LEGACY
no thc at all???
40 odgovora4,412 pregleda
11 REP22%
→ Istraživač
mar 2008.
mar 2008.#1
Nakon 4 mjeseca truda i muke uzgojio sam biljku koja pri pusenju ima efekt light cigarete!
Nemam pojma koja je vrsta jer sam sjeme nasao slucajno. Koristio sam 400w hps lampu, neka umjetna gnojiva, kokosovu zemlju i temp. je bila izmedu 20C i 31C.
Znam da postoje modificirane vrste koje se koriste za proizvodnju konopa i takve vrste nemaju thc-a pa me zanima da li sam mozda nesto krivo napravio ili sam stvarno naletio na sjeme neke vrste bez thc-a??? :-(
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
mar 2008.
mar 2008.#2
Kad se vec uzima sjeme napamet onda se barem treba pobrinuti da dolazi od trave koja je bila pristojan dim. Vjerujem da barem to nije tesko naci.
Steta sta biljka nema potenciju jer zbilja izgleda njegovano i zdravo.
Sljedeci put pomnije biraj genetiku i problema nece biti.
Pozdrav
Stoner
LEGENDA5.558 REP6%
→ Zmaj
StonerLEGENDA
mar 2008.
mar 2008.#3
Da ateta
ak i izgleda kao neka dobra genetika al o
ito nije. neato je otialo po krivu jer izgleda da je dovedena do finisha kako spada . Ako se pitaa dal je to neka ind. konolja nebih rekao . kako ka~e kolega Elephantor sljedeci put po
ni sa pravom genetikom koja je i klju
uspjeha dobre sadnje . "Nemo~ea od konja napravit magarca" pa neznam kako ga mazio :D
pozz
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
Clarence
ENTUZIJASTA516 REP79%
→ Poznavalac
ClarenceENTUZIJASTA
mar 2008.
mar 2008.#5
vjerovatno je sjeme bilo krizanac neke loshe domaje i industrijalke i eto ti jebiga...
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
Narquila
ENTUZIJASTA576 REP94%
→ Poznavalac
NarquilaENTUZIJASTA
mar 2008.
mar 2008.#7
Kaze da je sjeme nasao slucajno(kako,gdje to ce nam on rec) a samo da kazem za one koji nisu znali da se sjeme industrijske konoplje koristi u prehrani kucnih ljubimaca(ptica-koliko ja znam)pa se lako dolazi do tog sjemena i ono ima ispod 1,5% thc
tako da je rad jednak nuli
choki123
POZNAVALAC1.235 REP71%
→ Ambasador
choki123POZNAVALAC
mar 2008.
mar 2008.#8
Ma uzmi jedno 10 grama,i popuai odjednom sve na bong,mislim ne odjednom da sve stavia odma,nego ono,odjednom (u vremenskom periodu)....pa nam javi....:facesjump:
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
choki123
POZNAVALAC1.235 REP71%
→ Ambasador
choki123POZNAVALAC
mar 2008.
mar 2008.#10
Kad se oplodi biljka nekom loaom (industrijalkom),zna
i kad muaka industrijalka oplodi neku biljku,ta biljka se osuai i doe to tebe preko dilera trala la,onda ti uzmea sjemenke od te biljke i bez obzira ato je ona radila dobro mo~e bit,al ponavljam mo~e bit da e te sjemenke bit njesra jer je oploena industrijalkom(jer kolko ja znam obi
no preuzima vei dio karakteristike mu~jaka-industrijalke), i ti posadia i naraste i puaia i
udia se kako ne radi....izbediran si....ali....odea na vutra.org i naea odgovor....:icon_biggrin:
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
mar 2008.
mar 2008.#11
ili je saena vutra iz god u god i nije dodavana druga genetika
11 REP22%
→ Istraživač
mar 2008.
mar 2008.#12
sjeme sam dobio pa predpostavljam da je od lose jeftine trave. Steta, necu vise takve greske radit. thanks svima
nocna_ptica
ISTRAŽIVAČ159 REP73%
→ Entuzijasta
nocna_pticaISTRAŽIVAČ
mar 2008.
mar 2008.#13
e prava steta jer je ovo lijepo uzgojeno bome.....aaa....
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
mar 2008.
mar 2008.#14
Ne zalosti se previse. Barem znas da imas zelene prste, biljka izgleda super ;) Sa pravom genetikom bit ce bomba...
EXARP
POZNAVALAC1.275 REP75%
→ Ambasador
EXARPPOZNAVALAC
mar 2008.
mar 2008.#15
Smrc :sick:
i meni se dogodila sli
na stvar. Igralo se djete breedanjen pa dobilo gomilu ispraznih i smrdljivih topova. Al sri
on, bilo je i neato valjatnih topova, koji su naizgled parili nevoljniji od ovih auplja
a.
Eeee, ta genetika.....
Ograz
ISTRAŽIVAČ148 REP65%
→ Entuzijasta
OgrazISTRAŽIVAČ
mar 2008.
mar 2008.#16
Igram se z breedingom e al moljakam frendove ako podime nesto sto im se svidi da daju koju sjemenku :)
I sad afganic koji ima "uljasti" rad ko da plivas hodas kroz ulje ali nije ljeni nego ono mozes sve normalno radit al jemtiga oci naoticu, se pari s domajom od koje oci ne naoticu i f1 biram samo po okusu da me radi fino kako zelim, ejoj bice nesto :)))) mmmmm
Bljak sjemenje za pticice
2 REP4%
→ Istraživač
mar 2008.
mar 2008.#17
zato jer si pustio da ti dugo vremena bude u fazi cvjetanja
biljke trebaju biti (ako neznaa vrstu) najviae 9 tjedana u fazi cvjetanja
najvjerojatnije se to i dogodilo sudei po izgledu jer je tebi 90% dla
ica smee ato nije dobro
vrijeme berbe treba biti ranije kad ih je otprilike 50% bijelo a 50% smee
uvjek je bolje ubrati ranije nego kasnije
Stoner
LEGENDA5.558 REP6%
→ Zmaj
StonerLEGENDA
mar 2008.
mar 2008.#18
to je istina da nakon odredjenog vremena thc kristali se povla
e i propadaju no mislim da u to nije slu
aj ovdje , rekao bih ovdje je do genetike gotovo sam 100 % siguran .
nemesis
ISTRAŽIVAČ110 REP40%
→ Entuzijasta
wu-tra
ENTUZIJASTA516 REP79%
→ Poznavalac
mar 2008.
1 / 21
mar 2008.
mar 2008.