LEGACY
Potrosnja struje pri paljenju HPS, Ventilatora... zbog agregata
13 odgovora3,474 pregleda
12 REP24%
→ Istraživač
jan 2016.
jan 2016.#1
Danima ganjam po netu po forumu, ali ne mogu da nadjem odgovor. Nisam bas neki strucnjak za struju, a mozda ce pitanje nekome
biti glupo.
Imam HPS 600 Sylvania i Turbinu Dospel WK 100
Interesuje me, ako neko zna, njihova potrosnja pri samom paljenju??? Posto planiram da nabavim mali necujni agragat za grow. Imam neke razloge zasto necu da radim grow na kucnu struju.
Znam da mnogi uredjaji pri paljenju znaju da povuku i do 3X vise energije nego sto trose inace.
Eto... unapred hvala.
Stipe
ZMAJ157.084 REP
StipeZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#10
Nisi ni prvi ni zadnji koji je o tome razmisljao. Da ima i malo racunice, vecina nas bi imala agregate....a kad ono...nema nitko :D
Mozda da nadjes dizelski agregat pa da nadjes i neku pecenjaru koja ce ti prodat ili dat staro ulje. To bi islo ali bi pao nakon 2 sata zbog buke i smrada auspuha :D
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#11
ma napravi vikendicu pored vode pa vodeni mlin nek ti pravi el.energiju :D(testirano radi)
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
47 REP94%
→ Istraživač
maj 2016.
maj 2016.#14
Pošto i ja razmišljam o struji, kao i svi pretpostavljam, uključio bih se sa pitanjem: da li neki tamo dobro znani svima, prate potrošnju, jer 18 sati dnevno x 30 dana definitivno pravi skok. Kakva su iskustva iskusnih, da li su nekada imali problema sa tim ili znaju nekoga ko jeste? Hvala unapred i izvinjavam se što se uključujem u temu agregata, ali to definitivno ne igra ulogu. Takodje, izbegao bih magnete za brojilo i zezanje sa elektrodistribucijom.
jan 2016.
1 / 14
jan 2016.
maj 2016.