VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojLOWRYDER
LEGACY

LOWRYDER

114 odgovora10,500 pregleda

sep 2006.

e ovako surfam vec par dana samo po vutra.org i sta reci ... svaka vam dala nego zbog prirode mog posla non stop sam na relaciji bg pu sto godisnje ispada 50/50 tako da uzgoj nije dolazio u obzir (mada vec 2 god razmisljam o tome) e sad naleteo sam iz SLO-era posta na LOWRYDER i svidelo mi se to 8-9 nedelja pa me zanima jel postoji jos neka vrsta slicna LOWRYDER mislim sto se tice vremena i pod 2 taman kad sam se istripovao da narucim na alienu kad ono Out Of Stock uff kad me nece nece ... sad dal da cekam posto vidim da ste imali dobra iskustva sa alienom ili da probam sa nekim drugim ako imate nekog na umu podelite info.
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

postoje lowryder hibridi-masterlow,... masterlow sam duvao i mnogo bolji ukus lowrydera... nisam ja baa prevelik ljubitelj lowrydera
doomerLEGENDA

sep 2006.

ili sorte koje su pogodne za 12/12 od starta !! pod 400watkom bi mogo imat dosta mini biljchica :) sto se lowrydera tice nemam nikakva iskustva ali masterlow mi zvuci bolje pa bi to prvo probao hehe
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

hm...bi netko mi poslao poatom 1 ili 2 sjemenke low ridera...da vidim kakva je ? p.s. slo era ata neodgovaraa na pm? gens nemo~e ima posla...
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Doom,javi se tipu iz aliena..rekao je da ima par paketiæa sa strane!!! :lol: I ja sam brijao na Rydera,ali sam skužio da ipak treba nešto drugo uzeti! 8)
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ma ova biljka koju sada uzgajam neznam ni koja je sorta.koja vrsta.Dobio sam samo sjemekne i to je to. Hjteo bi sjemenke ili lowridera ili Bob Marleys Best jer obožavam bob marley-a :lol:

sep 2006.

sad si me zaintrigirao stim 12/12 daj neki info koje sorte !? :) posto ionako LR trenutno nemaju na alienu :( prvo na pameti mi je bila LR sad SLO-Era kaze ML nego ni ML nemaju, a necu da se zezam s drugima jer iskreno nemam pojma koji 2gi, a vidim vecina vas je narucila preko njih pa reko i ja cu ;)
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Stvarno svi ste protiv Low Ridera a on je pravi:) stavio sam dva muska sa dvije zenke (mozete ih vidjet na postu sa slikama ali je toliko mali da sam jedva izbrojio desetak sjemenki :D za 15-20 dana bi trebala biti zetva valjda ce ih biti vise jos ih planiram jednom odvest na sex :) a sto se tice vremena najbolje ga je drzati na 18-6 cijelo vrijeme a moze i 24-0 ili 12-12 meni su bili 15 dana na 18-6 a ostalo na 12-12.Stvarno su smijesni izgledaju ko bonsai-ji a vec su puni masti (koju nisam ocekivao u velikoj kolicini) jedino ga jos nisam provao pusiti ali valjda ce biti dobar.Navodno jedan u idealnima uvijetima moze dati 50 grama cvijeta a rekord je 95.Ako hoces nesto slicno provaj sto je Era rekao Masterlow ili top 44 (on je jos brzi ) ali ima ti lowridera i na drugima shopovima potrazi bolje.
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

lowryder nije loš-daleko od toga sve ste vrste ako su pravilno uzgojene,isprane,posušene.. sve su dobre. :) Kad budete stekli nešto iskustva i probali nekoliko razlièitih ukusa,delovanja... vaš èe odabir biti na osnovu vaših želja,ukusa... a ne prièanje ere :wink: i ostalih :joint:
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

he he inace kad smo kod ukusa pusio sam ja i travu koja je plutala po moru mjesecima pa je opet bila "dobra" prije par godina sa svakim juznim vjetrom more je izbacivalo vutru koju su bacali iz svercerskih brodova a mi kad bi se proculo da ima svi u ribolov... a inace neide niko :) e to su bili dani prosetas plazom skupis kilo-dva i bjezi...malo je operes vodom osusis i :oops: a neki sretnici su nasli i suhu.Nazalost najvise je skupila policija nekad po 200 300 kg otputa :(

sep 2006.

ha danas me izgleda sve hoce :) kupio daske za box, doveo struju na tavan sutra idem da nadjem lampe i plus dobijem mail od aliena Hello U can still order lowryder, plz buy an item of equal value 39 euro and request u want lowryder... We have some packs left, and are waiting on new stock, with santa maria in it.. New lowryder version 2 greetings eh nista samo da se pohvalim :) ps: ako je neko iz Pule da mi da neki info gde naci lampe ako ne idem od jedne do druge prodavnice
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

PA DI SAM JA ONDA BIO SA GLISEROM SVOJIM U KU....LOOOOOOOOOOOOL :evil: :evil: :evil: :x :x :x
TripcoPOZNAVALAC

sep 2006.

Masterlow (a povremeno i još jedna delimièno autoflowering sorta od MDanzig-a, Powerstout) se mogu naæi u ponudi jednog velikog seed merchant-a iz Holandije, ali nije u redu da ih reklamiram zbog našega sponzora. Zato, ako vam je hitno za tako šta, prošvrljajte netom i naæi æete.
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2006.

Upravo tako, ja posto su ljudi iz Aliena sponzor vutri.org stvarno nije u redu da iko od nas uzima onda sa druge strane, Alien mozda nema nesto, ali to veoma brzo i nabavi... a od toga mnogo koristi imaju admini vutre.org Zato ja bih sacekao koji dan, uvijek su brzi sto se tice nabavke kad im nestanu zalihe.... ....i naravno kod narucivanja ostavite obavezno da ste dosli na site od Aliena preko vutre.org (ljudi imaju od toga koliko toliko zarade, a to je najmanje sto mi mozemo uraditi za njih, jer stvarno ekipa se trudi u svemu... hoæu reæi ne moramo MI sad biti džon obraz prema vutri.org

sep 2006.

verovatno je vecina vas bila ovde no za one koji kao ja nikad videli OFFICIAL LOWRYDER GROW GUIDE (10/04) http://www.highbred.net/forums/index.php?showtopic=62
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

e puno hvala! Jako korisno!
BaphometENTUZIJASTA

sep 2006.

mo~ea dobit kod sensi seeds i Ruderalis Indiku,koja je isto ruderalis vrsta (autoflowering)i jako dobra,(barem meni)mislim na rad i ukus. lp
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

lepo je to èuti od vas :) Ali Alien plaèa sitiniš,toliko da se pokrije troškovi servera.Morali smo to lani dati jer je bilo suviše potražnje...Alien je korektan,jeftina što je bitno za i onako osiromašen Balkan... TRAŽITE NAJPOVOLNIJE I NAJBOLJE!!! Vidite, da se izogibamo reklamiranju bilo koga-cilj je bijo napraviti stranicu za edukaciju i širenje istine o vuji,uzgoju,poboljšanju kvalitete... A mogli smo svaki dan kaèiti sponzore-kojekakve :cry: U planu je reorganizacija vutre.org pa tada i promene u vezi reklamiranja.Ali uvek èemo oglašavati samo korektne i kvalitetne!!! Niko od nas nije od vutre.org zaradijo dosad ni centa!! Na vašu sreèu :D :D teško je ostati èovek ali se isplati tražite najbolje ali naj jeftinije!!! A ostavite našu stranicu kao preporuku :D hvala
5ARPOZNAVALAC

sep 2006.

:ok: :bravo:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

kada bude božiæ i dobijem dosta vule biti æe naruèivanja od njih :D .. nebrinite se za to ;)
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Nemogu nigdje naci nikakav podatak o obrezivanju Lowridera daji ga se uopce smije rezati posto nema vegetativnu fazu ?
doomerLEGENDA

sep 2006.

Growimir mislim da se lowryder ne obrezuje ! Btw to je sjajna sorta za indoor ali ja bi prvo obavezno napravio seed-grow...
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

evo ja dobijam sjemenke od Growimir...pa moram reæi da èovjeku i više nego hvala..! PUNO HVALA :D
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

growmir-dalmo :D ne bi ništa puno ni postigao sa time Sa obrezivanjem samo oblikujemo biljku. Sa malenilm nema problema :) nego kaæi neko fotku malenog u ovaj topic i napiši nešto o svojim iskustvima sa njim...ako nije teško :wink: da se znaju lakše opredelit
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Ma nema problema meni je uvijek drago pomoci pogotovo nakon havarije koju si prosao sa biljkom s lowekom ce ti biti puuno lakse..
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Evo neke koje ste vjerovatno vidjeli al snimit cu nove... to je ista biljka 24,37 i 49 DAN jos malo i zetvica :) ps:valjda ce bit za joint :)
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Evo meni su uspjeli imao sam 10 sjemenki 5 sam ih stavio indoor dvije outdoor i dvije sam dao frendu a jedna nije proklijala..Outdor je propao jer je macka iskopala jednu i kakila se na nju joj kad je uhvatim..Drugu sam presadio indor i jos je ziva.Ove sto su bile unutra najvecu sam ostavio za pusenje a dvije male sam stavio sa muskima radi sjemenki na prvoj sto sam je ubrao bilo ih je 16 :) Na higbred-u sam nasao podatak da ako je jako svijetlo moze izrasti u 50 gramski bud doduse meni su dosta manji jer sam imao velikih problema sa svijetlom a i vecinu vremena su bile na 12-12 a preporuceno je 18-6 od pocetka do kraja.Stvarno je zahvalan za pocetnike trpi sve i svasta i za 2 mjeseca je gotov.Uspjeva i na Aljasci i Sibiru (outdoor) ali ako hocete dobar urod stavite sto jace svijetlo ako ga je malo ostat ce jako mali jedva 10-12 cm i bit ce samo par grama cvijeta.Uspit ce vam i iza prozora.Provao sam ga pusiti (osjemenjenoga) i ok je ima pravi stond. Preporucio bi i iskusnijima growerima da ga imaju u boxu jer ne zauzima mnogo mjesta a sigurno ce vam biti najmiliji od svih..ako neko treba koju informaciju slobodno pitajte... inace bilo je 4 zenske i 3 muska.
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Izasao je i lowrider 2 malo je skuplji ali vjerovatno i bolji to je ovaj krizan sa Santa Mariom bas cu ga naruciti ima ga kod Aliena
VanzemaljacAMBASADOR

sep 2006.

Upravo sam htjeo da ka~em da neato s njima nije u redu jer bi trebalo biti puno viae plodova. Moj najbolji rider bio je nabijen vrhovima,30cm visok i dao oko 25g ploda,dok su tvoji dosta mraavi ali objasnio si zaato.
TripcoPOZNAVALAC

sep 2006.

E to je dobar L/ryder, to je prilièno dobar prinos za tu sortu. Jedino mi nije jasno kako su uspeli da izvuku 95g iz njega. Mislim, èak i za hydro pa je mnogo.
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Vjerovatno je bio mokar kad su ga mjerili :D
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

ako budete sve verovali trgovcima-loše èete se provesti 20-25g je puna kapa za malenog ako ko to dostigne uradijo je sve... :D
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2006.

Pa i ja nešto kontam, ali neæu da bezze lupam, vidim da nešto nije u dure :) LOL
GrowimirPOZNAVALAC

okt 2006.

Imam jedno pitanje za "Vutrogasce" nabavio sam metal halide pa cu raditi vegetaciju sa njom zanima me oce li low rider cvijetati na plavom spektru i dali je mozda to rjesenje za dobit 50-95 grama od jednoga tako bi po logici mogao odraditi s lowekom vegetaciju pa bude veci... :P
ClarenceENTUZIJASTA

okt 2006.

svaka biljka ce ti cvijetat na mh kad ima odgovarajuci rezim svijetlosti...a buduci da to lowryderu ne igra ulogu jos bolje...kontam da mh za malog ima i previse svijetla i previse spektra boja...buduci kolko daje...
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2006.

Gledao sam na onom filmu (gdje ima 12 DVD filmova u jednom, skinuo sa BitCommet-om (torrent) ) i kaže lik fino tamo da neki groweri koriste od poèetka, MH (plavi spektar) i za vegetaciju i za cvijetanje (malo me zbunilo ali....) To je onaj film ako neko gledao, ima kao lik objesio (raznih oblika) lampe i vise samo na grlu, i nekoliko rasporedjenih.... taj film
BaphometENTUZIJASTA

okt 2006.

može se koristit od poèetka pa do kraja samo MH (plavi spektar)lampa.Na poèetko u vegetaciji èe biljka bit ljepše razvijena,imat èe manja razdalja meðu granama znaèi bit èe bujnija,ali na cvatanju èe bit cvjetovi manji,žgoljavi ali zrijeli. Kod HPS možeš isto od poèetka do kraja,tu èe bit mala razlika u vegetaciji ali na kraju cvjetanja èe imat biljka veèe,punije cvijetove. lp P.S,znam na koji film misliš :wink:
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2006.

Hehehehe, za HPS sam znao i koristim u jednom "vrtu", ali nisam znao za MH (plavi spektar) i jes' lik kaže da se koristi od poèetka do kraja, i vegetiraju mangupski ali urod nije nešto :) ... Neka meni HPS, što jes' jes' :), ali bi dobro dosla i jedna (samo lampa) MH od 400W da je montiram na istu prigušnicu dok vegetiraju, i kad dodje vrijeme, stavim hps :) to je najbolje rješenje :)
BaphometENTUZIJASTA

okt 2006.

onda nabavi HPS grolux koja ima crvenom spektru dodan mali dio plavog spektra,sijalica je razvijene baš za nas i možeš ju koristit od poèetka do kraja. Ali ja sam èuo da ta sijalica odgovara nekim sortama a nekima i ne,ne znam da li je to istina. lp P.S.ja sad koristim HPS Sylvania SHP-TS 600W(crveni plus plavi spektar)

okt 2006.

tatatatirci zassto ispred tungsram oznake stoji STANDARD HPS a ne samo HPS da to nije neka fora ... neko koristio ti sijalicu???
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2006.

Ja imam upravo growlux, (ništa posebno pakovanje), doðe u kartonu zelenom... i samo izvadiš i montiraš.... Ja evo ovaj sad grow, prvi put isprobavam od poèetka od kraja da koristim, i mogu reæi (da kucnem u drvo) fino napreduju.... (bolje i gušæe rastu, nisu ono štrkljave, i brže rastu nego sa 2 neonke od 36W (one ili 35W) et'....
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

Sve prodatooooooo nigde ga nema :shock: ali nigde
SLO-EraLEGENDA

okt 2006.

ima lowrydera #2 trentno još nesto koji je bolji po ukusu i veèi prihod... ja sam si uzeo danas dva paketièa :D :D :D
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

Aj daj link na PVMSG ....
SLO-EraLEGENDA

okt 2006.

neèe ti jih dati vlasnik tog cofee shopa.. i ja sam se namuèijo preko veza-stvarnoje pokupljeno dosta ni ja nisam mogao uzeti previse... pošto je Greenman koji je stvarno dosta zaslužan,da imate informacije i moguènost naruèiti barem negde-po razumnim cenama-ništa još nije imao od tog.Prvo on ako htedne-POSTO JE TRAŽIJO -onda svi ostali!!!!!!!!1 postopji nekoliko dobrih grow shopova poput aliena,njega sam tad preporuèijo...nije jedini...
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

nasao sam lowrayder#2 10 seemenki za 50 eura ali je mnogo za regularno seme...ja necu sad ga ima gde hoces
GrowimirPOZNAVALAC

okt 2006.

Posadio sam 4 malena pod cooltube tek onako da vidim kako je....ludo je raste brzzzzoooo...
BaphometENTUZIJASTA

okt 2006.

super,stavi kasnije kakvu sliku:) sretno sa njim i lp
TripcoPOZNAVALAC

nov 2006.

Pre para dana sam dobio malo više informacija o genetici LR 2. To je F4 generacija hibrida LR x Planck. Planck je sorta nastala od klona koji je izdvojio jedan od urednika High Times magazina od biljke sorte koja je poznata kao Santa Maria. Santa Maria, je opet, hibrid neke brazilske, amazonske sative i neke afgani indike. Ima kratak period sazrevanja, kompaktan rast i dejstvo sa dosta izraženim vizuelnim efektima. U celoj prièi se pominje i KC Brains što i nije èudno jer on ima dosta veza s Brazilom. Sve u svemu, zvuèi kao da se išlo najviše sa poboljšanjem dejstva LR uz zadržavanje kompaktnog rasta. S druge strane, to što je izbaèena F4 generacija na tržište govori o moguæoj nestabilnosti. Ako je tako, verujem da æe u sledeæih 6 meseci biti izbaèeno i seme F6 generacije koje bi trebalo biti znatno stabilnije. Takoðe, Mdanzig æe sigurno reagovati sa pojavom novih Masterlow i Powerstout, a možda i neke nove sorte.
GrowimirPOZNAVALAC

nov 2006.

Evo da nadopunim Tripca sa slikom koja se prvi put pojavila prije par dana al se vidi da nije zrela...
brendPOZNAVALAC

nov 2006.

Sta je sa mirisom?Da li ima jak miris kod indoora?
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2006.

Poslaæu slike, mojih novih biljèica .... :), eh, ovaj "vrt" ne zna niko.... samo ja!!!! :) LOL, Izvinjvam se za OT, al samo da dodam u vezi slika... Ne znam, imal Sarajlija aktivnih ovdje, ali fakat u gradu nema vuve, i ako se jeedva nadje, to je katastrofa, èièak pun,puuuuuun sjemenki, sve jedna do jedne.... i za cenera dobijes karinu malte ne.... Moram otvoriti novu temu, okaèiæu svoje nove slike na Foto Galeriju.... :)
GrowimirPOZNAVALAC

nov 2006.

Mala bestija
richsmokeAMBASADOR

nov 2006.

Full je dobar :wink:

jul 2009.

zanima me za lowryder kolko visoko izraste i kolko joj treba od sjemenke do proizvoda?
ChehehePOZNAVALAC

jul 2009.

zanima me ima li itko iskustva sa drugim autocvjetajucim sortama narucili bi nesto bi mi dobro dosao neki prijedlog. Low je super ali nakon par sezona za~elia se promjene.

sep 2009.

treba mi dobre vuje,,,zanima me cena?
ZonoMAMBASADOR

sep 2009.

imam ja zbidelja ,to ti je bolje od vutre,100eura 1 g,to vare na marsu.EXTRA stvar.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se