je jedva prisutan, tj zanemariv. Sedativno i umirujuce djelovanje. Osobni komentar: Za svaku preporuku! Prava sativa sa predivnom lakocom pusenja, izvanrednim aromama i after tasteom. Dnevna sorta definitivno, ne izaziva kljucanje* (kljucanje* - kada osoba djeluje opijeno, omamljeno, pada joj glava, tesko drzi oci otvorene / primjer: Goran Bare prilikom mnogih svojih intervjua). Iskreno, ocekivanja oko ove sorte su mi bila velika, te su na moje veliko iznenadjenje nakon degustiranja bila i premasena. Peace all :)

nov 2017.

Pozz ekipica :). Baa zavario, pa me neki kreativan high oprao. Rekoh sam sebi... ma ajde NO, predstavi ovu krasoticu i sve njezine ari ekipi. I eto me, pa ajde da po nemo: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --- Strain: Blue Amnesia XXL autoflowering --- Banka: Dinafem Seeds --- Genetika: Original Amnesia x Blueberry x Ruderalis --- Grow/Uzgoj: Organic / Bio Start-Kokos-Zeolit --- Gnojivo: AN Mother Earth + Natural Guano --- Sijanje-Branje: 95 dana 178390 --- Cured: 4 mjeseca /122 dana 178391 --- Degustirano: Joint, Vape, Lula, Bong --- Izgled finalnog produkta: Kompaktni, teaki hedovi maksimalno obasuti trihomima sa izri ito naglaaenim kaliksima, boje od bakrene, oker pa sve do naglaaene ~ute poput dukata. --- Dim/Para Okus: Definitivno upe atljivog, usudio bih se i rei bo~anstvenog okusa bilo da je rije o vejpanju ili puaenju. Nimalo ne smeta pluima niti grlu, doslovno klizi bez imalo iritacije ili nelagode. `to se ti e okusa ovo je ista bomba i jasno se vidi da su breederi ulo~ili mnogo truda da bih doali do ovakvog straina sa izuzetno naglaaenim terpenima. Okus koji vam ostavlja u ustima nakon puaenja i tokom puaenja je koktel nekog bobi astog voa, meni je najbli~i kombinaciji aumske jagode, borovnice i maline sa balansiranom spicy notom crnog papra na vrhu jezika. Nakon puaenja mljackanje na prazno, poput vrhunskog sommeliera, baa poti e slinu i to je to, osjetite taj okus kao da ste pojeli voni kup raznoraznog aumskog voa. Totalno me svaki dim vrati u dijetinjstvo kad sam sa babom hodao aumom i skupljao kupine i aumske jagode pa grickao, jbg. sad nema viae ni aume ni jagoda a boga mi ni babe :D. Moja preporuka za svakoga tko se voli prepustiti svim arima terpena i u~ivati svim osjetilima. --- Miris: Samim otvaranjem tegle u svega par minuta cijela kua e vam odisati nekom vutra-vonom-spicy notom i to prili no intezivno, dok osobe alergi ne na za insko bilje i pelud nema aanse da e uspijeti smotati pljugu bez da ne po nu kihati ko sumanuti, haha, nisam vjerovao kad sam to vidio. Uz to sve ovaj strain tokom puaenja ostavlja intezivan miris, pa ga nebih nikako preporu io za konzumaciju na javnim mjestima, ak ni skrovitim, jer dobar dim daleko se uje i ne jam i diskreciju. --- High/Djelovanje: Savraeno balansiran rad izmeu indike i sative. Nee vas kau lockati ako se ne prepustite tome, u suprotnom hoe. Popuaim i sve bih, pri ao, dru~io se, pr kao neata, pa aatro popravljao a u biti joa viae pokvario i kojeata :D. U manjim dozama je odli na, onak smotam si istak u malu rizlicu za duhan i ne silazi mi smijeaak sa lica, poja ava malo komunikativnost pa nasmijavam ljude oko sebe, airim pozitivu i baa se super osjeam. Svakako druatvena vutra za bolje sutra :thumb:. Joa u dodati da je rad kad se popuai malo bolja top ina aou :eek:, high osjetite i 4-5 sati nakon konzumacije. Efekt je moan fizi ki i psihi ki, da jednostavno nakon topa solo osjetite na trenove kako vam neka toplina i ugoda preplavi tjelo da ni sami neznate ata bi sa sobom. Milina brao ;). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moj savjet je svakako da probate ovo udo, i jam im vam da neete po~aliti niti u jednom segmentu po evai od uzgoja, preko yielda pa sve do finalnog produkta i samog higha. Normalno za finalni produkt smatram vutru odkjuranu bar 3 mjeseca i onda tek arolija po inje :joint2:. Kad bih morao izabrati strain koji moram puaiti do kraja ~ivota, bez razmialjanja ovo bi bilo to. isto savraenstvo! Peace!
laubaZMAJ

nov 2017.

Ja taman na nekom ia enju od vu i pro itam ovo!:clap:::clap:::clap::Malo je valilo da pokleknem!:respect::respect::respect::thumb:

nov 2017.

Reporti od hazeri su najbolji, jer ukljucuju rad vutre pri sexu :rolleyes::cool23: aalu na stranu, jel ko od vas ikada growao sortu "maxi haze", to je neka "bolja" verzija ak47 automata, kakav je ukus, miris? ako je pogreana tema, slobodno del.
dedaZMAJ

nov 2017.

uvaj se fizi ke krize :)
laubaZMAJ

nov 2017.

Deda nema posustajanja!:djede:

dec 2017.

Joa nisam navikao na ovu verziju jednostavno nemam osjecaj vise da ulazim na Vutru,no ostade du~an puaa ki report na ovogodisnji outdoor,odmah da napomenem ovo je amo reci prosje an outdoor sa 6,7 sati svjetla na dnevnoj bazi,no rezultati su sljedeci pa da krenemo :cool: 1.) Quick report: Sorta - White Widow Auto 187132 187133 Seedbank - Pyramid Seeds Gnojivo - Plantella Cvijet Tip growa - Balkonski Outdoor (6-7 sati svjetla),na kraju dobro flushiran. From seed to harvest - 65 dana klijanje-branje (ovisi o fenotipu!) Krajnja koli ina - oko 32g Izgled i struktura - Koliko god aiaao i brusio hed on uvijek ostaje lisnat,zaista udan omjer heda i trima,hedovi vrlo svijetli s marelica naran astim pistilama,prozra ene ipsaste strukture,lijepo obasuti trihomima,malko ljepljivi i odli ni za grinder. :) 187141 2.) Smoke report: Curing - 3 mjeseca Na in konzumacije -"Eco" Joint ( istak) + Vaporizer 187142 187151 Miris & Okus - Vrlo lijep,podsjeca me na old school miris vutre onako skankast kako bi naai rekli :p Ipak najvea nota mirisa koja vlada kada se izmrvi je ona borovine,za nefaliti sami hed tako izgleda,na trenutke neki paprenkast za in se osjeti. Okusim kao da neko bilje ~va em pogotovo na vaporizeru,a onda pecne ta paprena nota po jeziku kada se izdahne. Dim - Straano lagana za aditi,nema kaaljanja ni i ega sli nog ni na udahu ni na izdahu,na moju ~alost prebrzo sam udovicu zgrmio upravo zbog toga,ali i zbog sljedeceg razloga. > High (Rad) - Mislio sam da ce biti neki balansiran hybridan rad,no u ~ivotu nisam probao neato ato tako tako jebeno fokusira. Baa usredoto enost na sitne detalje,perfektno za bilo ato raditi nakon istaka sve je bolje,lakae,vedrije i straano smjeanije. :cool: Vozi toplina u glavi,malo pocrvene o i,no ali je to bitno. Sve traje nekih 1.5h ato je sasvim dovoljno. Savladao sam neke kuhinjske vjeatine zbog udovice,a prili no sam traljav u kuhinji. Komentar/Ocjena - Kome odgovara ovakav rad,nemo~e pogrijeaiti,odli na sorta za svako doba dana,bez puno muke do fenomenalnog dima. Za udovicu vrsta 9-tka od 10. Vratim joj se u budunosti. :) 1.) Quick grow report: Sorta - King's Kush Auto 187143 187144 Seedbank - Greenhouse Seeds Gnojivo - Plantella Cvijet Tip growa - Balkonski Outdoor (6-7 sati svjetla),na kraju dobro flushiran. From seed to harvest - 64 dana klijanje-branje Krajnja koli ina - oko 22g Izgled i struktura - Onako sativasti hedovi,ali tvri dok se lome,minimalno obasuti trihomima,maslinasto svijetle boje sa bron ano smeim pistilama. Niata vau. Dobri za u grinder. 187146 2.) Smoke report: Curing - 3 mjeseca Na in konzumacije -"Eco" Joint ( istak) + Vaporizer 187147 Miris & Okus - Miris neprijatan,dapa e u~asan. Baa te~ak za nos i prazan ~eludac. Arome i note koje vladaju su one koje jedino ne podnosim,a to su diesel mirisi,dok ima i kemijskih nota. Sami gen nosi te arome.Na vaporizeru bljakasto da ne re em grezo. Niata dobro ni upe atljivo ato se ti e okusa i mirisa (barem meni). Dim - Pa onako dok se grozim na ovo poviae,dim me ni ne grize toliko zbog iznabijane tolerancije,onako fino klizi na udahu dok zna malo zapeti na izdahu (najcesce frenda priguai haha.) High (Rad) - Sami rad je prili no dobar,ali samo u prvih 45 minuta,zna napraviti sumaglicu pred o ima prvih pola sata sa mrvom indike,krene naglo na pocetku dok ne traje nesto predugo oko 1h,uspava pa razbudi,da bi na kraju sve to skupa bilo bezveze. :rolleyes: Opet niata posebno. Komentar/Ocjena - Makar mo~da hedovi izgledaju vatreno,bome nisu,ne preporu ujem zbog i ega,joa dobijem patuljka s malim yieldom.Niata sto ce nekome ostati u sjecanju. Ocjena je 4-orka od 10. 1.) Quick report: Sorta - Cream Caramel Auto 187148 187149 187150 Seedbank - Sweet Seeds Gnojivo - Plantella Cvijet Tip growa - Balkonski Outdoor (6-7 sati svjetla),na kraju dobro flushiran. From seed to harvest - 65 dana klijanje-branje Krajnja koli ina - oko 60g Izgled i struktura - Tvrdi indika hedovi,slasno umo eni u kantu punu trihoma,lijepe svijetlo zelene boje sa zlatnim pistilama,na dodir sticky-icky rekli bi ameri,stvoreno za grinder. :cool: 187152 2.) Smoke report: Curing - 3 mjeseca Na in konzumacije -"Eco" Joint ( istak) + Vaporizer 187153187155187154 Miris & Okus - E to sam ekao,zna i savraenstvo u svakom smislu te rije i. Ja neznam ato ovi iz Sweet Seeds ekipe furaju u ovo,ali ovo je odvratno slatko. o_O Nije dan proaao da nisam pola dana njuaio u teglu. Baa kako navodi leafly,ovo udo ima miris meda i onih najslaih gumenih bombona! Prilikom istaka,frend popizdio i naglaaava da ima okus onih ~utih Orbit bombona dok je meni candy shop u glavi,a preko vaporizera je to tek ista terpenska perverzija. Nemam rije i! Dim - U jebalo majku haha ako se potegne ja e doslovno re~e plua,joa ja navalio ko konj,ina e ne kaaljem nikad al me baa rasparalo,mora se pomalo ili nikako. Straano! High (Rad) -Dok sam karamelu ekao sve sam pro itao o njoj,svi neato ozbiljno piau,ja nisam shvacao to ozbiljno. DOK, me u toj jednoj situaciji nije prvo rasparalo nakon mo~da jebena 2 hita,dakle re~e iznutra,aaljem frendu pravim se da nije niata,u sebi ripljem,sjeo na zid totalno izbrisan um. Bilo je prili no toplo,ja se smrzajem,niata ne mogu pohvatiti ato govori,kompletno odneaeno tijelo i pamet. Protrnio svaki ~ivac osjecam,mislim i nevjerujem ata je ovo. Sat prolazi kao 3 sata,najedanput Boom! Paranoja :whato:: Ovo dugooo nisam osjetio,imam neki osjecaj da nije sve u redu,to nije miriaem frku,prolazi mi to sve kroz glavu i kako to biva vrag ne spava,skriven u daljini vidim :murija:,a oni nas ne,no dolaze u naaem smjeru. Ko tele blejim i ne shvaam u d~epu mi stoji jos prilicno velik hed karamele. Adrenalin pokuca u tijelo skupa sa karamelom,zbriaem instiktivno sakriti i vratim se,dolaze 4 :murija: iza lea,stanu i gledaju,okrenu se i odu svojim putem. Sve u mraku kasnije ne naem hed. Baa taj jedan jedini put idem van svoje kuce zapaliti i eto! Zato konzumirajte u svom domu!!! Od tada sve pomalo,stvorena za san,jer si ionako pre otka en za misliti o i emu bitnom! Poti e jako munchies. Komentar/Ocjena - Nemam ato reci,dugo me nije ovako neato resetiralo,straano jako! Svaka ast S.S na ovom strainu apsolutno po svemu,tko ~eli u~asno jak i trip strain u stvarno kratko vremena ovo mu je nezaobilazno.Po meni najja i autoflower do sada. Masno,slasno,glasno. Iznadprosje an yield,ato viae svjetla i hrane i niata vam viae ne treba. Ocjena bez ikakvih razmialjanja 10-tka od 10! E i da,sretan vam Bo~i sa zakaanjenjem :cool: ~eli kapp187 :cool23:
h0ndaZMAJ

dec 2017.

Potpisujem ovo za cream caramel ja sam imao foto varijantu i identicno bih ju opisao, svaka cast na reportovima:drull::thumb:.
StipeZMAJ

dec 2017.

Izgleda da sorta nije djaba pobrala sve moguce nagrade :D
NogudAMBASADOR

dec 2017.

gaaahahahaha........ slatko se ismeja, svaka cast..

maj 2018.

Ahoj Vutasi :wave:, eo da napiaem i ja po neato o nekim simpa sortama koje su ajmo re ostavile dojam na mene tokom mog boravka u Amsterdamu. Odmah da velim imam ih 5-6, al poato sam picajzla, volim da je sve pregledno i vjerodostojno napisano, budem svaki dan po dva smoka odradio ovdje jer mi treba dosta dok povadim sve natuknice koje sam si dodavao u mobitel za svaku sortu i to poslo~im kak spada, a to iziskuje vremena, tako da strpljivo :thumb:. _______________________________________________________________________________________________________________ - Sorta - Gorilla Glue - Banka - Nepoznato (breed by: Joesy Whales & Lonie Watie) - Vrsta - Hybrid (udio sativa/indica nepoznat) - THC - Od 24% do 30% - Curing - 5 mjeseci ka~u - Izgled i Struktura - Prozra ni hedovi, izrazito lagani, mnogo jednoli ne svijetle boje, eba ki osuti trihomima i vrlo ljepljivi - Miris i Okus - Kad mi ~ena u coffeshopu otvorila teglu da pomiriaim po eo sam kihati ko blesav. Baa me opalilo po nosu miris borovine i papra. Izuzetno intezivnog mirisa i okusa, po meni ne baa prijatnog, viae bih ga opisao iritirajuim. Pri puaenju isto tako, dosta grebuckanja po grlu, a kod svakog ispuhivanja dima ostaje intezivan okus u ustima kao da ste ~vakali borove iglice u kombinaciji sa svije~om vutrom i to sve zgasili ~licom crnog papra. Neat dost neobi no, i interesantno ato ni pranjem zubi nemoa izbit tu borovinu iz usta. ak smo se ja i frend slo~ili da nam se nakon prospavane noi ujutro zadah osjetio na tu uvrnutu gorilu. - Rad (High) - U tom zecu le~i grm ato bi se reklo. Iako je sorta jedna od najveih misterija danaanjice, obiteljsko stablo joj je ogromno da neznaa tko tu pije a tko plaa, i tko je kome mater a tko aa, rad je neat zbilja udno. Na prvu se osjeti navala dobrog raspolo~enja, smijeaak je na licu konstantno, ali ono neki zagonentni i uistinu poti e na razgovor, brijem da sam ubio pri om i pitanjima jadnu ~enu koja je radila taj dan, ali bo~e moj to joj je i posao. Nakon polusatnog reaetanja zaposlenice, popuaene dvije trube gorile i snifanja raznoraznih sorti oprala me neka vruina, reko teta ja idem u aetnju da nadoem. Nakon par sto metara me saaio umor, uh reko brate ata je sad ovo, prvo me ispali, a sad mi noge ote~ale nia mi se neda. I tako sam se ja nekako dovukao do smjeataja, sruaio se u kreveti i zaspao ko beba. Mogu vam rei i da prili no dugo praai, cirka etiri sata i to no se mo~e osjetiti uplifting efekt u prvih sat-dva, a onda i onaj down efekt koji te baa tjera da se zavaljaa i ubijea oko malko. - Osvrt - Iako me nije impresionirala okusom i mirisom, vraao sam se u taj coffeshop joa par puta po nju u tih par dana. Najviae iz razloga ato je neobi na. Onak kad bih je iaao usporediti sa highom neke sorte bila bi najbli~e original amnesiji. ak nisu ni sigurni koliki je udio sative a koliki indice, ali definitivno se mo~e osjetiti period kad te vozi sativa i onaj period kad preuzima indica. I svaki put kad bih zapalio je bilo isto, prvo pri a zaebancija i dobro raspolo~enje i onda laganini i chillanje. Ali to je to, ato bi se reklo ato si tra~io to si dobio, jer sam upao u coffieshop sa ~eljom da mi daju neat neobi no i potentno. Definitivno sorta pro~eta misterijom, niti znaju rei udio sative i indice, nit iz koje banke dolazi, niti jeli veinom sativa ili indica, a bome i google je isto misteriozan po tom pitanju. Sve u svemu, valjalo je oprobati to udo, i ako emo o ocjeni ja joj dajem 8, jer meni nije baa lako ugoditi, hehe. _______________________________________________________________________________________________________________ - Sorta - Strawberry Banana - Banka - DNA genetics & Serious Seeds (suradnja dvije banke) - Vrsta - Hybrid (indica dominant) - THC - Od 22% do 26% - Curing - 4 mjeseca ka~u - Izgled i Struktura - Tvrdi i kompaktni hedovi, prili no teaki - tipi no indi no, svakakvih nijansi, od svijetlije do tamnije boje sa naglaaenim narand~astim do tamno crvenim pistilama, te fino obasuti trihomima. - Miris i Okus - Ovo mi baa doalo ko budali aamar, eznem za indi etinom vonog mirisa, a pogotovo okusa. Joa kad sam poanjofao teglu reko ajojjjj brate "give me five" grama naravno. Neznam za bananu u toj pri i ali uistinu okus i miris su tropski aamar sa naglaskom na neku notu poput onog mirialjavog gro~a uz prstohvat citrusa. Ma pravo ono bomba mirisa i okusa. Pogotovo kod vejpanja, uhhh, neprocjenjivo. Zna se odati i ta neizostavna indi asta zemljana nota kod puatanja dima kroz nos, ali je totalno nadvlada taj tropski - berry amek. I klizi kroz grlo i plua bez ikakve iritacije. Prili no impresivno za indiku dominant da se zatomi earty amek, ali da to je to, i siguran sam da im budem sposoban ponovo growati budem to uzgojio i odgojio. - Rad (High) - Veli mi odmah lik za pultom coffeshopu da to nije baa za puaenje po danu, haha, reko bato ja odrastao na indi etini, daj ti meni soki pa ea da vidia ata nije za po danu. Nakon prve serijice ve sam osjetio one pozitivne trnce, kako me preplavljuju. Doslovno kad se oek prepusti osjeaju, kao da osjeti kako mu thc putuje krvotokom. Nakon pljuge onak spokoj me obuzeo, baa milinica neka, ak i nije toliko zakucavanje kao ato sam o ekao nego totalno opusti, kapci padnu na pola, preplavi te pozitiva, sto misli kroz glavu leta, i baa ono laganini ni brige ni pameti. Dosta i dehidrira pa sam popio i sokia da sam propiaao ko sumanut. Ehh da, i kreten krenem pjeaice doma nakon toga a doaao biciklom, hehe, baa me izbezumila, pa sam se morao vraat dobrih dva kilometra kad mi je sinulo da mi je bic ostao lockan ispred coffeshopa. - Osvrt - Mislim da sam dovoljno rekao ovim gore napisanim. Sorta koja me prvo privukla imenom, onda kad sam se raspitao pa saznao da je rije o indi etini, pa taj voni miris i na kraju bomba okus, jednostavno predivno iskustvo. Kad sve zbrojim, ata re osim da ovo udo od straina zaslu~uje istu 10-tku. ________________________________________________________________________________________________________________ Toliko za danas, sutra sljedi Phantom OG i Red Cherry Berry...Stay Tuned...Ljubi vas ika No :D

maj 2018.

Eh to sam ekao, opisao si sve ato odavno ve tra~im, a jedino sam taj extremni vo ni miris kod sorte Erdbeerli imao (koje viae nema, ima crossana arjans strawberry haze, ali nije to to), hvala na reportu @No Joke

maj 2018.

Namaste Vutro :joint:. Smotah si jednog topa pa nastavljam obeano :D. ______________________________________________________________________________________________________ Sorta - Phantom OG Banka - Barneys Farm Vrsta - Hybrid (45% indica / 55% sativa) THC - Od 20% do 24% Curing - Viae od 4 mjeseca ka~u Izgled i Struktura - Na prvi pogled stvarno opako. Hedovi tvrdi, opako nabijeni, svijetlo zelene nijanse koja viae vu e na sivu, dok na suncu trihomi daju onu srebrnu notu i jasno su uo ljive pistile tamno narand~aste boje koje upotpunjuju vizualni dojam. Zbilja nea prekrasno. Miris i Okus - `to se ti e mirisa hedova mogu rei da je prili no diskretan, kad sam zabio nos u vreicu i poanjofao reko u jbt. pa nema jak miris, i onak me podsjeao na kombinaciju mirisa vutre i mirisa ljekova. Okus takoer nije neat previae naglaaen, osjeti se onak kod puatanja dima kroz nos pomalo neki pritajeni vokast miris, veli frend ko plava aljiva umo ena u nutelu, i u tom sam se slo~io. Baa me podsjeao okus koji ostane u ustima nakon ispuhivanja dima na kombinaciju nutele, nekih aljiva-viaanja (tak neat) i kroz to se sve probija i ona prepoznatljiva zemljano-praanjava nota koju je nemogue izbjei kod sorti koje imaju OG u obiteljskom stablu. Opet sav taj okus i miris nije tako intezivan i na prvu ga je teako doku iti, jer kao ato rekoh u uvodu po tom pitanju je dost diskretan strain. Zavarit istaka ovoga mo~ete zaboraviti, kroz grlo klizi ne grebe al zato plua pokida, ubio me kaaalj da sam mislio da u povratit ve eru, haha. Baa je sorta koja sa mora mijeaati sa duhanom jer u protivnom e da vam podere plua. Rad (High) - Ovo je aatro veinom sativa, ali ja to nisam doku io po ni emu. Ima taj neki narko efekt, kad sam zapalio viae mi nije bilo do pri e, jezik mi se zaljepio za nepce od suhoe usta i osjetio sam ogromnu potrebu za snom. Nije da te smlati da ti noge budu teake i sli no, nego samo udari u glavuau, u~asno dehidrira, i onda krevet preostane jedina opcija. Tako da sam si phantoma zabezecirao samo kad sam iaao u kreveti i bio je idealan upravo za to. Osvrt - Lajkam ovaj strain, i kao ato rekoh niti jednom nisam osjetio niti S od sative u njemu, i siguran sam da bi se ovak ato svidjelo svim ljubiteljima indi etina, pogotovo onima koji pate od nesanice. Uzevai sve u obzir...diskrecija zajam ena, hedovi bajno kameni, toljagom po glavi i na spavanje neam ata rei nego od mene ista 10-tka. _______________________________________________________________________________________________________ Sorta - Red Cherry Berry Banka - Barneys Farm Vrsta - Hybrid (70% indica / 30% sativa) THC - Od 14% do 16% Curing - Viae od 4 mjeseca ka~u Izgled i Struktura - Hedovi onak fino popunjeni, malko tamnije zelene do smekaste boje proaarani crvenkastim pistilama i prosje no obasuti trihomima. Nisu nea bog zna popunjeni hedovi, preciznije kameni kao kod phantoma ali sve to lijepo i kompaktno izgleda, te e vijeato oko po izgledu i boji bez ikakve predhodne spoznaje o ovom strainu lako utvrditi da tu dominira indika. Miris i Okus - Prvo ato me privuklo kod ove sorte jest naziv, kad sam zamolio simpati nog grka da mi da teglu da poanjofam rekoh ummm vokasto. Rijetkost je naii na sortu kojoj samim mirisom hedova prije paljenja se osjea ta vona nota. Kod paljenja, uvla enja i ispuatanja dima takoer se odaje ta vona nota. Mene najviae podsjea na okus borovnica, da sam ak dan poslje otiaao na smoothie od vianje i borovnice, zavalio se u park i u~ivao u sokiu i dimu sli nih okusa. Uistinu sorta finog vonog okusa i mirisa, bez trunke zemljanog okusa. Rad (High) - Ovo bi po radu definirao viae kao sativu nego kao indicu iako se da razabrati i taj indica i sativa rad. Nakon popuaene toljage fino vas prolaze opuatajui trnci, u glavi lagana smirenost, i mogu rei da je izri ito vesela. Od ove sorte sam stvarno imao navale smijeha u viae navrata da sam proplakao. ak sam se uhvatio kako se sam sebi smijem u par navrata u trgovini dok sam neiscrpno tragao marketima za ebenim a kalicama. Ovo nije sorta koja e vas zabetonirati, nego e vas jednostavno opustiti, donijet vam smirenost i navui vam osmijeh na lice. Osvrt - Fina i light indika koja e vam donijeti onak opuatajui cerebral high i pregrat dobrog raspolo~enja bez da e vas zakucati i obezglaviti. Jednostavno sorta za bilo koje doba dana, za ugodno dru~enje i zaebanciju. Uvjeren sam da bi i sativa loverse ova sorta zaintrigirala jer ima taj savraen balans i odaailje dobre vibracije. Iako sam THC manijak i indika fetiaist ova sorta me je ugodno iznenadila i bio bi licemjeran ne dati joj maksimalnu 10-tku jer uistinu to i zaslu~uje. _______________________________________________________________________________________________________ Eto ga moja vutra familijo, pokuaah vam do arati ato sam bolje mogao i nadam se da e nekom biti od koristi. Izgori mi pljuga, mota se druga. Peace from NO :thumb:

okt 2018.

Amnesia haze Royal queen seeds Sativa 70% 22%thc,cbd-medium Biljka zakucava, masni i ljepljivi budovi. Dim jak 1-10. 8

avg 2019.

Barneys Farms Laughing Buddha Description Genetics: Thai, Jamaican Yield: Optimum indoor. 450 gr/m2 Height: 75 - 90 cm (indoor) Flowering time: 75 to 90 days (indoor) Harvest time: Mid November(outdoor) THC: 18 % CBD: 0.4 % Ja ina dima 8/10 Slatkast na prvu, lagan dim sa high u inkom! U druatvu je smijalica, to stoji! Neda spavat, barem ne prvih 45 min. Obavezno ju treba topat, savijat, bilo ata. U suprotnom strecha 250% i Seedfinder isto sugerira! Na kraju ih treba privezat ili mre~icom, jer su vrhovi, veliki, masni i nabijeni! 290405 Miris me podsje a na ~vake, frutast i ja na~alost nemogu prepoznat, ata bi moglo biti, ali nakon curinga, uop e ne grebe po grlu.
NogudAMBASADOR

avg 2019.

opali kako radi :)
dedskinAMBASADOR

sep 2019.

Evo da bacim i ja jedan review . U pitanju je Automat Blueberry od Linda Seeds-a , to je i breeder Zavrsila za 10 nedelja od semenke , karakteristike klasican automat . Ja dugo nisam imao sta da pusim pa ne mogu reci dal je dobra kao Foto verovano ne , ali je dobra . Smoke i rad su klasican Skank , ostavi onaj pozadinski ukus u ustima , onaj klasican miris , sva je lepljiva , i rad je balansiran i dugotrajan . Nemam nikakvih zamerki na breedera i strein , mada moze to i bolje ako je grower iskusan . Ovo je malo fluffy , to je zbog vrucina , rasla na 37c, sa boljim uslovima bad bi bio bolji .
GoetheISTRAŽIVAČ

avg 2023.

Lavnesia Soma Sacred Seeds... ...po elo se s Lavnesiom i prvi dojam je bio da se dalje od ovog straina ne treba niti tra~iti - to je to - apsolutni vrh u svim pogledima. Okusom i mirisom, dojam je odavala notu nesigurnosti (meni) da ne znam kako bih se s njom "uskladio", najradije bih je jeo na salatu s dobrim biftekom i domaim crnim vinom - cijelokupni dojam odavala je kao prehrambeno medicinski blagoslov. Note lavande su tako suptilno iskamuflirane i pikselizirane u dim da drugi put definitivno ide u salatu pa e ii i izvjeataj sa tanjura :) Suptilna nota Lavande, kao ~ena za koju na prvu po~elia je ~eniti i razmno~avati se s njom. U inak medicine na centralnog komunista povrh ramenog pojasa meni je fantasti an! Dubok na povrainskom promatranju i pokuaaju oponaaanja svakodnevnice i ulogama "ozbiljnog" pristupa svakodnevnim peripetijama. Kasnije kao crti, krimi i kreativni bazen i u koji mogu uroniti trenutnom kontrolom mentalnog dijela sebe i to mi je divno jer se mogu prebacivati iz uloge u ulogu, doslovno ono ato inimo svakodnevno samo me medicina stvalja u poziciju iz koje mogu to sagledati i odlu iti ato ~elim s time - divota :) All arounder koji je toliko svestran i ako joj dopustia igrati se s njom i ona e se igrati s tobom. Supruga ka~e da su ovi u crkvama definitivno krivi tamjan koristili, toliko ju je nota tamjana i lavande obasjala da je rekla u jednom trenutku da joj se ini da ju medicina priprema na drugi dolazak Krista :) Njoj je to najbolja medicina koju je probala. Medicina se konzumirala ista bez duhanskih dodataka, a uzgojena je na isti organski na in u pristupu u kojem, o ito, dominira ljubav, posveenost i ~elja za rastom...jedna zanimljiva autorefleksija - jer kako se upoznajemo na ovom putu sa sobom uz pomo medicine tako i druge upoznajemo kroz njihov pristup samoj medicini!
GoetheISTRAŽIVAČ

avg 2023.

Somango Soma Sacred Seeds... Okus je zbunjuju - kao da ga ni nema ali nagovjeatava navirui efekt kreativnog i uspavanog ludila koje se skriva u sjeni svijesnoga. U inak medicine kree s laganom bistrinom i naglaaenijim buenjem drugog para o iju iz pozadine - apex predator mirnoa i uzbuenost. Vibriranje vidnog polja koje mogu sa dahom kontrolirati ali nudi i slobodu u kretanju koje mora biti svijesno ina e si samo "glupavo" nalupan. Ukratko Somango bih opisao kao ato bih opisao i kreatora ove medicine - SLOBODA.

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.