LEGACY
Chemdog u pc grow boxu
20 odgovora1,286 pregleda
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
MasahikoKimuraENTUZIJASTA
jan 2014.
jan 2014.#1
Pozdrav svima,
Do sada imam iskustva u outdoor uzgoju ove prekrasne biljke,sada planiram prijei na viau razinu,sastavit u si dobar i uredan pc grow box,i pokuaat u uzgojiti poneato...
Sad me zanima,ima li netko tko je pokuaao uzgojiti chemdog u tako malom prostoru? je li to uope mogue? koje druge sorte predla~ete?
Zagrizao sam za ovu sortu jer mislim da je prili
no jaka,a to mi i treba jer imam jako visoku toleranciju,mo~e li se uope uzgojiti biljka koja ''lupa ~estoko'' u pc grow boxu?
Hvala vam unaprijed !
ljoVe
ENTUZIJASTA563 REP91%
→ Poznavalac
ljoVeENTUZIJASTA
jan 2014.
jan 2014.#2
Zaa ne probaa royal dwarf ili neato primjerenije akatuljici?? Iskreno nisu mi jasni ti PC boxovi izuzev slu
ajeva nedostatka prostora za uzgoj/ djeljenje ~ivota s roditeljima ili ortodoksnim kra
anima neupitnih moralnih kvaliteta... priuati si neki manji ormari, sredi ga ko PC box , uz CFL-ku dodash neku malu hps-icu te si mo~ea priuatiti neato vee... inace mogao bi uzgajati u PC-u uz brutalno saka
enje ....
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
jan 2014.
jan 2014.#3
znam u potpuno si u pravu,i za mene je ovo glupa opcija ali dok ne doe lijepo vrijeme vani,isklju
ivo mogu ovako,usput ako jednog dana budem mogao imati veliki grow box,dobro e mi doi ste
eno znanje iz obi
nog ku
iata :)
royal dwarf? neznam,ne
ini mi se najprivla
nija,trebam stvarno neato jako,nadam se da me razumijea...
da svjestan sam toga,ali ako druk
ije neide,sakatit u ja nju :D
ljoVe
ENTUZIJASTA563 REP91%
→ Poznavalac
ljoVeENTUZIJASTA
jan 2014.
jan 2014.#4
baci pogled na moj dnevnik,ja uzgajam neato stvarno jako :D (25%)....u potpunosti te razumijem :D
Moraa biti svjestan toga da ces moati odraditi brzu vegetaciju, LST irati je viae puta... ~elim ti samo predlo~iti da probaa oblo~iti kartonsku kutiju malo ve
ih dimenzija u koju stavia rasvjetu koju si namjenio ku
iatu, malo modificiraa, potroaia mo~da koju kunu viae... dwarf sorte su ti obi
no predviene za pc grow ove...
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
jan 2014.
jan 2014.#6
ve sam sve isplanirao ovako s malim i obi
nim ku
iatem,tako da mi 150w hps mo~e biti pre~estoka opcija koja nebi funkcionirala...pokuaat u ovako pa kako bude ialo...uglavnom,koju god sortu nabavim,topirat u je i raditi lst .
VITRIOL-evo baa sam pogledao,dnevnik je straano dobar i sorta mi se posebno svia :D
ima li joa netko neki prijedlog za jaku sortu pogodnu za pc grow box?
hvala
ljoVe
ENTUZIJASTA563 REP91%
→ Poznavalac
ljoVeENTUZIJASTA
jan 2014.
jan 2014.#7
Ma gle...barem big tower kako Power ka~e. Odea u bilo koji servis ra
unala, platia de
kima kavu i garant bu ti dali neko ubre na kojemu je svojevremeno pr~io quake 2 :) Uz kvalitetno hlaenje HPS150W uopce nije pre~estoka opcija....
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
jan 2014.
jan 2014.#8
hmm,probat u onda nabavit Big Tower,samo kad odem u servis ra
unala i kad im objasnim ata trebam,ato ako me pitaju za koju svrhu uzimam ???
ako budem trebao platiti to ku
iate,koliko e me koatati otprilike (rabljeno) ?
koliko bih mogao uz 150w hps,s dobrim hlaenjem izvui iz recimo chemdoga ili neke sli
ne sorte ako ju dobro topiram i odradim lst?
ljoVe
ENTUZIJASTA563 REP91%
→ Poznavalac
ljoVeENTUZIJASTA
jan 2014.
jan 2014.#9
Gle...to ku
iate ti je prakti
ki njima otpad...pa ato bi te pitali??? ka~ea da sla~ea konfiguraciju iz '98.... Uz dobru njegu, kvalitetnu genetiku, regulirani ph...maximalno :D Josh nisi niti sjeme rjeshio...koliko dobijea dobijea...jebiga ipak je to pc box...
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
jan 2014.
jan 2014.#10
vidjet u ato u,mo~da Big Tower mo~da home made grow box,uglavnom cilj mi je po
eti ato prije :D i naravno,duvati chemdog :D
jel probao netko chemdog ?
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
BoRaiChoAMBASADOR
jan 2014.
jan 2014.#11
mislim da je neko ovdje na forumu radio chemdoga (cak mozda i u pc-u, nisam siguran)
inace u big toweru se moze grow odradit skroz fino ako se zna znanje, ako si strpljiv i ako imas dovoljno ljubavi da se posvetis, jer JESTE cimanje, dosta malan prostor ali na kraju nije toliko lose, bar neces neko vrijeme vidjati dilere :)
a da, ako te pitaju sta ce ti big tower, reci da ti burazer slaze neki opaki server za Battlefielf 3 :)
jan 2014.
1 / 11
jan 2014.
jan 2014.