LEGACY
Presađivanje
40 odgovora2,609 pregleda
funky weed
LEGENDA8.174 REP32%
→ Zmaj
funky weedLEGENDA
dec 2015.
dec 2015.#2
sacekaj da se osusi zemlja ,pazljivo izvuci biljcicu iz male posude da ne ostetis korjen ,malom posudom napravis otisak u zemlji u velikoj posudi i presadia ima na forumu mali milijun tema i vodica za presaivanje .sto se tice zemlje i perlita pomjesas par aaka perlita u zemlju i to je to haha nema velike filozofije zavisi kolika ti je posuda ,stavia 20-30 %erlita ;)
KlikLik
POZNAVALAC1.311 REP79%
→ Ambasador
KlikLikPOZNAVALAC
feb 2016.
feb 2016.#3
Ajd da ne otvaram novu temu a zanima me sljedece.. ima stain pod imenom lowryder i izraste genetski mali.. sad mene zanima dal ja mogu umijesto 10lowrydera uzgojit jednu amnesiju drzat ju 3tjedna u vege poskidat klonove..klonove zapiknut u 10limenki pive dok se ne prime i dat ih na cvijetanje..dal cu dobit slicne rezultate i na sto bi trebao pazit.. jel moguce na ovakav nacin napravit jezero of green
KlikLik
POZNAVALAC1.311 REP79%
→ Ambasador
KlikLikPOZNAVALAC
feb 2016.
feb 2016.#7
Ma ne brine me to.. hehheehe.. razmisljao sam o takvom podhvatu nije jos u planu.. znaci ja sa ogranicavanjem posude mogu bilo koji stain minimalizirati na cca 30-50cm bez vecih problema za biljku..a ona bi zavrsila period cvijetanja ranije ili genetski kako je odredjeno..
43 REP86%
→ Istraživač
maj 2016.
maj 2016.#9
E cao ljudi
Novi sam ovdje
Zasadio sam dva sjemena pre oko jedan mjesec i one su narasle puno u visinu imaju 4 lista ne bas velika i dva mala koja tek rastu
mislio sam ih presadit
Prosli put sam isto zasadio jedno sjeme naraslo je ali bilo je visoko i prelomila se gore je imala listova bila visoka listovi je otezali i slomila se
Uglavnom ove dve zelim presaditi i neznam kad presadim dokle stablo smijem zatrpati zemljom ??
Bobo Shanti
ENTUZIJASTA249 REP12%
→ Poznavalac
Bobo ShantiENTUZIJASTA
maj 2016.
maj 2016.#12
Moj bi ti savet bio da ne po
injea poduhvat sa velikim brojem biljaka (preko 10) ukoliko nisi osmislio neki sistem za navodnjavanje (npr. kap po kap), jer mo~e ti biti velika muka zalivati ih.
sbcjeceo
LEGENDA5.962 REP10%
→ Zmaj
sbcjeceoLEGENDA
maj 2016.
maj 2016.#15
Ne valja ti to nista, mora biljka da ima period mraka, fotoperiodna obavezno a automatik po mom misljenju isto treba da ima period mraka makar 4 sata. Ta lampa sa jednom sijalicom ti ne pomaze nista, sunce na prozoru je preslabo, uv sijalice se ne koriste u uzgajanju marihuane... Tesko od toga ista moze da bude.. Uz rizik da potencijalna zenska biljka moze postati hermic zbog svetlosnog stresa...
sbcjeceo
LEGENDA5.962 REP10%
→ Zmaj
sbcjeceoLEGENDA
maj 2016.
maj 2016.#17
Prvi savet nemoj citirati ako odgovaras na poruku iznad te koju kucas :) Pa ili prebacuj napolje negde gde dok je sunce bice sunce kako valja, ili pravi grow box unutra, mozes sa stedljivim sijalicama za male pare da napravis nesto solidno :) I malo dodaj citanje foruma i koriscenje pretrage :idea:
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
maj 2016.
maj 2016.#19
@sinisa666
ajde se baci malo na citanje foruma. Sve ima napisano. Lijenost is a bitch.
U temi se presadjivanje.....tako da.... kakve pak sad lampe.
https://www.vutra.org/threads/svjetla-za-uzgoj-tipovi-i-intenzitet.9121/
Pogledaj dnevnika pa ce ti sve bit jasno
sbcjeceo
LEGENDA5.962 REP10%
→ Zmaj
sbcjeceoLEGENDA
maj 2016.
maj 2016.#20
Mogu stedljive, to je isto sto i cfl, ako si citao dnevnike, a trebalo bi, tako se obicno zovu :) Pazi hps/mh rasveta je puno bolja da me ne shvatis pogresno, sve zavisi kakav si sa novcem, mada ako hoces po dve biljke, tu treba gomila stedljivih i na kraju se vise isplati kupiti hps/mh rasvetu :)
dec 2015.
1 / 21
dec 2015.
maj 2016.