LEGACY
Problem sa Super Skunkom
20 odgovora1,413 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
dec 2012.
dec 2012.#1
Pozdrav forumaaima joa jednom. Trenutno se bavim uzgojem svoje druge biljke i naletio sam na problem. Na biljci su se po
ele javljati fleke smee-sive boje. Poznate me neki iz mog prvog grow-a Snow Ryder Feminized, s njom je sve dobro proalo, u biti fenomenalna biljka je ispala. Koristim apsolutno sve isto kao i sa prvom biljkom...za cvjetanje 6-8-8 NPK od Plantele i mjeaam ga u istoj mjeri kao i sa prvom. Jedino ato sam promjenio je to ato sada koristim SunMaster Dual Grow HPS 250W po preporuci mnogih iskusnih ljudi ovdje iako moram priznati da i CFL odradi posao vrlo dobro i viae ne koristim kianicu ve odstajalu vodu iz pipe. Uglavnom po
ele su se pojavljivati smee fleke prvo po doljnjim "fan" listovima i polako napreduje prema vrhu biljke. Podeaavam pH vode i uvijek je oko zadane granice. Lampa je dovoljno udaljena od biljke tako da ju nije ona spr~ila. Mislim skoro sve je isto kao i sa prvom biljkom, s njom sam isto imao frku ali sam sku~io da je problem bio u manjku magnezija. Danas joj je 21 dan cvjetanja i budovi su svakim danom sve vei tj. kao da normalno raste. Donji listovi i srednj su toliko napadnuti da su se po
eli suaiti i daju onako "crispy" osjeaj pod prstima. Gornji listovi su u fazi napada i imaju bjele fleke koje postanu smee s vremenom. Molim vas da pogledate i da izrazite svoje mialjenje,hvala.1612.IPB
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
dec 2012.
dec 2012.#5
pa nemoj preko thumbmaila uploadati slike nego uploadas preko imageshac.us i ili drugih host stranica i onda ljepis slike samo tu... :)
ajmo decki zapalite nekog topa :rasta1:
edit : jeeeeeeeeeeeeeeej , dobio sam 7 list :) ajd budite barem veseli zbog mene :baby: :kiss:
JumperBt
ENTUZIJASTA364 REP41%
→ Poznavalac
JumperBtENTUZIJASTA
dec 2012.
dec 2012.#6
Ma znam kompa, uvjek sam nastojao biti OK i pristojan, a on mene hoe nau
iti kako se koristi tra~ilica...mislim ono ko da ja nisam prije toka surfao tri dana i tra~io odgovor na svoj problem...bezveze...mo~da mu fali za frulu da se smiri malo?! Samo ~elim komunicirati ali to o
ito ovdje nije mogue, pa mo~e slobodno pobrisati moj profil jer idem a...bye bye!
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
dec 2012.
dec 2012.#7
Jednostavno prosta
im na duple akounte. Zar tebi to nije glupo? Mislim ne ku~im...
DJFlyHigh evo morao sam jednu opuatajuu:)
EDIT-ne radi se o tome dali imam frulu ili nemam, joa je gore ako zapalim pa ugledam dupli akount sjebedeh mi film matematika jednostavna:))
Budi dobar bi
u dobar sve 5;)
Crazy Smoke
ZMAJ30.799 REP
Crazy SmokeZMAJ
dec 2012.
dec 2012.#9
ma ljudi trebate se svi skulirat,ima na forumu dosta napada i ru~nih rje
i,neznam zaato,pa ovdje smo svi zbog jedne stvari..Ja nemam za frulu a u sobi sve cvjeta i miriai,nema goreg ufffffffffffff
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
dec 2012.
dec 2012.#10
kada pokushavate saznati uzrok problema koji se manifestira ostechenjima/flekama/diskoloracijom...lishcha...molim vas da fotografirate lice i nalichje lista...tj. fotografirajte list i sa "dolnje strane"...
tako najbolje mozhemo sagledati situaciju i vidjeti u chem je problem.. tj. pokushati dokuchiti uzrok/uzrochnika problema..
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
dec 2012.
dec 2012.#11
Nedostatak mangana (sigurno) i mo~da magnezija uzrokovan vjerovatno previskokim pH (koristim odstajalu vodu iz pipe = pH mi je 8-8.5) i loaim gnojivom.
Lijek: ajna ~li
ica gorke soli na 5 l vode, te PROfert mangan gnojivo (uvozi ga GOR-MIH, Moaeni
ka 15, ne znam to
no di ima za kupiti, do mene te stvari dou same hihi).
Dijagnoza besplatna, samo se ponaaaj fino dalje ;)
dec 2012.
1 / 11
dec 2012.
dec 2012.