VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojno thc at all???
LEGACY

no thc at all???

40 odgovora4,412 pregleda

mar 2008.

Nakon 4 mjeseca truda i muke uzgojio sam biljku koja pri pusenju ima efekt light cigarete! Nemam pojma koja je vrsta jer sam sjeme nasao slucajno. Koristio sam 400w hps lampu, neka umjetna gnojiva, kokosovu zemlju i temp. je bila izmedu 20C i 31C. Znam da postoje modificirane vrste koje se koriste za proizvodnju konopa i takve vrste nemaju thc-a pa me zanima da li sam mozda nesto krivo napravio ili sam stvarno naletio na sjeme neke vrste bez thc-a??? :-(
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Kad se vec uzima sjeme napamet onda se barem treba pobrinuti da dolazi od trave koja je bila pristojan dim. Vjerujem da barem to nije tesko naci. Steta sta biljka nema potenciju jer zbilja izgleda njegovano i zdravo. Sljedeci put pomnije biraj genetiku i problema nece biti. Pozdrav
StonerLEGENDA

mar 2008.

Da ateta ak i izgleda kao neka dobra genetika al o ito nije. neato je otialo po krivu jer izgleda da je dovedena do finisha kako spada . Ako se pitaa dal je to neka ind. konolja nebih rekao . kako ka~e kolega Elephantor sljedeci put po ni sa pravom genetikom koja je i klju uspjeha dobre sadnje . "Nemo~ea od konja napravit magarca" pa neznam kako ga mazio :D pozz
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2008.

od kud ti sjeme
ClarenceENTUZIJASTA

mar 2008.

vjerovatno je sjeme bilo krizanac neke loshe domaje i industrijalke i eto ti jebiga...
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2008.

a od kud si to izvuko?
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2008.

Kaze da je sjeme nasao slucajno(kako,gdje to ce nam on rec) a samo da kazem za one koji nisu znali da se sjeme industrijske konoplje koristi u prehrani kucnih ljubimaca(ptica-koliko ja znam)pa se lako dolazi do tog sjemena i ono ima ispod 1,5% thc tako da je rad jednak nuli
choki123POZNAVALAC

mar 2008.

Ma uzmi jedno 10 grama,i popuai odjednom sve na bong,mislim ne odjednom da sve stavia odma,nego ono,odjednom (u vremenskom periodu)....pa nam javi....:facesjump:
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2008.

opet mi nije jasno ovo
choki123POZNAVALAC

mar 2008.

Kad se oplodi biljka nekom loaom (industrijalkom),zna i kad muaka industrijalka oplodi neku biljku,ta biljka se osuai i doe to tebe preko dilera trala la,onda ti uzmea sjemenke od te biljke i bez obzira ato je ona radila dobro mo~e bit,al ponavljam mo~e bit da e te sjemenke bit njesra jer je oploena industrijalkom(jer kolko ja znam obi no preuzima vei dio karakteristike mu~jaka-industrijalke), i ti posadia i naraste i puaia i udia se kako ne radi....izbediran si....ali....odea na vutra.org i naea odgovor....:icon_biggrin:

mar 2008.

ili je saena vutra iz god u god i nije dodavana druga genetika

mar 2008.

sjeme sam dobio pa predpostavljam da je od lose jeftine trave. Steta, necu vise takve greske radit. thanks svima
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

mar 2008.

e prava steta jer je ovo lijepo uzgojeno bome.....aaa....

mar 2008.

Ne zalosti se previse. Barem znas da imas zelene prste, biljka izgleda super ;) Sa pravom genetikom bit ce bomba...
EXARPPOZNAVALAC

mar 2008.

Smrc :sick: i meni se dogodila sli na stvar. Igralo se djete breedanjen pa dobilo gomilu ispraznih i smrdljivih topova. Al sri on, bilo je i neato valjatnih topova, koji su naizgled parili nevoljniji od ovih auplja a. Eeee, ta genetika.....
OgrazISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Igram se z breedingom e al moljakam frendove ako podime nesto sto im se svidi da daju koju sjemenku :) I sad afganic koji ima "uljasti" rad ko da plivas hodas kroz ulje ali nije ljeni nego ono mozes sve normalno radit al jemtiga oci naoticu, se pari s domajom od koje oci ne naoticu i f1 biram samo po okusu da me radi fino kako zelim, ejoj bice nesto :)))) mmmmm Bljak sjemenje za pticice

mar 2008.

zato jer si pustio da ti dugo vremena bude u fazi cvjetanja biljke trebaju biti (ako neznaa vrstu) najviae 9 tjedana u fazi cvjetanja najvjerojatnije se to i dogodilo sudei po izgledu jer je tebi 90% dla ica smee ato nije dobro vrijeme berbe treba biti ranije kad ih je otprilike 50% bijelo a 50% smee uvjek je bolje ubrati ranije nego kasnije
StonerLEGENDA

mar 2008.

to je istina da nakon odredjenog vremena thc kristali se povla e i propadaju no mislim da u to nije slu aj ovdje , rekao bih ovdje je do genetike gotovo sam 100 % siguran .
nemesisISTRAŽIVAČ

mar 2008.

kakva banana a biljka uopce ne izgleda lose.
wu-traENTUZIJASTA

mar 2008.

e bas steta....bas izgleda jebacki.... :(
SLO-EraLEGENDA

mar 2008.

lepa konoplja,kako god ~ao mi je za tvoj trud ali si barem uzgojio lepu biljku! Zanima me iz kojeg si dela Balkana? Slavonija,Srem ili skroz nesto drugo? Ta konoplja izgleda nije neki registrovani hibrid-ve inom su sve dvospolnici

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se