VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojNove dvarf sorte na trzistu
LEGACY

Nove dvarf sorte na trzistu

52 odgovora3,904 pregleda
Che*LEGENDA

maj 2012.

Buduci da sam u dwarfovima vec godinama i prosao sam dosta toga, ne mog se odlciti sta bih kupio sljedece. Zadnjih godinu dana uzgajam auto blueberry koji mi je odlican. Stabilna sorta, ne prevelik urod,nizak(bitna stavka),prinos oko 20-25gr. po stabljici ali vrhunski dim. E sad , vidim mnogo toga na trzistu, pa me zanima da li su neki od vas kupili ili probali, pusili nesto novoga, nesto sto bi vrijedilo spomenuti, kupiti i isprobati. Cekam :)
seedersAMBASADOR

maj 2012.

Pozz Che! Uzmi si od Buddha Seedsa Automix Pack. Ima ih u tubi 10 sjemenki i to za pristojnu cifru. Caka je da su unutra etiri poznate sorte (Red, White Dwarf, Deimos i Syrup) dok je ostalih aest eksperimentalno te e tek u budunosti ui na tr~iate. Takoer navode da su sve medicinske. Ako si voljan eksperimentirati, ovaj pack je dobar.
ajdeENTUZIJASTA

maj 2012.

pri a se da je purple jems (purple ryder) odli an, dobar prinos, ne smrde tjekom uzgoja i dobar high je...
GreenRyderLEGENDA

maj 2012.

.....od relativno novih sorti ja sam probao Auto Wembley od Pyramid Seed-a, dosta dobar prinos, rekao bi da voli poprilicno narast dim je ono fino izbalansiran, ne zabija, da se funkcionirat na njemu i kad te pusti samo lagano prode, nema one zabijenosti nakon pljuge pa ono ako ti se svida opis on je moja preporuka...... .....isto od relativno novijih sorti sad sadim Auto NL od Royal Queen-a al o njemu cu moc nesto vise rec za nekih 2 mjeseca........
Che*LEGENDA

maj 2012.

prinos mu nije bas neki..koliko sam skuzio sad. Joj, gledam , toliko sorti da je to strasno , samo treba izabrati.. :) @Green ... Auto wembley sam sadio prije godinu ili dvije i bio je odlican. Samo sam imao problema pa je prebacen na 12/12, narastao je dosta visoko i morao sam dovrsiti grow kod frenda jer ja nisam imao mjesta. Da je bas malo manji.. meni je bio oko metra visine.

maj 2012.

Top 5 Best Autoflowering Cannabis Seeds | The Daily Smoker

maj 2012.

probaj Think Different od DP-a. moj e biti gotov za otprilike 7-8 tjedana pa u napisati sve o njemu...
FukmondoAMBASADOR

maj 2012.

stvarno oek nemere da veruje sta se sve nudi na trzistu ccc ma nu dobro je a sta ce tek bude za godina par ima da te salje u orbitu brez zahe ban an:dada

maj 2012.

sljedee godine ete vidjeti Auto Jet 47 x Think Different, ali toga nee biti na tr~iatu... :D
grassISTRAŽIVAČ

maj 2012.

`to se ti e gore spomenuti Buddha Seedsa Automix Pack totalno razo aranje. uzeo mi prijatelj cijena povoljna viae sorti pa ajde da probamo. I na kraju od 10 sjemenki samo jedna iznikla. Par njih je odma puklo pod prstima. jel su njemu poslali neke stare apice to neznan. netreba zna iti da e mu se to dogoditi ako neko drugi to naru i. jel ko joa to proba naru iti i posaditi.
CATFISHENTUZIJASTA

maj 2012.

Ja imam isto taj mix i do sad klijanje 3-3 s tim da sam krenuo od sjemenki koje su izgledale loae,skroz bljede.Sad su ostale samo koje sam procjenio po izgledu da su bolje pa u vidjeti kak bu islo,od ova 3 jedna je skiksala par dana nakon ato je izaala iz zemlje ali klijanjem sam zadovoljan-do sad.
nenashPOZNAVALAC

maj 2012.

Nije spomenut a izgleda da je zaista dobar- automazar od DP. Doduae, ne govorim iz iskustva, samo sam gledao tue dnevnike. Ljudi su zadovoljni i radom i prinosom...

maj 2012.

dobar je i green-o-matic od GHS-a. daje ugodan, pomalo eufori an stoned osjeaj (nije previae intenzivan, ostanea funkcionalan) koji traje jako jako dugo (po 3 sata i viae), odli an je opuatanje poslijepodne kad nemate niata za raditi, za ljetna kupanja, roatilje i sve sli no... edit: da ne piaem novi post, gledajte ovo, ja sam skoro pao sa stolice.... http://growshopalien.com/onlineshop/contents/en-uk/d245_flash-seeds-auto-flowering.html automatici iji ~ivotni ciklus traje od 100-120 dana, narastu po 2-3 metra i ato je najbolje, sativa dominant su...
nenashPOZNAVALAC

maj 2012.

Ima tih "superautomatika" ne samo od Flash-a, radi ih i Kanabia i joa neki. Idealni su za growere koji zakasne sa out-om a hoe vei yield od "obi nog" automatika.

maj 2012.

Gdje to naru ujete ---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:39 ---------- I po kojoj cijeni

maj 2012.

npr. https://forums.vutra.org/uzgoj-faq/4712-detaljan-vodic-kako-naruciti-seme-iz-aliena-dummies-%5Bsa-slikama%5D.html ili neki drugi seedbank, jos jedno ovako pitanje i sledi crveni karton
nenashPOZNAVALAC

maj 2012.

Tu imaa nekoliko "zaheftanih" tema kako i gdje naru iti sjeme.Da ti sad ne pejstam link po link... https://forums.vutra.org/uzgoj-faq/
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

Ja kradem policiji ono ato su oteli ekipi sa ulice ili iz aume,hebeni sam Robin Vutreni

maj 2012.

kod mene proklijale 10/10 i to u dva dana,evo ih sad cvjetaju na balkonu ---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:48 ---------- hahahaha ti se zajebavaa, ili?
wonkaPOZNAVALAC

maj 2012.

Ja ti imam Green-o-matic. Joa mu treba vremena da dodje do kraja (sad je oko 50. dana od klijanja) jedna je LST-irana, jedna je puatena da normalno raste a jedna je outdoor. kad sve zavrai znat u prinos i kakav je dim. Za sada izgleda odli no. Najbolje izgleda ova koja normalno raste (u biti radio sam toping pa imam tri vrha) , ne miriae jako, visina joj je oko 50 cm, jednostavna za uzgoj, a ostalo emo vidit kasnije. https://forums.vutra.org/dnevnik-uzgoja/10149-kalashnikova-green-o-matic-hps-150w-2x-cfl-23w.html ako imaa vremena pro itaj.
Che*LEGENDA

maj 2012.

Toliko sam se ubio proucavajuci da sam dosao do zakljucka da ostajem pri auto bluebberyju kojeg growam vec godinu. Odlicna je sorta, prinos je manji nego kod recimo LR#2 ali opet vrijedi. Pozitivno je sto sam svaki put kupio paketic sa 3 feminizirane sjemenke i svaki put su proklijale sve tri i bile feminizirane... Sto je malo i frustrirajuce jer bih volio dobiti musku, pa si oprasiti i ne davati svakih 2-3 mjeseca po 230kn za 3 sjemenke. Ali eto..dok ne dobijem neku musku.. nastavit cu sa kupnjom ovih....

maj 2012.

jel imaa iskustva sa automaticima od Kannabia seedsa?ja uzeo za probu gnomo auto.za nekih 2-2,5 mj. o ekujem rezultate. :)
papir2302ISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Do sada sam odradio 1 grow i sad je jedan u toku sa random sjemenkama, volio bi da sljede i odradim sa kupovnim feminiziranim. Vidim da ima hrpetinu sorti i joa viae banka za sjemenke, pa ako mi neko mo~e preporu iti najsigurniju banku i sortu. Karakteristike sorte: do 1.70m ata slabijeg mirisa vea koli ina dobivenog uroda uzgoj do 2.5 mj cijena: nebitna
CIBOISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Big bud http://************/Artikel.aspx?Product=462 od njih naruci ako si iz hrvatske stici ce ti za jedno 2-3 dana :) ploda dobis puno od big buda kazu da 500-600g po biljci i li uzmi white rhina http://************/Artikel.aspx?Product=360
MarcoPoloLEGENDA

jun 2012.

brate izbor je stvarno velik...velicina i urod biljke ovise o velicini potova, uvjetima i brizi koju im pruzis...sve se osjecaju, ako ti je miris tolika zapreka onda biraj neke fruity sorte...ili filtriraj mirise pa nece bit problema

jun 2012.

sto se tice naslova teme, mene je auto biodiesel mass (advanced seeds) odusevio, al nije za preporuku papiru jer je daleko od slabog mirisa
Meni za sad izniklo 6 komada iz automix packa. Jedino nisam siguran kako e dalje s obzirom na to da kombiniram indoor i outdoor . Biljke po noi unutra, po danu vani.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se