VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojmaltretiranje biljoza
LEGACY

maltretiranje biljoza

30 odgovora3,504 pregleda
dr_biberISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Sta mislite, THC bi trebao biti odbrambeni mehanizam biljke. Cuo sam neke zanimljive teorije o maltretiranju biljaka zarad povecanog lucenja THC-a. Osobno sam probao jedanput da maltretiram bilku. Bila je veoma losa, a hedovi su bili maleni, pa reko da probam. J**o sam joj majku, postepeno, a zatim je isprskao sredstvom za listanje i ostavio deset dana, jer sam otisao van grada. Predhodno sam joj ugradio sistem za navodnjavanje. Kada sam se vratio nisam mogao da verujem koliko su hedovi bili veliki i potentni.
mr.skunkAMBASADOR

okt 2007.

Slicnu foru je koristio i onaj uro u Top listi nadrealista.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
NarquilaENTUZIJASTA

okt 2007.

Fakat ne znam zasto se sve vise postaju ovakva pitanja,kako da dobiju sto veci prinos sto vise thc-a?Stvarno neznam.Uzgojite kako treba sa optimalnim uslovima mislim na zalijevanje,krcenje korova i tako toga jednostavnog,drzite je vani dok ne postane skoro sva smea i bicete vise nego zadovljni. Ja se sjecam kad sam uzgajao prvi put,nista posebno sjeme iz paketa(fakat uvijek koristim takvo sjeme il kad dobijem od prijatelja nesto odlicno al opet nemam pojma o cemu se radi) zalijevao po potrebi, krcio korov,fala bogu da mi je neko iskusniji rekao da trebam pokidat muske i kad je grow bio zavrsen bio sam vise nego zadovoljan. A kasnije iz growa u grow steknes pofino(al nikad dovoljno)iskustvo tako da svaki put budes zadovoljniji i kvalitetom i kolicinom. Svaki novi donese nesto novo sto nisi znao u prethodnom i tako uvijek zato nemojte tragati za nekim besmislenim teorijama i glupostima,jer trava je korov znaci u outdooru ti ne trebaju bas neke mudrolije da bi bio zadovoljan:sun2:
KaraJackPOZNAVALAC

okt 2007.

teorija matletiranja je veoma efikasna, ne samo za THC nego za rast i jacanje zila kao i za debljinu biljke. Najveci Skunk uz teoriju matletiranja je dosegao do 2,60m. Debili buds i visoka aroma. To sve mozete ljepo saznati u reportima.

okt 2007.

Da, evo i slike tog Skunka! hoce ko obrisati temu? please :rofl:
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

brainchip :)))))))))))))))))))) ja bi ostavio temu samo radi ove fore na kraju :)))))
InqAMBASADOR

okt 2007.

Toliko je bio veliki da su mu i spomenik podigli...
mr.skunkAMBASADOR

okt 2007.

znaci tako je nastala sorta Superskunk !
InqAMBASADOR

okt 2007.

da...
mr.skunkAMBASADOR

okt 2007.

ovo ti je bas trebalo da dolicno proslavis 1000-ti post. cestitam !!! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
InqAMBASADOR

okt 2007.

xaxa Nisam ni provalio... ccc.... 1000 ... koji sam ja spamer... x)
mr.skunkAMBASADOR

okt 2007.

zahvaljujuci tvom silnom spamu ja sam naucio jako puno ,nego reci ti nama kad ce neki fotodokumentirani grow uf ispricavam se oftopic :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
KaraJackPOZNAVALAC

okt 2007.

@Brain Strasno je narastao, ako je on tako velik koliki si ti????.... nemam nista protiv sprdancije ipak vidim da se dosta puse pameti a od pameti samo balon zraka. Btw Skunk je bio cirka 2,6m, da ne kazem da je na balkonu drzan, steta nemam slike i rado bih ove dijecije medvijede posarao :D
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

potpisujem!!! :rofl:

okt 2007.

treba ostaviti i iz informativnog spektra gledanja na stvari jer malo e je informacija o skunku 2,60 to je vjerovatno superHIskunk nestao davne `67

okt 2007.

Ne kazem ja da nema tolikih biljaka, niti da ta tvoja ne postoji. Dao sam odgovor tvome postu tvorom na napuhavanje koji ima smisla isto onoliko koliko i tvoj post. Sprdam na tu tvoju 'teoriju maltretiranja' sto god da to bilo i dalje cu se sprdati ako nam to malo ne pojasnis. Ta biljka je bila teoretska ili...? Moza maltretirana teoretski? :icon_lol: I u kakvim molim te reporterima..?? Ako neces pisati smislene postove (smislene ostalima, ne samo tebi) nemoj ni pisati... hvala

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se