LEGACY
Indoor lokacija - staklena vuna
20 odgovora1,890 pregleda
35 REP70%
→ Istraživač
sep 2011.
sep 2011.#1
Danas smo kod frenda naali vrhunski napuateni tavan, ima jedno 45 kvadrata poda a od toga je jedno 25-30 pokriveno slojem staklene vune. Pretpostavljam da je staklena vuna atetna za biljku, dali mogu vunu prekriti nekakvim dekama ili najlonom u nadi da zaustavi
estice staklene vune?
Biljke bi bile u drvenom cfl boxu, ato udaljenije od vune, i na IN i OUT ventilatore bi stavio neke improvizirane filtere za zrak?
Lokacija je posve stealth, stoga me ne brine buka i miris, jedino me ta vuna zajebava.
I dali postoji nekakav sprej za dezinfekciju zraka/prostora?
derataur
POZNAVALAC684 REP9%
→ Ambasador
derataurPOZNAVALAC
sep 2011.
sep 2011.#2
sumnjam da postoji sprej s kojim ces ocistit zrak o tih staklenih cestica...eventualno nekakvi filteri na ventosima al i to je pitanje posto su stvarno sitne te cestice+primaju se na sve ko lude(znas i sam da ih sa koze jedino mozes isprat toplom vodom).
nadam se da ce te netko iskusniji savjetovat.sretno!
Smeh
ENTUZIJASTA221 REP5%
→ Poznavalac
SmehENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#3
spasili bi se kad bi predskali tu staklenu vunu ili kad bi na nju bacili neki tepih sa gumenom podlogom ! eto samo to vas moze spasit
crookrutni
ENTUZIJASTA263 REP16%
→ Poznavalac
crookrutniENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#4
Ili kupia lak za kosu jedno 5-6 onih boca u spreju pa poprskaa staklenu vunu da je slijepi , ako nemaa love razmuti aeera u vodi s malo braana pa
etkom za farbanje oblijepi staklenu vunu . Kad je lak ili aeer slijepe nee viae puatat svoju praainu u zrak .
Ja sam tako napravio u potkrovlju kad sam lamperiju stavljao na staklenu vunu i nemam nikakvih problema viae sa njom .
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
sep 2011.
sep 2011.#5
Ako ~elia mrave namamiti, samo upotrijebi aeer :icon_lol:
A jeste se dali u izmialjanje tople vode :lml_spam::ohno:
35 REP70%
→ Istraživač
sep 2011.
sep 2011.#6
Pa mogu odmah kupit lak za brodove ili kako se to ve zove, koliko se sjeam to nije skupo. Jednako bi djelovalo?
ludi skorpion
ISTRAŽIVAČ82 REP21%
→ Entuzijasta
ludi skorpionISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#7
:ohno: Kupi najlon pa lepo pokrij patos to ti je naj naj. I ako ti voda iscuri iz vaze kroz najlon nece proci. Pozdrav svim botanicarima:sick:
tomas
AMBASADOR1.745 REP7%
→ Legenda
tomasAMBASADOR
sep 2011.
sep 2011.#8
Kod vune u izolaciji krovova se obi
no stavlja najlon pa vjerujem da i u slu
aju poda mo~e da odradi posao. Trebalo bi vunu prekriti najlonom do ivica zida da dobro dihtuje kako ne bi izlazile
estice. Po~eljna bi bila i neka staza od linoleuma ili tepih kako bi se lakae hodalo oko growa bez oateenja najlona. Kako su
estice vune toksi
ne preporu
io bi neku masku za lice bar poput onih jeftinih bijelih koje se mogu nai u poljo apotekama a koriste se kod prskanja pesticida.
Pozdrav i srean grow
crookrutni
ENTUZIJASTA263 REP16%
→ Poznavalac
crookrutniENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#9
Zato sam ja stavio sebi lak i foliju hahahahaah . Mravke baa ne volim imat u potkrovlju .
sep 2011.
1 / 11
sep 2011.
okt 2011.