LEGACY
khalshnikova
48 odgovora2,978 pregleda
49 REP98%
→ Istraživač
jul 2012.
jul 2012.#1
Pozdrav, imam 3 biljke khalas feminizirane,pod 400w hps gib, prostor je oko 1.5m dug,1m sirok i 1.60 visok, posadio sam direktno u zemlju u vazu od 30 litara,kada su izasle stavio sam ih na 16/8, 50 dana,narasle su oko 30 cm, nakon toga sam ih prebacio na 12/12.sada su 50 dana u cvjetanju ali visina im je samo 58 cm,a ni budovi nisu pretjerano veliki,ljepo izgledaju ali mislim da je to malo,od pocetka su pod hps, hessi gnojivo, znaci u veg nakon 28 dana sam im poceo davati hesi root,tnt powe zime super vit,a u cvjet samo bloom,power zime i super vit a nakon 2 tjedna i phospor plus. ph vode je 6.5 zemlja je kupovna malo skuplja za cvijece.
Moje pitanje je dali je ta visina ok ili nije(lampa je udalkjena oko 60 cm od vrhova)?
Nixa86
LEGENDA9.119 REP41%
→ Zmaj
Nixa86LEGENDA
jul 2012.
jul 2012.#2
sve to stoji frende ali reci ti nama lijepo zasto si biljke drzao na 16/8 -vegetacija se drzi na 18/6 !! opet ponavljam uzgajash indiku dominant i u cvatnji ce ti narasti jos toliko !! :)) pogledaj moj grow moje su oko 85 cm ,spusti hps na bar 40 cm dobit ces znatno vise lumena dobro za gojenje u cvatnji ,lp i sretno !
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
jul 2012.
jul 2012.#4
Izmeu 16/8 i 18/6 nije toliko velika razlika...( mada trebale su biti na 18/6 )..biljke ne napreduju iz nekog drugog razloga...bilo da je to loaa zemlja...ili loaa voda...nedostatak prehrane ( s gnjojenjem si zakomplicirao do boga po meni )
Poato je prostor velik...ko folija nije OK i to mo~e shebat sve...PH vode.zemlje....masu stvari...a ni fotku nismo vidjeli pa mo~emo samo nagaati....visina lampe je OK....ovo ato ka~e Nixa da stavia na 40 cm...to je OK ali pazi da ne spalia sve...prije spuatanja testiraj temp...ja osobno bez CT nebi tako blizu stavljao...Sretno !
49 REP98%
→ Istraživač
jul 2012.
jul 2012.#5
Sorry bile su na 18/6 krivo sam napiso
Sto se tice gnojenja drzo sam se hesi table,i mislim da sam sjebo sta odrazilo biu se na listovima,meni su listovi prekrasno zeleni,lampu nebi spusto je nije CT,a jedino da nije folija,jer imam onu bijelo-crnu reflekt..
Budem ih isao slikati,a i box pa stavim.
Hvala
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img838/9997/img1268f.jpg
http://imageshack.us/f/191/img1264lc.jpg/
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Creative
LEGENDA14.039 REP90%
→ Zmaj
CreativeLEGENDA
jul 2012.
jul 2012.#10
Mislim da nemas potrebe za stedne ali hps bi trebala ici nize ..predaleko je 60 cm...jako predaleko...sto je blize lampa brze i jace se pune i rastu...uzevsi u obzir koliko si ulozio u box mogao si jos 200,300 kn za ct...pa di ces 400w ljeti bez ct....sretno:wave:
THC_power
LEGENDA7.762 REP28%
→ Zmaj
THC_powerLEGENDA
jul 2012.
jul 2012.#12
super su ti indice, sa CT-om mozes ic i na 20cm, zato bi ti preporucio da ga nabavis jer gubis previse lumena na taj nacin, imas po forumu teme o svjetlu, pa ces vidjet koliko znaci samo ovo sto si spustio svjetlo za 20cm, a koliko bi tek znacilo da za jos toliko spustis
znaci svjetlo je izvor zivota, a ti ga nemas dovoljno
sretno
49 REP98%
→ Istraživač
jul 2012.
jul 2012.#13
Hvala,za sljedeci grow budem ga nabavio,nego negdje pise da za khalasnikovu treba 8 a negdje 9 tjedana,a za church pise isto tako,a i pise da zadnji tjedan treba samo vodom cistom zaljevati. Kupio sam mikroskop da pratim te trihinome ili kako se vec zovu,za sada su jos prozirno bijeli,a kazu da je najbolje da budu roza boje,a negdje pise i smede,dali mi moze neko objasniti malo,posto mi je ovo prvi put a svugdje pise drukcije. I prije berbe koliko dana da je drzim u mraku. Hvala Vam
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jul 2012.
jul 2012.#15
niko ti ne moze reci u dan kada da skines, 8 nedelja je neki minimum za koji moze biti zrela, no posto obicno nemamo optimalne uslove, najcesce treba nesto vise, drugim recima, kada cvetanje napuni 8 nedelja, lupu u ruke pa prati stanje trihoma, u narednih desetak dana bi trebala da zavrsi
Creative
LEGENDA14.039 REP90%
→ Zmaj
CreativeLEGENDA
jul 2012.
jul 2012.#18
Kupio sam mikroskop da pratim te trihinome ili kako se vec zovu,za sada su jos prozirno bijeli,a kazu da je najbolje da budu roza boje,a negdje pise i smede,dali mi moze neko objasniti malo,posto mi je ovo prvi put a svugdje pise drukcije.
https://forums.vutra.org/uzgoj-faq/8978-kratak-vodic-kad-obrati-biljku.html
49 REP98%
→ Istraživač
avg 2012.
avg 2012.#19
Odsijeko sam biljku,pocupo one velikei male listove i stavio je na susenje,u prostoru je bio mali ventilator,nakon 6 dana sam je skino jer mi je bila onako krispi i suha,odrezao sam budove i stavio ih u teglu,granje sam bacio.
Pitanje moje je dali je to ok,mislim samo 6 dana je susiti i onda staviti u staklenku?
49 REP98%
→ Istraživač
avg 2012.
avg 2012.#24
Nisam bas zadovoljan jacinom dima,ocekivo sam da ce pucati ono full ludo,a puca ko malo bolja trava sta je u diru,jedan frend mi kaze da bi trebo ih u staklenku zatvoriti i pustiti ih tako oko 2 mjeseca,onda da ce pucati jace. Dali je to istina,i bojim se da ako je drzim 2 mjeseca da mi se ne osusi ful?
(full opusta tijelo,u glavi sam cist,ne zabrijavam gluposti,lagana smijalica ali za 40 min trazi jos,nije sta sam ocekivo ko kada sam pusi "skank" pa sat i pol sam u filmu ludom)
2 REP4%
→ Istraživač
sep 2012.
sep 2012.#25
Sta se tice mogucnosti same biljke za indoor pogledajte video : Kalashnikova Grow Video 2011 HD
jul 2012.
1 / 25
jul 2012.
sep 2012.