VUTRA
LEGACY

cvat

22 odgovora1,816 pregleda

mar 2010.

Biljke rastu neka 3 mjeseca, na re~imu 18/6, biljke su po ele cvasti, a bez da sam prebacivao na 12/12, kako to, itam i ujem da cvatnje nema bez re~ima 12/12? Radi se o domaici, ne automatiku.
Teglica_UnkaAMBASADOR

mar 2010.

to sto je pustila par pistila to ne znaci da je pocela da cveta
MeskalitoLEGENDA

mar 2010.

3 meseca vegetacije ,wov,daj neku sliku da vidimo kako izgleda

mar 2010.

kako, jednog sam mu~jaka ve izvadio, jasno su se formirala jaja, ostale su po ele dobivati pistile pri vrhu i po stabljici... Koji je onda znak cvatnje?

mar 2010.

Nakon tako duge vegetacije biljka sama po ne pred-cvjetanje . ak se dogaa i neato ranije , svaka biljka koja je u vegetaciji 8-10 ili viae tjedana e pokazati pistile(pre-flowers) ...to je potpuno normalno. `to ti prika pokuaavaa ? Uzgojit diva unutra pa ga izbait van i napravit empres??? :D Mogao bi koju sliku opalit ... isto onako rekreativno .

mar 2010.

Pa moram priznat da i nisu neki divovi, zato su i bile tolko dugo u vegetaciji, biljke su prosje ne veli ine, nekih 40- 50 cm, jedna neato vea. Nisam znao za pre-flowers, prebacujem na 12/12 drugi tjedan.

mar 2010.

Takva je sorta domaice, najvjerojatnije, 50cm su njih 3 i jedna je oko 80cm... Vegetacija nije baa puna 3 mjeseca, sad bi trebalo krajem 3-eg mjeseca biti nekih 11 tjedana... Mo~da je caka i u tome ato biljke uope nisam gnojio (dobro su rasle u vegetaciji, pa nisam vidio potrebu za gnojenjem) , kao ato napisah u postovima prije, po ele su izlaziti prve pistile, da li gnojiti u ovoj fazi i s kojim gnojivom, cvijetanje ili vegetacija? Pretpostavljam gnojivom za cvijetanje...
upitnik???LEGENDA

mar 2010.

Dobar si 3 mjeseca vege..... Mislim da je mrcina prava sad alizapamti da bi mogla brzo izgorit sama od sebe na taj na in ako je prebacia 12/12 Ja samimao takav slu aj sa ovom biljkom koju sam uspio do kraja odradit jer mije prije nje jedna vrisnula sama od sebe baa tako jer nisam prebacio na 12/12 To je slika od nje i pre~ivila je ta... Ali ako ve nema slika daj reci jeli sad pribli~no takva ili je joa ja a od te.... Toj je biljki bilo 2 mjeseca i neato dana neznam sad to no...

apr 2010.

I really agree ...........

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se