VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojIsta sorta, drastično drukčiji rezultat...
LEGACY

Ista sorta, drastično drukčiji rezultat...

10 odgovora1,838 pregleda
FrulicaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

Pozdrav, evo moje etiri bilj ice su sve gotove i rezultat je sljedei... Dakle, sve etiri bilj ice su bile ista sorta, kupljen sjemenke skanka. Sve su etiri super rasle i bile lijepe i zdrave. Dvije su mi izgledale kao ve gotove i izrezao sam ih skoro dva-tri tjedna prije nego druge dvije. Te prve dvije su, ma malo je rei fantasti ne, ono mmmm... stvarno odli ne, dok ove druge dvije koje sam pustio du~e 15ak dana - katastrofa, loae, ono skoro pa bi ih bacio u smee. Iako su izgledale lijepo, nevaljaju kurca. Mene sad zanima dali mo~e toliko drasti no utjecat na kvalitetu ako se zakasni 15ak dana sa ~etvom??? Dali je netko imao slikno iskustvo??? Pozdrav!!!
caoooENTUZIJASTA

avg 2009.

naravno da mozhe, prozor za zhetvu tj pun ripening biljke traje oko 7 dana, recimo da si 7. dana ripeninga posekao prve dve druge dve su 15 dana bukvalno umirale jer od kraja ripeninga sve ide nizbrdo i razgradjuje se... ako uzmemo da su trebale cvetati 8 nedelja, 15 dana je 37% duzhe... a 37% nije mali procenat :) nznm samo ako su te dve bile fantazija, shta si chekao?

avg 2009.

A sta zapravo ne valja sa te druge dve ??? Lose rade ? :( ili nemaju nikakv rad ?
Che*LEGENDA

avg 2009.

To se i meni dogadjalo... pa bih rekao na najgluplji moguci nacin... imas dva zlatna retrivera..oni se pare i dobijes recimo 6 mladih...5 je zlatne boje a jedan je crn. E jbg...ne mozes protiv genetike. ali i meni se dogadjalo.Pogotovo sa lowriderima koji su niski.pa u jednom primjerku prevlada sativa i naraste mi oko 1.2 metra u visinu...pa jedan da 10 vrhova,a jedan da samo jedan glavni. Nazalost da,moze ti utjecati.
Che*LEGENDA

avg 2009.

da nadodam,dva lemon skunka..u isto vrijeme posadjeni,jedan izvadjen jucer,drugi ima jos 10ak dana pred sobom...tak da nikad ne znas..
ManInTheBoxISTRAŽIVAČ

avg 2009.

Moguce je da su trichomes "precvetali" Bilje se obicno beru kada 50% trichomes porumeni i dobije boju meda/cilibara. Kada trichomes potamne, aktivne supstance u njima pocinju da se degradiraju i shto duze stoje opada im kvalitet tj. "rad".

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se