VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojFoto Album Galerija - *BEZ KOMENTARA*
LEGACY

Foto Album Galerija - *BEZ KOMENTARA*

4590 odgovora403,566 pregleda
SLO-EraLEGENDA

jul 2006.

Ovaj topic nek bude namenjen prije svega fotkama nasih indoor biljki i njihovom kratkom opisu-sorta, koji uslovi rasta, starost biljke prilikom cvetanja ... NAPOMENA: Ova tema je samo za slike !, svaka poruka koja ne sadr~i sliku biti e izbrisana i korisnik e dobiti infraction. (15 bodova) Hvala
SLO-EraLEGENDA

jul 2006.

Hindu Kush/47 dan cvetanja/400w HPS
Bezze_SaAMBASADOR

jul 2006.

Ljudi imam problem... na ovoj najvecoj su mi poceli se susiti donji listovi... pocelo prvo ono sa vrhova listova i malo po malo sve žuæi bili, dok na kraju... evo slike: Ovo je sve jedna biljka... a evo i drugih, mislim druge su u redu, samo ne znam sta je sa ovom???? a evo ostalih: Evo vidi se ovdje isto... ova prva, sta li je muci??? Fakat bih volio znati zasto se ova prva pocela susiti, i ona je najveca (75cm) i bas se fino bila i razgranala i sve... sjebo sam se praaavo sviju mi :(
gruchoENTUZIJASTA

jul 2006.

Jack Flash x AK-47, za 10 dana gotove !!! :D
SLO-EraLEGENDA

jul 2006.

marina/vrlo rano sazri/ostaje niskog rasta/400w HPS
SLO-EraLEGENDA

jul 2006.

naci cu i fotku same biljke top44
SLO-EraLEGENDA

jul 2006.

[bez sadržaja]
doomerLEGENDA

avg 2006.

NLX - 30 dana 12/12 NLX - top shot, 30 dana 12/12 Cindirella99 x G-13, 30 dana 12/12 Cindirella99 x G-13, 30 dana 12/12 Btw sutra ide dolje velika biljka nepoznatog sjemena (nije domacica) pa ce uskoro biti i neke fotke budova na susenju :)
doomerLEGENDA

avg 2006.

Evo napokon moj prvi urod :) nisam bas zadovoljan jel budovi sad kad se suse nekako su skroz mekani i neznam kakvi ce biti ali znam da daju jako ugodan i lagani high jel smo danas zamotali jednu, ali s obzirom kolko shockova je ova biljka prezivjela super je... 5mj vegetacije na prozoru, razno razni fotoperiod shockovi, lomio sam ju, rezo vrh, ma nema sto joj nisam radio ;)
SLO-EraLEGENDA

avg 2006.

evo moje nove Hindu
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

Evo neki aparatiæ nadjoh pa da iskoristim :) Et' napreduju (da kucnem u drvo), ovu što kontah za 15-rak dana obrstiti, možda i prije bude gotova :) LOL, eh sad da iskoristim aparatiæ ovaj, da bolje slikam ovu što mi je sumnjiva malo... :)
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

Hehehe ko da sam znao, jer bukvalno ista je i ova moja :), doduse ona je bila na praaaavo dobrom mjestu, ali morao sam je prenijeti ovdje u stan, ipak sad na vikendici (ispod Treskavice) jebi ga hlaadno u jutro i navece (po noci mogu misliti...) pa zato da se ne bi sjebala, LOL za svaki slucaj.... Evo ona je sa najsvijetlijim listovima, ove ostale imaju praaaavo tamnije listove, nego ova...:) Nju cu morati izvaditi iz "mase" da se fino vidi, kasnije dok jedan samo :joint: :), pa cu je fino slikati... Ona je ova naaajsvijetlija sto se vidi, sve ostale su tamnije, mislim listovi.... Jutros dok sam je prebacio, malo je samo "oklembesila" se, kad sam je "montiro" na mjesto, zalio fino, i pustio im "povjetarac" upalio svjetlo nakon 15-tak min i odmah se oporavila...mislim digla sve listove....inace super izgleda, da je nisam mogao jednostavno baciti...morao sam naci jos neko mjestasce za nju... :)
GrowimirPOZNAVALAC

avg 2006.

Domacica u dubokoj starosti
GrowimirPOZNAVALAC

avg 2006.

Lowrider 23,24 dan zenska i muska pocetak cvijetanja
SLO-EraLEGENDA

avg 2006.

Northern Lights desetinu dana stara
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

Evo ove sto sam donio i "spasio" sa vikendice. Tamo su bile 7 dana u blatu dubine jedno 10-tak cm...dok nisam je ocistio i onda se sama pocela ispravljati, jednu sam davno prije donio i ona se u potpunosti oporavila, ali ova stvarno brzo, ne vjerovatno kako brzo dodje sebi, doduse i tamo je bila dva dana ociscena i sve, ali zima ipak navece i rano u jutro dok preko dana cijeli dan dok ima sunca ima i onaa...i pravo je na vrhu gusta, vidi se dole da je maaalo æelava, od posljediica, ali kao što rekoh, ipak meni zao baciti bilo koju biljku... ne bitno koliko ce uroda dati na kraju....i svaka me iznenadi :) LOL evo slicice... Evo vidi se i ventilator, koji sam "smlatio" sam, nekako napravio, hehehhe, nije da nemam da kupim, ali mrsko mi ici traziti, da znam tacno gdje ima i koliko je, nije problem, otisao bih ja, ali ovako hehehhe.... otisao na vikendicu i deda mi dao ventilator i ja ga montirao na neku daskicu i napravio iza da se moze na sloniti, ipak ovaj je ono taman, nije prejak, ono taman koliko treba, doduse jes' udaljen nekih 1m od biljaka, ali one se laganice njisu, hehehhe i sto je najbolje ide gore... mislim gore ih hladi.... Aaa namjerno sam "uhvatio" gdje sjedim da se vidi ustvari koliki kad usporedite :) LOL
gensAMBASADOR

avg 2006.

Evo kako mene žena doèeka kad doðem sa posla :) Ovo je 27 dan cvjetanja... svjetlo je dosta loše, jer je slikano pod lampom bez blica.
SLO-EraLEGENDA

avg 2006.

eve i fotke :)
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

Evo i moje Hindice :) stara 10-tak dana, pod 500W (plavi spektar), ovo sam je iznio da je slikam, inace ne stoji na prozoru :) LOL
doomerLEGENDA

avg 2006.

5 tjedana 12/12, sad je vec 6
gensAMBASADOR

sep 2006.

Lijepo izgleda, svaka èast. Moja je isto toliko na cvjetanju i nema ni približno velike vrhove :( gdje li sam pogriješio... Ovo je moj privremeni box :lol: A ovo vrhiæ nakon 5 tjedana...
BaphometENTUZIJASTA

sep 2006.

majka koja je iala van
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

marina#1-stara 9-11 dana-sutra ide u malo veèu posudu doomer@ to šta si napisao o stresu je istina,i sve više growera dolazi do zakljuèka da min 60- do70% od stresa zavisi dali èe biti muška ili ženska biljka,ostalo je genetika
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

evo loweka u 37.trisesetsedmom DANU zivota :) malo je spor jer je na 12-12 a evo loweka u ljubavnom zanosu
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2006.

Btw: ja koristim samo te granule (bobice) i sve ok. Èak sam znao 50-tak ih prepoloviti i pomješati sa zemljom. Ispod je takodje jedan samo sloj granula, i što se tièe drenaže....extra, ako je puno vode, odmah proleti dole, jedino zalijevanje mora ici lagano i dugo, tj. malo po malo (ja tako radim) i to sa pumpicom... Evo ovu sam danas cjepno, (moram je ponovo slikati :)) treæi sprat i ostalo fin prtuljak. Ovu biljku kontam rezati jedno 2-3 puta najmanje....
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

ovo nije topic za komentare-pa i dobronamerne... u koliko imate, okaèite fotke svojih biljki inaèer potražite ili otvorite nov topic za svoj komentar...
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

sad je veè presadjena za cvetanje i ovaj vikend se pridružuje sestri Hindu-sad mi treba mudonja... btw-našao se i tata mali muškarac northern light/High Qality Seeds,seme kupljeno 2004 papreno jak
gensAMBASADOR

sep 2006.

Sutra æe navršiti šesti tjedan cvjetanja. Ne znam bi li odrezao one požutjele listove :?: Savjet je dobrodošao :) evo i vrha... :D prije tjedan dana sam ju slikao i postavio sliku na forum, pa se može dobro vidjeti koliko je napredovala :)
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

ista samo iz druge perspektive
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2006.

Evo uslikah, hehehhe aega pravo ali et' :) i evo sta je od nje ostalo (iako ima pored jos ista skoro, da se ne zbunite, (nju jos nisam...:) LOL) Nadam se da se vidi... :) Pravo je aega je vidjeti majke mi :) heheh ono 180cm (visoko ba...) a pored isto imam jednu (istu, samo sto sam je cjepno jednom, tako da ima sad dva vrha, (vidi se, manji je :)). Ova desno sto je skroooz, dao bio haveru, i on pojebo joj vrijeme, (par dana je to bilo samo....mislim da je drzao 13 - 14 sati, i ostatak noci provede pored TV-a koji je uvijek upaljen. Kad sam vidio da se ponovo "vraca" u vegetat. fazu, sjebo sam se.... odmah sam je prenio kod sebe i stavio sa svojima opet, (nikad vise ni jedna MOJA biljka nece ni kod kog biti!!!) sad sam im stavio na 11 sati (i vidi se da je "stala" sa rastom (digla se nekih 10-tak cm, sigurno), sad je to biljka isto smijesna. DOnji vrhovi skoro gotovi, vise od 60& smedji hedovi, a uz stablo nije jos, a vrh tek poceo da se formira... Et' pa nek neko kaze kako nema veze hoce li biti 11, 12, ili 13 sati kad cvjeta (neko je napisao davno)...

sep 2006.

Evo neki mali bud :) Vrlo lijepog okusa i ucinka. Killer Queen

sep 2006.

2 najbolja buda (KQ & NLX) SUsenje Closeup najboljeg (KQ) Tolko od mene i pozdrav :)
gensAMBASADOR

sep 2006.

REPORT - 7 down 1 to go navršenih 7 tjedana :) vrh i još jedna umjetnièka za kraj :)
gruchoENTUZIJASTA

sep 2006.

Evo slika iz porodilista :D Upitanju su Blueberry i White Widow od SPLIFF seeds-a,5 semenki u pakovanju BB 5 od pet a feminizirane WW 1 od 5 nikla sto bas i nije dobro ali sta je tu je ,kloniracemo...
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2006.

Evo jedne druge biljèice :) U pitanju je sve jedna biljka, koja je pola-pola bila (mislim na outdoor-indoor) Ubilo je vrijeme pravo, 14 dana skoro bila je u blatu 10-tak cm (blatnjava, i savijena skroooz) dok je nisam ja uzeo i malo je "izljeèio" :), sad je to pravo jaka biljka, (mislim na stablo) i ide u širinu skroooz. Neki dan sam je prebacio u naajveæu saksiju (5 ili vise L) i dodao joj još zemlje, i sad imam osjeæaj da je happy pravo. S obzirom na listove koji su pravo jaki, èvrsti, zdrave zelene boje (od dna do vrha) :) Inace je u 3-4 nedjelja cvjetanja Pa sjeme sam dobio od lika, koji isto kao nešto uzgaja, i rekao mi da je ovo sjeme neka vrsta (rekao i on da ne zna taèno koja je) ali da je 80% Indica a 20% Sativa, eh haj ti sad taèno znaj... inaèe sam pušio ovu vuvu od koje je ovo sjeme i stvarno je dobra bila (dotle smo i došli do ove teme o sjemenu) i pošto je džaba mi dao, ja sam uzeo, naravno :) LOL Samo bih htio napomenuoti, da ova biljka nije puno vegetirala (najviše mjesec dana) tada sam je prebacio na vikendicu gdje je rasla u brdu gdje je sunce stvarno od jutra do kraja dana, mjesto iznad vikendice, mala kao površina gdje moja baba i deda kao nešto lafo sade (krompir, kukuruz itd itd...) i tu sam ja prebacio i ovu biljku i tu je rasla super fino. Bas je bila niska a zbunjasta, sve dok nije je grad (tuèa) sjebala sa kišom naravno... :( Pošto nisam bio u vikendici tada, došao nakon nekog vremena, vidim sve "povaljano" kukuruz, cvijeæe od stare to sve popadalo sa saksijama dole (bukvalno uništeno sve :() i ja gore i nadjem ovu i još jednu. Ova je bila sigurno 7 dana savijena u blatu duboko oko 5-10cm (posto je brdo, tako se i bujica napravila i sve blato odozgo išlo preko nje dole (i ostalih naravno). Nju sam evo oporavio, super izgleda, debelo joj je stablo (najdeblje od svih ovih koje su rasle u indoor). Stavio sam je prvo bio u 3L saksiju, i prije nekih par dana prebacio je u veliku fakat saksiju (5L najmanje ako ne i više, mislim baš je velika), i sad super izgleda, i isto raste, ide više u širinu nego u visinu, a cvjeta veæ par nedjelja. Evo uslikaæu nju samu sa webcam-om (uhar, neam sad trenutno aparatiæa :)) Evo nekih slika (sve ista biljka) Eto, to je sad ta biljka (upravo uslikana :)) kao što rekoh, lik mi ovaj rekao što se tièe genetike, ali ja uvijek tako (rekla-kazala) ne vjerujem puno. Jedino kad se naruèi, pa ti stigne i onda si siguran šta uzgajaš, ovako samo nagaðaš više, i sve u podsvijesti ti je da nije možda ova, ili ona itd itd... Imam upravo dvije koje su trebale biti iste (vrsta nepoznata, genetika Sativa više "prevaže", i istina, te dvije (još jednu sa rez'o i ništa što se tièe rasta nisam je smanjio, samo usporio) sad su one skoro moje visine. Prvo teško mi ih je držati uspravno, jer sekunda fali i onda se oklembbesi, fino je rodila nema šta i jedna i druga, samo što je razlika u sazrijevanju, ova što je stavljena kasnije, daje veæ neke znake (smeði laganice :)) dok ovoj samo "bujaju" budovi i nema ni jedne jedine smeðe dlake. Da napomenem samo da ova ista je najkasnije i pokazala (nakon 3 i nesto nedjelje spol) tj. procvjetala a stavljena prva (doduše malo se jebala ispoèetka sa svijetlom ali....) Ako se neko sjeæa to je ona što joj je vrh ostao samo, ostalo sam obrstio :)) sušenje u mikrovalnoj i za 10 min imam vuvu za zapaliti (ovo kad nema stvarno nigdje se uzeti)
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Lowrider 49.Dan
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2006.

Evo jedna i od mene :) LOL ha hha ha
GrowimirPOZNAVALAC

okt 2006.

Sour Jack oko pola cvijetanja :
SLO-EraLEGENDA

okt 2006.

top44 dobra dva tjedna cvetanja
gensAMBASADOR

okt 2006.

Sorta Vulgaris Domesticus ;) THC%: :shock: Sativa High :lol: Urod po biljci 15g :qchka: Vegetativna faza cca 40 dana Posuda - 3l Okružje - balkon Prihrana - Plantella "List" NPK 6/3/6 1 x 10dana Svjetlo 18/6 - prirodno + 3x15W halogenke Rezan vrh nakon 4. listova cca 14 dana prije faze cvjetanja. Cvjetanje 60 dana Posuda - 5l Okružje - improvizirani box (kartonska kutija obložena reflektirajuæom folijom, 10x10 cm PC ventilator za usis zraka, otvoren "krov", svjetlo montirano iznad kutije) CO2 - 2l PET boca + 1l vode + 250g šeæera + 10g kvasca (germa) - svakih 10 dana novi sastav H2O2 3% - 1x10 dana, nikad u isto vrijeme kad i prihrana Prihrana - Kristalon "Jesen" NPK 6/12/36 1x10dana Ispiranje - zadnjih 20 dana zaljevanje èistom vodom pH6,5 Svjetlo 12/12 - Sylvania HPS 250W 48h mraka prije berbe Sušenje - 7 dana Moram reæi da se svaki trud isplatio. Iako je dobivena kolièina mala, dobio sam vrhunsku stvar djelovanja baš kakvo volim. Svi koji su degustirali su oduševljeni :ok: pitaju di sam nabavio... he he... a to je ipak 3 mjeseca duga prièa koju rijetko kome isprièam ;) [...poruka izmjenjena nakon SLO-Erinog komentara... ;) ]
SLO-EraLEGENDA

okt 2006.

top44 i HK top44 posebno
GrowimirPOZNAVALAC

okt 2006.

Bilzi se kraj.. Sour Jack i.m i.m.2 Vulgaris Domesticus :)
marijuana loverENTUZIJASTA

okt 2006.

na boxu mi je sada privremeno obicna ~arulja,moram nabaciti neku neonku i da, stavio sam mali ventilator da imaju i malo hladnog zraka. sta mislite vi,jel to dobro tako ili treba nesta mijenjati?sada za par dana cu ju morati premjestiti u vecu posudi i razdvojiti ih ,ali mislim da su OK. eto unaprijed hvala na odgovorima

okt 2006.

ajde i ja da postavim nesto. zasadjeo 6 biljka .. 3x skunk #1, 2x sour jack, i jedna siptarka iz dilerovog paketa ;> posle mesec dana sam ih pustio na cvetanje .. sve su bile oko 50cm dok je jedan skunk #1, koji me nervira od pocetka, imao 85cm .. nervira me iz razloga sto zbog njega moram stalno da dizem lampu i time ostale dobijaju manje svetla i kajem se sto mu nisam secnuo vrh na vreme .. i da .. nervira me sto nije razgranat kao ostali :lol: evo na cvetanju su nekih 10 dana .. taj skunk koji me nervira je zenka, ostala dva skunka muzjaci, sour jack obe zenke ;> i siptarka zenka da ne smaram vise, evo slika .. slikane telefonom pre neki dan .. ----------------------------------------------------- U cosku levo albanka ispod nje skunk #1(muzjak koga sam malo ranije pustio na cvetanje, sad je pokojan) .. ove dve desno su sour jack. U desnom cosku skunk #1 koji me nervira (sad je 1m visok) i ove dve sour jack opet ;> isto kao i na prosloj slici samo iz drugog ugla ;> opet .. i samo jos jednom ;>
SLO-EraLEGENDA

okt 2006.

vrh jedne od stranskih grana poato je ovo faza inetnzivnog rasta cveta-napuni se-mnogo se promenijo,ugojio u 5dana fotka nastala17.10.2006

okt 2006.

evo krenuli momci ... gore su 6xPPP od nirvane a dole su 5x misty :) ovo je oko 24 sata nakon klijanja iz sjemenka tj stavljanja u zemlju ...... bogami rastu kao lude ....
SLO-EraLEGENDA

okt 2006.

[bez sadržaja]
richsmokeAMBASADOR

okt 2006.

Pozdrav forumasi! Vec dulje vrijeme lurkam ovaj forum, pa rekoh, red je da vam pokazem i sto sam ucinio :P Da ne duljim, imam dvije biljke, a fotke slijede: Biljka 1 Biljka 2 Slike su slikane danas, a biljke sam prebacio na fazu cvjetanja jucer. Jel moze tko odrediti spol mozda? ThanX!

okt 2006.

jos ti je rano, videces za par dana. inace tri nedelje cvetanja vrhovi .. skunk #1 Albanka Sour Jack

nov 2006.

Dakle prva 24 h od klijanaj tj stavljanja u zemlju i pet dana poslje gore je 6xppp dole je 6xmisty recite mi kako vam se cini posto mi je ovo ipak prvi grow
richsmokeAMBASADOR

nov 2006.

Nove fotke mojeg malog nasada :P Micek 1: Micek 2: Kaj velite na spol? :newbie:

nov 2006.

Dakle evo mojih ljubavi 10 dana nakon stavljanja u zemlju ... nesto su mi malo pozutili rubovi listova na nekima ? jel to mozda da dignem malo neonke jos vise gore ? ili od cega bi to moglo biti ? (vidi se na prvoj slici)
richsmokeAMBASADOR

nov 2006.

Jednu biljku (onu musku) sam odbacio, ostala mi jos jedna. Ajde me "obradujte" pa recite i da je ova musko :evil: (na PM molim, da ne offtopicharimo)
SLO-EraLEGENDA

nov 2006.

slikano pre neki dan gornje- hindu kush/by Era oko 60cm visoka donja- top44
GrowimirPOZNAVALAC

nov 2006.

Evo plodova moga truda idu pod noz... HPS 400 w Sour Jack Nirvana Special

nov 2006.

aesta nedelja 12/12
kateISTRAŽIVAČ

dec 2006.

vegetacija bez lampi,itd...
GrowimirPOZNAVALAC

dec 2006.

[bez sadržaja]
VanzemaljacAMBASADOR

dec 2006.

NL#9 ,SJ prva nedelja 12/12
7.dan cvijetanje,domacica!
InqAMBASADOR

dec 2006.

Ovo je moj Orange Bud (ili Orange Bud x ???). Mislim da je ovo 2 nedelja vegetacije ili malo vise. Moram da kazem da vec sada ima neki cudan miris. Do sada je bio pod neonkama ali za neki dan ide u mnogo bolji box, posudu od 8L i HPS+neonke. Pa cu postovati napredak. @ Stoner Sta je ono ? :shock: :shock: :shock:
SchlomoENTUZIJASTA

dec 2006.

mali vrh sa sredine biljke biljka cvjeta otprilike mjesec dana. domace sjeme
BossGrowENTUZIJASTA

jan 2007.

evo ih par iz privremenog boxa ona veca 5. tjedan, a ostale kraj 3.
BossGrowENTUZIJASTA

jan 2007.

[bez sadržaja]
StonerLEGENDA

jan 2007.

Haze podivljao tegla od 5L postala premala star 40 dana vegetacije visok oko 50 cm :D
BossGrowENTUZIJASTA

jan 2007.

ponosno izjavljujem da mi je postotak cura 80%, tj 4 od 5 dobro, ha?

jan 2007.

[bez sadržaja]
StonerLEGENDA

jan 2007.

Budui da je ovo moj prvi grow koji doduae pokuaavam odraditi ato bolje uz puno njege i ~rtve mislim da je ovo tek neka sredina ato dobra genetika mo~e napraviti a evo i primjer 40 dan vegetacije White widow pod son-t agro + atedna 6400K Prihrana Kristalit start

jan 2007.

Ali evo nakon unistavanja na prvom pokusaju ... (valjda) moram reci da sada ide bolje ... evo nakon 10 dana na 12/12 vec uklonjena 3 muska ... to izgleda ovako dakle orange bud a ovi mali busholiki su jock horror ... i 2 domacice kao sta se i vidi malo sam se igrao i sa podrezivanjem pa sada imam 1 koja iz korijena raste u 2 stabljike ... imam jednu koja na 10 cm visine se grana na 3 dijela i jos par koje ljepo idu na 2 puta, uglavnom niti jedna nije uvenula zbog rezanja vrhova gnjojio sam ih dva puta do sada sa 15 5 5 a i zemlja je vec obogacena hranom ... ako ima kakvih komentara ili prijedloga molim na pm :)
InqAMBASADOR

jan 2007.

:icon_cool:

feb 2007.

:) Jock Horror

feb 2007.

[bez sadržaja]
BossGrowENTUZIJASTA

feb 2007.

pocele cvjetat pa nakon 8 dana
gloss_zelenkyAMBASADOR

feb 2007.

KONA NO! Ovako to izgleda nakon neznam i sam koliko... Ovo su sli ice jedne te iste...da se vidi kako je velika..prava Bonsai Moglo bi to sve skupa biti taman za jednu spravicu..onako gram..haha Ina e,odrasla samo na dnevnom svjetlu... PEACE!:sun2:
richsmokeAMBASADOR

feb 2007.

evo mojih mladica: Sve skupa: Skunk: Domacica:

feb 2007.

Evo kako stoje biljke, 1 tjedan vegetacije...
gloss_zelenkyAMBASADOR

feb 2007.

ovo je iz drugog kuta... usporedba sa upalja em i cvjetajui klon i na kraju...meni najdra~i...pogled odozgo... PEACE!:maryjane:
BossGrowENTUZIJASTA

feb 2007.

evo ih u petom tjednu cvetanja, prije 15 dana su dobile hps 400W son-t i sylvania hps 210W shx i moram rec da su se preporodile i evo moje najdraze curice, malo sam je sisao i vezivao da mi bude ljepsa
StonerLEGENDA

feb 2007.

evo dva Purple haze-a u prvom tjednu cvjetanja :
gloss_zelenkyAMBASADOR

feb 2007.

'Malo' se udebljala od zadnjeg fotkanja... strana koja je okrenuta prema prozoru..vide se ~uti listovi,neki su ve odstranjeni I za kraj...malo izbliza.. PEACE!:maryjane:
StonerLEGENDA

feb 2007.

evo joa malo fotki : probat u neki groplan bud-a ali to u morat sa digitalcem tolko od mene za sad :icon_lol:
StonerLEGENDA

mar 2007.

Gnojivo je kombinirano Biobizz , Plantela i Kristalit start . Sad mi je ~ao ato ih nisam pustio da vegetiraju du~e no jebiga malo sam short s vremenom ide odmah drugi grow sa white widow i joa malo : J:happy031: pozdrav svima
BossGrowENTUZIJASTA

mar 2007.

[bez sadržaja]
BossGrowENTUZIJASTA

mar 2007.

evo ih nakon pet dana jos koji dan i klanje, neke su vec u mraku a ovu sam popusio ja sam prvi sto ove godine ima biljku outdoor xexexe
gloss_zelenkyAMBASADOR

mar 2007.

slikano danas...nadam se da se slikice dobro vide etiri glavna vrha su u pitanju pa ako bi mogli procjeniti koliko otprilike joa treba.. ovih dana sam je dosta zaljevao,pumpicom,ali jako esto..ju er je bilo zadnje obilato i viae ne planiram...pod uvjetom da je berba po mom prora unu za nekih 10 dana max. slike 3 i 4 su od istog vrha koji mi se ini za sada najzrelijim... eto... P.S. hvala... PEACE!:maryjane:
StonerLEGENDA

mar 2007.

evo malo close up-ova pozdrav svima :)
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2007.

Izvinite greska je gore evo je sada
botanicarISTRAŽIVAČ

mar 2007.

[bez sadržaja]
StonerLEGENDA

apr 2007.

napad de ki na debljanje i volumiziraaaanjeeee :vb_whip:

apr 2007.

moj sobicak :) 1 tjedan pod 400W MH
lazarISTRAŽIVAČ

apr 2007.

:sun2: eto i moje slike samo malo...
StonerLEGENDA

apr 2007.

Evo za moju Huanu :kiss: tvoje White widow su online :
VanzemaljacAMBASADOR

apr 2007.

Evo neato i od mene Vea cvjeta 10 dana a mala je upravo presaena,povezana i stavljena na 12/12. Rasvjeta-150w hps + 2 atedne 23w
doomerLEGENDA

apr 2007.

Hindu Kush 2 sedmice do kraja, 500w na m2, Biobizz asortiman gnojiva, 1mj vegetacije... vjerojatno neka podvrsta hazea ili krizanac u kojem je haze dominantan, isti uvjeti kao i hindu...
lazarISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Odavno niko ne postuje... Slike su od pre 2 dana, just for the record:)
RedShAMBASADOR

maj 2007.

eto 2 moje male koje rastu same od sebe...ja ni ne znam sta mi je ciniti, nadam se da po vasem strucnom misljenju sve ide prema planu:icon_lol: znam da ih trebam presaditi uskoro... vidim da su razlicite...vise od toga nemam pojma:icon_lol: eto one desno kako je narasla do danas...
lazarISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Moralo je nesto da se skine za probu :sun2: Znam da je malo rano, ali je ovaj vrh bio preblizu lampe, pa su neki listovi totalno pozuteli. (to je kao opravdanje)

maj 2007.

evo moje domacice posle druge nedelje na otvorenom, za sad nije lose!!! EDIT by Stoner : Probaj koristiti http://load.imageshack.us/ , opciju thumnails jer su ovo prevelike slike bile ... no hard feelings :)
BullAMBASADOR

maj 2007.

evo i moje biljke samo sto sam kasno otkrio da ju je mudonja ...........
LucidDreamAMBASADOR

maj 2007.

evo i mojih biljcica yupiiiiii.... EDIT by Stoner : evo ovako nekako pa ti editiraj post i pogledaj kako cod izgleda
SLO-EraLEGENDA

maj 2007.

ovo vam joa dugujem urod od zimus -uslikan pre desetak dana sredijo sam dans komp pa e biti fotki

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.