VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojprvi grow, domacica
LEGACY

prvi grow, domacica

26 odgovora1,819 pregleda
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

Pozdrav svima!!Neznam od kud da pocnem, necu previse komplicirati pa evo da vam kazem prvo koju opremu imam:...SVIJETLO:hps 250w.....VENTILATOR:194m3/h......to je cijevni ventilator....CIJEV:127m3....ZEMLJA:Terra magma...nema perlita....BOX: ormar...velik je, nisam ga mjerio ali cete ga vidjeti na slici.....TEGLA:neznam tocno koliko ima litara ali otprilike ima 2 litre...nisam siguran.......Ovak, pocetnik sam...ovo radim prvi puta u zivotu....zato ce mi trebati pomoc....sto se tice boxa, nemam ispusni ventilator...imam samo jedan ventilator....i on mi hladi svijetlo..jer se hps uzasno jako zagrijavaju i rade veliku temperaturu u boxu.........nemam ph mjerac niti mjerac za vlagu...nema veze....ako POWERSEEDU uspije grow bez ventilatora i ostalih idiotarija...valjda mogu i ja...haha.....i jooj da zaboravio sam vam reci da sam jucer stavio sjeme u vlazan papir...ali polako je pocela klicati...pricekat cu jos malo...:)) .....evo vam slika boxa...malo smijesno izgleda ali nema veze....bit ce bolje..:)))
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

sorry zbog pisanja neznam zasto je kompjutor ovako recenice slozio...

dec 2011.

samo napred, pomognemo koliko mozemo kad god zatreba... i ne zaboravi, ja nisam koristio hps :) ... kolika je temperatura kada je lampa upaljena? sretno!
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

neznam kolika je temperatura u boxu jer nemam mjerac...sto se tice gnojiva...kupit cu ga kada ce mi biljka biti u fazi vegetacije...:)))

dec 2011.

hehe, pored svega sto nemam, termo i higro metar ipak imam, mada sad vise i ne zagledam ;) nego, ipak savetujem na nadjes bilo kakav termometar, ipak je to jaka lampa i moras imati uvid u temp u boxu, gnojivo nije sad u prvom planu, ako je zemlja ok a vidim da je, miran si naredne 3~4 nedelje, ali temp. i po mogucnosti uvid u vlagu ipak je pozeljno, keep cool & happy grow
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

oke, nabavit cu si termo i higro...:))
Big LLEGENDA

dec 2011.

chipoteka ja nasao za 80 i nesto kuna termo i higro u jednom... ;)

dec 2011.

da ne spamam dnevnik, al ja isto ima dva u jednom i to nasao na buvljaku za 2.5e, radi besprekorno, stari mehanicki, nemacki ;) no, sad bez sale natural, uzmi za pocetak makar onaj za tersau termometar, ima garant kod kineza... to ipak moras imati evo, trenutno kod mene u stanu, centralno grejanje je u pitanju, 24C i ~50% vlaga :) p.s. mozes zamoliti nekog modera da makne ove postove iz dnevnika, sorry, al nabavi merac, mozda ces morati pojacati ventilaciju
naturalmysticENTUZIJASTA

jan 2012.

evo, stavio sam sjemenku u zemlju.....uspjela je proklijati.......ali imam jedan problem.....ventilator mi se dosta jako cuje...da li zna netko kako da ga stiaam.....:)))
SekachAMBASADOR

jan 2012.

Smanji napon, struju ili napravi nekakav prigusivac...imas na forumu par DIY tema u vezi toga... Ako je vent stariji, onda je razmrdan pa bi trebao uzeti novi...
pigtailENTUZIJASTA

jan 2012.

naturalmystic kako ide??? niata se ne javljaa ...
ima tu jos posla,ja sam isto slozio hps-250w i cekam prave pilice da stavi pa ce bit slika,ima 2 domaje al cu stavit slike kad pilici stignu!!
MarcoPoloLEGENDA

maj 2012.

buraz imas sat ili makar kalendar? ;-)
hehehe imam,novi sam pa dok malo skuzim

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se