LEGACY
prozoruše - trebam savjet!
44 odgovora3,379 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#1
pozdrav svima, totalni sam pocetnik u uzgoju i vec 4- 5 mjeseci mi rastu 3 biljcice na krovnom prozoru... sve su cure,i vec imaju male hedice, pa me sad zanima dali ce to uspjeti na prozoru ili ipak tu treba ulozit vise truda...citao sam postove al mi je to previse informacija i dosta stvari mi nije leglo...zanima me sto bi bilo sljedece najbolje za njih , i u kojem su stadiju rast ,jer voljan sam da mi uspiju...puno hvala
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#2
pozdrav svima, totalni sam pocetnik u uzgoju i vec 4- 5 mjeseci mi rastu 3 biljcice na krovnom prozoru... sve su cure,i vec imaju male hedice, pa me sad zanima dali ce to uspjeti na prozoru ili ipak tu treba ulozit vise truda...citao sam postove al mi je to previse informacija i dosta stvari mi nije leglo...zanima me sto bi bilo sljedece najbolje za njih , i u kojem su stadiju rast ,jer voljan sam da mi uspiju...puno hvala
Frula
ENTUZIJASTA481 REP70%
→ Poznavalac
FrulaENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#3
prva stvar koju moras napravit i koja ce stvarno pomoci tebi i nama omoguciti da skontamo u cemu je stvar, kakva je biljka, u kojoj je fazi itd itd, je da USLIKAS te biljke i POSTAS slike ovdje na forum. druga stvar jest da moras postavit neko konkretnije pitanje. nema smisla ispitivat o tome hoce li uspijet ili ne :) mislim... sta ima smisla uopce?
daj nam slike pa ces dobit i odgovore. pozz i dobrodosao
Frula
ENTUZIJASTA481 REP70%
→ Poznavalac
FrulaENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#4
prva stvar koju moras napravit i koja ce stvarno pomoci tebi i nama omoguciti da skontamo u cemu je stvar, kakva je biljka, u kojoj je fazi itd itd, je da USLIKAS te biljke i POSTAS slike ovdje na forum. druga stvar jest da moras postavit neko konkretnije pitanje. nema smisla ispitivat o tome hoce li uspijet ili ne :) mislim... sta ima smisla uopce?
daj nam slike pa ces dobit i odgovore. pozz i dobrodosao
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#5
zanima me sto bi bilo kad bi ih ostavi ovako na prozoru, ili je bolje da pocnem pravit box, i u kojoj su fazi rasta, i kad bi mogao ocekivati da ce biti gotove?
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#6
zanima me sto bi bilo kad bi ih ostavi ovako na prozoru, ili je bolje da pocnem pravit box, i u kojoj su fazi rasta, i kad bi mogao ocekivati da ce biti gotove?
aost100
ENTUZIJASTA287 REP22%
→ Poznavalac
aost100ENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#7
koji si ti kralj.. koliko ti one imaju svjetla dnevno ? mislim da nemaju viae od par sati dnevno, i izgledaju mi ko da po
inju cvjetati, a ako da, jebeni si sretnik jer vidim da neznas ni u kojoj su fazi ! RESPECT
aost100
ENTUZIJASTA287 REP22%
→ Poznavalac
aost100ENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#8
koji si ti kralj.. koliko ti one imaju svjetla dnevno ? mislim da nemaju viae od par sati dnevno, i izgledaju mi ko da po
inju cvjetati, a ako da, jebeni si sretnik jer vidim da neznas ni u kojoj su fazi ! RESPECT
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#9
to je juzna strana tako da imaju svjeta , al sad tocno neznam koliko,i mislim da cjetaju vec drug- treci tjedan, sad neznam sto bi bilo najbolje za njih? jer stvarno bi volio da mi uspiju dok me sluzi sreca.
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#10
to je juzna strana tako da imaju svjeta , al sad tocno neznam koliko,i mislim da cjetaju vec drug- treci tjedan, sad neznam sto bi bilo najbolje za njih? jer stvarno bi volio da mi uspiju dok me sluzi sreca.
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#11
molio bih vas za pomoc,joa su mi se listovi poceli susiti, jel to normalno ili ne
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#12
molio bih vas za pomoc,joa su mi se listovi poceli susiti, jel to normalno ili ne
upitnik???
LEGENDA5.189 REP2%
→ Zmaj
upitnik???LEGENDA
apr 2010.
apr 2010.#13
Brale pokuaaj ima dat nekog svjetla 12 sati konstantnog i dajnekog ubra bar onog za cvjee sa NPK 5-5-5...
Neato kao Box ako mo~ea i da zraka imaju....
Zna
i svjetla 12 sati pa onda i mraka 12 sati istjeraj tako par tjedana a ve nakon tjedan vidit ea ima li pomaka...
Ali doslovno 12 svjetlo 12 mrak bez imalo svjetla...
Zalivaj kad treba i to je za sad to...
upitnik???
LEGENDA5.189 REP2%
→ Zmaj
upitnik???LEGENDA
apr 2010.
apr 2010.#14
Brale pokuaaj ima dat nekog svjetla 12 sati konstantnog i dajnekog ubra bar onog za cvjee sa NPK 5-5-5...
Neato kao Box ako mo~ea i da zraka imaju....
Zna
i svjetla 12 sati pa onda i mraka 12 sati istjeraj tako par tjedana a ve nakon tjedan vidit ea ima li pomaka...
Ali doslovno 12 svjetlo 12 mrak bez imalo svjetla...
Zalivaj kad treba i to je za sad to...
4 REP8%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#15
POZDRAV LJUDI .... pocetnik sam sa uzgojom marihuane zanima me kako ih razlikovati musku od zenske imam ih 12 kom gledao sam ode na stranici slike i nije mi sve bas ljepo leglo u glavu ima li itko da mi pomogne jer zao bi mi bilo da mi propadnu .... unaprijed hvala
4 REP8%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#16
POZDRAV LJUDI .... pocetnik sam sa uzgojom marihuane zanima me kako ih razlikovati musku od zenske imam ih 12 kom gledao sam ode na stranici slike i nije mi sve bas ljepo leglo u glavu ima li itko da mi pomogne jer zao bi mi bilo da mi propadnu .... unaprijed hvala
Svetilist
POZNAVALAC1.480 REP98%
→ Ambasador
SvetilistPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#17
ja neznam ako po sliki nisi sku~ijo koja je ~enska koja muaka onda jgba
~enska biljka pusti dve bjele dlaice (pistle) kad po
ne da cvjeta
muaka biljka puski dve kao kuglice u kojima se nalazi poleon koji opraauje ~ensku
aj nadam se da ea skapirat
Svetilist
POZNAVALAC1.480 REP98%
→ Ambasador
SvetilistPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#18
ja neznam ako po sliki nisi sku~ijo koja je ~enska koja muaka onda jgba
~enska biljka pusti dve bjele dlaice (pistle) kad po
ne da cvjeta
muaka biljka puski dve kao kuglice u kojima se nalazi poleon koji opraauje ~ensku
aj nadam se da ea skapirat
4 REP8%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#19
Ako je tako kako govoris imam 9 zenski hehhehe super :))))))))))))))))))))
4 REP8%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#20
Ako je tako kako govoris imam 9 zenski hehhehe super :))))))))))))))))))))
2 REP4%
→ Istraživač
maj 2011.
maj 2011.#21
Dobro pitanje pocetnika,znaci nikako se nemogu razlikovati muske od zenskih pre cvetanja..Sta da se radi ako su muske,mogu li se i one koristiti..Ako meko ima neku sliku da baci i jedne i druge pa da uporedimo,jer sam ija pocetnik..I kako da se kasnije kad iscvetaju koriste,koliko se suse i kako..uf al sam napisao:)))))
Kenny Dalglish
LEGENDA8.184 REP32%
→ Zmaj
Kenny DalglishLEGENDA
maj 2011.
maj 2011.#22
https://forums.vutra.org/threads/85-Prepoznavanje-muske-i-zenske-biljke?highlight=mu%9Ake+biljke
apr 2010.
1 / 23
apr 2010.
maj 2011.