VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojPremjestanje biljke....trebam savjet
LEGACY

Premjestanje biljke....trebam savjet

14 odgovora1,334 pregleda
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Jeli OK ako svoju biljku drzim preko noci u kuci jer se snizi temperatura? U 9 ujutro ju stavim van, do 9 navecer ulovi 12 sati sunca, onda ju jos 4 sata drzim na lampi i drzim ju u sobi opet do 9 ujutro Hoce li to biljci nastetiti i jeli opasno ako ju preko noci ostavljam vani ako je hladno? :banana_rasta:
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

i ako to radim, u kojem vremenskom periodu je trebam zalijevati?
FlegyPOZNAVALAC

maj 2009.

drzi ih jednostavno unutra dok ne narastu 10cm i onda ih sam drzi vani i nebi trebalo biti problema :) zalijevas ju kad god osjetis da je zemlja suha..a to sad ovisi o svacemu oces li ju vise ili manje zalijevati i koliko...
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

aha... ok hvala :D
HeadonistAMBASADOR

maj 2009.

nee joj naatetiti ako je fotoperiod konstantan. a ostavljanje vani ovisi o temperaturama kod tebe. viae nema opasnosti od mraza, ali niske temperature (ispod 14 stupnjeva) mogu usporiti rast korjena, stabljike, ili nanjeti atetu biljci. prati prognozu i sve e biti okej :P
ranromENTUZIJASTA

maj 2009.

da ne otvaram novu temu ovdje cu reci rijec je o feminiziranoj kayi. koja je prije 15 dana prebacena iz untra vani. bila je visoka 20 cm i unutra je bila pod 18 h svijetla. prija par dana kad sam je obisao vidio sam da je pokazala spol ~enski. sad mi nije jasno dali ce ona i dalje rasti ili ce cvijetati. a vidit cemo
FlegyPOZNAVALAC

maj 2009.

mislim da bi ti uskoro trebala pokazati cvjetove . . .
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

hvala na savjetima ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se