VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojChemdog u pc grow boxu
LEGACY

Chemdog u pc grow boxu

20 odgovora1,286 pregleda
MasahikoKimuraENTUZIJASTA

jan 2014.

Pozdrav svima, Do sada imam iskustva u outdoor uzgoju ove prekrasne biljke,sada planiram prijei na viau razinu,sastavit u si dobar i uredan pc grow box,i pokuaat u uzgojiti poneato... Sad me zanima,ima li netko tko je pokuaao uzgojiti chemdog u tako malom prostoru? je li to uope mogue? koje druge sorte predla~ete? Zagrizao sam za ovu sortu jer mislim da je prili no jaka,a to mi i treba jer imam jako visoku toleranciju,mo~e li se uope uzgojiti biljka koja ''lupa ~estoko'' u pc grow boxu? Hvala vam unaprijed !
ljoVeENTUZIJASTA

jan 2014.

Zaa ne probaa royal dwarf ili neato primjerenije akatuljici?? Iskreno nisu mi jasni ti PC boxovi izuzev slu ajeva nedostatka prostora za uzgoj/ djeljenje ~ivota s roditeljima ili ortodoksnim kra anima neupitnih moralnih kvaliteta... priuati si neki manji ormari, sredi ga ko PC box , uz CFL-ku dodash neku malu hps-icu te si mo~ea priuatiti neato vee... inace mogao bi uzgajati u PC-u uz brutalno saka enje ....

jan 2014.

znam u potpuno si u pravu,i za mene je ovo glupa opcija ali dok ne doe lijepo vrijeme vani,isklju ivo mogu ovako,usput ako jednog dana budem mogao imati veliki grow box,dobro e mi doi ste eno znanje iz obi nog ku iata :) royal dwarf? neznam,ne ini mi se najprivla nija,trebam stvarno neato jako,nadam se da me razumijea... da svjestan sam toga,ali ako druk ije neide,sakatit u ja nju :D
ljoVeENTUZIJASTA

jan 2014.

baci pogled na moj dnevnik,ja uzgajam neato stvarno jako :D (25%)....u potpunosti te razumijem :D Moraa biti svjestan toga da ces moati odraditi brzu vegetaciju, LST irati je viae puta... ~elim ti samo predlo~iti da probaa oblo~iti kartonsku kutiju malo ve ih dimenzija u koju stavia rasvjetu koju si namjenio ku iatu, malo modificiraa, potroaia mo~da koju kunu viae... dwarf sorte su ti obi no predviene za pc grow ove...

jan 2014.

nabavi big tower, stavi 150w hps, topiraj u startu pa posle lst

jan 2014.

ve sam sve isplanirao ovako s malim i obi nim ku iatem,tako da mi 150w hps mo~e biti pre~estoka opcija koja nebi funkcionirala...pokuaat u ovako pa kako bude ialo...uglavnom,koju god sortu nabavim,topirat u je i raditi lst . VITRIOL-evo baa sam pogledao,dnevnik je straano dobar i sorta mi se posebno svia :D ima li joa netko neki prijedlog za jaku sortu pogodnu za pc grow box? hvala
ljoVeENTUZIJASTA

jan 2014.

Ma gle...barem big tower kako Power ka~e. Odea u bilo koji servis ra unala, platia de kima kavu i garant bu ti dali neko ubre na kojemu je svojevremeno pr~io quake 2 :) Uz kvalitetno hlaenje HPS150W uopce nije pre~estoka opcija....

jan 2014.

hmm,probat u onda nabavit Big Tower,samo kad odem u servis ra unala i kad im objasnim ata trebam,ato ako me pitaju za koju svrhu uzimam ??? ako budem trebao platiti to ku iate,koliko e me koatati otprilike (rabljeno) ? koliko bih mogao uz 150w hps,s dobrim hlaenjem izvui iz recimo chemdoga ili neke sli ne sorte ako ju dobro topiram i odradim lst?
ljoVeENTUZIJASTA

jan 2014.

Gle...to ku iate ti je prakti ki njima otpad...pa ato bi te pitali??? ka~ea da sla~ea konfiguraciju iz '98.... Uz dobru njegu, kvalitetnu genetiku, regulirani ph...maximalno :D Josh nisi niti sjeme rjeshio...koliko dobijea dobijea...jebiga ipak je to pc box...

jan 2014.

vidjet u ato u,mo~da Big Tower mo~da home made grow box,uglavnom cilj mi je po eti ato prije :D i naravno,duvati chemdog :D jel probao netko chemdog ?
BoRaiChoAMBASADOR

jan 2014.

mislim da je neko ovdje na forumu radio chemdoga (cak mozda i u pc-u, nisam siguran) inace u big toweru se moze grow odradit skroz fino ako se zna znanje, ako si strpljiv i ako imas dovoljno ljubavi da se posvetis, jer JESTE cimanje, dosta malan prostor ali na kraju nije toliko lose, bar neces neko vrijeme vidjati dilere :) a da, ako te pitaju sta ce ti big tower, reci da ti burazer slaze neki opaki server za Battlefielf 3 :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se