VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojDwarf (auto) sorte
LEGACY

Dwarf (auto) sorte

253 odgovora36,894 pregleda

mar 2009.

DWARF sorte (lowryder, ak47, hindu kush , wm, bluberry auto....) AK 47 auto Genetika: AK47 x Lowryder Tip: auto-flowering hybrid Visina: 50-70 cm. Cvijetanje: vegetacija 3 tjedna ... cvijetanje Berba: 70-75 od sjemnena Lokacija: Indoors.Outdoors karakteristke:intenzivna aroma. Automatic White Moscow Genetika: White Russian x Lowryder Vrsta: Vecinom sativa/Indica/Ruderalis Tip:Hybrid Berba:10 tjedana od sjemena Visina: 10  16 inches THC : Med Karakteristike: Potent, frosty auto-flowering strain. Automatic Lemon Skunk Vrsta: Sativa/Indica/Ruderalis Tip: Hybrid Berba: 10 tjedana od sjemena do berbe Visina: 12  14 incha(inch 2.5cm) THC : Med Karakteristike: Short, lemony, tricky auto-flowering strain Automatic Hindu Kush Genetika: Hindu Kush x Lowryder Vrsta: Indica/Ruderalis Tip: f1 Hybrid Berba: 56 dana od sjemena do berbe THC : Unknown Karakterisike: Small, heavy resin producing auto-flowering strain. Automatic Blueberry Genetika: Blueberry x Lowryder Vrsta Indica/Ruderalis Tip: Hybrid Berba: 10 tjedana od sjemena Height: 10  14 incha (25-25 cm) THC : High Karakteristike: Berry smelling auto-flowering strain Diesel Ryder Genetika: New York City Diesel x Lowryder #2 Vrsta:sativa/indica/ruderalis Tip: Stabilized hybrid Berba: 9 weeks from seed Cvijetanje: 6+ weeks THC: 17-19% Karakteristike: Resinous, tasty auto-flowering authentic strain. Lowryder #2 Genetika: Santa Maria x Lowryder Tip: f1 Hybrid Berba: 9 weeks from Seed Cvijetanje: 6+ weeks THC : Unknown Karakteristike: Bushy, very early flowering plants with prolific budding. Lowryder Genetika: Williams Wonder / Northern Lights No. 2 / Mexican Ruderalis Tip: Stabilized hybrid, True-Breeding Berba: 2 months from sowing. Cvijetanje: 5 weeks THC : Unknown Karakteristike: Small, hardy, autoflowering strain, small yields. Automatic Great White Shark Genetika: Lowryder/Great White Shark Vrsta: Sativa/Ruderalis/Indica Tip: Hybrid Berba: 56 dana od sjemena do berbe Cvijetanje: 8 tjedana THC : Unknown Characteristics: White auto-flowering strain. Naravno na vama je da smixate neku od DWARF sorti sa nekom vama dragom sortom i da izmislite neku svoju mini bilku ... Ove biljke su vrlo dobre za mini,stealth i PC grow. Temu sam otvorio da bi se malo razmijenile informacije o dwarf sortama i da bi svi vi koji uzgajate u Pc, mini boxevima imali uvid da postoje i druge biljke osim Klasicnog lowridera i #2.... Slobodno nadopunite....:vb_whip:

mar 2009.

http://www.drchronic.com/products.asp?category=Lowlife+seeds evo jedan jako lijepi linkich .... zanimljiva banka sjemena!

mar 2009.

koja je razlika izmedu low i low 2? Mislim koja je razlika u genetici?

mar 2009.

Svi vi koji ste uzgojili ili uzgajate auto sorte postajte svoje fotke ovdije ! Da vidimo plodove rada !
kalevraISTRAŽIVAČ

mar 2009.

evo i mene i mog ploda.... :181: http://img10.imageshack.us/gal.php?g=fotografija0215.jpg

mar 2009.

Ima hrpa clanova koji su uzgajali , uzgajaju i zele uzgajat LOW sorte ... pisite postajte , slikajte-.....
ZOKIAMBASADOR

mar 2009.

ja sam sam sebi napravio brutalnu sortu znaci ista je ko low2 konbinacija je ww (musko) i neka haze sorta ona j bila zenska sad nek mi neko kaze sta sam ustvari dobio vise sativu ili indicu? bar cu nauciti nest...o samo da napomenem da sam semenke dobio od klona a to sam uradio zato sto je klon bio jako mali pa sam kontao da ce povuci genetiku malo i sledece biljke koje budem dobijo bice patuljaste al to nemora nista da znaci iako sam dobio patuljastu biljku od tog semena...

mar 2009.

muski geni su dominantniji kod krizanja ...
ZOKIAMBASADOR

mar 2009.

velicina biljke http://img11.imageshack.us/my.php?image=1001641.jpg izvini haze zaboravio sliku jbg. evo i najveceg vrhnjeg heda http://img15.imageshack.us/my.php?image=1001642.jpg
euforijaAMBASADOR

jun 2009.

Little Red Ryder Hood Lowryder x skunk red hair ruderalis/indica/sativa THC: Jak 16-22% berba za 9 do 10 tjedana od klijanja Urod: 20 do kao 50g Lijep, jak i ~estok stoned efekt sa smijalicama
euforijaAMBASADOR

jun 2009.

LowBerry Blueberry x Lowryder Ruderalis/indica/sativa THC: Jak 17-23% berba za 9 do 10 tjedana od klijanja Urod: 20 do kao 50g Mirisi cudesnije od originala, blueberrya samog..
euforijaAMBASADOR

jun 2009.

Mini Thunderfuck sativa/indica/ruderalis Matanuska Thunderfuck x Lowryder THC: Jak 15-20% berba za 10 tjedana Urod: 30 do 50g okus je tropski, sladak sa nekim spicy postokusom..
AFGHANISTRAŽIVAČ

jun 2009.

lowberry mi je zanimljiv, ina e volim Blueberry, a ako je bolji od originala onda =))))))
euforijaAMBASADOR

jun 2009.

Little Angel 40% Indica/30% Ruderalis/30% Sativa THC: 12-15% berba za 8 tjedana urod indo do 25g out do 100g! visoka je 30-35cm, biljka je veoma smolasta a okus zemljanih tonova..
Kushonja O.GAMBASADOR

jun 2009.

Svaka cast euforiji ... bar neko popunjava temu . A Che i freddy f se glupiraju .:icon_lol:
AFGHANISTRAŽIVAČ

jun 2009.

prelijepo, mogu osjetiti miris samo gledajui sliku XD
euforijaAMBASADOR

jul 2009.

evo i jedne moje... Quick one Ruderalis/indica/sativa Kanadska genetika THC: 10-12% Berba za 2 mjeseca 15g po biljci bez gnojiva (samo je na pocetku zemlja pripremljena) visoka oko 50cm hedovi su kompaktni a okus i miris blago fruti, dim je skroz lagan prikrada se polako i sam najednom ful obuzme cijelo tijelo lupa energicno i euforicno, dost dugo traje i da se iskoristit za svasta
Che*LEGENDA

jul 2009.

TAIGA I TUNDRA novo kod nas pa jos nema slika,a moje su tek stare 10-ak dana pa ne vrijedi slikati. TUNDRA Genetics: Tundra x Kazakhstani Variety: Pure Indica Type: f1 Hybrid Flowering Period: 6 weeks THC Content: 19% Characteristics: Quick flowerer, good in cold climates. One parent comes from Alaska, home of the famous Matanuska Thunderfuck. This line is pure indica and shows good resistance to frost thanks to its origin. The other parent comes from Kazakhstan, a wide region that extends from north Afghanistan between Uzbekistan and Russia, neighbouring China in the east. This parent is similar to the Afghani Kush, with a lemony smell typical of the Citral of Pakistan. TAIGA Taiga is an hybrid between an auto-flowering Ruderalis/Indica and Power Plant. Genetics: Ruderalis x Power Plant Variety: Pure Indica Type: f1 Hybrid Flowering Period: 6 weeks THC Content: 12-15% kad moje budu gotove,stavit cu neke slike ..a do tad... :)
Kushonja O.GAMBASADOR

jul 2009.

Hvala de ki ato punite temu ...svaka vam dala ... Che* obe o si slike svojih LRydera prije 4 mj. heheh . Ajmo ...
Che*LEGENDA

jul 2009.

LOWRIDER #2 Height is 45-50 cm Production is 28-42 grams per plant Flowering is complete after 9 weeks hybrid ; Santa Maria x Ruderalis THC: 12-14% buduci da su mi nestale slike sa kompa,ovo je jedino sto imam. Jako dobra sorta za uzgoj u malom prostoru.Ja sam ju uzgajao u big boxu.Prosjecna visina joj je bila nekih 40-50cm,nakod sto bih ju malo istegnuo na sve strane :) odlican dwarf i dobrar za uzgoj.
euforijaAMBASADOR

avg 2009.

Easy Bud Ruderalis/indica/sativa THC: 10-12% Berba za 2 mjeseca 15-30g po biljci visina: 50-60 cm Dost potentna sa masu kristalica, miris i okus ko neka fruty zvakaca haj je totalno cist i dugotrajan
euforijaAMBASADOR

okt 2009.

Little devil (pure lowryder) 50% Indica 30% Ruderalis 20% Sativa THC: 10-12% berba za 5ipo tjedana urod od 25g po biljci indoor a do 100g outdoor visina je negdje od 20-50cm po genetici je starija sestra od little angel i udara lijepo izbalansirano po cijelom tijelu.. okusa je jakog biljnog
michelle00ISTRAŽIVAČ

dec 2009.

zanima da li itko zna koliko izraste lowryder? trebao bi mi sto manji :) dakle da li znate koja vrsta naraste najmanje... ...ili to ja sam mogu kontrolirati sa prebacivanjem na 12-12 period? neki na forumima cak pisu da su od sjemenke do zetve koristili 12-12 satni period... kako god bilo, koja vrsta najmanje izraste a da dobar bud :)
Noname_ENTUZIJASTA

dec 2009.

40 50cm al odradia LST i eto ti joa ni~a...mozea ju ako ti prostor omoguava da ju obratia da ide u airinu a ne u visinu ili uvisinu a u~e
Che*LEGENDA

dec 2009.

deklarirano i je tak.....malo se poigras s lowriderom i dobijes cuda :P po mom iskustvu lowrider#2 je odlican.Imam i wembley,ali njega jos nisam odradio do kraja,navodono je jos bojli od lowridera. a sto se tice visine,uz kvalitetno odradjeni pristup..kao sto je Noname: rekao 40-50cm--s tim da sam imao cudo gdje je rasla i vise od toga..sto je svijetlo dalje i sto ga manje ima ,ona ce biti izduzenija. period 18/6 od pocetka do kraja...oni koji su stavljali na 12/12 vjerovatno ne znaju sta su uzgajali..jer nema drugog objasnjenja,biljka je autoflowerinh i sama cvijeta i nema nikakve potrebe da ide na 12/12..da samo manji prinos.
PimplaManAMBASADOR

dec 2009.

Ej Che, cuo sam da je taj Wembley odlican od neki iskusnih growera,cak sam ga mislija za sljedeci grow.Sta ti mislis?

dec 2009.

WEMBLEY Genetika: AK-47,Bubble gum 20% Sativa, 80% Indica Visina: 60/90 cm. thc level : 15% + Cvjetanje 6-7 tjedana Pogodna za indoor/outdoor
Che*LEGENDA

dec 2009.

imam ga :) cim bude slobodnog mjesta ,stavljam i otvaram dnevnik ,jer wembley je navodno dobar,tako mi rece osoba koja ga je vec uzgojila,jaci od lowridera a daje i malo veci prinos od njega... s tim da je uzgajan pod hps-om i nije bio visi od nekih 50 cm.

dec 2009.

Imam sliku WEMBLEY-a.Neka mi netko molim objasni,kako je stavit na forum!?
PimplaManAMBASADOR

dec 2009.

I mene sad ceka 5 komada wembleya :D

dec 2009.

Star mijesec i kusur.Visina 60 cm.Do sada ispod envirolite dual,sada ide 12-12 HPS 400 W Kako ubacim sliku???

dec 2009.

Imagehost.... upiai na google -kada ju uploadaa , prvi link copy-paste....

dec 2009.

Tako izgleda WEMBLEY star mijesec i kusur EASY BUD LOWRYDER#2 Sve mijesec i kusur :-) ROYAL AUTOMATIC QUICK ONE
Che*LEGENDA

dec 2009.

zasto prebacujes na 12/12 kad je wembley autoflowering?ide na 24/0 i 18/6 super izgledaju ali ti je sve izduzeno,cini mi se da nemaju dovolno svjetlosti. A wembley ti ima previse lisne mase,ni slicno onomu sto sam vec vidio :) Daj otvori dnevnik pa da pratimo.pogotovo jer imas vise dwarf vrsta... pa da malo i opises kaj sve imas i ....

dec 2009.

NIJE! Sve idealno.Sada po eli bidat!Izrasli koliko moraju,sada samo cvijetanje.Rezultat WHITE WIDOW: SVE JASNO? :-)) OD PYRAMID SEEDS JE AVTOFLOWERING SAMO AUTO PYRAMID Slike joa nemam :( HIMALAYA GOLD,visina 160,stara 11 tjedna,po ela cvijetat :-)

dec 2009.

koristi edit opciju ..nemoj postati post za postom! Hvala :)

dec 2009.

Se izvinjavam.Imam neke smijeane cigarete :-)
seximilijanISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Pored karakteristika sorte, napisite malo i licnog iskustva. Naravno oni sto ga imalu. Drago mi je da je ova tema otvorena posto mi je box visine 1 metar.

dec 2009.

https://forums.vutra.org/group.php?do=discuss&discussionid=13&pp=10&page=2

dec 2009.

TAIGA I TUNDRA su maknuli iz prodaje. Od PYRAMID SEEDS su avtomatici samo Auto Pyramid i Limited Edition.Wembley nije automatic!!!
zla zlaENTUZIJASTA

dec 2009.

Zanimam se za te autoflowering vrste interesuje me da li je naznaceno prilikom kupovine koja je ili se zna od sorti? Neka napise neko nesto vise o tome ima interesenata

dec 2009.

test...
BATISTRAŽIVAČ

dec 2009.

dali lowraider ide pod MH? ili samo hps?

dec 2009.

zla zla ...znaa koju sortu uzimaa uvjek , osim kada uzimaa dwarf mix ... onda jbg ! Moze i pod MH i pod HPS ...
NaturalISTRAŽIVAČ

jan 2010.

zanimljiva stvar ljudi:)) nego retko se moze naci dobre informacije o radu postojecih autoflowering's na. pr. oni od joint d octor's! dali moze neko nesto da preporuci od njih?? thanx
PimplaManAMBASADOR

feb 2010.

Ovo je wembley 39. dan iz zemlje.Tek su sad pocele cvjetat i ini mi se da nee sti kako ka~u za 60-65 dana.`ta vi mislite? pozz
Che*LEGENDA

feb 2010.

heh..mozda 90 :) ma nisu ni meni jasni svi ovi..daj mi definiraj..wembley ti je na 12/12 ili 18/6 od pocetka??? A da se nadovezem Natural-u...probah puno toga i jedino sto meni osobno sljaka vec dvije godine je LOWRIDER#2 Joint DR. stvarno odlicno..regular..ne feminizirani.
NaturalISTRAŽIVAČ

feb 2010.

bas sam u medjuvremenu selektiro njega:read: i svidja mi se sto je genetika fifty fifty! Kako ti se cini njen rad/urod? jesi je picijo outdoor? Peacce
PimplaManAMBASADOR

feb 2010.

Od kad su izaale iz zemlje su na 24-0.Dva tijedna su bili pod 3 25 w atedne plavog spectra,i onda su od tad pod hps 250 w.Mislim rastu one ,ali sam ja ocekiva da ce to biti stvarno gotovo za 2 mjeseca.Nije mi hitno jos se ima za pusit i biti ce jos 1 mjesec sigurno :D
Che*LEGENDA

feb 2010.

steta..jer imam ga i ja kod sebe...i ocekivao sam nekaj puno bolje.jer sam cuo da je isprobano odlican i da ide za 65dana od pocetka do kraja... a Natural...ak mislis na lowia...ma finjak...bez brige ,odlican, samo vani ne ide bas...sve zivo ga izjede... :( ali za indoor dusu dao :)
PimplaManAMBASADOR

feb 2010.

Wembley 45. dan. Neke sitne naznake pistila na 24/0 su.Prerast cemi box.`ta da ih bacim na 12/12?:sick:

feb 2010.

Wembley nije automatik!Prvo na 18-6,dok ne naraste do 60 cm.Onda preklopis 12-12!Ja sam ga drzao na 18-6 2 mijeseca,mislio sam,kako ima previse liscne mase,pa je na kraju izpalo 1A.Visina na kraju oko 90 cm.Kad preklopis na 12-12 traje jos 60-65 dana.Ako stavis pravu lampu,rezultat vise nego odlican,cisti Hi,a za pusit profinjen okus-mjesano-northem lights i shark.Koliko je bilo na pocetku zelenog,na kraju niti jedan zeleni list,samo cvijet.I mala preporuka-kad preklopis na 12-12,poseci donje grane-do oko 20 cm.Tako ce biti svi vrhovi puni,ako jih ne odseces,izgleda lepo ali kad se osusi prazno. Od Pyramid seeds smo radili experimente na Wembleyu,Nefertiti,Tutankamon,Auto Pyramid i Limited Edition!Automatic je samo Auto Pyramid! P.S. Ne drzi ga na 24-0! Dlacice se osuse,ostari za par dana,jer ne odmara!
PimplaManAMBASADOR

feb 2010.

Brda max hvala ti puno.Osta sam vrlo iznenaen Ja sam cilo vrime mislija da je autoflowering.Ali zbunija si me kad si reka da je kombinacija northen lights i shark,jer wembley je bubble gum i ak-47.Mozda si mislija na neku drugu vrstu.. Danas ide na 12/12.A donje gran ice ja odrezem jer slabo svjetla dobivaju.Sad kad mi narastu ogromne biljke a vec im je sada malo prostora pozz i hvala

feb 2010.

Nisi razumeo: kad se pusi okus je mijesan northem ligts i shark. Genetika mu je buubble gum i ak 47 Donje grane seci,da se gornje nabildaju.Za tjedan dana,kad preklopis,polako pocneju otpadati svi listovi-na kraju ostane batovi i malo malo lisca!
PimplaManAMBASADOR

feb 2010.

Aha tek sad sam skuzija sta si napisa. Biti ce to lipo :D
drcigeISTRAŽIVAČ

mar 2010.

auto pyramid Pozdrav svima! Moze li netko od sadasnjih ili bivsih vlasnika auto pyramid staviti koju slicicu i/ili napisati koju informaciju. Na netu ima jako malo informacija o ovoj sorti, a slika osim jedne dvojbene, uopce nema. Meni je trenutno ukupno vrijeme growa 52dana, a od prvih pistila je 38dana. Vidio sam na pakiranju da joj je period cvjetanja 45/50dana, ali zanima me kako je kod drugih sve to islo. Da li ste je gnojili i do kada. Meni iako je po racunici a i izgledu ostalo jos nekih 10ak dana, na listovima po granama mi pokazuje manjak kalija. Vjerujem da je zbog kolicine zemlje (7,5L), ali sam u nedoumici da li joj dati jos mrvu gnojiva ili ipak cistiti je do kraja... Aj pls ak nije problem nek neko ubaci koju fotku ili info :) tnx! 08.02. / 1dan 6dana 9dana 13dana 15dana 17dana 20dana 25dana 28dana
KrejzyPOZNAVALAC

mar 2010.

i kolika je prosjecna berba sa dwarf sortama?
drcigeISTRAŽIVAČ

apr 2010.

AutoPyramid nastavak fotki sa gornjeg posta... 41dan 52dana @Krejzy-za autopyramid u jednoj seedbanci kazu 20-50g

apr 2010.

a prosjecna visina auto pyramida?? na netu pishe oko 40-45 cm dok je moja sad vec 70 cm!

apr 2010.

a prosjecna visina auto pyramida?? na netu pishe oko 40-45 cm dok je moja sad vec 70 cm!
Che*LEGENDA

apr 2010.

zjebali su..htjeo sam ju i ja uzeti.. sativa krizanja sa ruderalisom.A to sigurno ne raste ispod 70cm :) a pisu kao 40..mozes si misliti @ Krejzi.... ovisno tko uzgaja ali recimo od 15-35gr. Meni osobno svaki put prek 30+ sa LR#2
Che*LEGENDA

apr 2010.

zjebali su..htjeo sam ju i ja uzeti.. sativa krizanja sa ruderalisom.A to sigurno ne raste ispod 70cm :) a pisu kao 40..mozes si misliti @ Krejzi.... ovisno tko uzgaja ali recimo od 15-35gr. Meni osobno svaki put prek 30+ sa LR#2

apr 2010.

pa zapakirano je bilo kao auto pyramid. imam ih josh tri koje se nisu tak izduzile tak da sad ni sam ne znam. danas sam ih prebacio s 20/4 na 18/6 tak da kontam da ce i to pomoc da ne raste posto imam u boxu josh 10-15 cm lufta a mjesec dana do kraja. koliko bi mi trebalo svijetlo tocno biti udaljeno od biljke che?? stosta su ljudi pisali ...

apr 2010.

pa zapakirano je bilo kao auto pyramid. imam ih josh tri koje se nisu tak izduzile tak da sad ni sam ne znam. danas sam ih prebacio s 20/4 na 18/6 tak da kontam da ce i to pomoc da ne raste posto imam u boxu josh 10-15 cm lufta a mjesec dana do kraja. koliko bi mi trebalo svijetlo tocno biti udaljeno od biljke che?? stosta su ljudi pisali ...
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

pa to je sasvim ok ako su stvarno neke spremne za berbu za cca 5 tjedana, bas sam mislio uzet par sorti pa posadit kao nezavisne patcheve outdoor i stavit 4-5 indoor da mogu usporediti urod za sljedecu godinu
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

pa to je sasvim ok ako su stvarno neke spremne za berbu za cca 5 tjedana, bas sam mislio uzet par sorti pa posadit kao nezavisne patcheve outdoor i stavit 4-5 indoor da mogu usporediti urod za sljedecu godinu
drcigeISTRAŽIVAČ

apr 2010.

63dana, harvest day nakon 6dana susenja Na samom kraju mogu reci da sam prezadovoljan, kako sortom i high-em tako i urodom pogotovo na velicinu box-a u kojem je isla do kraja. Ukupno sam dobio 55gr suhih i iztrimanih headova. Kad se podijeli malo ovim mojm najbliznjim frendovima, nadam se ostat ce taman za iducih 60-70dana. High je BOMBA, ne mogu tako malo staviti a da ne sasjece u koljenima i jedva se dovucem do horizontalnog polozaja :). To je to, kada se natjeram stavim ovo sve i pod jedan dnevnik te dodam jos fotkice boxa i ostale informacije kako je islo. Do tada, koga nesto zanima a ako mogu pomoc, nek pise na pm. roger-over:)) @mlonc7-moja je izrasla nekih 60cm, sto je opet dosta vise od deklarirane visine "proizvodjaca" (40-45cm) @che- auto pyramid je krizanac indice (a ne sative) i ruderalis. @Krejzy- meni su isto rekli 4-5 tjedana, sa ogromnim upitnikom na glavi sam cak i bio povjerovao u to. Medjutim nema sanse da tako brzo bude gotova. Cijeli rast od klijanja do harvesta traje nekih 8-9-10 tjedana, ovisno o uvjetima, ispod toga nikako. Cesto se brkaju vremena cvjetanja sa vremenom uzgoja.
drcigeISTRAŽIVAČ

apr 2010.

63dana, harvest day nakon 6dana susenja Na samom kraju mogu reci da sam prezadovoljan, kako sortom i high-em tako i urodom pogotovo na velicinu box-a u kojem je isla do kraja. Ukupno sam dobio 55gr suhih i iztrimanih headova. Kad se podijeli malo ovim mojm najbliznjim frendovima, nadam se ostat ce taman za iducih 60-70dana. High je BOMBA, ne mogu tako malo staviti a da ne sasjece u koljenima i jedva se dovucem do horizontalnog polozaja :). To je to, kada se natjeram stavim ovo sve i pod jedan dnevnik te dodam jos fotkice boxa i ostale informacije kako je islo. Do tada, koga nesto zanima a ako mogu pomoc, nek pise na pm. roger-over:)) @mlonc7-moja je izrasla nekih 60cm, sto je opet dosta vise od deklarirane visine "proizvodjaca" (40-45cm) @che- auto pyramid je krizanac indice (a ne sative) i ruderalis. @Krejzy- meni su isto rekli 4-5 tjedana, sa ogromnim upitnikom na glavi sam cak i bio povjerovao u to. Medjutim nema sanse da tako brzo bude gotova. Cijeli rast od klijanja do harvesta traje nekih 8-9-10 tjedana, ovisno o uvjetima, ispod toga nikako. Cesto se brkaju vremena cvjetanja sa vremenom uzgoja.
TripENTUZIJASTA

maj 2010.

Jel imao neko iskustva sa dwarf sortama u outdooru i koliko je preporucheni razmak izmedju biljaka kada se sade out?
PunxerENTUZIJASTA

jun 2010.

E ljudi jel zna itko da li Lowryder 1 ima stone ili high efekt? Po et u ga uzgajat uskoro a nadam se stondu ;)
the::StonErISTRAŽIVAČ

jul 2010.

pozz ekipo evo nije me bilo neko vrijeme pa evo, da i ja neato podijelim sa vama trenutno mi je u box-u na 24-0 GREEN-O-MATIC (2 kom) prekrasno se razvijaju, rastu ko lude i na pola je puta zanimljivo je kakva je to genetika. naime, neda mi se sad tra~iti, vidio sam da je netko bio posadio G-O-M i da su mu se listovi uvijali u samom startu! nije samo njemu, kod mene su isto spiralni na svakoj! ali samo na treem indorentu i na gran icama! kad se ve kri~a 4 sorte, mora negdje i skrenuti : ) evo i sli ica; ( etiri dana ranije) peace
KrejzyPOZNAVALAC

jul 2010.

smanji slike... ili jednostavno stavi link za album na photobucket-u
TripENTUZIJASTA

jul 2010.

rasadjuj te dve biljke odmah!
PuricaPOZNAVALAC

jul 2010.

Nadan se da ih je pregradia ne ime jer nemogu odredit koliko je velika kanta , ako nije mislim da je korijenje vec debelo zapetljano i da ce ga poateno oatetit i napravit biljci ogorman stres ako ih bude presadjiva pa neka radje ostavi i gnoji kako treba.

jul 2010.

Nema tu nikakog raspetljavanja ....samo u ve u posudu presaditi i to je to ....
Z&NZMAJ

jul 2010.

Lijepo bilj ice napreduju.O ekujem kvalitetan smoke report,jer ove autoflower sorte me jako zanimaju :icon_wink:
meduLLaISTRAŽIVAČ

jul 2010.

Takodjer. Narucujem 5 kom. Green-O-matic u ponedjeljak. Iako se na stranim forumima mogu naci vrlo podjeljena misljenja (dosta ljudi reklo da je im se ne svidja efekt te da je preslab), sorta me privukla povoljnom cijenom, pa cemo vidjeti :) Ima li vec netko uzgojen G-O-M pa da podjeli s nama report ?

jul 2010.

navodno je efekt srednje ja ine. sve u svemu, ja i je sigurno od domaje poato je u igri 4 kri~ane sorte (Ruderalis, Moroccan, White Dwarf, Low Rider)! naravno da e biti smoke report : )

jul 2010.

GREEN-o-MATIC:: update --> koji miris... mmmmmmm... jak miris kave! peace
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jul 2010.

Haha....ima da te drzi budnim kad budes duvo...super izgledaju ;)

jul 2010.

joa malo.. :)

avg 2010.

Eto i zadnja
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

avg 2010.

Predivne su....samo naprijed...bit ce tu jebenih hedara.... ;)
DataAMBASADOR

avg 2010.

e sve sam ja to pro itao i pregledao pa nemogu doku iti dali ikoja od ovih auto biljaka ima neka svojstva koja bi bila pogodna u medicinske svrhe? ili ipak za takvu biljku treba ono pravi grow(npr.BigBud) live long and prosper
Che*LEGENDA

avg 2010.

kako mislis u medicinske? Pa sve su donekle jednake, thc od 5-15% . A imao sam i Bigbud pa ne znam zasto mislis da je on bolji od drugih, Nisam skuzio bas pitanje :)
DataAMBASADOR

avg 2010.

pa mislio sam na ove stvari: big bang-CBD: 1.5% CBN: 0.4% zar nisu te komponente bitne ako se biljka koristi u med.svrhe(zna i za smirenje ili kao analgetik) a kod nijedne se ne nailazi na te podatke ve samo postotak THC-a... ispravi me ako sam u zabludi... zna i ako mi npr. treba u svrhu analgezije koju bih uzgojio?
Che*LEGENDA

avg 2010.

sad si me uhvatio :D ovo nisam dugo napisao..ali nemam pojma :D :D :D ja znam da one sve 'pucaju' a kako bi pomogle tebi,svarno ne znam. Vjerujem samo da bi trava uzgojena u medicinske svrhe trebala biti slabija od skunka ,da ne izvrne oci nekoj normalnoj osobi :D A kao takva,rekao bih da bi neka osnovna vrsta lowridera #1 mozda mogla proci,sve ostalo je malo jace. Ima i easy bud,koji je takodjer onak. osrednji...
DataAMBASADOR

sep 2010.

HIGH:sun2: eto nakon što sam skužio ovu temu da se pohvalim sa svojom patuljkicom:icon_lol: Autoflowering 100% Type: Indica/Sativa/Ruderalis THC: 16%. CBD: 0,8%. CBN: 0,4% Flowering time: 5 weeks Harvest time: 7 weeks from germination Yeld: indoor 400-500 g/m2, outdoor 20-60 g/plant Height: 40-90cm u opisu ove sorte stoji da ima odličan urod sa velikim budovima koji su prekriveni obilnom aromatičnom smolom.Doseže visinu od 40-90cm.Ima snažan učinak slatkog je okusa egzotičnih tonova koje je preuzela od Diesel-a. Osobno bih ju opisao kao više sativastu-po efektu(barem je takva moja ispala)..... Germinaciju sam odradio u wc papiru i vrećici;nakon tri dana: Grow je trajao ukupno 69 dana a cijeli setup(box,svjetlo,zemlja,presađivanje...) možete vidjeti u ovom dnevniku https://forums.vutra.org/threads/6871-Prvi-put-uzgajam-pa-krenimo-%28CFL-box%29/page5 Prva tri tjedna ju nisam uopće gnojio a onda samo par puta Phosphorous plus i bloomComplex od hesija.Svako zaljevanje je išlo sa H2O2 a bilo ih je dosta jer su bile vrućine pa mi temp u boxu nije išla ispod 27°C.Moja je eto narasla svega 20cm ali smatram da sam ja za to kriv jer budući je bila u boxu sa još dvije biljke koje su već cvjetale pa je većinu growaprošla na 12/12 režimu tj.hoću reći da sam joj mogao dati 18h svjetla kao što sam trebao sigurno bi bila veća...ah te početničke greške...Miris tijekom cvjetanja je intenzivan tako da ju ne preporučujem za stealth grow:ohno:..NIKAKO.Nisam naišao na neke veće poteškoće u uzgoju.Evo i slika koje su nadam se dobro kronološki posložene... Nakraju dala 18g + 4g otrimanog lišća eto bit će valjda 5g kad se osuši...:thumb: SMOKE REPORT:smoke18: Trenutno je na curingu pa tu i tamo malo čapnemo i stvarno je dim sve bolji,definitivno nije stonjara,na početku fino zaigra u glavi tisuću i jedna misao pa nakon pola sata fini osjećaj topline i srećice,paonda fino opuštanje i onda traži joššššš....miris je ugodan a dim ostavlja blagi aftertaste na...šta ja znam kao da je smješana kava i grejp.svakako ga toplo preporučujem kako zbog rada tako i okusa.High traje nekih 2 sata ,može se pušiti i po danu bez posljedica na produktivnost i poduzetnost,evo šta da kažem kad mi se dalo složit ovaj post(a vidi bojaaaaaa) mene podsjeća na sveti grad Amsterdam i njegove čari.... POzz svima,VELIKO HVALA :thankyou:svima koji su mi savjetima pomogli u growu i vutri.org na kvalitetnim informacijama iz prve ruke uz koje nemoš fulat...Komentari i pitanja dobrodošli live long and prosper p.s.napisao sam u svom dnevniku obećanje da ću kad završim prvi grow promjenit sliku avatara jer nevole svi vidit kako se ja ljubim.... evo ovo je bilo a novu vidite,dakle obećanje ispunjeno...:icon_lol:
DataAMBASADOR

sep 2010.

slu ajno sam dva puta postao pa ovaj mo~ete brisat...toliko o radu ove biljke...hehehe
Z&NZMAJ

sep 2010.

:clap: Bravo majstore :icon_lol: Dao bih ti i rep+,ali bit e da si ve dobio za dnevnik :icon_lol: Moram prvo malo okolo podjelit,pa e i tebi uslijedit,jer jako me zanimaju ove sorte,pa volim vidit kvalitetan report. :respect:

sep 2010.

:clap::clap::clap:

mar 2011.

Eh mene zanima ako oprasim auto sortu znaci musku i zensku, jel e sljedea generacija imati iste karakteristike kao i roditelji ili e se neato dogoditi xD? Konkretno je u pitanju AK 47 autoflowering od Lowlife-a
ExoticPOZNAVALAC

okt 2011.

ajde onda malo hint... Poato nikada nisam radio sa auto sortama, a probao bi roadrunner 2 uskoro, recite mi, kada se stavlja na 12/12 s obzirom da cijeli proces traje oko 45-55 dana?
SekachAMBASADOR

okt 2011.

Ne stavlja se na 12/12... Informiraj se o sorti malo vise prije nego krenes u uzgoj...
ExoticPOZNAVALAC

okt 2011.

pa zato i pitam... nezz stvarno kako se radi s tom sortom... Znai stalno je na 16/8 ili?

okt 2011.

izgleda da je tesko guglati, cccc konkretno u opisu za roadruinner #2 stoji: "As with any other automatic, optimum conditions are required for a correct development to its maximum power. 20 hours of light are needed for a maximum speedy growth, both indoor and outdoor..." kao i "In all cases, harvesting will be ready in 70 days from date of planting." sto mogu da potvrdim iz licnog iskustva citaj Exotic, citaj, guglaj, guglaj...
Z&NZMAJ

okt 2011.

:postcrisis::read::icon_razz:
ExoticPOZNAVALAC

okt 2011.

Thx powerseed... Guglao sam i sve, ali nisam mogao nai konkretno to kaj me zanima. Lakae mi je pitat nekoga tko zna iz iskustva, nego itati 50 stranica na kojoj ne piae ono kaj bi trebalo pisati. U svakom sluaju, hvala :flamed:
Z&NZMAJ

okt 2011.

Otkrij ari istra~ivanja foruma. itaa tih 50 stranica i tra~ia odgovor na svoje pitanje, a usput toliko korisnih stvari pro itaa da i zaboravia da si imao pitanja. itajui shvatia zaato ti stalno govorim da itaa. Ima ovakvih pitanja koliko ti srce ~eli. Ajde nemoj da ti uz negativnu reputaciju joa i infraction moram dati...Nije problem podjeliti znanje, ali ovo je ve previae. Ve dugo se nije nitko udostojio malo istra~iti pa onda napraviti neato i prezentirati na kraju. Svi bi da vam na tacni nosimo odgovore ili joa bolje, da i uzgojimo za vas!?...
MrLakiAMBASADOR

feb 2012.

Jel imao neko iskustva sa ovom vrstom? Kakva su vam iskustva sa Nirvanom? Jeftini su pa sam skeptican

feb 2012.

ovo se smatra kao reklamiranje i kao takvo je zabranjeno... Evo, viae nije :) z&n

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se