VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojProblem sa Super Skunkom
LEGACY

Problem sa Super Skunkom

20 odgovora1,413 pregleda

dec 2012.

Pozdrav forumaaima joa jednom. Trenutno se bavim uzgojem svoje druge biljke i naletio sam na problem. Na biljci su se po ele javljati fleke smee-sive boje. Poznate me neki iz mog prvog grow-a Snow Ryder Feminized, s njom je sve dobro proalo, u biti fenomenalna biljka je ispala. Koristim apsolutno sve isto kao i sa prvom biljkom...za cvjetanje 6-8-8 NPK od Plantele i mjeaam ga u istoj mjeri kao i sa prvom. Jedino ato sam promjenio je to ato sada koristim SunMaster Dual Grow HPS 250W po preporuci mnogih iskusnih ljudi ovdje iako moram priznati da i CFL odradi posao vrlo dobro i viae ne koristim kianicu ve odstajalu vodu iz pipe. Uglavnom po ele su se pojavljivati smee fleke prvo po doljnjim "fan" listovima i polako napreduje prema vrhu biljke. Podeaavam pH vode i uvijek je oko zadane granice. Lampa je dovoljno udaljena od biljke tako da ju nije ona spr~ila. Mislim skoro sve je isto kao i sa prvom biljkom, s njom sam isto imao frku ali sam sku~io da je problem bio u manjku magnezija. Danas joj je 21 dan cvjetanja i budovi su svakim danom sve vei tj. kao da normalno raste. Donji listovi i srednj su toliko napadnuti da su se po eli suaiti i daju onako "crispy" osjeaj pod prstima. Gornji listovi su u fazi napada i imaju bjele fleke koje postanu smee s vremenom. Molim vas da pogledate i da izrazite svoje mialjenje,hvala.1612.IPB

dec 2012.

Piaea s novim akountom ili mi se ini? EDIT-za koji ***** radia novi akount? A usput koristi jebenu pretragu please. ajme...
JumperBtENTUZIJASTA

dec 2012.

Zato ato imam samo jebeni megabajt za slike eto zaato koji ti je ***** ata prosta ia, neznaa normalno komunicirati???
GewindENTUZIJASTA

dec 2012.

... ali "Koji ti je ku*ac, ata prosta ia?" :v xD ill aut, niata nije vrijedno sekiranja i ru~nih emocija/rije i :))
DJFlyHighLEGENDA

dec 2012.

pa nemoj preko thumbmaila uploadati slike nego uploadas preko imageshac.us i ili drugih host stranica i onda ljepis slike samo tu... :) ajmo decki zapalite nekog topa :rasta1: edit : jeeeeeeeeeeeeeeej , dobio sam 7 list :) ajd budite barem veseli zbog mene :baby: :kiss:
JumperBtENTUZIJASTA

dec 2012.

Ma znam kompa, uvjek sam nastojao biti OK i pristojan, a on mene hoe nau iti kako se koristi tra~ilica...mislim ono ko da ja nisam prije toka surfao tri dana i tra~io odgovor na svoj problem...bezveze...mo~da mu fali za frulu da se smiri malo?! Samo ~elim komunicirati ali to o ito ovdje nije mogue, pa mo~e slobodno pobrisati moj profil jer idem a...bye bye!

dec 2012.

Jednostavno prosta im na duple akounte. Zar tebi to nije glupo? Mislim ne ku~im... DJFlyHigh evo morao sam jednu opuatajuu:) EDIT-ne radi se o tome dali imam frulu ili nemam, joa je gore ako zapalim pa ugledam dupli akount sjebedeh mi film matematika jednostavna:)) Budi dobar bi u dobar sve 5;)
JumperBtENTUZIJASTA

dec 2012.

Ma stari nije mi bilo jasno da se mo~e uplodat preko tog imageshacka al nije bitno hvala svima na svemu, ~ivjeli, sretno!

dec 2012.

ma ljudi trebate se svi skulirat,ima na forumu dosta napada i ru~nih rje i,neznam zaato,pa ovdje smo svi zbog jedne stvari..Ja nemam za frulu a u sobi sve cvjeta i miriai,nema goreg ufffffffffffff

dec 2012.

kada pokushavate saznati uzrok problema koji se manifestira ostechenjima/flekama/diskoloracijom...lishcha...molim vas da fotografirate lice i nalichje lista...tj. fotografirajte list i sa "dolnje strane"... tako najbolje mozhemo sagledati situaciju i vidjeti u chem je problem.. tj. pokushati dokuchiti uzrok/uzrochnika problema..
TarkiPOZNAVALAC

dec 2012.

Nedostatak mangana (sigurno) i mo~da magnezija uzrokovan vjerovatno previskokim pH (koristim odstajalu vodu iz pipe = pH mi je 8-8.5) i loaim gnojivom. Lijek: ajna ~li ica gorke soli na 5 l vode, te PROfert mangan gnojivo (uvozi ga GOR-MIH, Moaeni ka 15, ne znam to no di ima za kupiti, do mene te stvari dou same hihi). Dijagnoza besplatna, samo se ponaaaj fino dalje ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se