VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojKako i kada osvezavati biljku?
LEGACY

Kako i kada osvezavati biljku?

10 odgovora1,762 pregleda
zla zlaENTUZIJASTA

jan 2010.

Postavljam ovu temu kako bi mnogi kojima nije jasno, a i meni kada treba prskati biljku vodom, u kom periodu rasta? Da li je mozda stetno da se budovi prskaju kako nebi sprali kristale i smanjili njihovo dejstvo. Da li samo velike listove treba prskati i cime ( neko djubrivo ) pridruzite se
CAMENTUZIJASTA

jan 2010.

osvje~avat biljku? wtf ? nije da uzgajaa tele , jedino ato ea osvje~it je ~ute flekice koje e nastati od kapljica vode i svjetla ako je ~elia osvje~it prebaci je u vei pitar......my god
Teglica_UnkaAMBASADOR

jan 2010.

imam jednog nazovi ortaka i on je znao da kad se tusira ponese sa sobom biljku i tako malo se tusiraju zajedno...perverzno a?
upitnik???LEGENDA

jan 2010.

Teglica ova ti je dobra za dobor jutro sam je pro ito i umalo ja nisam ponjeo biljku sa sobom pod tua ali nisam znao koju bi od par komada koje imama heheheh..... Ali evo ja u ovako re ez obzira na zajebanciju . Iswto nekad znam prije paljenja lampe i rasvjete u box-u uzet pumpicu sa vodom kojom imitiram kao rosu,zna i neato sli no kao u prirodi ako ku~ite. Imao sam i bilje vani prije znala je to rosa uraditi prije sunca u nekim periodima ato da ne i nisam imao nikad problema radi tog ato sam sam uradio isto. Zla-Zla ako mislia na osvje~avanje ovim sistemom umjetno kao ato sam reko mislim da nije dobor kad je lampa uaplejna ve par sati,nikako nije dobor kao ni zaljevanje istim terminom jer temp.. je ve nakon satak normalna oko 25 stepeni i onda se deaava one ~ute fleke i sl... Iskustvo koje imam rekao sam gore ve prije paljenja lampe isto kao i normalno zaljevanje nebi trebalo atetiti ni Hedovini pa ni biljki. Mo~da u zadnji 15-ak dana nije to dobro raditi ali nije isklju eno da u i to probat uskoro svakako sam svaki put do kraja unutar box-a prije paljenja lampe... Kad imaa par biljki i ide ti dobro sa Groow-om onda podr~avam exper.. svakako ato da ne sve treba probat...
zla zlaENTUZIJASTA

jan 2010.

Ja sam izgleda navikao biljke na vlagu, nisam bio par dana kuci one opustile listove na dole inace sada su u fazi cvetanja, ove koje su mi u vegetaciji prskam 2x dnevno ne zale se ni najmanje. Dobro je znati kada treba i koliko. Ne znam samo da li previse kvasenja gusi biljku. Hvala prijatelji....
DoktorPOZNAVALAC

jan 2010.

Brate mili!!!! Kako ljudi sami sebi prave probleme!!! Brate prskaj kad oces i koliko oces biljka ako nema vode u zemlji mozes je prskati koliko oces i dzaba ti!!! Pametni ljudi su na forumu rekli da se obicno ne prska ispod MH i HPS lampi ali ja nisam imao problema i ako sam ponekad isprskao (na cvetanju nikada)!! Obicno se ne prska na cvetanju nisacim jer je svakako kako i pise po forumu u cvetanju potrebno smanjiti vlaznost u box-u!!!! A na vegetaciji prskaj brate koliko i kada oces jer i tako ce to za sad vremena nestati sa biljke tj ispariti ili ce ga biljka usisati!! Njoj ako netreba onda ga nece ni uzimati!! Sve u svemu nemoras prskati a bas ako oces ili ti je bas niska vlaga onda prsni malo da te zelja mine!!! Baziraj se na vlaznost zemlje i nema sta da se sekiras i prskas i osvezavas!!! KRAJ PRICE!!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se