LEGACY
Cool Tube napuknuo
14 odgovora1,783 pregleda
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
mar 2016.
mar 2016.#3
Malo je starija tema ali najbolje odgovara mome problemu. Netko mi je od obitelji mrdajui po podrumu stvari napuknuo staklo na cool tubu. Pao mi je mrak na oi, u stanju sam udavit jednom rukom :D...o tome u joa vidit. Polako se pripremam za 80*80* 160 cm box i 250 hps sa mozda 3 atedne od 2250 l u cvjetanju sastrane ako bude trebalo. Znam da je box malo vei ali ~elim prostora za rad da imam komotno...
Za sada me zanima ata bi vi na mom mjestu napravili. Opcija mi je zamijeniti sa nekim najobi
nijim jeftinim reflektorom (nemam trenutno novaca) za bolje ili koristit ovako napuknuto.
Radi se o 125 * 490 +-... 250 w hps unutra.
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
mar 2016.
mar 2016.#7
E pa to sam negdi
uo davno dok sam growao i baa radi toga sam i postavio pitanje da ti budem iskren. Baa sam htio
ut ata ko misli o tome i koliko je to viae lumena. Hlaenje i blizina vs viae lumena.
E pa to u i napraviti. Uzet onaj za 100 kn baa sam i gledao najeftiniji... za ispuh imam iz grow shopa izgleda ko onaj za wc sivi. I nadam se da on mo~e raditi sa filterom nekim manjim... nista vidit u uskoro kad doe vrijeme da to pospajam . Iako u isto probat okrenit staklo na cool tubu, mo~da bude zatrebalo...
to je onaj od 100 mm
Hvala !:thumb:
maj 2010.
1 / 8
maj 2010.
mar 2016.